Ting at foretage sig
Saint-Émilion

Alle aktiviteter

Vores mest anbefalede ting at lave i Saint-Émilion

Saint-Émilion: Grand Cru Classé vingårdsbesøg og smagning

Saint-Émilion: Grand Cru Classé vingårdsbesøg og smagning

I løbet af denne tur vil du se 2 forskellige stilarter af vingårde. Først vil du opleve en traditionel vingård med en autentisk kælder og en typisk arkitektur i Saint Emilion, der producerer en traditionel vin. Den anden vingård er en mere moderne vingård med en moderne kælder på forkant med teknologien. Opdag hvordan vinmagerne bruger teknologi og vinavlsteknikker til at perfektionere processen og derved producere en anderledes, innovativ form for vin. Lær alt om vinfremstillingsprocessen fra vinstokkene, aldringen og alting omkring det. Besøget vil blive efterfulgt af prøvesmagning på tre Saint Emilion Grand Cru vine fra de forskellige godser med en introduktion til vinsmagningsteknikker.

Fra Bordeaux: Halvdagstur til Saint-Émilion og vinsmagning

Fra Bordeaux: Halvdagstur til Saint-Émilion og vinsmagning

Oplev Saint-Emilion, dens vine og dens historie på en guidet tur fra Bordeaux. Besøg et historisk slot, og smag 3 forskellige vine af høj kvalitet. Vi mødes i det centrale Bordeaux og kører i varevogn til vinregionen Saint-Emilion. Først besøger vi landsbyen Saint-Emilion, som er på UNESCO's verdensarvsliste. Se dens historiske monumenter på en kort guidet tur. Derefter besøger du et slot og nyder en smagning af 3 vine. Lær mere om denne appellations særlige kendetegn, herunder de druesorter og vinfremstillingsteknikker, der bruges til at skabe disse unikke vine.

Fra Bordeaux: Eftermiddagstur med vinsmagning i Saint-Emilion

Fra Bordeaux: Eftermiddagstur med vinsmagning i Saint-Emilion

Tag en naturskøn køretur til den smukke vinregion Saint-Emilion på Dordogne-flodens højre bred, og besøg dette verdensarvssted. Oplev intimiteten i det private slot, lær om vinproduktionens hemmeligheder, gå på opdagelse i karrummet og kælderen, og smag nogle af de fineste vine. Vi forlader Bordeaux om eftermiddagen og besøger en "Great Classified Growth" (Grand Cru Classé) vingård med udsigt over vinmarkerne i Saint-Emilion. Hør om vinfremstillingsprocessen, og beløn dig selv med en aperitif serveret med frisk kvalitetsbrød og ost. Lær trinene i korrekt vinsmagning på et smagekursus. Træn din næse til at identificere vinens aromaer, før du nyder nogle fine vine. Tag derefter på en guidet tur i middelalderlandsbyen Saint-Emilion tidligt om aftenen, og find ud af, hvorfor den er optaget på UNESCO's verdensarvsliste. Vend tilbage til Bordeaux, hvor du bliver sat af ved turens afslutning.

Bordeaux: Halvdagsudflugt med vinsmagning på vingårde

Bordeaux: Halvdagsudflugt med vinsmagning på vingårde

Brug et par timer på at se vinlandet Bordeaux på en guidet tur. Oplev Medoc, Saint-Emilion, Graves og Sauternes eller Entre-deux-Mers - hver med sin egen charme. Vinregionen afhænger af dagen for dit besøg. Med afgang fra Bordeaux' turistkontor kan du gå på opdagelse i forskellige typer slotte og smage vinens farver alt efter vinregion. Under turen vil din guide forklare Bordeaux-vin og give en masse information. Fra tirsdag til lørdag kan du stoppe ved to vinslotte, besøge den tekniske del med egetræsfadene, karrene og lære om vinfremstillingsprocessen. Oplev årstidernes indflydelse på smagsvarianterne og meget mere. I slutningen af hvert besøg kan du nyde en smagning af to af ejendommens vine med råd om trinene i smagningens kunst (mængden er begrænset af fransk lov). Søndag og mandag er destinationen Saint-Emilion, et af de mest berømte steder i verden for vin og kulturarv. Følg din guide gennem landsbyen Saint-Emilion for at beundre nogle af de gamle og bemærkelsesværdige bygninger og gå ind i den fantastiske underjordiske kirke. Anden del af eftermiddagen omfatter et besøg på en vingård og en smagning af to vine. På vejen tilbage til Bordeaux kan din guide svare på spørgsmål eller give gode råd. Ankomst til Bordeaux om aftenen. Mandag: Saint-Emilion eller Fronsac Tirsdag: Medoc Medoc Onsdag: Graves og Sauternes Torsdag: Entre-deux-Mers Entre-deux-Mers Fredag: Bourg & Blaye Lørdag: Medoc Søndag: Saint-Emilion Saint-Emilion

