Tilføj datoer

Ting at foretage sig
Rosas

Vores mest anbefalede ting at gøre i Rosas

Fra Roses: Båd Tout til Cadaqués med stop

1. Fra Roses: Båd Tout til Cadaqués med stop

Vi begynder at sejle fra Roses. Vi sejler langs kysten ved Creus-kap, ser også katteklippen og kommer ind i Tamariu-hulen, hvis vejret er med os, og vi sejler mod Cadaqués fra Norpheus-kappen, hvor vi forlader bølgerne til venstre for os: Canyelles Petites, Almadrava, Lledó, Murtra, Montjoi, Calitjàs og La Pelosa. Vi passerer også Jòncols-bækken og når vi kommer til Figueras spids, kan vi se Cadaqués på vores venstre side. Billederne af Cadaqués' gader venter på dig, og vi efterlader dig på det vigtigste sted for at besøge byen, og vi tilbyder dig også forskellige muligheder for at besøge den. Du kan tilbringe i Cadaqués 2 timer, på mandag special (ugentlige markedsdag), 7:00h eller endda dage eller uger med færge mulighed. Du kan se datoerne i bookingkalenderen.

Fra Roses: Katamarantur til Cap Norfeu og Cadaqués

2. Fra Roses: Katamarantur til Cap Norfeu og Cadaqués

Nyd en uforglemmelig sejltur ombord på katamaranen Magic. Du kommer med garanti til at nyde den rolige og afslappende dag, mens du flyder ned ad det blå vand langs Costa Brava.   Du tager af sted fra kajen i Ginjolers i centrum af Roses og sejler dernæst langs den smukke kyst mellem Roses og Cadaqués med dens tilbagetrukne grotter omgivet af pinjetræer og stejle klipper, indtil du rammer Cap Norfeau. Der lægges anker ved Racó de l'Home-grotten, hvor der er mulighed for en skøn svømmetur i det krystalklare vand. Oplev havbunden med det gratis snorkeludstyr, der findes ombord, eller solbad i de dejlige hængekøjer. Derefter fortsætter sejlturen langs med Cap Norfeu og Cala Jòncols, til du når til Cadaqués magiske bugt. Brug lidt tid på at beundre kystlinjen med dens karakteristiske hvide huse langs bredden.   Efter en dag fuld af afslapning i solen tages ankeret op, og besætningen ombord bringer dig tilbage til Roses.

Roser: Costa Brava katamaran tur med undervandsudsigt

3. Roser: Costa Brava katamaran tur med undervandsudsigt

Beundre de smukke bugter langs Costa Brava fra et unikt perspektiv ombord på en 2-timers katamaransejlads, som byder på fantastisk ubådsvisning. Start fra Roses-bugten og glid forbi dejlige bugter i naturparken Cap de Creus. Fortsæt langs Punta Falconera og nyd ubådsudsigt over havbunden i Cala Murtra. Udforsk Cala Montjoi og se den berømte restaurant El Bulli fra kokken Ferran Adrià. Gå derefter til Cap Norfeu, hvor du vil se den imponerende klippe ved navn The Cat for sin katteform. Hvis vejret tillader det, gå ind i Tamariu-grotten og fortsæt derefter til Cala Jóncols.

Fra Roser: Sunset Catamaran Cruise

4. Fra Roser: Sunset Catamaran Cruise

På dette dejlige aftenkrydstogt på en fuldt udstyret katamaran vil du se Roses-bugten fra havet, mens solnedgangens farver reflekteres på havet, inden solen forsvinder over horisonten. Mens du nipper til din cocktail, sejler du langs Roses og Empuriabravas frontlinje og nyder synet af de oplyste byer fra havet. Hvis udsigten er klar, vil du blive forbløffet af de imponerende Pyrenæerne i det fjerne.

Fra Roser: Katamarankrydstogt til Cap de Creus

5. Fra Roser: Katamarankrydstogt til Cap de Creus

Nyd en uforglemmelig sejladsoplevelse om bord på katamaranen "Magic". Du glider blidt hen over Costa Bravas blå vand og vil helt sikkert elske denne stille og afslappende dag på vandet. Med afgang fra Ginjolers' kaj i centrum af Roses sejler du langs den smukke kyst med sine ensomme bugter omkranset af fyrretræer og bratte klipper indtil Cap de Creus. Her passerer du forbi det berømte Cadaqués samt Port Lligat, hvor Antoni Gaudis hus ligger, og nyd den spektakulære klippekyst i denne bugt. I enten Cala Bona eller Cala Culip vil katamaranen ankre op, så du kan tage en behagelig svømmetur i det krystalklare vand. Opdag havbunden med gratis snorkeludstyr om bord, eller solbænk dig i de brede bovnet, mens besætningen serverer en lækker grillmad tilberedt om bord. Efter en hel og afslappende dag i solen vil besætningen løfte ankeret og køre dig tilbage til Roses.

