Tilføj datoer

Sacromonte-museet

Sacromonte-museet: Vores mest anbefalede ture og aktiviteter

Entrébillet til Sacromonte Caves Museum

1. Entrébillet til Sacromonte Caves Museum

Tilbring en fornøjelig time på at udforske Cave House Museum of Sacromonte med denne entrébillet. Besøg 11 separate huler, boliger som er rekreerede som huleboliger. Få en forståelse af kultur, historie og det naturlige miljø i Sacromontedistriktet. Se køkkener og stalde, samt traditionelle håndværk, såsom kurveflet, keramik og vævning. Lær om flamenco i Sacromontedistriktet. Lær om planter, geologi og landskab i haven. Fra haven du vil også have en enestående udsigt over Alhambra, byen og Rio Darro-dalen.

Granada: Albaicín, Sacromonte og grottemuseum på en vandretur

2. Granada: Albaicín, Sacromonte og grottemuseum på en vandretur

Besøg nogle af de mest symbolske kvarterer i Granada. Ingen tur til Granada er komplet uden at have besøgt Albaicín og Sacromonte. Turen går gennem Albaicín, der blev beskyttet som et verdensarvsområde af UNESCO i 1994. Det er også kendt som det gamle muslimske kvarter og indeholder labyrintiske gader, hvorigennem du kan opleve Al-Andalus' fascinerende verden og nyde Granadas berømte landskab fra San Nicolás' udsigtspunkt og meget mere. Derefter tager du til Sacromonte-kvarteret, som indeholder mere end 3.000 grotter og panoramaudsigt fra skjulte områder. Her vil du lære sigøjnerkulturen at kende og forstå den i Museo de las Cuevas, et sted, der viser deres historie gennem legender og flamencodans. Din tur kommer også forbi de vigtigste steder i Granada såsom Plaza Nueva, Placeta de San Gregorio og Casa Enrique Morente, som alle er oplagte fotomuligheder.

Granada: Sacromonte Caves Flamenco Show

3. Granada: Sacromonte Caves Flamenco Show

Se et fantastisk flamencoshow i de historiske huler i Sacromonte-distriktet i Granada, og fordyb dig i de sensuelle rytmer og de lidenskabelige lyde af denne folkelige tradition på et unikt sted. Stedet menes at have været beboet af muslimer for mere end 500 år siden. Hulebosættelserne blev senere brugt af romaer, som boede i dem og brugte dem som midlertidigt tilflugtssted, efter byen blev erobret af de kristne. Oplev mangfoldigheden i Sacromonte-kvarteret, hvor folk af alle racer og samfundslag nu lever i harmoni. Vis din respekt for flamencoens rødder, mens du nyder de ekstraordinære omgivelser og lytter til musik, der bringer dig helt op i nydelsens høje luftlag.  Derefter rejser du tilbage i tiden og udforsker de smalle gader i Albayzin-distriktet der går tilbage til Nasridernes kongeriges tid.

