Tilføj datoer

Sainte-Chapelle

Sainte-Chapelle: Vores mest anbefalede ture og aktiviteter

Sainte Chapelle: Skip køen-entrébillet

1. Sainte Chapelle: Skip køen-entrébillet

Tag på en selvguidet tur, og lad dig betage af Sainte-Chapelle, som er en gotisk perle. Denne selvguidede tur gør det muligt at beundre det unikke monument og lære mere om dets fascinerende historie. Få skip køen-entré og et hæfte til den selvguidede tur. Brug en time på at beundre de spektakulære glasmalerier, der gør Sainte-Chapelle til en af kronjuvelerne indenfor fransk gotisk arkitektur. Glasmalerierne, som breder sig over 15 vinduer, der hver især er 15 meter høje, skildrer scener fra det gamle og nye testamente og fortæller verdenshistorien, indtil relikvierne ankom til Paris. Det hellige kapels historie er dybt forbundet med de hellige relikvier som tjørnekransen eller billedet af Edessa, der blev opbevaret der. Den allerede mægtige monark blev overhovedet indenfor vestlig kristendom på grund af disse ejendele, hvilket gav ham magt og indflydelse.

Sainte-Chapelle og Conciergerie: Kombineret skip køen-billet

2. Sainte-Chapelle og Conciergerie: Kombineret skip køen-billet

Få mest muligt ud af din tur til Palais de la Cité ved at besøge 2 bemærkelsesværdige monumenter: Sainte-Chapelle og Conciergeriet. Under dit besøg i Conciergeriet kan du udforske det gamle domhus fra den franske revolution. På dette maleriske sted kan du se forbrydernes celler og heltene fra den franske revolutions grave. Udover Conciergeriet kan du opleve Sainte-Chapelle, et af de mest fantastiske eksempler på gotisk arkitektur i verden. Lad dig betage af de gamle blyindfattede ruder med imponerende farvedybde og smukt design. Med denne billet kan du tilbringe så meget tid, du ønsker, ved hvert af disse ikoniske parisiske monumenter. Vælg at besøge Conciergeries middelalder- og revolutionsrum samt de steder, der forsvandt på HistoPad. Dette digitale formidlingsværktøj giver dig mulighed for at gå tilbage i tiden takket være sine augmented reality, 3D-rekonstruktioner, og interaktive funktioner.

Paris: Billet til Sainte-Chapelle og flodkrydstogt på Seinen

3. Paris: Billet til Sainte-Chapelle og flodkrydstogt på Seinen

Brug mindre tid på at stå i kø og mere tid på at beundre den fineste samling af glasmalerier i Sainte-Chapelle. Få et hæfte til en selvledende rundvisning og se de vinduer, der gør Sainte-Chapelle til en perle blandt de franske gotiske monumenter. Tag på en selvledende rundvisning, og forundres over skønheden i Sainte-Chapelle, et kongeligt kapel i gotisk stil i det middelalderlige Palais de la Cité. Beundre de 1.113 farvede glasvinduer i monumentet og få mere at vide om dets store historie. Udsmykket med en unik samling af 15 glaspaneler og et rosenvindue ligger denne juvel af skinnende gotisk arkitektur i hjertet af den kongelige residens. Træd indenfor for at se nærmere på denne rige udsmykning. Ud over de enestående glasmalerier rummer Sainte-Chapelle kristne genstande fra Kristi lidelse, herunder tornekronen, et stykke af det sande kors og Edessas hellige ansigt. Lær, hvordan besiddelsen af disse hellige relikvier gjorde de franske monarker til overhoved for den vestlige kristendom.

Paris: Eiffeltårnet, Louvre og bådtur på Seinen

4. Paris: Eiffeltårnet, Louvre og bådtur på Seinen

Se verdenskendte seværdigheder i Paris på bare én dag. Kør med elevator op i Eiffeltårnet, beundr ikoniske kunstværker på Louvre og se seværdighederne langs Seinen, mens du nyder en smuk bådtur på floden. Mød din lokale guide nær Eiffeltårnet. Kom op i tårnet, og nyd udsigten over Paris fra 2. eller øverste etage (afhængigt af hvilken mulighed, du vælger). Lær alt, hvad du behøver at vide om konstruktionen af tårnet og dets skaber Gustave Eiffels liv. Derefter tager din guide dig med til Louvre. På vejen kan du opleve atmosfæren i Paris, som var du en af de lokale. På Louvre kan du beundre mesterværker såsom "Mona Lisa". Udforsk museet i dit eget tempo, og udforsk de mange forskellige kunstneriske skoler, mens du ser italienske og franske malerier eller antikke kunstværker i de egyptiske og græske afdelinger. Din guide vil give dig en billet til en bådtur på Seinen. Oplev Paris fra vandet, og se vartegn såsom Musée d'Orsay, Louvre, Conciergerie, Pont Alexandre III og Notre-Dame de Paris-katedralen.

