Tilføj datoer

Ting at foretage sig
Rotterdam

Oplev arkitektoniske perler, hippe kvarterer og kreativitet i overflod i denne pulserende hollandske by.

Vores mest anbefalede ting at gøre i Rotterdam

Rotterdam: Havnebådstur med Spido

1. Rotterdam: Havnebådstur med Spido

Tag på en havnerundfart tur-retur i Rotterdam for at se en af verdens mest innovative havne. Se den travle trafik af søgående skibe og indlandsskibe, lyt til en informativ audioguide og beundr byens imponerende skyline, mens du sejler forbi dens store bygninger. Start din bådtur fra Willemsplein. Se havnens skibsværfter, dokker og den ultramoderne transport af tusindvis af containere fra et unikt perspektiv. På turen tilbage kan du nyde udsigten til dampskibet 'Rotterdam', som er rederiet Holland America Lines tidligere krydstogtflagskib.

Rotterdam: Billet til Euromast Lookout Tower

2. Rotterdam: Billet til Euromast Lookout Tower

Euromasten er Rotterdams ikon. Med en højde på 600 meter er det det højeste vagttårn i Holland og en vigtig del af byens skyline. Oplev fantastiske historier om byen ved hjælp af vores Magnicity-app. Tag utrolige fotos, og beundr den unikke udsigt over Rotterdam. Når vejret tillader det, kan du se op til 18 miles i det fjerne, og om natten kan du se stjernerne komme til live. Nyd dit besøg på Euromast til en brunch, frokost, middag, high tea eller high wine i 300 fods højde i brasseriet. I kaffehjørnet i stueetagen finder du noget af den bedste kaffe i Rotterdam. Du kan også nyde friske kager, en varm panini eller en wrap. Få et adrenalinsus ved at tilføje en billet til Euroscoop. Nyd den svimlende udsigt over Rotterdam fra en roterende elevator med en glasgulvsoplevelse 185 meter oppe i luften på ydersiden af Euromast. En absolut wow-faktor højt oppe i himlen!

Rotterdam: 1 times sightseeing-splash-tur

3. Rotterdam: 1 times sightseeing-splash-tur

Tag på en rundtur i byen for at se de mest usædvanlige og smukke steder i Rotterdam, efterfulgt af et spændende splash - et spektakulært dyk ned i Maas-floden. Pludselig forvandles bussen til et sødygtigt fartøj, der sejler ned ad floden med en spektakulær udsigt over byens skyline. Stig om bord i amfibiebussen i centrum af Rotterdam og nyd en 1 times sightseeingtur, der fører dig forbi byens højdepunkter. Lær om havnebyens historie fra din ekspertguide eller gennem den flersprogede lydkommentar, der er tilgængelig om bord.

Rotterdam: "Remastered" digital kunst Audiovisuel oplevelse

4. Rotterdam: "Remastered" digital kunst Audiovisuel oplevelse

Oplev de gamle hollandske mestre genfortolket af de nye hollandske mestre. Oplev en ny audiovisuel verden af digital kunst skabt af de bedste hollandske digitale kunstnere. Marchér op med Jeroen Bosch's uhyggelige væsner. Fordyb dig i Van Goghs farverige scener, og dans til tonerne af Mondrians "Victory Boogie Woogie" . Denne unikke 60-minutters oplevelse omfatter en vandring gennem et vandfald, du kan få din egen UFO til at flyve på en gigantisk LED-skærm, interagere med fiskeskarer og sejle gennem skyerne. Der digitale verdensundere Over 1.500 kvadratmeter omfatter 60 state-of-the-art projektorer, 50 højttalere, 15 km kabler, den største indendørs LED-skærm i Europa med 245 millioner pixels og en opløsning på 20.000 pixels. Nyd en af de bedste udsigter over Rotterdams skyline fra en terrasse, der ligger under Erasmusbroen. Spillested Skab din egen digitale 3D-kunst ved at tegne og scanne dit billede. Det vil blive vist på Europas største indendørs LED-skærm. Tryk på knapperne for at få Godzilla til at dukke op! Eller måske endda regnbuer, blæksprutter, regn, konfetti og faldende stjerner. Vandfald Detaljer dig ind i den digitale verden gennem tidevandet. Lad bølger af LED guide dig gennem vandfaldet og ind i mørket. Blackout Alley Det er dit første møde med nogle af Jeroen Bosch' skabninger; kom under overfladen og hør lydene fra det, der lever under overfladen. Underverden Dyk uden brug af dykkerudstyr. Interager med tusindvis af fisk, og beundr deres rolighed. Drypende hule og elevator Træd ud af vandet i den dryppende grotte og hop ind i elevatoren, som tager dig op til skyerne. Overworld Vandre gennem skyerne og betragter fuglene, der danser i flokke. Stig ind i båden og sejl over skyerne. Speculum: Eden, Paradis og Helvede Betræd de jordiske glædernes have. Remastered Af slap af og nyd showet! Jorden Bag til vores planet. Lad os tage os af den!

