Rudolfinum

Rudolfinum

Rudolfinum: Vores mest anbefalede ture og aktiviteter

Prag: 50-minutters sightseeing-krydstogt om aftenen

1. Prag: 50-minutters sightseeing-krydstogt om aftenen

Hop ombord på en behagelig og rummelig båd og begynd dit flodkrydstogt. Tag billeder, mens du sejler forbi seværdigheder som Petřín-tårnet og det historiske fort Vyšehrad. Beundre neo-renæssance koncertsalen i Rudolfinum og det største slotskompleks i verden, Prag Slot. Slap af på en båd med aircondition og tag over soldækket. Lær om de vigtigste seværdigheder med lydkommentarer, der er tilgængelige på 3 forskellige sprog, eller brug den trykte guide om bord, der er tilgængelig på 16 sprog. Du kan også bruge en mobilapp.

Prag: Panoramisk krydstogt på Vltava-floden

2. Prag: Panoramisk krydstogt på Vltava-floden

Oplev Prag fra et andet perspektiv: fra vandet på en flodcruise. Nyd en betagende panoramaudsigt over Karlsbroen, Prags borg og skyline af De Tusind Spires By fra komforten af en båd på Moldau-floden. Tag på et afslappende krydstogt perfekt for familier med små børn eller enhver, der ønsker at nyde en uforglemmelig oplevelse på kort tid. Spis lette snacks og nyd kaffe eller kolde drinks for egen regning på det øverste dæk, mens du sejler, så du ikke går glip af et øjeblik af handlingen. Gå indendørs om vinteren for en hyggelig og opvarmet siddeoplevelse eller aircondition om sommeren.

Prag: Sightseeingbådtur med buffetmiddag i åben glasbåd

3. Prag: Sightseeingbådtur med buffetmiddag i åben glasbåd

Oplev Prag om aftenen fra en luksuriøs, åben båd, mens du nyder et lækkert udvalg af traditionelle tjekkiske og internationale retter fra buffeten ombord. Se Prags ikoniske bygninger langs floden Vltava og få en fantastisk udsigt til den oplyste Prag-borg på denne bådtur tur/retur. Sejl med en unik glasbåd med et specialisoleret dæk, der forhindrer støj og vibrationer og et afsnit, der har optrækkelige glasvægge og lofter. Gør din oplevelse endnu bedre ved at opgradere til vinduessiddeplads, hvilket garanterer dig siddepladser i denne sektion. Nip til en velkomstdrink, når du stiger ombord, og glid derefter langs floden til Karlsbroen for at beundre Rudolfinum fra neorenæssancen. Nyd godt af gratis wi-fi, lyt til de informative flersprogede lydkommentarer og følg din rute på et papir- eller onlinekort, mens du sejler. Fortsæt forbi det berømte Dansende Hus, og se panoramaudsigten til Petřín-højen og Prags gamle bydel, mens du lytter til livemusik ombord på båden. Nyd en middagsbuffet med et bredt udvalg af tjekkiske og internationale retter. Efter middagen kan du udforske de åbne dæk, der giver dig mulighed for at føle den kølende flodbrise og se byen fra mange synsvinkler, der giver perfekte fotomuligheder.  Udvalgte retter fra middagsbuffeten: • Mozzarella med tomater og frisk basilikumpesto • Udvalg af tjekkisk ost, skinke, og salami • Andepaté med tranebærsauce • Gran Moravia-ost • Græsk salat • Frisk coleslaw • Hakket salat • Udvalg af brød og smør • Glutenfri kager • Kyllingenuddelsuppe • Hel skinke med ben • Oksekødsgullasch • Kyllingeschnitzel • Bagte kartofler med squash • Spaghetti med cherrytomater og basilikum (vegansk) • Paella med stegte grøntsager og fisk og skaldyr • Dampede grøntsager • Dumplings • Jasminris • Kartoffelmos • Hjemmelavede honningkager • Æblestrudel • Frisk frugtsalat

Prag: Natkrydstogt på Vltava-floden med buffet

4. Prag: Natkrydstogt på Vltava-floden med buffet

Se Prags skønhed om natten på dette middagskrydstogt langs Vltava-floden. Se historiske monumenter som Prags borg og det dansende hus, og nyd et bredt udvalg af tjekkiske retter. Start dit aftenkrydstogt langs Vltava-floden i Prag fra Čechův-broen i den gamle bydel. Få en velkomstdrink ved ombordstigning, og glid derefter blidt ned ad floden mod Karlsbroen (Karlův most). Kør forbi bakken ved Petřín, se det historiske fort Vyšehrad og beundr neorenaissancekoncertsalen Rudolfinum. Fortsæt forbi det berømte dansehus på Rašínovo nábřeží (Rašínovo-dæmningen), og få en panoramaudsigt over Prags borg, mens du får en serenade med levende musik om bord på båden. Nyd en luksusbuffetmiddag (kold buffet, varm buffet og desserter), mens du sejler, og køb drikkevarer fra et fristende udvalg af alkoholiske og ikke-alkoholiske valgmuligheder. Buffetmenu: - Kold buffet: Rigt udvalg af brød og smør, Grana Padano, andepostej med tranebærsauce, Caprese, udvalg af indenlandske oste, skinke og salami, hakket salat, græsk salat, frisk coleslaw - Suppe: Kyllingesuppe med nudler - Varm buffet: Hel skinke med ben, oksekødsgulash, kyllingeschnitzler, spaghetti med cherrytomater og basilikum (vegansk), paella, bagte kartofler med zucchini - Tilbehør: Baconboller, jasminris, kartoffelmos - Dessert: Hjemmelavet peberkage, æblestrudel, frisk frugtsalat