Granada: Albaicín og Sacromonte Smartphone Audio Guide

4. Granada: Albaicín og Sacromonte Smartphone Audio Guide

Alhambras paladser og volde, med de sneklædte Sierra Nevada-bjerge, der tårner sig op over dem, er et af Andalusiens ikoniske billeder. På denne vandretur vil du aldrig være langt fra et spektakulært udsigtspunkt, og mellem dem vil du dykke ned i smalle, snoede gader, der næsten ikke har ændret sig siden maurisk tid. Vores tur starter uden for Santa Isabel la Real-klosteret, hvorfra du vil udforske den ældste del af byen, som har været beboet i næsten 3.000 år. Derefter bevæger du dig gennem hjertet af Albaicín, som er på UNESCO's verdensarvsliste, og som er rig på charme og fyldt med historiske seværdigheder, herunder de gamle bymure, paladser, haver og kirker. Turen fortsætter derefter ind i Sacromonte-dalen, der er berømt for sine eksotiske hulehuse og strålende flamenco-kunstnere, og hvor romaerne traditionelt har boet. Denne to timers tur er spækket med seværdigheder og betagende udsigtspunkter, bl.a: - Udsigt over Alhambra og Sierra Nevada fra det uundgåelige Mirador de San Nicolás - Iglesia de San Miguel Bajo, en kirke, der ligger på et charmerende torv fyldt med barer og restauranter. - Palacio Dar al Horra, et palads, der stammer fra samme periode som Alhambras Nasrid-paladser. - Den belgiske kunstner Max Moreaus dejlige hus, som nu er et museum med en interessant samling af kunst og artefakter. - Arco de las Pesas, en af den gamle bymurs bedst bevarede porte - Rolige steder, hvorfra man kan nyde Alhambra og landskabet omkring Granada, bl.a. Mirador de Mario Maya, Mirador de la Lona og haven ved Granadas moské. - Hulehuse og det fascinerende Museo Cuevas del Sacromonte (Sacromonte-hulemuseet) På denne tur vil du finde ud af: - Hvem byggede Alhambra, og hvem forsøgte at sprænge det i luften? - Hvorfor der var en kamp om magten i de sidste dage af det muslimske herredømme - Hvor man kan se den smukkeste solnedgang i verden (ifølge Bill Clinton, i hvert fald...) - Hvordan smeltediglen af kulturer i Sacromonte-dalen skabte en særlig flamenco-stil - Hvor man kan lede efter forsvundne mauriske skatte Tag med mig på denne tur og sno dig gennem en malerisk labyrint af gyder og nyd den majestætiske udsigt over Alhambra, som har inspireret kunstnere og romantiske rejsende gennem århundreder. Der er masser af gode barer og restauranter undervejs, hvor du kan nyde en drink med tapas på et dejligt lille torv eller spise på en jasminduftende terrasse, mens du kigger over på det oplyste Alhambra.

Granada: Tapastur og bedste udsigt over Alhambra på elcykel.

5. Granada: Tapastur og bedste udsigt over Alhambra på elcykel.

Den guidede elcykel-tur begynder med en kort træningssession for at gøre dig fortrolig med at køre på cyklen. Du vil derefter tage ud besøge nogle traditionelle barer og prøvesmage af 3 forskellige spanske tapas med drinks og nyde atmosfæren i det gamle kvarter. Besøg Albaicin-kvarteret med dets smalle gader og hvidkalkede huse og nyd den bedste udsigt over Alhambra og byen Granada. Albaicin blev erklæret et UNESCO verdensarvssted i 1994 og udgør det mest maleriske og gamle kvarter i Granada. Nyd Mirador San Nicolás for en fantastisk udsigt over Alhambra. Næste stop på turen er Sacromonte som er kendt for sine huler, hvor sigøjnere fester hver aften med deres flamenco-sange og dans. Udforsk disse områder på en elcykeltur ledsaget af din guide, der vil sikre, at du ser de vigtigste seværdigheder, bl.a. Sacromonte Abbey, stedet hvor kristendommen kom til i Granada.

Oplev grotterne i San Miguel og Sacromonte - privat tur

6. Oplev grotterne i San Miguel og Sacromonte - privat tur

Mens mange kender til de huler, hvor flamencoforestillingerne finder sted, kender færre til det område, hvor livsstilen stort set er forblevet uændret i de senere år: selvbærende huler uden rindende vand eller konventionel elektricitet, der tilbyder en alternativ livsstil midt i det urbane landskab. Vi får et førstehåndsindblik i denne livsstil ved at møde en "cuevero", som vil guide os gennem sin hule. Vi dykker ned i emner som udgravningsprocessen, daglige rutiner, den juridiske status for disse boliger, krav fra nabolaget og møder med politiet. Det er en autentisk mulighed for at udforske dette mindre kendte kvarter, selv for de lokale i Granada. Betagende udsigter vil ledsage os på hele turen. Bemærk venligst, at denne tur kræver et moderat konditionsniveau på grund af ujævnt terræn og op ad bakke langs grusveje.

6 aktiviteter fundet
Sorter efter:

Topseværdigheder tæt på Sacromonte-museet

Andre seværdigheder i Sacromonte-museet

Vil du se alle oplevelser i Sacromonte-museet? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Sacromonte-museet

Samlet bedømmelse

4.5
(179 anmeldelser)

Dejligt personale, gode forklaringer, smukt dekoreret Virkelig et tip 👍🏻