Ting at foretage sig
Rumænien

Alle aktiviteter

769 aktiviteter fundet
Sorter efter:

Byer i Rumænien

Vores mest anbefalede ting at lave i Rumænien

Bukarest: Draculas slot, Peles-slottet og Brasovs gamle bydel

Bukarest: Draculas slot, Peles-slottet og Brasovs gamle bydel

Oplev nogle af Rumæniens mest berømte slotte på en guidet tur fra Bukarest. Se Peleșslottet og Branslottet, og få tid på egen hånd til at slentre gennem Brașovs gamle bydel. Efter afhentning i Bukarest går turen mod Sinaia. Besøg Peleșslottet, som tidligere var residens for Rumæniens konger. Her kan du beundre stedets møbler, dekorationsgenstande, tæpper, gobeliner, skulpturer, malerier og våbensamlinger fra det 15. til det 19. århundrede. Fortsæt til Bran og dets berømte Bran Slot, der også er kendt som Draculas slot Lær om slottets historie og om, hvordan det havde en strategisk opgave som grænsen imellem Transsylvanien og Valakiet. Få tid på egen hånd i Brașov, hvor du kan beundre byens huse, der er bygget i renæssance, barok, provinsiel og neoklassicistisk stil. Udforsk Brașovs middelalderfæstning, der tidligere var en af Europas mest sikre fæstninger. Se den gamle, bevarede mur, de sorte og hvide tårne og Weaver's Bastion. Lær også om Catherine's Gate, der er placeret tæt på Schei Gate i den vestlige del af fæstningen, og dens 4 små tårne, som symboliserer den middelalderlige ret til at bestemme over vasallens liv og død.

Fra Bukarest: Dracula-slottet, Peles og Brasov - heldagstur

Fra Bukarest: Dracula-slottet, Peles og Brasov - heldagstur

Flygt væk fra travlheden i Bukarest, og tilbring en dag med at fordybe dig i Transsylvaniens landskaber og seværdigheder. Oplev de historiske slotte, det rige landskab og den stemningsfulde atmosfære i denne unikke region. Nyd en afhentning fra nærliggende mødesteder og guidede ture til disse fascinerende monumenter. Start din dagstur med et besøg på Peles Slot, der ligger i det naturskønne bjergområde Sinaia, der er kendt som Karpaternes perle. Besøg den rumænske kongefamilies tidligere sommerresidens, som viser et storslået palads i tysk renæssancestil. Næst kan du nyde fri tid til frokost i byen Brasov. Begynd at udforske denne fascinerende by i Transsylvanien fra dens hovedtorv, og gå rundt i det velholdte historiske centrum, mens du ser seværdigheder som den gotiske sorte kirke, det gamle rådhus og den smalleste gade i Europa. På dit sidste stop på turen møder du Bran Castle, der også er kendt som Draculas slot. Gå en tur indenfor i de storslåede tårne og ned ad de snoede, smalle trapper og gange, og lær om den berygtede Vlad the Impaler.

Bukarest: Draculas slot, Peleș slot og Brașov dagstur

Bukarest: Draculas slot, Peleș slot og Brașov dagstur

Oplev Transsylvaniens seværdigheder og betydningsfulde byer på denne guidede tur fra Bukarest. Besøg historiske slotte og en middelalderby, mens du fordyber dig i denne stemningsfulde region. Bliv afhentet fra din indkvartering, og tag derefter ud for at udforske Transsylvaniens historiske slotte og middelalderbyen Brașov. Stop i den lille by Sinaia og besøg Peleșslottet, hvor du kan udforske den rumænske kongefamilies tidligere sommerpalads. Fortsæt til Bran, der er berømt for den imponerende fæstning, der er forbundet med legenden om grev Dracula. Hør fortællinger om den virkelige Vlad Dracula, der siges at have inspireret Bram Stoker. Få panoramaudsigt over de omkringliggende bjerge fra resterne af citadellet. Nyd lidt tid på egen hånd til at gå rundt på souvenirmarkedet, inden du tager på en byvandring i Brașovs middelalderlige gamle bydel med en lokal guide. Få lidt tid på egen hånd, inden turen går tilbage til Bukarest, hvor du vil blive sat af ved din indkvartering.