Paris: Guidet tur, krydstogt og adgang til Sainte Chapelle

5. Paris: Guidet tur, krydstogt og adgang til Sainte Chapelle

Nyd en dybdegående udforskning af de myter og legender, der gemmer sig bag Paris' Île de la Cité-kvarter. Tag på en guidet rundvisning, og se den gotiske pragt af Notre Dame. Se de blændende glasmosaikvinduer i Sainte Chapelle med en inkluderet billet, og tag på en sejltur ned ad Seinen på en bådtur. Din dag starter med en spadseretur langs Seines bredder, hvor du hører alt om denne spændende bys skjulte historie, mens du ser de romantiske seværdigheder undervejs. Herefter er det tid til en kort vandring gennem gaderne på Île Saint-Louis, hvor du får en fantastisk udsigt til dit næste stop. Når du nærmer dig den ikoniske Notre Dame, vil din guide tage dig hundreder af år tilbage i tiden til dengang, hvor den mægtige katedral (afstanden, hvorfra alle punkter i Frankrig måles) først blev bygget, og Paris så meget anderledes ud end i dag. Du vil blive ført så tæt på det majestætiske vartegn, som den igangværende restaurering tillader det, så du får den bedst mulige udsigt. Når du har krydset floden og er kommet ind i det historiske latinerkvarter, vil du slentre ned ad de snoede brostensbelagte gader, hvor du vil høre historier og lære om de personer - digtere, filosoffer og kunstnere - der gjorde Paris til Lysets by. Derefter er der kun en kort gåtur til Conciergerie, den ældste tilbageværende del af Palais de la Cité. Denne tidligere kongelige residens for de franske konger blev et fængsel under den franske revolution. Du kommer ind med forhåndsreserverede billetter og får en guidet rundvisning.* Derefter tager du til byens smukkeste kapel - Sainte Chapelle. Dette kongelige kapel blev oprindeligt bygget til at rumme relikvier, og i dag er det stadig et af de mest fantastiske rum i Paris. Det er også en af byens mest populære attraktioner. Heldigvis har du billetter til at springe køen over og en guidet rundvisning* for at få det fulde udbytte af dette bemærkelsesværdige monument. Efter at have passeret den rolige Place Dauphine vil din guide efterlade dig med en særlig godbid - en flodkrydstogt langs Seinen, hvor du kan opleve og se Paris og dens mange storslåede bygninger fra et nyt udsigtspunkt. Krydstogtet varer en time og har også en levende guide om bord. *Bemærk venligst: Denne tur omfatter en guidet rundvisning i Conciergerie og Sainte Chapelle fra den 1. april 2023. Ture før denne dato vil besøge den storslåede Sainte-Chapelle for selvledende besøg. Besøgte steder: Notre Dame-katedralen (udvendigt) Île de la Cité Sainte Chapelle floden Seine Place Dauphine Latinerkvarteret Île Saint-Louis

Paris: Vandretur på Ile de la Cite med Notre Dame

6. Paris: Vandretur på Ile de la Cite med Notre Dame

Tag med din guide på en fascinerende vandretur på den charmerende og historiske Ile de la Cite. Start din tur på venstre bred i Latinerkvarteret og gå forbi den berømte boghandel Shakespeare & Company, der var samlingssted for de litterære legender fra den "tabte generation". Derefter kan du se den imponerende gotiske bygning Notre Dame-katedralen. Dette storslåede bygningsværk blev bygget i det 13. århundrede og har for nylig overlevet en ødelæggende brand, men står stadig stolt som byens symbol. Lær om dens utrolige konstruktion, og se historien udfolde sig foran dig, mens den gør sig klar til at stå højt i endnu otte århundreder. Herefter kan du nyde en kort spadseretur gennem det charmerende blomstermarked til Sainte Chapelle. Den blev bygget i det 13. århundrede af kong Saint Louis, og 80 % af væggene er dækket af bemærkelsesværdige farvede glasvinduer. Dit sidste besøg går til Conciergerie, der er bygget som et middelalderpalads, men mest berømt som fængsel og sidste hjem for dronning Marie Antoinette under den franske revolution.

