Tilføj datoer

Ting at foretage sig
Saint-Émilion

Vores mest anbefalede ting at gøre i Saint-Émilion

Saint-Emilion Grand Cru Classé: Rundvisning og smagning med guide

1. Saint-Emilion Grand Cru Classé: Rundvisning og smagning med guide

I løbet af denne tur vil du se 2 forskellige stilarter af vingårde. Først vil du opleve en traditionel vingård med en autentisk kælder og en typisk arkitektur i Saint Emilion, der producerer en traditionel vin. Den anden vingård er en mere moderne vingård med en moderne kælder på forkant med teknologien. Opdag hvordan vinmagerne bruger teknologi og vinavlsteknikker til at perfektionere processen og derved producere en anderledes, innovativ form for vin. Lær alt om vinfremstillingsprocessen fra vinstokkene, aldringen og alting omkring det. Besøget vil blive efterfulgt af prøvesmagning på tre Saint Emilion Grand Cru vine fra de forskellige godser med en introduktion til vinsmagningsteknikker.

Fra Bordeaux: Halvdagstur til Saint-Émilion og vinsmagning

2. Fra Bordeaux: Halvdagstur til Saint-Émilion og vinsmagning

Oplev Saint-Emilion, dens vine og dens historie på en guidet tur fra Bordeaux. Besøg et historisk slot, og smag 3 forskellige vine af høj kvalitet. Vi mødes i det centrale Bordeaux og kører i varevogn til vinregionen Saint-Emilion. Først besøger vi landsbyen Saint-Emilion, som er på UNESCO's verdensarvsliste. Se dens historiske monumenter på en kort guidet tur. Derefter besøger du et slot og nyder en smagning af 3 vine. Lær mere om denne appellations særlige kendetegn, herunder de druesorter og vinfremstillingsteknikker, der bruges til at skabe disse unikke vine.

Fra Bordeaux: Eftermiddagstur med vinsmagning i Saint-Emilion

3. Fra Bordeaux: Eftermiddagstur med vinsmagning i Saint-Emilion

Tag en naturskøn køretur til den smukke vinregion Saint-Emilion og besøg dette verdensarvssted. Oplev intimiteten i det private slot, lær om vinproduktionens hemmeligheder, og smag nogle af de fineste vine. Vi forlader Bordeaux om eftermiddagen og besøger en charmerende familiedrevet vingård på højre bred af Dordogne-floden. Vi besøger det private slots traditionelle karrum og kælder. Lær trinene i korrekt vinsmagning på et smagekursus. Træn din næse til at identificere vinens aromaer, før du nyder nogle fine vine. Besøg derefter en "Great Classified Growth" (Grand Cru Classé) vingård med udsigt over vinmarkerne i Saint-Emilion. Hør om vinfremstillingsprocessen, og beløn dig selv med en aperitif serveret med frisk kvalitetsbrød og ost. Tag derefter på en guidet tur i middelalderlandsbyen Saint-Emilion tidligt om aftenen, og find ud af, hvorfor den blev udpeget som UNESCO World Heritage Site. Vend tilbage til Bordeaux, hvor du bliver sat af ved turens afslutning.

Saint-Émilion: Bordeaux vingårdstur og vinsmagning

4. Saint-Émilion: Bordeaux vingårdstur og vinsmagning

Dyk ned i Bordeaux-vinenes verden med et intimt besøg på en lokal familievingård og udforsk deres kældre. Besøg det maleriske middelaldersamfund Saint-Émilion for en rundvisning i det berømte Château Saint-Georges og smag nogle af deres højkvalitetsvine. Start dit besøg med at høre om historien om den stiftende familie, der stadig arbejder på godset efter fem generationer. Lær om de forskellige anvendte druesorter og den unikke jord, der højner kvaliteten af de vine, der produceres på denne ejendom med en privilegeret beliggenhed på Pavie Hill. Træd ind i kælderen for en detaljeret forklaring af vinfremstilling og lagringsprocessen, der finder sted i tønderne. Smag et udvalg af deres vine, som er kendt for deres elegance og falder ind under den eksklusive Saint-Émilion Grand Cru appellation.