Bukarest: Billetter og guide til Parlamentspaladset

Bukarest: Billetter og guide til Parlamentspaladset

Når I ankommer til udstillingsstedet, vil jeres vært sørge for, at I bliver indkvarteret og introducere jer til guiden. Når du har passeret metaldetektorerne, er dit første stop Æresgangen, et sted fyldt med torsoer, der repræsenterer nogle af de mest repræsentative rumænske konger fra middelalderen til i dag, som Vlad Dracula. Næste skridt er de enorme gange og værelser, der er opkaldt efter nogle af de vigtigste rumænske kunstnere, digtere og forfattere: N. Balcescu, M. Kogalniceanu osv. Under hele turen vil du beundre det lyserøde rum, der er dedikeret til ONU-møder, og musiksalen, hvor nogle af verdens største kunstnere har optrådt. Din tur slutter i noget, der menes at være Europas største balsal, der kan sammenlignes med størrelsen på fire fodboldbaner ved siden af hinanden.

Bukarest: Dagstur til Dracula-slottet, Peles-slottet og Brașov

Bukarest: Dagstur til Dracula-slottet, Peles-slottet og Brașov

Dyk ned i legenden om Vlad Dracula, der var inspirationskilden til den fiktive Grev Dracula, på denne heldagstur igennem Transsylvanien. Se nogle af regionens historiske slotte og besøg byen Brasov. Turen begynder med afhentning fra bestemte afhentningssteder i Bukarest, hvorefter der køres mod regionen Valahia. Oplev Peles Slot beliggende i maleriske Sinaia, som er kendt som Karpaternes Perle. Rejs gennem bjerglandskabet til Bran, hvor du vil besøge Bran-slottet, almindeligvis kendt som Draculas Slot. Hør legenden om den skræmmende fiktive greve. Tag videre til Brasov, der ligger i hjertet af Transsylvanien. Tag på en byvandring gennem det historiske centrum. Se seværdigheder som den gotiske kirke Biserica Neagră og den middelalderlige Katarinaport, den sidste tilbageværende af byens forsvarsmure.

Bukarest: Skip-køen-billet til Parlamentspaladset

Bukarest: Skip-køen-billet til Parlamentspaladset

Oplev en af de største attraktioner under dit besøg i Bukarest med et planlagt besøg i parlamentspaladset. Paladset blev bestilt af Nicolae Ceaușescu, det kommunistiske Rumæniens diktator, og det blev bygget mellem 1984-1997. Den blev påbegyndt i kommunismens mørkeste periode og Ceausescus vanvittige drøm blev til den største bygning i Europa og den næststørste bygning i verden. Start turen ved at springe køen over med din billet med hurtig adgang. Mød den officielle guide for Bukarest-parlamentet, og begynd din udforskning af bygningens interiør. Fordyb dig i denne unikke bygnings historie og nutidige virkelighed under en fængslende rundvisning, der dækker 3 etager i bygningen. Begynd i stueetagen, hvor indgangen er placeret. Lær en række fascinerende fakta, herunder hvordan paladset har en højde på 84 meter, et gulvareal på 365.000 kvadratmeter, og hvordan det er den tungeste bygning i verden. Derefter kan du gå op på 1. etage, hvor de vigtigste mødelokaler ligger sammen med Ballroom. Når du beundrer interiøret og arkitekturen, kan du finde ud af, hvordan bygningen indeholder næsten 500 lysekroner, over 1400 spejle og loftslamper, 35 millioner kubikfod marmor og 32 millioner kubikfod træ sammen med tæpper og andre dekorationer gør denne bygning til et sted som intet andet. Lyt til andre forbløffende fakta, herunder hvordan bygningen har 8 underjordiske niveauer, hvoraf det sidste er en nuklear bunker, der er forbundet med de vigtigste statsinstitutioner gennem 20 km katakomber.