Paris' gamle bydel og største attraktioner - privat biltur

7. Paris' gamle bydel og største attraktioner - privat biltur

Hver eneste bydel i Paris har noget fantastisk at byde på, og du behøver ikke at gå glip af nogen attraktioner, bare fordi du ikke har tid eller energi nok til en lang gåtur. Denne private biltur inkluderer bekvem transport mellem dit overnatningssted og de vigtigste attraktioner og skjulte perler i Paris. Se lysets by som aldrig før. Book vores 3-timers biltur for at se de bedste udvalgte højdepunkter i Paris. Vi henter dig direkte fra dit overnatningssted i en ren bil med aircondition, der passer til gruppens størrelse. I kører komfortabelt og får kommentarer fra jeres ekspertguide om bord, mens I udforsker de elegante parisiske gader i den gamle bydel og længere væk. Højdepunkterne omfatter Ile de la Cité, en lille ø, der er kendt som Paris' fødested og hjemsted for den majestætiske Notre Dame-katedral, Sainte-Chapelle og Conciergerie - et tidligere kongeligt palads og fængsel under den franske revolution. Du vil lære interessante fakta om Louver - verdens mest besøgte museum, beundre det overdådige ydre af Palais Garnier og se Triumfbuen - et af Frankrigs nationale symboler (kun udenfor). Vi tager dig selvfølgelig også med til Champ de Mars, hvor det berømte Eiffeltårn ligger. Når turen er slut, bliver du kørt tilbage til dit overnatningssted. Book en 6-timers biltur for at se mere af Paris og besøge Pantheon, Sacré-Cœur-basilikaen og Luxembourg-haven. Denne udvidede tur inkluderer skip-the-line-billetter til Pantheon, en kirke og et mausoleum fra det 18. århundrede med spektakulær neoklassisk arkitektur og gravsteder for berømte franskmænd. Undgå menneskemængderne og gå direkte ind for at beundre det smukke interiør fyldt med fresker, malerier og statuer. Et andet højdepunkt er Sacré-Cœur-basilikaen, som er en af Montmartre-bakkens mest værdifulde juveler. Den byder på en betagende udsigt over lysets by og har mange kunstskatte gemt indeni. Du stopper også ved Luxembourg-haverne, en grøn oase i byen med Luxembourg-paladset og en kopi af Frihedsgudinden. Book en 7-timers biltur for at forbedre din oplevelse med et besøg på museet og udsigtsterrassen ved Triumfbuen. Det er en af de mest besøgte attraktioner i Paris, så vi tilbyder skip-the-line-billetter for at spare dig tid. Din private guide vil tage dig gennem historien og arkitekturen i dette ikoniske vartegn og introducere dig til den fantastiske panoramaudsigt, som det tilbyder. Det bliver en spændende oplevelse kombineret med en god dosis interessante fakta om fransk historie.

Paris: Discovery Hop-On Hop-Off og Paris by Night Tour

8. Paris: Discovery Hop-On Hop-Off og Paris by Night Tour

Oplev de berømte vartegn i Paris om dagen på en hop-on-hop-off-tur eller oplyst om natten på en åben bustur. Se byens mest berømte monumenter og bygninger fra fantastiske udsigtspunkter, og lær om byens historie fra lydguiden. I løbet af dagen kan du nyde det største netværk af hop-on-hop-off-ruter i Paris for at besøge Lysets By, dens monumenter og kvarterer i dit eget tempo. Brug hvert eneste stop til at besøge historiske steder som Opera, Louvre Museum, Notre-Dame Cathedral, Sainte-Chapelle, Orsay Museum, Arc de Triomphe, Eiffeltårnet og mange flere. Nyd fleksibiliteten til at stå af når som helst og gå en tur i de mest charmerende kvarterer i Paris, det bohemeagtige Montmartre, det summende Latinerkvarter, det trendy Marais eller det fredelige Ile de Saint Louis. Om natten kan du opleve en unik 2-timers tur, der vil tage dig forbi de øverste vartegn, der er strålende oplyst om natten. Nyd en betagende udsigt over Lysets By i al dens pragt fra øverste dæk på vores busser. På både dag- og natture kan du lytte til lydkommentaren, der er specielt designet til vores ruter, tilgængelig på 5 sprog. Hvis du rejser med børn, vil den sjove kommentar designet kun til børn underholde dem under hele ruten.