Rotterdam: Rotterdam Zoo Blijdorp Entrébillet

5. Rotterdam: Rotterdam Zoo Blijdorp Entrébillet

Besøg Rotterdam Zoo, og se fascinerende dyr, der føler sig hjemme i specielt efterlignede naturlandskaber. Undgå de lange køer og udforsk en af Europas smukkeste zoologiske haver. Rotterdam Zoo støtter en række bevarelsesprojekter i naturen og deltager aktivt i mange avlsprogrammer for truede dyrearter og er blandt de ti bedste zoologiske haver på dette område i verden. Dyk ned i Oceanium og tag på en magisk rejse over havets bund og langs kystområderne, hvor du kan møde mange hav- og kystboere som f.eks. fisk (fra sild til hajer), lunder, slanger og en stor gruppe kongepingviner. Oplev det smukke sommerfugleparadis Amazonica, hvor du vil opleve tropiske temperaturer, duftende blomster, tusindvis af farverige sydamerikanske sommerfugle, den frygtindgydende anakonda og grådige piranhas. I Afrika fører en spændende sti dig sikkert forbi en gruppe store krokodiller! Når du er på toppen af stien, kan du stå i øjenhøjde med girafferne. I sikker højde kan du beundre de andre beboere på den nye savanne som f.eks. hyæner, kudus, strudse og zebraer. På den afrikanske gorillaø vil du blive begejstret af Bokitos legesyge gorillafamilie. ...og meget mere! Oven i disse oplevelser kan du se en sjælden art af skovgiraf, tage på en rejse gennem asiatiske moser og opleve ishulen, hvor du kan få et storslået syn på isbjørne.

Rotterdam: Pancake Cruise

6. Rotterdam: Pancake Cruise

I en afslappet atmosfære kan du nyde en blanding af sightseeing og kulinariske oplevelser på dette pandekagekrydstogt langs Rotterdams vandveje. Smag dig mæt i friskbagte pandekager med naturlige, æble- og baconpandekager og et væld af tilbehør som ost, skinke, frugt, syltetøj og æg. Hvor mange pandekager kan du spise på 75 minutter? Det finder du ud af på denne tur. For de yngre gæster er der et stort legerum fyldt med bolde i bådens lastrum. Der er også malebilleder og farveblyanter. Der er masser af sjov for folk i alle aldre. Mens du sejler over Rotterdams farvande, har du en smuk udsigt over den imponerende skyline. Fra vandet kan du ikke undgå at se den berømte og dristige arkitektur i Rotterdams store bygninger!

Fra Amsterdam: Guidet dagstur til Rotterdam, Delft og Haag

7. Fra Amsterdam: Guidet dagstur til Rotterdam, Delft og Haag

Se det bedste af Holland på en dagstur, der omfatter et besøg i Rotterdam og den gamle havn med de charmerende gule huse. Tag på et flodkrydstogt, besøg fødevaremarkedet, stop i Delft og besøg Haag. Begynd din tur med en køretur til Rotterdam, der er berømt for sin moderne arkitektur. Under byrundturen kan du køre langs bredden af floden Maas, til den gamle havn og de bemærkelsesværdige gule kubehuse. Gå ombord på en fantastisk 1 times flodkrydstogt og besøg derefter det berømte madmarked. Fortsæt til Delft til frokost (ikke inkluderet) og et besøg på Royal Delft Manufactory, den sidste tilbageværende hollandske keramikfabrik fra det 17. århundrede. Tag en byrundtur i Haag i bus, hvor du kan se det smukke parlamentshus, den hollandske konges arbejdspalads og fredspaladset. Det sidste stop, inden turen går tilbage til Amsterdam, bliver i miniaturebyen Madurodam.

Rotterdam: Kinderdijk Windmill Village Indgangsbillet

8. Rotterdam: Kinderdijk Windmill Village Indgangsbillet

Udforsk vindmøllebyen Kinderdijk, der er på UNESCO's verdensarvsliste. Se museumsmøller og en pumpestation, og glid derefter over polderne på en udflugtsbåd. Rejs tilbage i tiden til en verden af gamle hollandske vindmøller. Slentre gennem de århundredgamle bygninger i en dejlig landsby, og se fascinerende udstillinger fra forskellige historiske epoker. Besøg to museumsmøller, friluftsudstillinger og en pumpestation. Der er også en interaktiv skattejagt for børn, en film på flere skærme og en app, så du får mest muligt ud af dit besøg. Derefter kan du kravle om bord på en af de inkluderende udflugtsbåde. Glid hen over polderfarvandet, mens landsbyens mange vindmøller driver forbi.

