Tilføj datoer

Ting at gøre Saint-Émilion

Tilgængelige aktiviteter

Vi fandt 31 aktiviteter
Sorter efter:
Side 1 af 2

Andre seværdigheder i Saint-Émilion

Vil du se alle oplevelser i Saint-Émilion? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Saint-Émilion

Samlet bedømmelse

4.7 / 5

baseret på 2.361 anmeldelser

Min ven og jeg nød denne tur. Hugo var en virkelig fremragende venlig og vidende guide! Det var dejligt at lære mere om vinen, der gør fremskridt på Chateau Cadet og også få muligheden for at prøve nogle dejlige vine. Vi nød også vores vandretur i St. Emilion. Sådan et smukt sted! Nogle mennesker foretrækker måske en hel dagstur, men den halve dag passede os perfekt, da vi kun var i Bordeaux for en kort storbyferie.

Meget lærerigt og interessant besøg lavet i selskab med Sarah. Hun var i stand til at videregive sin viden til os på en enkel og overskuelig måde. Panoramaet af de to slotte er betagende, på bjergsiden. Den picnic, der præsenteres i en smuk kurv, er lavet af lokale håndværkere. Simpelthen lækkert. Jeg anbefaler stærkt

Rigtig god tur ! Guiden Theo var så sød, og han gav os en masse viden om Bordeaux imens vi kørte mod Saint-Emilion. På begge vingårde fik vi smagt vine og fik igen en masse viden om vin. 5,5 var nok !

God informativ tur og forståeligt engelsk gennem 2 helt forskellige vingårde. Fantastisk udsigt, vidunderlig fred, smuk terrasse. Absolut anbefaling pakken med picnic!!!!

Stor oplevelse! Besøget var meget interessant. Besøget på to forskellige vinmarker, der kombinerer tradition og modernitet, er særligt givende. Skovturen var meget god!!