Paris: 4-dages museumspas og Hop-On Hop-Off Seine River Boat

9. Paris: 4-dages museumspas og Hop-On Hop-Off Seine River Boat

Se alt, hvad Paris har at byde på, med dette 4-dages hop-on, hop-off Seine-krydstogt og museumspas. Brug 4 dage på at besøge topmuseer som Louvre og Centre Pompidou, og se Notre-Dame-katedralen og Eiffeltårnet fra floden. Med dit 4-dages Paris Museum Pass får du en gylden billet til byens kunstneriske og historiske arv. Nyd adgang til: - Musée du Louvre - Triumfbuen - Musée d'Orsay - Musée de l'Armée - Tours de Notre-Dame - Musée national de l'Orangerie - Tombeau de Napoléon 1er - Centre Pompidou - Conciergerie - Musée Rodin - Sainte-Chapelle - Panthéon - Musée national d'Art moderne - Musée national des Arts asiatiques - Guimet - Les Arts décoratifs - Musée des Arts et métiers - Musée de l'Assistance Publique, Hôpitaux de Paris - Musée du quai Branly - Musée Picasso Paris - Chapelle expiatoire - La Cinémathèque française - Musée du Cinéma - Cité des Sciences et de l'Industrie - Musée national Eugène Delacroix - Musée des Égouts de Paris - Musée national de la Marine - Musée de la Monnaie - Cité de l'Architecture et du Patrimoine - Musée national des Monuments français - Musée Gustave Moreau - Musée national du Moyen Âge, Thermes et hôtel de Cluny - Cité de la Musique, Musée de la Musique - Krypten archéologique de Notre-Dame - Musée de l'Ordre de la Libération - Musée des Plans-reliefs - Musée de la Poste Se disse seværdigheder: - Slotte Versailles og Trianon - Château de Rambouillet - Maison d'Auguste Rodin à Meudon - Basilique cathédrale de Saint-Denis - Villa Savoye - Château de Vincennes - Musée de l'Air et de l'Espace - Musée d'Archéologie nationale de Saint-Germain-en-Laye - Musée national de la Céramique de Sèvres - Abbaye royale de Chaalis - Musée et domaine nationaux du Château de Compiègne - Musée Condé, Château de Chantilly - Musée départemental Maurice Denis - Château de Fontainebleau - Château de Maisons-Laffitte - Musée national des Châteaux de Malmaison et Bois-Préau - Château de Pierrefonds - Musée national de Port-Royal des Champs - Musée national de la Renaissance - Château d'Ecouen Suppler dine besøg til Paris' kunst og historiske seværdigheder med en 4-dages billet til et hop-on hop-off-krydstogt. Stop ved: - Notre-Dame-katedralen - Jardin des Plantes - Hôtel de Ville - Louvre-museet - Place de la Concorde - Eiffeltårnet - Notre-Dame-katedralen - Saint-Germain-des-Prés - Musée d'Orsay - Invalide

