Royal Albert Hall

Vælg datoer

Andre seværdigheder i Royal Albert Hall

Vil du se alle oplevelser i Royal Albert Hall? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Royal Albert Hall

Samlet bedømmelse

4.3 / 5

baseret på 1.117 anmeldelser

Booket gennem Få din guide. Printede billetter fra, men downloadede også app. Købte et dagspas, så vi fandt ud af, hvad vi kunne gøre på en dag ved at bruge passet. Brugte Big Bus Tours. Det tager evigheder at komme rundt i hele byens kreds. Vi fik at vide 2 timer, men det er mere som 2 og 1/2. Savnede at se nogle af vartegnene på grund af vejspærringer. Vi tog til Westminster Abbey. Reserveret 15.00 til 15.30 slot på St. Paul's. Ståede ombord på bussen kl. 1.45 og nåede først pladsen kl. 15.30. Bussen kørte forbi Abbey 3 eller 4 gange, hvilket var mærkeligt. Fra St. Paul's lavede vi vores reservation kl. 18.00 på Shard. Vil anbefale at købe passet og de attraktioner, vi besøgte.

London passet er en god ide, til nemt at komme til attraktionerne.

En fremragende måde, at se og komme nemt til attraktionerne. Og så er alt betalt på forhånd og man skal ikke vente i helt så lang en kø v. Billetsalget. Jeg ville købe det igen, hvis jeg skal til London igen . Genialt træk m. Oysterkortet til transportnettet, som kan købes sammen med London passet. Meget nem måde at gøre det på for besøgende .

En god måde at se London på.

Busturen og sejlturen var rigtig god, da man også fik lidt historiefortælling. Det var dejligt at man ikke skulle stå i kø for at købe billet til de forskellige attraktioner. Så var der også penge at spare.

Fantastisk værdi for pengene, vi købte 3 dages passet og brugte det, vi betalte for det på vores første dag

Sjovt koncept. Velorganiseret. God stemning. Lækre kager og sandwich.