Sagrada Familia

Vælg datoer

Hvilke af Sagrada Familias tårne er bedst at besøge?

Antoni Gaudís mest ambitiøse projekt står stadig ufærdigt hen, næsten et helt århundrede efter hans død. Kun 2 af Sagrada Familias betagende treenighedstårne står færdige og åbne for offentligheden - facaderne dedikeret til Jesu fødsel og død. Hvilket tårn er mest værd at besøge?

 • Arkitektur

  1. Arkitektur

  Gaudi-fans vil højest sandsynligt finde hans helt særlige stil stærkest repræsenteret i tårnet på Fødselsfacaden. Det andet tårn, La Pasión, er mindre ornamenteret og har en mere traditionel gotisk stil.

 • Religion

  2. Religion

  Hvert tårn er, som navnene antyder, religiøse symboler. Det festlige og glade Fødselstårn vender mod solopgangen, væk fra Passiontårnets sultende og skeletagtige form.

 • Udsigt

  3. Udsigt

  Passiontårnet er det højeste af de 2 tårne. Fødselstårnet åbner desværre for sent til, at man kan fange solopgangen, hvilket måske gør udsigten mindre spektakulær, men mere alsidig.

 • Adgang

  4. Adgang

  En elevator tager dig til toppen i begge tårne, hvis dine ben ikke er glade for trapper, men vær opmærksom på, at det kun er Passionstårnet, som har en elevator ned igen!

 • Folkemængde

  5. Folkemængde

  Fødselstårnet er generelt mindre travlt, fordi der ikke er adgang for grupper. Hvis du ikke kan lide for mange mennesker på én gang, så bliv udenfor, og se den oplyste bygning om aftenen i stedet!

Planlæg dit besøg

 • Hvordan kommer jeg derhen?

  Det er nemmest at komme til Sagrada Familia med metroen. Stoppet hedder, meget passende, Sagrada Familia!

 • Hvornår er det bedst at besøge Sagrada Familia?

  Der er altid masser af mennesker ved Sagrada Familia, men køen er generelt kortest tidligt om morgenen og sent på eftermiddagen, faktisk når sollyset er allersmukkest!

 • Billetkøb

  Forbered dig på at stå i kø i timevis, hvis du ikke køber billet i forvejen! Det er nemt at købe billet online og priserne varierer, alt efter hvad og hvor meget du vil have adgang til, og om du vil have en audioguide eller tur. Billetterne har et adgangsvindue på 1 time, men når du er indenfor i kirken, kan du blive så længe du vil.

 • Hvor lang tid tager et besøg?

  Det er nemt at bruge 3 eller 4 timer i Sagrada Familie, men du kan sagtens gøre det på den halve tid, hvis du har en stram rejseplan. Bare husk at booke billetter i forvejen!

Praktisk information

 • Hvornår skal man tage dertil?
  Åbner kl. 09.00. Lukketider: november til februar kl. 18.00, april til september kl. 20.00, marts og oktober kl. 19.00.
 • Hvad er prisen?
  Det er gratis at kigge udefra, mens priserne for besøg indenfor starter ved 15 EUR, med mulighed for at tilvælge guider eller besøg i tårnene.
 • Får jeg brug for en guide?
  Det vil gøre besøget mere interessant. Guider og audioguider kan købes for et tillægsgebyr, når du køber din adgangsbillet.
 • Hvordan kommer jeg derhen?
  Tag metroen og stå af ved stoppet Sagrada Familia!
 • Yderligere tips

  • Husk at dette er en basilika, hvor høflig opførsel og sagte stemmer er noget der forventes.

  • Alle tasker, rygsække og kufferter bliver undersøgt, inden der gives adgang til basilikaen.

  • Besøgende under 16 år skal være ledsaget af en voksen.

Andre seværdigheder i Sagrada Familia

Vil du se alle oplevelser i Sagrada Familia? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Sagrada Familia

Samlet bedømmelse

4.6 / 5

baseret på 29.729 anmeldelser

Jeg synes vore guide var meget vidende, meget informativ og hun talte meget tydeligt. Dog synes jeg ikke der skal gives tid til fotografering og at man selv går rundt under den guidede rundvisning. Det må man selv tage sig tid til bagefter.

Veltilrettelagte. Ok guidning, og det allerbedste var, at vi kunne blive bagefter, ligeså længe vi ville. Vi så lyset skifte i glasmalerierne sidst på eftermiddagen. Det var så fint. Alt i alt en kæmpe oplevelse.

Det var en super fantastisk oplevelse at være i tårnet, absolut godt givet ud Super sød guide Lidt svær at finde hende da det på hendes skilt stod et andet firma navn

Byggeriet er storslående set udefra, men indefra er det overvældende imponerende. Bestemt en oplevelse der er værd at tage med.

Rigtig god oplevelse. En fantastisk god måde at opleve byen med. Guiden var rigtig god og havde stor viden om Barcelona.