Ting at gøre Rotorua

Oplev geotermiske vidundere, pulserende maori-kultur og naturlig skønhed, der slår benene væk under dig.

Ofte stillede spørgsmål om Rotorua

Hvilke topattraktioner skal man opleve i Rotorua?

De topattraktionerne der skal opleves i Rotorua er:

Andre seværdigheder i Rotorua

Vil du se alle oplevelser i Rotorua? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Rotorua

Samlet bedømmelse

4.6 / 5

baseret på 1.275 anmeldelser

Dette er en lang dag fra Auckland. Husk det - da flere stop kræver tidsbestemte reservationer, vil du være begrænset til Rotorua. Når det er sagt, er det en temmelig sjov dag at gå ud og se alle steder og slå dem alle på en dag. Vores tour guide var meget venlig og chatte om New Zealand, det er historie og gav os også detaljer om, hvor vi skulle hen. Varevognen selv havde AC, komfortable sæder, hvilestolen og var ren. De dukkede op, da de sagde, de ville få os, og droppede os væk, da de sagde, vi ville være færdige. Jeg vil meget anbefale denne tour til nogen - men bare husk på at ramme alle tre om dagen betyder, at du er nødt til at holde sig til en stram tidsplan.

Meget flot anbefalelsesværdig dagstur. Grupperne holdes ganske små, hvilket er meget behageligt. Du skulle bestemt have set Hobbiton Movie Set og Waitomo Caves, når du er i New Zealand. Den eneste kritik er, at i Waitomo-hulerne i slutningen, da den gik på båden, var du meget travlt, og desværre kørte du kun under glødormene i et par minutter (ca. 5 minutter).

Chris var en fantasisk tour guide og så morsom. Han hjalp med til at gøre rejsen mellem steder så sjov. Har så meget viden om de forskellige områder.

god oplevelse, følte mig sikker og godt set. også dejligt at høre bevarelsessnakket og arbejde med skadedyrbekæmpelse i reservatet.

Fantastisk sjov. Føles sikkert på alle tidspunkter