Bordeaux: Vinlandets vingårdstur med lokale vinsmagninger

5. Bordeaux: Vinlandets vingårdstur med lokale vinsmagninger

Brug et par timer på at se vinlandet Bordeaux på en guidet tur. Oplev Medoc, Saint-Emilion, Graves og Sauternes eller Entre-deux-Mers - hver med sin egen charme. Vinregionen afhænger af dagen for dit besøg. Med afgang fra Bordeaux' turistkontor kan du gå på opdagelse i forskellige typer slotte og smage vinens farver alt efter vinregion. Under turen vil din guide forklare Bordeaux-vin og give en masse information. Fra tirsdag til lørdag kan du stoppe ved to vinslotte, besøge den tekniske del med egetræsfadene, karrene og lære om vinfremstillingsprocessen. Oplev årstidernes indflydelse på smagsvarianterne og meget mere. I slutningen af hvert besøg kan du nyde en smagning af to af ejendommens vine med råd om trinene i smagningens kunst (mængden er begrænset af fransk lov). Søndag og mandag er destinationen Saint-Emilion, et af de mest berømte steder i verden for vin og kulturarv. Følg din guide gennem landsbyen Saint-Emilion for at beundre nogle af de gamle og bemærkelsesværdige bygninger og gå ind i den fantastiske underjordiske kirke. Anden del af eftermiddagen omfatter et besøg på en vingård og en smagning af to vine. På vejen tilbage til Bordeaux kan din guide svare på spørgsmål eller give gode råd. Ankomst til Bordeaux om aftenen. Mandag: Saint-Emilion eller Fronsac Tirsdag: Medoc Medoc Onsdag: Graves og Sauternes Torsdag: Entre-deux-Mers Entre-deux-Mers Fredag: Bourg & Blaye Lørdag: Medoc Søndag: Saint-Emilion Saint-Emilion

Fra Bordeaux: Saint-Émilion mad- og vintur

6. Fra Bordeaux: Saint-Émilion mad- og vintur

Afgang fra centrum af Bordeaux med en varevogn for at opleve Saint-Emilion, dens vine og historie. Besøg 3 vingårde og slap af med en picnic på et slot. Lær først om Saint-Emilions historie, som er på UNESCO's verdensarvsliste, og om dens historiske monumenter. Oplev hemmelighederne i denne middelalderby og dens rolle som fødested for vinproduktionen i Bordeaux. Ved middagstid kan du nyde en smagning af 3 vine på et slot. Forkæl dig selv med en picnic fra en håndværksmæssig og traditionel cateringvirksomhed, der leverer friske, lokale produkter præsenteret i krukker samt charcuteri fra Baskerlandet og ost ledsaget af et glas vin. Herefter kan du besøge endnu et slot og nyde en smagning af 2 vine. Få mere at vide om de særlige kendetegn ved denne appellation, herunder druesorterne og de vinfremstillingsteknikker, der anvendes til at skabe disse unikke vine. Som afslutning på dagen kan du besøge endnu et slot og få en sidste smagning af 3 vine.

Bordeaux: Saint-Emilion og Medoc heldags vinoplevelse

7. Bordeaux: Saint-Emilion og Medoc heldags vinoplevelse

Brug en dag på at udforske vingårde og vinmarker i Bordeaux på en guidet vinsmagningstur. Smag vine på tre vingårde, og tag på rundtur i den historiske by Saint-Emilion. Nyd lokale specialiteter under en picnic på et fransk slot i Margaux. Afgang fra Bordeaux centrum for at opdage de smukkeste vinmarker på begge bredder. For at starte skal du besøge Saint-Emilion med din guide. Besøg landsbyen, et UNESCO-verdensarvsted, og opdag dens historiske monumenter. Senere besøger du et Château (vingård) og nyder en smagning af 3 vine, mens du lærer om Saint-Émilion. Derefter venter en picnic og smagning af 3 vine i et Château i Margaux på venstre bred. Nyd mad tilberedt af en håndværksmæssig og traditionel Bordeaux-caterer, der tilbyder friske, lokale og velsmagende produkter samt charcuteri og ost fra Baskerlandet. Om eftermiddagen kan du stoppe ved det berømte Château Margaux og tage billeder, før du tager til din tredje guidede tur og vinsmagning på en 5. grand cru-vingård i 1855-klassifikationen. Afslut din tur med et nyt perspektiv på vinfremstillingens kunst.

Fra Bordeaux: Halvdagsvintur til landsbyen St. Emilion

8. Fra Bordeaux: Halvdagsvintur til landsbyen St. Emilion

Tag på en halvdagstur til den charmerende landsby St. Emilion, og smag på et udvalg af vine. Landsbyens historie går tilbage til middelalderen, og hele området er klassificeret som UNESCO's verdensarvsliste på grund af sit naturlige landskab. Når du ankommer til landsbyen, skal du på en guidet vandretur. Udforsk de charmerende gader, romanske kirker og ruiner, der strækker sig langs de stejle og smalle gyder. Det var romerne, der introducerede vinfremstilling i landsbyen helt tilbage i det 2. århundrede. Minder om de romerske teknikker til vinplantning kan ses på nogle af godserne, f.eks. Chateau Bellevue, der ejes af det verdensberømte vinhus Angelus. Landsbyen blev opkaldt efter munken Émilian, en omrejsende skriftefader, som slog sig ned i en eremit, der var hugget ind i klippen i det 8. århundrede. Følg din guide på en vandretur i landsbyen for at opleve alle de vigtigste attraktioner. Derefter kan du nyde et besøg og en vinsmagning på et klassificeret vinslot i Saint Emilion-vinområdet. Under besøget vil du lære alt, hvad der er at vide om godset samt de teknikker, der bruges til at producere denne verdensberømte vin. Herfra returnerer du til Bordeaux.

