Tilføj datoer

RomTure

Vores mest anbefalede Rom Ture

Colosseum, Forum og Palatinerhøjen: Skip køen-tur med guide

1. Colosseum, Forum og Palatinerhøjen: Skip køen-tur med guide

Start din rundvisning lige uden for det monumentale Colosseum, hvor du møder din guide. Her vil din guide, som er ekspert i romersk historie, give dig en introduktion til Romerrigets fineste arena. Udforsk det storslåede Colosseum, der engang havde 80 indgange og kunne rumme omkring 65.000 tilskuere. Hør om de spektakulære festivaler, som romerne afholdt, der kunne vare i op til 100 dage. Efter besøget har du tid til at tage billeder, forfriske dig og gå rundt på egen hånd. Herefter begynder den anden del af rundvisningen til Palatinhøjen og Forum Romanum. Udforsk Romerrigets sociale, politiske og religiøse centrum, hvor det romerske samfunds forskellige lag mødtes. Fordyb dig i de interessante ruiner på Palatinerhøjen under rundvisningen, og nyd den betagende panoramaudsigt over Colosseum. Under anden del af din rundvisning får du mulighed for at møde din anden guide, som er passioneret omkring det gamle Rom. Få mest muligt ud af din oplevelse ved at få 2 af de bedst vurderede guider til at føre dig gennem de områder, de kender bedst til.

Rom: Rundvisning i Vatikanmuseerne, Det Sixtinske Kapel og Peterskirken

2. Rom: Rundvisning i Vatikanmuseerne, Det Sixtinske Kapel og Peterskirken

Få en rundvisning på et af kristenhedens helligste steder på denne guidede rundvisning til fods i Vatikanmuseerne, Det Sixtinske Kapel og Peterskirken. Besøg først Cortile della Pigna, Cortile del Belvedere, kortgalleriet, Candelabra-galleriet, Pio Clementino-museet, galleriet med vægtæpper, Raphaels værelser (kun på tidlige morgenture) og Det Sixtinske Kapel. Lad derefter en ekspertguide tage dig med til nogle af de store attraktioner samt til nogle mindre kendte steder, som andre turister ofte går glip af. Du vil også komme til at se andre gallerier i Vatikanets korridorer. Oplev Michelangelos "Pietà" i Peterskirken, inden din tur slutter i Det Sixtinske Kapel.

Rom: Colosseum, Palatinerhøjen og Forum Romanum: Guidet tur

3. Rom: Colosseum, Palatinerhøjen og Forum Romanum: Guidet tur

Udforsk verdens mest berømte amfiteater på denne guidede tur. Gå ind i Colosseum med billetter til at springe køen over, og lær dets utrolige historie at kende. Sammen med din guide kan du gå på Palatinerhøjen og gennem Forum Romanum for at se det antikke Roms mest ikoniske monumenter. Start din rundvisning med at beundre Colosseums yderside. Lyt, mens din guide forklarer monumentets historie gennem århundrederne. Gå ind i amfiteateret, gennem et sikkerhedstjek, og oplev de spektakulære aktiviteter, der fandt sted i det. Besøg derefter første sal og beundr det indre. Tag et øjeblik til at stoppe foran den imponerende Konstantinbue, mens din guide beskriver dens historie og de vigtigste træk. Gå ad den antikke Via Sacra for at nå indgangen til Palatinbjerget og Forum Romanum. Efter sikkerhedskontrollen kan du beundre Titusbuen på tæt hold. Fortsæt turen til Palatinhøjen, hvor resterne af den ældste bebyggelse i byen ligger. Besøg nogle af de mest betydningsfulde kejserboliger: Palatinerstadionet, Domus Augustana og Domus Flavia. Næst går du ned til dalen, der huser Forum Romanum. Langs Via Sacra kan du opleve den storslåede Maxentius-basilika, bronzedøren fra Romulus' tempel, den mærkelige, ophængte dør fra Antoninus' og Faustinas tempel, templet og Vestalernes hus. Slutteligt ankommer du til det centrale område af Forum Romanum, som gennem århundreder er blevet den antikke bys politiske, religiøse, økonomiske, juridiske centrum og torv. Her kan du beundre og lære om Curia, Septimius Severus' bue, Tabularium, Saturn-templet og meget mere.