Fra Roser: Cadaqués Cataloniens kyst bådtur

6. Fra Roser: Cadaqués Cataloniens kyst bådtur

Bad i solen på denne bådtur fra Roses. Følg kysten op til Cadaqués, Middelhavsbyen, der har bevaret sin ånd gennem årene. Gå rundt i byen og få en hurtig bid mad eller se et museum, inden du kører tilbage til Roses. Start turen fra Roses. Følg den barske kystlinje forbi punkter som Cape Norfeu. Tag et billede af de barske klipper undervejs. Prøv at få øje på fyrtårnet Far de Cala Nans, inden du ankommer til Cadaqués. Cadaqués har bevaret meget af sin charme gennem årene. Brug lidt tid på at vandre rundt i landsbyen. Tjek det blå hus, et af byens jugendstilhuse. Oppe i Portlligat er der et museum i det hus, hvor Salvador Dalí boede. Efter lidt tid kan du køre tilbage til Roses.

Fra Roser: Cap Norfeu Boat Cruise & Svømning

7. Fra Roser: Cap Norfeu Boat Cruise & Svømning

Om bord på Aquarium II tager vi dig med på opdagelse på havbunden i naturparken Cap de Creus, og vi tager en sjov badesession i vandet. To og en halv time eller 26 km sejlads gennem de imponerende landskaber ved kysten af naturparken Cabo de Creus fra Rosas og Santa Margarita. Undervejs går vi ned for at se havets bund fra vores udsigtsrum, og i en paradisisk bugt får du 40 minutter til at svømme i havet.

Fra Roser: Sejlads med katamaran til Medes-øerne

8. Fra Roser: Sejlads med katamaran til Medes-øerne

Før på en komfortabel katamaran på denne dagstur fra Roses til Medes-øernes nationalpark. Tag en forfriskende dukkert i det krystalklare vand ved Cala Montgó eller Illa Pedrosa. Nip på sodavand og sangria, mens I sejler, og nyd en grillfrokost. Gå om bord på en rummelig båd, og gå fra borde i Roses. Glid gennem Roses-bugten på den spektakulære Costa Brava på vej til Medes-øerne. Sno dig gennem øerne, og beundr udsigten til landsbyen Estartit og Montgrí-massivet. Stop ved Cala Montgó eller Illa Pedrosa ca. 2 timer, hvor du kan svømme i turkisblåt vand og solbade på dækket. I mellemtiden vil besætningen tilberede et lækkert grillmåltid og servere det om bord. Efter en hel og afslappende dag, hvor I har nydt solen og havet, vil besætningen løfte ankeret og køre jer tilbage til Roses.

Roses: Bådtur til Cap de Creus og Cadaqués

9. Roses: Bådtur til Cap de Creus og Cadaqués

Du sejler fra Roses, Girona, og sejler langs kysten i naturparken Cap de Creus, forbi Cala Jóncols og Cap Norfeu, hvor du ser klippen kaldet "Katten". Hvis vejret tillader det, kan du gå ind i Tamariu-hulen og udforske dens dybder, inden du når til Cap de Creus. Cap'en er en barsk, klippefyldt landtange, der hæver sig 672 m over Middelhavet og danner en lille, kuperet halvø, der er udskåret af utallige kløfter, som danner små bugter, der er orienteret efter skifermassernes struktur. Du kan besøge dens fyrtårn og udforske landet. Herefter kommer I til Cadaqués, hvor I kan udforske den maleriske fiskerby ved Middelhavet, hvor båden holder 1,5 time.

Fra Roses: Bådtur til Medes-øerne med besøg i El Estartit

10. Fra Roses: Bådtur til Medes-øerne med besøg i El Estartit

Vi krydser Roses-bugten, og i baggrunden kan du se det imponerende bjergmassiv El Montgrí, der minder om en sovende biskop, der ligger udstrakt på jorden, og som med tæerne synes at ville røre Middelhavets vand. Vi sejler foran Cala Montgó og ser grotten "Foradada", som betyder hul på catalansk, og med lidt held kan vi se en båd krydse den. I den marine naturpark på Medes-øerne kan du få adgang til katamaranens undervandsudsigtsrum for at se den vilde havbund. Derefter ankommer vi til havnen i El Estartit, hvor du kan gå ned for at besøge byen, om torsdagen er der ugentligt marked. Tilbage til Roses sejler vi foran Escala og sejler ind i vandet i Roses-bugten, hvor vi passerer foran den græske havn Sant Martin de Empuries, San Pedro Pescador, stranden Empuria-brava og stranden La Robina og når endelig frem til Santa Margarita og Roses.

Alle aktiviteter

17 aktiviteter fundet
Sorter efter:

Ofte stillede spørgsmål om Rosas

Hvad er de bedste indendørsaktiviteter i Rosas på regnvejrsdage?

Hvad er de bedste billige ture i Rosas?

Hvad er de mest populære museer og udstillinger i Rosas?

Andre seværdigheder i Rosas

Vil du se alle oplevelser i Rosas? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Rosas

Samlet bedømmelse

4.6
(801 anmeldelser)

Fantastisk trods den grå himmel hele vejen. Men på vej tilbage fra cadaques grand soleil er chancen for at se 3 delfiner hoppet ved siden af katamaranen. God tid

MEGET BEHAGELIG SERVICE MED SVØMNING I HAVET DRIKKER OM BORD VENLIGT PERSONALE JEG ANBEFALER