Tilføj datoer

Sagrada Familia

Antoni Gaudís fantastiske, ufærdige kirke er fuld af symbolik og uventede detaljer.

  • Entrébilletter
  • Guidede ture
  • Private rundvisninger
  • Vandaktiviteter
  • Heldagsture
Vi fandt 111 aktiviteter
Sorter efter:
1 - 16 / 111

Andre seværdigheder i Sagrada Familia

Vil du se alle oplevelser i Sagrada Familia? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Sagrada Familia

Samlet bedømmelse

4.6 / 5

baseret på 43.687 anmeldelser

Problemfri, hurtig adgang. Vi har allerede lavet et par ture med Get your gide i andre lande, men det nye for os i Barcelona er, at der ikke længere er nogen ved indgangsstederne. Så mange spørgsmål dukker op: Hvor præcist skal du gå hen? Kan du komme ind, selvom du er der for tidligt? Audiogide på telefonen med voucher og fire personer, hvordan får de andre det? Det lærte vi heldigvis af en anden Gide. Det var første gang for os i denne form. Audiogide og Sagrada Familia var en fantastisk kombination. Du får så meget interessant baggrundsviden om det, hvilket var rigtig godt. Selve Sagradaen var meget imponerende, den skulle du have set - også selvom entréen ikke er billig.

Absolut MUST i Barcelona! Det var gribende, smukt og imponerende. Vores smukkeste tur. Indledende vanskeligheder med at downloade lydguiden virkede ikke med mobiltelefonen. Vi modtog derefter en lydguide fra personalet, det var fantastisk.

Tur, der giver dig mulighed for at se hoveddelen af Barcelona og finde rundt i byen! Vores ophold ville ikke have været det samme uden dette køb! Vigtigt for et første besøg i Barcelona

Fantastisk oplevelse at se dette bygningsværk. Det var nemt at komme ind, uden kø på det bookede tidspunkt, selv om der var rigtig mange mennesker.

Ideel løsning til at opdage et maksimum af steder på kort tid. Audioguiden er tilgængelig på 14 sprog. Personligt anbefaler jeg den blå rute først.