Rom: Vatikanmuseerne, rundvisning i det Sixtinske Kapel og adgang til basilikaen

4. Rom: Vatikanmuseerne, rundvisning i det Sixtinske Kapel og adgang til basilikaen

Opdag kunstsamlingen i Vatikanmuseerne på en tur med en kunsthistorisk guide, med valgfri adgang til Gandolfo-slottet. Gå gennem gallerierne og beundre mesterværker af Michelangelo inde i det sixtinske kapel. Mød din guide, en kunsthistoriker, der vil fortælle dig alt om de mesterværker, du vil støde på. Hør fascinerende fakta og historier, når du besøger Gallery of the Maps, Gallery of the Tapestries og Gallery of the Candelabra. Afrund turen med at møde vidunderne i det sixtinske kapel, komplet med freskomalerier af Michelangelo. Bliv forbløffet over at komme ansigt til ansigt med Michelangelos mest berømte kunstværk: Den sidste dom. Du kan også få mest muligt ud af din oplevelse ved at vælge muligheden for en ekstra indgangsbillet til Gandolfo-slottet og Peterskirken, som du kan besøge i dit eget tempo uden guiden.

Peterskirken: Guidet rundvisning med besøg til kuplen

5. Peterskirken: Guidet rundvisning med besøg til kuplen

Tag med på en privat eller delt rundvisning i Peterskirken, og oplev den ikoniske attraktion. Start din rundvisning med at gå op ad trappen til toppen af kuplen. Nyd kuplens indvendige mosaikker tæt på, mens din guide giver dig information om historien om denne kirke i renæssancestil. Fortsæt din opstigning til toppen af kuplen, og nå udsigtsdækket. Nyd den slående udsigt over Peterspladsen og Vatikanhaverne ovenfra. Se Rom fra en højde af 136 meter, og nyd Colosseum, Pantheon, Engelsborg og andre historiske steder. Herfra går du direkte ned i basilikaen og skipper de lange køer udenfor. Lad dig betage af det storslåede interiør, og hør, hvorfor kirken tog 150 år at genopbygge. Oplev det farverige marmor, de gyldne lofter og Michelangelos imponerende Pietà.

Rom: Skip køen til Colosseum, Forum og Palatinerhøjen

6. Rom: Skip køen til Colosseum, Forum og Palatinerhøjen

Oplev Roms Colosseum, Forum Romanum og Palatinerhøjen, og få fascinerende indsigter om byens historie. Skip køen til Colosseum, hvor din tur rundt i det gamle Rom begynder. Hør en introduktion til Colosseum. Få kendskab til bygningens utrolige konstruktion og hvorfor den betragtes som et teknisk vidunder den dag i dag. Læg mærke til de romerske tal over hver buegang, når du går ind. Udforsk Colosseums første og andet niveau, mens din guide fortæller historier om kejsere, gladiatorer og berømte kampe, der har gjort Colosseum til Roms mest berømte oldgamle monument. Med din nyerhvervede ekspertise om det gamle Rom går du gennem Forum Romanum og op på Palatinerhøjen. Passér Konstantinbuen, mens du lærer historien om Roms fødsel og dens legendariske tvillinger Romulus og Remus. Inde i Forum Romanum vil du passere Titusbyen, Vestalindernes Hus og gravstedet for Julius Cæsar – altsammen bygget på, hvad der engang var et stort sumpområde. Fortsæt til Palatinerhøjen, hvor du kan se ruinerne af de kejserlige paladser, hvorfra kejserne regerede byen.

Peterskirken: Guidet rundvisning fra kuplen til krypten

7. Peterskirken: Guidet rundvisning fra kuplen til krypten

Udforsk ikoniske seværdigheder i Rom på denne guidede rundvisning til fods. Gå en tur over Peterspladsen, og nyd udsigten over byen fra toppen af Peterskirken. Beundr kunstværker som Michelangelos følelsesladede "Pietà"-statue, og gå ned under basilikaen for at afdække Skt. Peters sidste hvilested. Mød din guide på Peterspladsen, og start derefter rundvisningen med at tage op til toppen af basilikaens kuppel. Nyd et eksklusivt kig på kuplens imponerende mosaikker, og tag derefter videre op til den øverste balkon. Herfra kan du beundre panoramaudsigten over byen, se Colosseum, Panteon og andre ikoniske vartegn. Gå ned i basilikaen, beundr det imponerende interiør, og find ud af, hvorfor det tog 150 år at bygge den. Lad dig betage af det farverige marmor, gyldne lofter og detaljerige mosaikker, der omgiver dig. Lær om de berømte værker af de renæssance- og neoklassiske kunstnere, du finder her.  Derefter kan du gå under jorden til basilikaens historiske grotter og besøge Petersgraven. Rør ved de oldgamle vægge i den oprindelige basilika fra det 4. århundrede, og se de smukke og imponerende freskoer. Afslut turen på Peterspladsen, og nyd dens majestætiske arkitektur. 