Prag: Sightseeing-bådkrydstogt med buffetmiddag

5. Prag: Sightseeing-bådkrydstogt med buffetmiddag

Stig ombord på et romantisk aftencruise gennem hjertet af Prag, og se alle byens berømte monumenter fra Vltava-floden. Ankom til din båd mellem Čech- og Štefánik-broerne, og bliv budt velkommen af din vært. Sejl derefter gennem Prags centrum, og se seværdighederne langs Vltava-flodens bredder i den magiske aftenbelysning. Mens du sejler, serveres der en velsmagende middagsbuffet, og du kan købe alkoholiske og ikke-alkoholiske drikkevarer i baren. Personalet vil være til rådighed for at opfylde dine behov. Nyd den utrolige udsigt over Karlsbroen og barokkirkerne i den gamle og den nye bydel. Der er siddepladser på det åbne øverste dæk eller inde i den klimakontrollerede nedre salon (opvarmet om vinteren og med aircondition om sommeren). Efter turen returnerer vi til udgangspunktet.

Prag: Vltava-floden: Frokostkrydstogt i en glasbåd med åben top

6. Prag: Vltava-floden: Frokostkrydstogt i en glasbåd med åben top

Kør gennem Prags hjerte, og nyd byens udsigt fra Vltava, mens du nyder en lækker frokostbuffet. Lyt til levende musik, mens du passerer det historiske centrum og sejler under Karlsbroen. Bliv budt velkommen om bord med en traditionel tjekkisk aperitif, inden du går om bord på dit sightseeing-krydstogt langs Vltava. Sejl under Karlsbroen, som forbinder byens mindre kvarter med den gamle bydel. Langs kanten af broen kan du beundre udskårne statuer af tjekkiske helgener på begge sider. Derefter passerer du Prags borg, Rudolfinum og Nationalteatret. Under hele turen kan du nyde en frokostbuffet med levende musik. Lyt til kommentaren for at få mere at vide om de attraktioner og monumenter, du ser. Kør forbi flere seværdigheder såsom Danserhuset, Emmausklosteret, Vyšehrad, Podolí Vandværk og det historiske Štvanice Kraftværk, inden du bliver returneret til afgangsstedet.

Prag: Guidet vandretur i den gamle bydel og det jødiske kvarter

7. Prag: Guidet vandretur i den gamle bydel og det jødiske kvarter

Oplev den jødiske arv i Prag på en udendørs guidet vandretur. Gå rundt på den jødiske kirkegård, i den gamle bydel og forskellige steder med relation til den jødiske historie i byen. Mød din guide i nærheden af Maisel-synagogen. Herfra går du til det jødiske kvarter, hvor din guide vil fortælle dig om jødernes historie i Prag. Efter dette overblik over byens jødiske arv bliver du guidet rundt til de vigtigste synagoger og den jødiske kirkegård og ser, hvor France Kafka skrev en stor del af sine værker. Tag til Prags gamle bydel og se de historiske vartegn, herunder det verdensberømte astronomiske ur. Nyd de fascinerende historier bag hver af de vigtige bygninger, du ser.

Prag: Bustur til det historiske centrum

8. Prag: Bustur til det historiske centrum

Oplev Prags højdepunkter fra en åben bus, og nyd panoramaudsigten over alle de mest berømte seværdigheder. Tag afsted ved den gamle rådhusplads, hvor du kan beundre det astronomiske ur. Fortsæt igennem den ældste del af byen og lad dig fortrylle af de mange brostensbelagte gader, der leder i alle retninger. Højdepunkterne i den gamle bydel inkluderer borgerhuset Obecní dům, der før var det kongelige hof. Lad dig betage af de mange mosaikker på facaden, der anses af mange for at være byens smukkeste bygning. Se seværdighederne i Josefov-kvarteret, Prags tidligere jødiske ghetto. Kvarteret er helt omsluttet af den gamle bydel og byder på monumenter såsom den gamle-nye synagoge samt den spanske synagoge fra det 19. århundrede med maurisk-inspirerede dekorationer. Kom forbi Prags ældste bevarede gotiske bygning, Sankt Agnesklostret. Se nationale monumenter såsom Statsoperahuset og Det Nye Rådhus. Lad dig betage af broerne over floden Moldau, herunder den berømte Karlsbro. Når du ankommer til området omkring Prags slot, kan du nyde en pause på 30-40 minutter, hvor du kan gå en kort tur ved de berømet vartegn. Besøg for eksempel Loreta-pilgrimsstedet. Lad dig betage af den ekstraordinære arkitektur i Dansehuset. Andre attraktioner, du vi komme forbi på turen, tæller Nationalmuseet, Rudolfinum Musikhallen og Prašná brána. Undervejs vil du lære om byens historie og de berømte vartegn fra en audioguide, der tilbydes på 26 forskellige sprog (arabisk, kinesisk, kroatisk, tjekkisk, dansk, hollandsk, engelsk, finsk, fransk, tysk, græsk, hebræisk, ungarsk, italiensk, japansk, koreansk, norsk, polsk, portugisisk, rumænsk, russisk, slovensk, spansk, svensk, tyrkisk og vietnamesisk).

