Rom Ture til fods
Vælg datoer
Mest værdi for pengene
rom streetfoodbyvandring med lokal guide og romersk mad

Rom: Streetfoodbyvandring med lokal guide og romersk mad

Varighed: 2,5 timer
567 anmeldelser
GetYourGuide Original
567

Kombiner en guidet byvandring i Rom med en af de bedste ting at gøre der, nemlig at smage autentiske, romerske delikatesser. Vælg enten en privat tur…

Populære Ture til fods i Rom

Se alle Ture til fods i Rom
Se alle 1378 oplevelser

Det synes rejsende om Rom

God oplevelse at have en guide under besøg i Vatikanet

Der er normalt alen lange køer når man skal ind i enten Vatikan museeum, det Sixtinske Kapel og Peterskirken. Vi have købt en billet til disse aktiviteter med en guidet tour og kunne derfor springe de lange køer over. Guiden var helt fantastisk (Massimo). Han talte rigtigt god engelsk og kunne fortælle levende og interessant om alle elementer under vores besøg. Der er så mange mennesker til disse seværdigheder, og vi ville kun have fået en lille del ud af det, hvis ikke det havde været for vores guide. Den eneste grund til at jeg ikke giver 5 stjerner er at der bare er rigtig mange turister, og det tager lidt af højtidligheden og det smukke af besøget.

Colosseum var pragtfuld og vi blev meget klogere undervejs

En dygtig guide som kendte historien og mange af de små sjove detaljer vedr. Colosseum. F.eks. ved vi nu hvor der var p-pladser for heste og muldyr, og hvordan dyrene var tøjret. Et mageløst bygningsværk hvor meget stadig står intakt og hvor man tydeligt kan se hvad der er rekonstrueret efter f.eks jordskælv og plyndringer. Alt i alt var vi super godt tilfredse med turen som varede 1 1/2 time og med mulighed for at fortsætte på egen hånd.

Super god måde at se nogle af seværdighederne i Rom på.

Min kæreste og jeg havde booket Segway turen hjemmefra. Mødestedet var lidt svært at finde men da vi kom frem blev vi taget godt imod af vores engelsk talende guide Matt. Vi var kun to på turen hvilke gjorde at vi fik set lidt flere ting på turen og guiden var god til at fortælle os om seværdighederne. Man får hurtigt balancen og føling med segwayen så hold dig ikke tilbage det er en sjov og anderledes måde at komme rundt i Rom på.

Romers hjerte: Oplev byen ved Segway Anmeldt af Maria, 11/03/2018

Fantastisk. Specielt var vores guide Nick exceptionel god.

Fint arrangement og tur på Colosseo, dog var turen lidt kort til egen tid. Det blev dog opvejet af turguiden Nick på Forum Romanum turen efterfølgende. Fantastisk guide. Den største ros til ham. Alt-i-alt meget anbefalelsesværdigt. Alt gik som planlagt fra modtagelse på aftalt sted, information undervejs og med venlighed helt frem til afslutning. Kim

Super god tur med som var rigtig lærerigt

Turen til Pompei var alle pengene værd. Guiderne sørgede for at at oplyse os om de historier der var både på vej til Pompei men også i pompei. Guiderne var søde, hjælpsom og sjove og gjorde alt for at vi fik en god tur og oplevelse. En tur som var alle pengene værd og en oplevelse der vil blive husket resten af livet.

Fra Rom: Dagstur til Pompeji Anmeldt af Diana, 13/09/2017