Tilføj datoer

Ting at foretage sig
Rotorua

Oplev geotermiske vidundere, pulserende maori-kultur og naturlig skønhed, der slår benene væk under dig.

Vores mest anbefalede ting at gøre i Rotorua

Maori-landsbyen Mitai: Kulturel oplevelse og middagsbuffet

1. Maori-landsbyen Mitai: Kulturel oplevelse og middagsbuffet

Kom ind i en maori-landsby i naturlige bushmiljøer, og lær om deres skikke under en kulturel oplevelse. Efter afhentning fra din indkvartering i Rotorua, hvis du har booket en mulighed, får du et varmt møde og en hilsen fra en smuk Maori-pige. Lær retningslinjerne for at komme ind på det hellige sted, og vælg en høvding fra din gruppe til at repræsentere dem, der besøger landsbyen. Se krigere i traditionelle dragter padle en gammel krigerkano ned ad Wai-o-whiro-strømmen og forundres over glødeorme i deres naturlige habitat. Bliv betaget af sangene og dansene under en underholdende koncert, komplet med den nervepirrende haka-krigsdans. Se med, når hangi-festen tages ud af den jordkogte ovn, udforsk kunsten at ta moko (tatovering) og meget mere. Smag dig mæt i et varmt udvalg af saftigt kød og fjerkræ, grøntsager og friske salater, som toppes med fristende desserter.

Waiotapu: Indgangsbillet til Thermal Park og Lady Knox Geyser

2. Waiotapu: Indgangsbillet til Thermal Park og Lady Knox Geyser

Opdag Wai-O-Tapu, et aktivt geotermisk område i den sydlige ende af Okataina Volcanic Center, lige nord for Reporoa calderaen, i New Zealands Taupo Volcanic Zone med denne indgangsbillet. Lad udbruddet af Lady Knox Geyser tage pusten fra dig. Oplev Wai-O-Tapu-parken, der betyder "helligt vand" på maori, og som er hjemlandet for Ngati Whaoa-stammen, der stammer fra dem på Arawa-wakaen. Admire de farverige varme kilder, såsom Champagne Pool, Artist's Palette, Primrose Terrace og de kogende mudderbassiner. Det slående udseende af disse kilder skyldes dramatiske geotermiske forhold under jorden. Få adgang til dette 18 kvadratkilometer store geotermiske område. Ankom om morgenen og se Lady Knox Geyser bryde ud kl. 10.30. Forundres over det varme vand, der skydes højt op fra jordens indre.

Rotorua: Hell's Gate geotermisk vandring, mudderbad og svovlspa

3. Rotorua: Hell's Gate geotermisk vandring, mudderbad og svovlspa

Oplev det bedste fra Hell's Gate Geothermal Park i Rotorua med daglige guidede ture, et kort til en geotermisk gåtur og flere spa-oplevelser. Nyd mudderbade, et mudderbassin, svovlspaer, maori-udskæring og meget mere. Beliggende cirka 15 minutter fra byens centrum, venter Hell's Gate. Når du ankommer, skal du vælge at starte dit besøg med at opdage de geotermiske funktioner ved hjælp af et inkluderet kort eller deltage i en af de daglige guidede ture. Efter at have lært om historien, funktionerne og det unikke ved det geotermiske område og de unikke helbredende mudder i Hell's Gate, kan du selv opleve New Zealands historiske spa. Blød i unikt termisk mudder og surt svovlholdigt vand, som er blevet brugt af de lokale maorier i mere end 800 år. Det varme geotermiske mudder åbner og renser hudens porer, mens svovlspaene giver din hud en blid eksfoliering og dybderens.

Rotorua: Te Pa Tu Māori kulturel oplevelse med middag

4. Rotorua: Te Pa Tu Māori kulturel oplevelse med middag

Oplev den traditionelle Māori-livsstil under en kulturel oplevelse i Rotorua. Nyd en aften med optræden, dans og en 4-retters menu baseret på årstidens køkken, der serveres under åben himmel (udendørs område). Lad dig forkæle af Māori-sange og traditioner, der er tilpasset og ændrer sig med Maramataka (Māoris månekalender). Se en kulturel forestilling og lær om lokale skikke. Bliv omgivet af høje Tawa-træer, flammende bål og et skovformet amfiteater. Begynd middagen med kanapeer fra skoven, som kulminerer i en overdådig 3-retters fusionsmiddag designet af prisvindende Māori-kokke og tilberedt på stedet. Nyd dit måltid udenfor, eller nyd udsigten fra det indendørs område (afhængigt af vejret).