Paris: Sainte-Chapelle & Conciergerie Entrébillet & Krydstogt

10. Paris: Sainte-Chapelle & Conciergerie Entrébillet & Krydstogt

Sainte-Chapelle fra det 13. århundrede, et nyligt restaureret fransk gotisk kapel. Med din billet til Sainte-Chapelle får du også direkte adgang til dette monument, som indeholder mere end 1.000 scener fra Det Gamle og Nye Testamente. Nyd Sainte-Chapelle, som er et af de mest udsøgte eksempler på gotisk arkitektur i verden. Beundr de antikke glasmosaikvinduer med deres forbløffende intensitet af farver og dejlige design. Dernæst, ikke bare en hvilken som helst gammel bygning - en af de ældste i Paris. Den står på det samme sted, hvor romerne, der erobrede byen fra kelterne i det første århundrede f.Kr., opførte deres første fæstning. Paladset, der blev bygget på fundamenterne af dette gamle fort, blev i sidste ende brugt som kongehus af Frankrigs konger i ca. 1300 år, indtil kongerne i det 14. århundrede begyndte at flytte deres aktiviteter til renere og lettere forsvarede områder uden for metropolens centrum. Men i disse 1300 år blev Palais de la Cite (hvoraf Conciergerie blev en del) hjemsted for de franske konger og epicenter for diverse politiske opgaver, der gjorde en gammel romersk forpost til den største og mest imponerende by i hele Europa. Conciergerie er i dag byggeriet er et kludetæppe af forskellige arkitektoniske stilarter, der blev indført og udvidet via unikke konger, herunder strålende haller, fængselsceller, administrative kontorer eller endda et torturkammer. Deres tilføjelser skabte gabende rum lige som vagtstuen og soldaternes sal, som du stadig kan se, hvis du tager på en Conciergerie-tur. Det er overflødigt at sige, at bygningen er kommet langt fra det oprindelige træslot, som romerne opførte der. Under dit besøg i Conciergerie kan du opleve den historiske retssal fra den franske revolution. På dette maleriske sted kan du værdsætte cellerne for forbryderne og gravene for heltene fra den franske revolution. Få oplysninger om Conciergeriets forvandling i dets historie, fra kongepalads til den franske monarks retfærdighed og den revolutionære retssal. Se den celle, hvor Marie Antoinette blev fængslet, blandt andre berømte fanger i denne periode. Og endelig kan du opleve Paris på en anderledes måde på denne Seinen-flodekrydstogt. Når du er om bord, vil du nyde en 1-timers sejltur ned ad Seine-floden og beundre de Unesco-indekserede flodbredder og parisiske vartegn bestående af Eiffeltårnet, Les Invalides, Louvre-museet, Orsay-museet, Notre-Dame de Paris og en række monumentale broer. Se husbåde og flydende spisesteder, mens du flyder langs under broerne i hele Seine-floden, hvilket bidrager til det charmerende økosystem i denne meget unikke by. Du kan få enhver båd i løbet af selskabets arbejdstid.

Tilgængelige aktiviteter

34 aktiviteter fundet
Sortér efter:
Side 1 af 3

Andre seværdigheder i Sainte-Chapelle

Vil du se alle oplevelser i Sainte-Chapelle? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Sainte-Chapelle

Samlet bedømmelse

4.5 / 5

baseret på 6.401 anmeldelser

Hej Få din guide, turen var god bortset fra overførslen fra Eiffeltårnet til Louvre. Lang ventetid på bussen. Billetterne blev ikke tjekket. Vi brugte senere billetterne til hotellet, og så blev vi tjekket... det var børnebilletter, som hendes kollega gav ud. På grund af dette fik jeg en bøde på 35€. Jeg spurgte hendes kollega, om jeg kunne bruge billetten til rejsen, og hun bekræftede det. Jeg vil gerne bede dig om at refundere mig beløbet. For jeg ser ikke fejlen som min. Vedhæftet kan du se både billetter og modtagelsen af bøden. Giv os venligst en kort feedback og refusion. Jeg kan desværre ikke sende dig en mail! Derfor som en vurdering! Har lige fået din e-mail.

Vi elskede at besøge Paris i en uge, og Sainte Chapelle var helt sikkert et af højdepunkterne. Jeg anede ikke, at Paris, Venedig, Firenze og Rom alle var mobbet. Der var menneskemængder overalt i modsætning til enhver anden gang, vi har besøgt, hvilket er omkring 8 gange siden 80'erne med vores sidste besøg i 2015 tidligt på sæsonen som denne tur. Hvis du er reserveret, gå, men hvis ikke, vent.

Vores guide, Catalina, var fantastisk! Super sød og omsorgsfuld. Gav en masse information om Paris i Eiffel. Du var uden guide på båden og i Louvre. Vi tabte mange penge, men hvis du aldrig har været i Paris før, er det meget rart at have en guide!

virkelig smukt. fantastisk rum og mindre fantastisk var det ikke at opleve mosaikkerne. var så heldig at opleve en koncert i kapellet om aftenen

You absolutely should go see this chapel and the skip the line ticket worked.