Amsterdam: Go City Explorer Pass - Vælg mellem 3 og 7 attraktioner

9. Amsterdam: Go City Explorer Pass - Vælg mellem 3 og 7 attraktioner

Besøg 3, 4, 5, 6 eller 7 topattraktioner efter eget valg, og spar op til 50%* i forhold til at købe individuelle billetter med et Amsterdam Explorer Pass. Gennemse den medfølgende digitale guide for at planlægge og booke de attraktioner, du vil besøge, og vis derefter den digitale eller trykte kopi af dit pas på dagen. Oplev This is Holland, og svæv over Holland i en 5D-flysimulator, lær alt om bryggeprocessen på Heineken Experience, se diamantsamlingen på en privat guidet tur med Royal Experience, nyd udsigten på 100 Highlights Cruise og meget mere. Med Amsterdam Explorer Pass kan du vælge 3, 4, 5, 6 eller 7 attraktioner blandt følgende: - Heineken-oplevelsen - Rijksmuseum - DETTE ER HOLLAND - Moco Museum - Banksy og meget mere - A'DAM LOOKOUT - Kanalrundfart i Amsterdam - Rotterdam, Delft & Den Haag Live guidet tur - Tour de BonTon - Anne Franks liv & rundtur i kvarteret - Rembrandts Amsterdam-oplevelse - House of Bols Cocktail-oplevelse - Royal oplevelse - Royal Coster Diamonds - Amsterdam Light Festival Cruise (1. december - 21. januar | reservation påkrævet) - Pedalbåd 1 time - MacBike Cykeludlejning - Houseboat Museum - Boom Chicago - Færge til Muiderslot-slottet (sæsonbestemt - april til oktober) - Amsterdam Slot Muiderslot - Tur til Volendam, Edam og vindmøller - Diamantmuseet i Amsterdam - Zaanse Schans Tour - Museum Het Rembrandthuis - AMAZE Amsterdam - fordybende audiovisuel oplevelse af ID&T - Stedelijk Museum Amsterdam - Madame Tussauds Amsterdam - Dungeon i Amsterdam - RTXP Amsterdam - Introduktionstur - Hello Amsterdam (reservation påkrævet) - Selvguidet foodie-tur i Jordaan (reservation påkrævet) - Keukenhof-tur (sæsonbestemt - tilbage om foråret) Attraktioner og ture kan ændres. Tjek den digitale Go City-guide, der er inkluderet i din bekræftelseskupon, for den fulde liste over inklusioner, åbningstider og reservationsinstruktioner, når det er relevant, før du tager afsted. *Besparelser baseret på rejseplaner på Go Citys hjemmeside.

Rotterdam: Havnerundfart med liveguide og valgfri kaffe

10. Rotterdam: Havnerundfart med liveguide og valgfri kaffe

Slap af og se Rotterdams mest spektakulære vartegn, mens du sejler ned ad Maas-floden på en rundtursbådtur med levende kommentarer og en bar med drinks og snacks. Find en plads inde i den hyggelige salon eller sæt dig på det åbne dæk. Start dit krydstogt fra Parkhaven under Euromast. Båden vil passere ved Sint Jobshaven, Waalhaven og Rotterdamsche Droogdok Maatschappij, hjemsted for Onderzeebootloods. Find containerskibene, hvis du er heldig. Se det berømte krydstogtskib SS Rotterdam og Hotel New York, hvor Holland America Line før havde til huse. Nyd skyline af Rotterdams centrum, når du nærmer dig et af de mest berømte byvartegn, Erasmus-broen.

Topaktiviteter

Topseværdigheder i Rotterdam

Alle aktiviteter

133 aktiviteter fundet
Sorter efter:

Ofte stillede spørgsmål om Rotterdam

Hvilke topattraktioner skal man opleve i Rotterdam?

Topattraktionerne, der skal opleves i Rotterdam:

Hvad er de bedste dagsture og -udflugter fra Rotterdam?

De bedste dagsture og -udflugter fra Rotterdam er:

Amsterdam

Andre seværdigheder i Rotterdam

Vil du se alle oplevelser i Rotterdam? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Rotterdam

Samlet bedømmelse

4.4 / 5

baseret på 7.742 anmeldelser

Dette var højdepunktet i min tid i Barcelona! Det var den perfekte afslapning med en absolut smuk udsigt. Det var nemt at finde og var heldig, at min båd ikke var for overfyldt, alle havde tilstrækkelig plads. Baren var en stor værdi (4€ Sangria!). Personalet var søde og gav mulighed for en meget afslappende tur. Jeg vil anbefale solcreme, hvis du planlægger at sidde på nettene, der er også et skyggefuldt område til at sidde i nærheden af baren. Alt i alt en fantastisk oplevelse og ville ønske, at jeg kunne gå længere.

På sejlturen gennem havnen bliver alt forklaret godt over højttalere på flere sprog. Båden er moderne, men designet til masseturisme. Vi var heldige, at vores båd kun var besat af få personer. Så vi havde et godt sted at tage billeder.

Jeg vil klart anbefale turen, selvom du ikke ser de helt store containerskibe blive behandlet, får du en flot udsigt over byen og perfekte billeder i solskinsvejr

Tur, der faktisk varer 1 time med forklaringer på fransk, ideel til at opdage Rotterdam, mens du er afslappet!

Super. Fantastisk guide, både på bustur og bådtur. Alt meget imponerende.