Bukarest: Billetter til Parlamentspaladset og guidet tur

Bukarest: Billetter til Parlamentspaladset og guidet tur

Tidligere kendt som Casa Republicii og derefter Casa Poporului, men ikke for folket, er det det vigtigste symbol på den kommunistiske æra, beregnet til at huse ministerier, kommunistpartiets kontorer eller midlertidige lejligheder til høje funktionærer. Det blev bygget fra 1984 på det sikreste sted i byen i betragtning af den høje risiko for jordskælv, har 9 etager og 4 underjordiske niveauer. På turen kommer du forbi de vigtigste rum i bygningen, konferencesale, balkonen med den fantastiske udsigt over hovedtorvet (desværre ikke tilgængelig i øjeblikket), hovedtrapper, store gange, imponerende gallerier eller senatets plenarsal (kun tilgængelig på ture, der kører på denne side af bygningen i weekenden). Du vil blive overrasket over det overdådigt udsmykkede interiør, som alle er lavet af lokale materialer (marmor, krystal, tæpper, gardiner, stuk) og af lokale håndværkere.

Bukarest: Therme Bucuresti Transfer med valgfri billet

Bukarest: Therme Bucuresti Transfer med valgfri billet

Forkæl dig selv med en afslappende, problemfri dag i spaen på din rejse til Bukarest. Nyd en bekvem transfer til Therme Spa Bucharest, som ligger i den nordlige del af byen. Det er det største indendørs wellnesscenter i Europa og en attraktion, du ikke må gå glip af under dit ophold. Vælg at inkludere din indgangsbillet, så du hurtigt kan springe køen over ved ankomsten. Dette pas giver dig adgang til begge områder af spaen: Galaxy og The Palm. Spakomplekset har 10 termisk opvarmede pools, 11 saunaer, 16 vandrutsjebaner og den største botaniske have i Rumænien. Herefter kan du nyde godt af de helbredende infrarøde effekter, mens du slapper af på sengen eller nyder en cocktail i poolbaren. Når du har tanket ny energi, kører chaufføren dig tilbage til Bukarest.

Bukarest: Therme București Indgangsbillet med transport

Bukarest: Therme București Indgangsbillet med transport

Du har mulighed for at slappe af i Europas største wellness-spa. Det program, du køber, er beskrevet i detaljer nedenfor Beliggende 20 km fra centrum af Bukarest, tilbyder vi dig en transportservice (tur-retur) og billetter inkluderet i Therme -Transfer inkluderet med afhentning fra centrum fra faste punkter Therme-ekspresoverførslen inkluderer 3 afhentningssteder fra centrum af Bukarest, du skal vælge et: - afhentning 1-Boulevard Regina Elisabeta no 5 (Ghe Lazar Statue 44°26'05.9"N 26°06'02.4"E på Google Maps https://maps.app .goo.gl/Ju6GyVum2Ag4QrJh8), - afhentning 2-Bulevard Nicolae Balcescu no. 4 (ved siden af Grand Hotel Bucharest) - afhentning 3-Piata Romana no. 8. Når du foretager reservationen, bedes du vælge et af disse mødesteder Bemærk venligst, at GetYourGuide-kuponen ikke er en indgangsbillet til Therme. Billetterne til Therme udleveres af vores personale, når du går ombord på bussen!!!aldrig på stedet Therme -Ved Therme har du din billet på en linje beregnet til reservationer og inkluderer 2 zoner - Galaxy Zone i Therme Bukarest er en wellness- og underholdningszone for familier, uden aldersbegrænsninger, hvilket gør det sjovt for besøgende i alle aldre. Den tilbyder en bred vifte af vandattraktioner, især for børn, såsom 16 vandrutsjebaner, en indendørs bølgepool, en udendørs pool og en sandstrand med palmer (i sommersæsonen). Derudover kan voksne nyde forskellige afslapningsfaciliteter som saunaer, hydromassagebade, hydromassagesenge, infrarøde lænestole og en poolbar for en komplet wellness-oplevelse. Palm-zonen på Therme Bukarest har mange wellness- og afslapningsmuligheder, såsom tre mineralbassiner, en udendørs jacuzzi, et dampbad, hydromassage-senge og liggestole til afslapning. Der er en frodig botanisk have, som giver en beroligende tropisk atmosfære at slappe af i. Besøgende kan spise på Humboldt restaurant og også deltage i aktiviteter som yoga og pilates. Denne zone er ikke tilgængelig for børn, hvilket sikrer en rolig atmosfære for voksne. - Valgfrit -Elysium-du betaler et tillæg på ca. 7 euro / person / 4,5 timer, betaling sker ved udgangen Therme Bukarests Elysium-zone tilbyder en unik afslapningsoplevelse. Der er 10 saunaer, herunder 6 temasaunaer som Himalaya-, Alhambra- og Hollywoodsaunaen. Besøgende kan slappe af i den indendørs mineralpool med panoramaudsigt og nyde thailandske retter på restauranten The Mango Tree. Elysium tilbyder også indendørs og udendørs afslapningsrum samt Aufguss-terapier. Det er forbeholdt voksne -Indenfor skal du følge sikkerhedsreglerne, som du får udleveret ved indgangen. -Efter endt afslapning på det tidspunkt, der er angivet i reservationen, vil chaufføren vente på dig på parkeringspladsen for at bringe dig til din oprindelige destination. -Du kan aftale at stoppe i Otopeni lufthavn, Baneasa Feeria indkøbscenter eller på ruten uden at afvige. Tak for dit valg!