Rom: Borghese Galleriet Guidet rundvisning med billetter

8. Rom: Borghese Galleriet Guidet rundvisning med billetter

Besøg et af de vigtigste museer i Rom, Borghese-galleriet, på en guidet rundvisning. Få mest muligt ud af din reserverede adgangsbillet, og spar dyrebar tid ved at springe køerne over. Lyt til din kunsthistoriske guide, der bringer mesterværkerne til live med fascinerende historier. Mød din rundvisningsguide uden for galleriet, og start med en kort introduktion til museet. Udforsk 20 rum fordelt på 2 etager. Nyd de overliggende fresker, romerske gulvmosaikker og storslåede skulpturer ved hvert eneste sving. Venter på at blive blændet af verdensberømte kunstværker fra Berninis fængslende "Apollon og Daphne" til Raphaels "Depositionen". Gå til Caravaggio-rummet og se på malerier som "David med Goliats hoved" og "Drengen med en frugtkurv".

Rom: Krypt- og katakombertur med besøg i knoglekapellet og transport

9. Rom: Krypt- og katakombertur med besøg i knoglekapellet og transport

Se de skjulte historiske lag under Roms gader. Rejs i en bus med aircondition, og spring køen over til 3 fascinerende arkæologiske fund. Besøg de hellige katakomber, hvor tidlige kristne praktiserede deres forbudte tro under fødderne på deres forfølgere. For næsten 2.000 år siden fungerede dette netværk af hemmelige tunneler som bedested og gravplads. Mens du udforsker grave lavet af solid klippe, vil din lokale ekspertguide fortælle om dette hellige steds spændende historie. Besøg derefter til San Martino ai Monti-basilikaen. Denne kirke er fra det 4. århundrede og ligger tæt på Parco del Colle Oppio. Beundr de fantastiske freskoer af kunstnere som Pietro Testa, Matteo Riccione og Giannangiolo Canini, som pryder kirkens vægge, og se Vor Frue af Karmelbjerget-kapellet. Besøg til slut Capuchin-krypten på en audioguiderundvisning. Capuchin-munkene brugte knogler fra næsten 4.000 af deres brødre til at udsmykke dette rum fra gulv til loft, hvilket har givet det det makabre tilnavn "Knoglekapellet". Se byens skjulte side – og du vil aldrig kigge på Rom på samme måde igen.

Rom: Colosseum med adgang til gladiatorarenaen

10. Rom: Colosseum med adgang til gladiatorarenaen

Gå gennem bagdøren til Colosseum og gå lige ind på arenagulvet gennem porten opkaldt efter Libitina, begravelsesgudinden. Træd der, hvor døde gladiatorer og dyr engang blev båret væk. Mærk det gamle Roms majestæt under dine fødder, mens du går i fodsporene på dem, der kæmpede i gladiatorkampe. Oplev en fantastisk 360° udsigt over Colosseum. Se op på ruiner, der engang var fyldt med tusindvis af tilskuere. Tag fremragende billeder, da antallet af besøgende, som kan være der i et givet tidsrum, er begrænset. Udforsk området, som alle har adgang til, og som omfatter stueetagen, anden etage og en balkon med en forbløffende udsigt over Forum Romanum og Konstantinbuen. Træd op på podiet, der var reserveret de vigtigste romere, over hovedindgangen til arenaen, og mærk spændingen i amfiteateret. Lad din guide male et billede af fortiden med spændende historier og legender.

812 aktiviteter fundet
Sorter efter:
Side 1 af 51

Seværdigheder, som du ikke må gå glip af

Andre seværdigheder i Rom

Vil du se alle oplevelser i Rom? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Rom

Samlet bedømmelse

4.5 / 5

baseret på 124.572 anmeldelser

The tour itself was great. Our guide, an older gentleman, was passionate about the stories he told. The accent in witch he spoke was also one of the great things. He was kind and had a cool sense of humour. We were 10 in our group and that was a perfect number. The audio was alright too. On our voucher it said we had to bring an ID - we didn’t show that anywhere! Also - we had to be at the check in 20 minutes before starting. Well - it might be typical Italian - but we didn’t get started til 10 min AFTER starting time (and that sorta irritated us)

A bit hard to find the meeting spot (so many other group meeting spots at the arch outside Colosseum). We had to stay very close to the guide - otherwise other guides overlapped the channel at the audio devise. But the guide was good

Helt fantastiske guide, der fortalte meget om Colosseum, Forum Romanum og Palatinerhøjen. Imponerende område. Helt utroligt fascinerende historie. Kun varmt anbefale denne tur. 5 store stjerner

Det var en meget positiv oplevelse at få hele historien omkring Peterskirken og Vatikanstaten og få kælder og udsigten fra kuplens top med.

Vi havde en fantastisk guide, og turen var bare smuk. Vi anså alle pengene for at være berettigede for det, vi så.