Saint-Émilion: Vineyard Walking Tour og smagning

9. Saint-Émilion: Vineyard Walking Tour og smagning

Tag på en rundvisning på det familiedrevne Château Haute-Nauve i Saint-Émilion med et medlem af familien, Marie-Anne eller Florent (mor og søn). Gå gennem vinmarkerne og lær om produktionen af fransk vin fra producenterne, besøg vinkældrene, og afslut oplevelsen med en smagning af fire vine fra stedet. Start med en rundtur i vingården, hvor du hører om ejendommens familiehistorie (4. generation) og om Saint-Émilion-vinappellationens særlige kendetegn og sorter. Se forskellige parceller med vinstokke, og hør om, hvordan arbejdet på vingården ændrer sig i løbet af året. Du kan bl.a. se en vindmølle og en 6 meter høj flaske vin. Hør, hvordan slottet tackler udfordringer som frost i afgrøderne, prioriterer bæredygtighed og diversificering og udvikler nye vinsorter. Besøg derefter vinificeringskælderen for at lære om hele produktionsprocessen, herunder gæring, pumpning og presning. Turen slutter i fadkælderen, hvor du kan se de metoder, der bruges til at modne vinen. Afslut med en guidet smagning af fire vine fra slottet, herunder to med Grand Cru-betegnelser.

Saint-Emilion: 2 guidede besøg på vingårde og picnic frokost

10. Saint-Emilion: 2 guidede besøg på vingårde og picnic frokost

På denne tur vil du se 2 forskellige vingårde. Først skal du opleve en traditionel vingård med en autentisk kælder og typisk arkitektur for Saint-Emilion, der producerer en traditionel vinstil for regionen. Den anden vingård er fremadskuende med en moderne kælder og banebrydende teknologi. Oplev, hvordan vinproducenterne bruger den nyeste teknologi og vindyrkningsteknikker til at perfektionere vinfremstillingsprocessen og producere en anderledes, innovativ vinstil. Lær om vinstokkene, sorterne, aldringen og alt om det. Fortsæt turen med at smage 3 Saint Emilion Grand Cru-vine fra de forskellige ejendomme med en introduktion til vinsmagningsteknikker. Besøget og smagningen vil blive efterfulgt af en picnic parret med dit valg af glas vin. Under turen vil du nyde tre vinsmagninger, så du kan opleve en række udsøgte vine. Derudover vil der blive leveret en dejlig picnic-frokost, der inkluderer et glas vin og et udvalg af lokale delikatesser. Picnicmenuen indeholder sommerkurv med baskisk smørcreme, fjerkræ med grøntsager og lokale delikatesser (St-Emilion-makroner og Canelés) og lækre Saint-Emilion-desserter, blandt andre kulinariske lækkerier. Bemærk venligst, at vi tilbyder en unik menu, der kan tilpasses vegetariske kostrestriktioner. Hvis du har særlige kostbehov eller allergier, bedes du kontakte os på forhånd, så vi kan træffe de nødvendige foranstaltninger. Bemærk dog, at vi ikke tilbyder veganske retter.

Alle aktiviteter

55 aktiviteter fundet
Sorter efter:

Ofte stillede spørgsmål om Saint-Émilion

Hvilke topattraktioner skal man opleve i Saint-Émilion?

Topattraktionerne, der skal opleves i Saint-Émilion:

Andre seværdigheder i Saint-Émilion

Vil du se alle oplevelser i Saint-Émilion? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Saint-Émilion

Samlet bedømmelse

4.7 / 5

baseret på 2.361 anmeldelser

Vi er meget begejstrede for denne tur! Alene omgivelserne og domænet er værd at opdage, men selve turen var også interessant. Guiden var meget venlig og entusiastisk, stillede også spørgsmål til publikum og var meget nem at tale med. Skovturen var enkel, men meget velsmagende.

Kvalitetspicnic med gode lokale produkter og en betagende udsigt over vinmarkerne. Vi satte virkelig pris på vores guides forklaringer under den guidede tur såvel som under smagningen. Meget god oplevelse, vi anbefaler!

Guiden brænder for emnet, og det viser sig, når han taler til os om det. Det er i en lille gruppe, så meget intim, jeg foreslår kraftigt, og picnicen er fremragende

Fantastik rundvisning, picnic 🧺, service og ikke mindst fantastisk guide. Kan kun give mine allerbedste anbefalinger 👍❤️

Fremragende, meget informativ guide. God vinsmagning og FANTASTISK mad👍