Bukarest: Byens højdepunkter: Guidet vandretur

Bukarest: Byens højdepunkter: Guidet vandretur

Nyd en gåtur med en lokal ven på denne guidede tur, hvor du kan opleve Bukarests højdepunkter. Få en introduktion til byen, mens du udforsker populære seværdigheder, skjulte hjørner og historiske pladser. Gå fra den gamle bymidte til det ikoniske parlamentspalads. Med udgangspunkt i den gamle bymidte begynder du med at besøge de ældste vidner om Bukarests fødsel og udvikling: Den gamle fyrstelige domstol, Manuc's Inn og Stravopoleos-kirken. Så kan du besøge Bukarests mest berømte boulevard, Calea Victoriei, med sin enestående arkitektur og storslåede bygninger som den nationale militærcirkel, Telefonpaladset, Bukarests kongelige palads, det rumænske atheneum og meget mere. Tag en pause fra byens seværdigheder og få mulighed for at slappe af og køle af i den frodige Cismigiu-have, hvor du også finder Bukarests rådhus til sidst. Cismigiu Gardens er den ældste park i Bukarest. Passer ind i det 20. århundrede og den kommunistiske æra ved at se det storslåede Ceausescu-palads og Union Boulevard, som blev designet til at være længere og bredere end Champs Elysee. Afslut dit besøg ved parlamentspaladset, som er den næststørste og tungeste bygning i verden.

De mest populære seværdigheder i Rumænien

Byer i Rumænien

Regioner i Rumænien

Andre seværdigheder i Rumænien

Vil du se alle oplevelser i Rumænien? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Rumænien

Samlet bedømmelse

4.7
(9.716 anmeldelser)

Generelt var jeg meget tilfreds; turen er velorganiseret og giver dig mulighed for at se de vigtigste attraktioner i Transsylvanien. Vores guide (Mihai) forklarede Rumæniens historie, Dracula og ledsagede os til en kort guidet tur i Brasov; hans tilstedeværelse var med til at gøre oplevelsen meget positiv.

Smuk oplevelse, Nicoletta, fremragende guide, hun fik os ikke engang til at stå i tråd med hendes råd. Meget flot og forberedt. Vi vendte tilbage til det planlagte tidspunkt. Alt sammen meget smukt.

Opmærksom guide og meget præcis i at forklare hele den historiske del, fremragende italiensk udflugt, jeg anbefaler det

Guiden Mattia er en meget professionel person, forberedt og omhyggelig med at forklare alt i detaljer, meget hjælpsom!

alt godt organiseret, nogle problemer med at forstå, hvor mødestedet var (jeg ville have lagt et kort).