Saint-Émilion: Bordeaux vingårdstur og vinsmagning

Saint-Émilion: Bordeaux vingårdstur og vinsmagning

Dyk ned i Bordeaux-vinenes verden med et intimt besøg på en lokal familievingård og udforsk deres kældre. Besøg det maleriske middelaldersamfund Saint-Émilion for en rundvisning i det berømte Château Saint-Georges og smag nogle af deres højkvalitetsvine. Start dit besøg med at høre om historien om den stiftende familie, der stadig arbejder på godset efter fem generationer. Lær om de forskellige anvendte druesorter og den unikke jord, der højner kvaliteten af de vine, der produceres på denne ejendom med en privilegeret beliggenhed på Pavie Hill. Træd ind i kælderen for en detaljeret forklaring af vinfremstilling og lagringsprocessen, der finder sted i tønderne. Smag et udvalg af deres vine, som er kendt for deres elegance og falder ind under den eksklusive Saint-Émilion Grand Cru appellation.

Fra Bordeaux: Saint-Émilion mad- og vintur

Fra Bordeaux: Saint-Émilion mad- og vintur

Din guide vil fortælle om turen på engelsk. Afgang fra Bordeaux' centrum om bord på en varevogn for at opdage Saint-Emilion, dens vine og dens historie. Besøg 3 vingårde og slap af med en picnic på et slot. Først lærer du om Saint-Emilions historie, et UNESCO-verdensarvssted, og dets historiske monumenter. Opdag hemmelighederne bag denne middelalderby og dens rolle som fødested for Bordeaux' vindyrkning. Ved middagstid kan du nyde en smagning af 3 vine på et vinslot. Forkæl dig selv med en picnic fra en håndværksmæssig og traditionel caterer, som leverer friske, lokale produkter præsenteret i krukker samt charcuteri fra Baskerlandet og ost ledsaget af et glas vin. Bagefter besøger du en anden Château-vingård og nyder en smagning af 2 vine. Lær mere om de særlige forhold i denne appellation, herunder druesorterne og de vinfremstillingsteknikker, der bruges til at skabe disse unikke vine. Som afslutning på dagen besøger du det sidste Château og nyder en sidste smagning af 3 vine.

Saint-Émilion: Vineyard Walking Tour og smagning

Saint-Émilion: Vineyard Walking Tour og smagning

Tag på en rundvisning på det familiedrevne Château Haute-Nauve i Saint-Émilion med et medlem af familien, Marie-Anne eller Florent (mor og søn). Gå gennem vinmarkerne og lær om produktionen af fransk vin fra producenterne, besøg vinkældrene, og afslut oplevelsen med en smagning af fire vine fra stedet. Start med en rundtur i vingården, hvor du hører om ejendommens familiehistorie (4. generation) og om Saint-Émilion-vinappellationens særlige kendetegn og sorter. Se forskellige parceller med vinstokke, og hør om, hvordan arbejdet på vingården ændrer sig i løbet af året. Du kan bl.a. se en vindmølle og en 6 meter høj flaske vin. Hør, hvordan slottet tackler udfordringer som frost i afgrøderne, prioriterer bæredygtighed og diversificering og udvikler nye vinsorter. Besøg derefter vinificeringskælderen for at lære om hele produktionsprocessen, herunder gæring, pumpning og presning. Turen slutter i fadkælderen, hvor du kan se de metoder, der bruges til at modne vinen. Afslut med en guidet smagning af fire vine fra slottet, herunder to med Grand Cru-betegnelser.

Bordeaux: St. Emilion dagstur med vinsmagning og frokost

Bordeaux: St. Emilion dagstur med vinsmagning og frokost

Kl. 10.30 Mød din guide på Rustic Vines Agency, der ligger 26 rue de la Devise i Bordeaux centrum, og kør til Saint-Emilion; Kl. 11.30 Stop ved den første vingård, guidet besøg med vinsmagning; 12.30 Picnic-frokost på slottet med et glas vin; 14:00 Guidet tur efterfulgt af en vinsmagning på den 2. lokale vingård; 15.30 Guidet vandretur i den Unesco-fredede landsby Saint-Emilion; 16.15 Vinsmagning i hjertet af landsbyen; 16.45 Kørsel tilbage til Bordeaux; 17.30 Aflevering ved Rustic Vines-agenturet.