Fra Rotorua: Hobbiton Movie Set Tour med festlig frokost

5. Fra Rotorua: Hobbiton Movie Set Tour med festlig frokost

Tag til landene i Middle Earth på denne halvdagstur til Hobbit-filmkulisserne fra Rotorua. Besøg den arbejdende fårefarm, som instruktøren Peter Jackson forvandlede til Herredet. Se, hvor Bilbo Baggins boede, og hvor jagten på ringen begyndte, og nyd en festlig frokost. Efter afgang fra Lake Rotorua-området kører din bus dig over de naturskønne Mamaku Ranges og gennem den oprindelige Fitzgerald Glade, før du ankommer til Waikato-regionen og de bølgende bakker i Shire. Mens du udforsker Hobbit-filmkulisserne, vil din guide fortælle fascinerende detaljer om, hvordan kulisserne blev skabt, samt høre insiderhistorier om tilblivelsen af filmene. Under turen vil du se de berømte filmlokationer Green Dragon Pub, møllen, den dobbelte buede bro og det berømte Party Tree.

Rotorua: Te Puia Geotermal Valley guidet tur med billetter

6. Rotorua: Te Puia Geotermal Valley guidet tur med billetter

Nyd en guidet oplevelse for at udforske magien i Te Whakarewarewa Thermal Valley i Rotorua, hjemsted for Te Puia. Udforsk betagende lokale landskaber omgivet af mudderpøle og gejsere. Besøg Kiwi Conservation Center og New Zealand Māori Arts and Crafts Institute. Start med at tjekke ind med holdet og møde din guide, som hjælper dig med at få forbindelse til Te Puia-oplevelsen. Gå gennem indfødt buskland, dampende gejsere og mudderbassiner, og se endda den største gejser på den sydlige halvkugle eksplodere foran dig. Kom tæt på og personligt med kiwifugle med billetter til det helt nye Kiwi Conservation Center. Få adgang til New Zealand Māori Arts and Crafts Institute og se demonstrationer af traditionel træ-, sten- og knoglesnitning. Gennemse en række håndlavede taonga skabt af lokale kunstnere på Āhua Gallery.

Rotorua: Kaituna River Rafting Experience

7. Rotorua: Kaituna River Rafting Experience

Kør til Rotorua Rafting-basen, kun 20 minutters kørsel fra det centrale Rotorua. Mød din guide ved basen og klæd dig ud i din våddragt for at holde dig varm for dagen. Din guide vil lære dig alt, hvad du behøver at vide. Bare rolig, hvis du aldrig har været rafting før, du behøver ingen erfaring. Ikke-svømmere er endda i stand til at tackle floden. I sommermånederne er floden 25 grader Celsius, hvilket gør den til den varmeste flod i landet. Et hurtigt hop over vejen vil se dig ankomme til floden klar til at tackle 14 episke strømfald og 3 vandfald. Højdepunkterne vil være hop, svømning, surfing og styrtdykning over det højeste kommercielt raftede vandfald på planeten. Efter en times handling vil du ankomme tilbage til basen klar til at blive skiftet og tjekke de billeder, der blev taget under hele eventyret.

Rotorua-søen: Deluxe Lake Spa Geotermisk varmt kildebad

8. Rotorua-søen: Deluxe Lake Spa Geotermisk varmt kildebad

Slap af og slap af i Rotoruas ikoniske Polynesian Spa - et verdensledende, naturligt mineralbad og luksusspa. Geotermisk vand nærer huden og lindrer trætte muskler og smerter, mens dekadente terapier forynger krop, sind og sjæl. Denne billet giver adgang til det bedste badeområde, Deluxe Lake Spa, som omfatter en række mineralstensbassiner med forskellige temperaturer. Ved hjælp af både alkaliske og sure mineralkilder er Deluxe Lake Spa den ultimative geotermiske badeoplevelse. Det terapeutiske vand i Polynesian Spa kommer fra to forskellige naturlige kilder. Priest Spring er opkaldt efter Fader Mahoney, en katolsk præst, som blev "helbredt" for sin lammende gigt efter at have badet i vandet i 1878. Det let sure vand fra Priest-kilden lindrer trætte muskler og smerter og smerter. Rachel-kilden er en kilde til alkalisk vand, som har den antiseptiske virkning af natriumsilikat, der nærer huden. Det blev historisk set sagt, at de, der bader i vandet fra Rachel-kilden, er velsignet med tidløs skønhed. Kombinationen af disse to typer mineralvand findes kun i Polynesian Spa. Denne spa blev bygget på stedet for de historiske badehuse, som først gjorde byen verdensberømt i 1800-tallet. På Polynesian Spa er elementer fra de tidlige bygninger og badehuse blevet omhyggeligt bevaret, og stedet er registreret af New Zealand Historic Places Trust. Der er en café på stedet, hvor der serveres lækre smoothies, gelato, friskpresset juice og et udvalg af madmuligheder. Der er også en velassorteret Spa Essentials gavebutik, som har en række high-end spa-produkter samt produkter til hjemmet og personlig pleje, badedragter og håndklæder. Området har udsigt over et fuglebeskyttelsesområde ved Sulphur Bay på Lake Rotorua, og der er mange vandrestier til

