Oplevelser i
Rüdesheim am Rhein

Vælg datoer

Andre seværdigheder i Rüdesheim am Rhein

Vil du se alle oplevelser i Rüdesheim am Rhein? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Rüdesheim am Rhein

Samlet bedømmelse

4.2 / 5

baseret på 707 anmeldelser

Læs beskrivelsen omhyggeligt. Jeg foretog denne tur i lavsæsonen, når turnbådene i Mellem Rhinen ikke kører, så ved hjælp af et rejsefirma, der var forsikret om, at jeg havde et sted på en af de få både, der kørte. Bustransporten betød, at jeg kunne se alt, hvilket fra et tog ikke er muligt på grund af tunneler og hastighed. Ja, du kan gøre det mere billigt, ja der er en vis gentagelse op og ned ad vejen, men landskabet gjorde det værd. Vores guide Michael var super venlig og fortalte masser af dårlige vittigheder om hans kone (som ikke var der for at forsvare sig), men du kender typen, bare rulle med den, og du vil have det sjovt. Jeg drikker ikke alkohol, så vinsmagningen gik tabt for mig, men andre syntes at have det godt.

Alt i alt var det en fin tur, men det at man lægger til kaj flere steder blev ikke gjort klart. Ville gerne have vidst, hvad mulighederne med min billet var i forhold til at hoppe af båden for at tage den tilbage senere. Tog den sidste afgang og indså det da jeg var på båden, så det synes jeg var ærgerligt.. Ville gerne have set det ene slot tættere på. Ellers var det en god oplevelse.

Tag Rhein Star op og ned i Middle Rhindalen et stykke tid. Du kan gøre dette med Rössler-linjen fra Bingen såvel som fra andre steder på Rhinen som Rüdesheim, Rheinstein og Rheinfels. Lidt som en afslappet Hopon-Hopoff-bus på vandet. Vi anbefaler.

Rigtig hyggelig tur, ikke for lang og meget spændende at høre lidt om de seværdigheder som man er omgivet af.

Hyggelig tur på Rhinen med vinmarker og borge. Og så var vi heldige med godt vejr.