Saint-Emilion: Grand Cru Classé guidet vingårdsbesøg og picnic

Saint-Emilion: Grand Cru Classé guidet vingårdsbesøg og picnic

Begynd din vinturismeoplevelse med en picnic, hvor du nyder den naturskønne udsigt over vinmarkerne fra vores udendørs terrasser ledsaget af et glas vin. Vælg mellem et udvalg af retter tilberedt med regionale produkter, herunder gourmetretter som kylling, oksekød, and, svinekød samt vegetariske og veganske alternativer i henhold til dine præferencer for dagen (forret, hovedret og dessert inkluderet). Efter denne oplevelse vil du være klar til at udforske to Saint-Emilion Grands Crus Classés-ejendomme på et enkelt besøg: Château Tour Baladoz: Tradition og autenticitet i kalksten, hvor du lærer om produktionsprocessen, fra druehøst til aftapning. Château La Croizille: Kendt for sin innovative tilgang til vinfremstilling. Du lærer om forskellige produktionsteknikker og nyder en af de smukkeste panoramaudsigter i Saint-Émilion-regionen. Endelig afsluttes turen med en kommenteret smagning af 3 store vine fra vores ejendomme.

Bordeaux: Saint-Emilion og Medoc heldags vinoplevelse

Bordeaux: Saint-Emilion og Medoc heldags vinoplevelse

Brug en dag på at udforske vingårde og vinmarker i Bordeaux på en guidet vinsmagningstur. Smag vine på tre vingårde, og tag på rundtur i den historiske by Saint-Emilion. Nyd lokale specialiteter under en picnic på et Château (vingård). Tag afsted fra Bordeaux centrum for at opdage de smukkeste vinmarker på begge sider af floden. Start med at besøge Saint-Emilion med din guide. Tag på rundtur i landsbyen, som er på UNESCO's verdensarvsliste, og oplev dens historiske monumenter. Senere besøger du et Château (vingård) og nyder en smagning af 3 vine, mens du lærer om Saint-Émilion. Under smagningen vil din guide forberede picnicen, som serveres ved et dejligt bord, hvor du kan nyde et glas vin fra slottet. Nyd maden, der er tilberedt af en håndværksmæssig og traditionel Bordeaux-caterer, som tilbyder friske, lokale og velsmagende produkter samt charcuteri og ost fra Baskerlandet. Først på eftermiddagen og efter en times kørsel til den venstre bred kan du nyde et besøg og en smagning af 3 vine på en familiedrevet vingård fra det berømte Médoc-område (især Margaux-appellationen). Derefter kan du stoppe ved det berømte Château Margaux og tage billeder, før du kører til en tredje vingård (klassificeret i 1855, Napoleon-klassifikationen), hvor en kommenteret vinsmagning venter på dig. Afslut turen med et nyt perspektiv på vinfremstillingens kunst.

Ofte stillede spørgsmål om Saint-Émilion

Hvilke topattraktioner skal man opleve i Saint-Émilion?

Topattraktionerne, der skal opleves i Saint-Émilion:

Se alle seværdigheder i Saint-Émilion, du ikke må gå glip af

Hvad er de bedste tilbud og rabatter på aktiviteter og attraktioner i Saint-Émilion?

Disse er de bedste tilbud og rabatter på aktiviteter og attraktioner i Saint-Émilion:

Se alle tilbud og rabatter i Saint-Émilion på GetYourGuide

De mest populære seværdigheder i Saint-Émilion

Oplevelser i Saint-Émilion

Byer i Frankrig

Andre seværdigheder i Saint-Émilion

Vil du se alle oplevelser i Saint-Émilion? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Saint-Émilion

Samlet bedømmelse

4.7
(2.361 anmeldelser)

Vi er meget begejstrede for denne tur! Alene omgivelserne og domænet er værd at opdage, men selve turen var også interessant. Guiden var meget venlig og entusiastisk, stillede også spørgsmål til publikum og var meget nem at tale med. Skovturen var enkel, men meget velsmagende.

Kvalitetspicnic med gode lokale produkter og en betagende udsigt over vinmarkerne. Vi satte virkelig pris på vores guides forklaringer under den guidede tur såvel som under smagningen. Meget god oplevelse, vi anbefaler!

Guiden brænder for emnet, og det viser sig, når han taler til os om det. Det er i en lille gruppe, så meget intim, jeg foreslår kraftigt, og picnicen er fremragende

Fantastik rundvisning, picnic 🧺, service og ikke mindst fantastisk guide. Kan kun give mine allerbedste anbefalinger 👍❤️

Fremragende, meget informativ guide. God vinsmagning og FANTASTISK mad👍