Prag: 1,5 times tur i veteranbil

9. Prag: 1,5 times tur i veteranbil

Spring ind i en kopi af en gammel bil og få en fantastisk udsigt over Prag. Tilpas din tur til at stoppe, hvor du ønsker det. Oplev Prags skønhed fra et tættere syn og få perspektivet fra en ægte tjekkisk lokal. Tag dig tid til at tage nogle billeder, og tøv ikke med at bede din chauffør om at tage et billede for dig. Du skal ikke bekymre dig om vejret - din bil er opvarmet! Føler dig unik i oldtimer-replikker, der bringer de gyldne tider med The Great Gatsby og champagnefester tilbage. Se den romantiske gamle bydel, Prags borg, Rudolfinum, dansehuset eller den gamle-nye synagoge. Gør din aften endnu mere speciel med en buket roser eller et glas champagne, lavet på bestilling. Selv turen til lufthavnen i veteranbiler bliver en storslået begivenhed. Bryllupper, fester, firmaarrangementer og enhver særlig lejlighed bliver en oplevelse, du aldrig vil glemme.

Prag: Ølkrydstogt om eftermiddagen med drikkevarer inkluderet

10. Prag: Ølkrydstogt om eftermiddagen med drikkevarer inkluderet

Oplev Prag på en bådtur langs Vltava-floden. Nyd en kold øl eller vin, mens du beundrer den tjekkiske hovedstads største seværdigheder fra vandsiden. Se Prags borg, Rudolfinum, Karlsbroen og mange flere vartegn. Gå om bord på båden på den gamle bydels side af floden. Tjek ind, vælg din plads, og slå dig ned med en tjekkisk øl, vin eller sodavand. Nyd den fantastiske udsigt over Prags vigtigste attraktioner fra dit sæde. Når du bliver tørstig, kan du besøge baren og få fyldt din øl, vin eller limonade op igen. Gå op på det øverste dæk for at tage utrolige billeder af Prag fra vandet eller dig selv på båden. Slap af, mens du nyder udsigten, drinksene og loungemusikken.

83 aktiviteter fundet
Sorter efter:

Topseværdigheder tæt på Rudolfinum

Andre seværdigheder i Rudolfinum

Vil du se alle oplevelser i Rudolfinum? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Rudolfinum

Samlet bedømmelse

4.2
(12.525 anmeldelser)

Grundigt nød middag krydstogt. Vi havde deluxe-pakken og sad forrest i båden. Dejlig udsigt over Prag, mens vi sejlede langs floden. Personalet var meget venlige og hjælpsomme, maden var god, et stort udvalg af buffetvarer, bortset fra dessertindstillingen, som var ret dårlig. En skuffelse var, at vi på grund af hvor vi sad ikke kunne høre eller se underholdningen. Du ser ud til at have et valg mellem gode siddepladser eller underholdning, måske kunne sangeren gå gennem alle områder af båden. Bortset fra det vil bestemt anbefale.

Fremragende værdi for pengene! Nød virkelig krydstogtet på Moldau-floden med at se den smukke arkitektur/by Prag i dagslyset den første del af turen, og så ved hjemkomsten var det blevet mørkt, og vi så byen oplyst - hvilken enestående by! Havde ikke store forventninger til, hvordan buffeten ville være, men jeg tog så fejl! Maden var fremragende kvalitet, og masser af det. Besætningen var virkelig hjælpsomme og venlige. Jeg vil bestemt anbefale denne tur!

Velkommen om bord med et glas vin og taget til vores pladser af en tjener. Et stort udvalg af varm og kold buffet mad til rådighed. Live baggrundsmusik under sightseeingturen. Store vinduer, der kan trækkes tilbage i varmere vejr, og en udsigtsplatform med siddepladser, borde og stole gør det nemt at se byen om natten. Venligt og opmærksomt personale.

Vi reserverede de luxe billetter, hver en øre værd! Meget flot bord ved forvinduet. Personale hjælpsomme og servicemindede. Maden kunne have været varmere, ellers god.

Meget god værdi for pengene. Buffeten er god. God service ombord.