Kaituna River og Tutea Falls Whitewater Rafting

9. Kaituna River og Tutea Falls Whitewater Rafting

Tag med på en episk grad 5 whitewater rafting-ekspedition på Kaituna-floden, og få et adrenalinsus i dens dybe kløfter med varmt vand. Raftingbasen ligger 20 minutters kørsel fra det centrale Rotorua ved siden af Okere Falls Scenic Reserve. Tag med en ekspertguide på et actionfyldt 50-minutters eventyr ned ad 14 episke strømfald. Modig det berømte 7 meter høje Tutea Falls, det højeste kommercielt raftede vandfald i verden. Eventyret er et must for både adrenalinjunkier og førstegangsraftere, og det ledes af supervenlige guider, som giver dig den sikreste og mest underholdende tur på floden. Stræk benene på den nærliggende vandresti for enden af din tømmerflåde for at se strømmen vælte ned over vandfaldet, eller gå hen på den nærliggende café for at nyde lidt mad og det bedste udvalg af håndværksøl i Rotorua.

Rotorua: Whakarewarewa Village guidet tur

10. Rotorua: Whakarewarewa Village guidet tur

Oplev varmen fra vores Legacy Guidede ture gennem NZ's ikoniske levende Maori landsby. Vores landsbyguider er direkte efterkommere af de tidlige maori-guider, som har præget turismen i New Zealand i generationer. Deres indsigt, viden og legendariske gæstfrihed (manaakitanga) tilføjer dybde og rigdom til den oplevelse, du får i Whakarewarewa - The Living Māori Village. På den guidede tur i Whakarewarewa vil du udforske en autentisk maori landsby, hvor folk bruger naturlige geotermiske ressourcer til at lave mad, bade og opvarme deres hjem, som de har gjort i århundreder. Lær hvordan det er at leve på det udfordrende geotermiske plateau, hvor det daglige liv omfatter madlavning i de boblende pools og dampskorstene, og hvor badning foregår i det forfriskende terapeutiske vand. Du vil se de geotermiske vidundere i Whakarewarewa Geothermal Valley, herunder den verdensberømte Pōhutu-gejser, kogende mudderbassiner, dampventiler og boblende bassiner. Se vores forskellige historiske seværdigheder og bygninger, herunder en aktiv Marae (mødested og samlingspunkt for maorisamfund), vores mindetårn fra Anden Verdenskrig, historiske kirker og tapu-gravepladser (hellige gravpladser).

Topaktiviteter

Topseværdigheder i Rotorua

Alle aktiviteter

83 aktiviteter fundet
Sorter efter:

Ofte stillede spørgsmål om Rotorua

Hvilke topattraktioner skal man opleve i Rotorua?

Hvad er de bedste dagsture og -udflugter fra Rotorua?

De bedste dagsture og -udflugter fra Rotorua er:

Waitomo Caves

Hvad er de mest populære museer og udstillinger i Rotorua?

Andre seværdigheder i Rotorua

Vil du se alle oplevelser i Rotorua? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Rotorua

Samlet bedømmelse

4.7
(1.934 anmeldelser)

Kan anbefales. Vær opmærksom på at middagen foregår i telt og afhængig af årstid kan det være lidt koldt. Hav gode travesko på da sidst del foregår med en tur i Village og skov for at se glow worms.

Fantastisk tur og fantastiske guider. Sjovt og man får pulsen op på den gode måde🤩

Fremragende tur. Guiden var højdepunktet, autentisk og ekstremt kompetent.

Vanvittigt oplevelse! Vores guide Malcom var helt vild god!

Fed oplevelse og en god forklaring til Maori kulturen