Sainte-Chapelle

Vælg datoer

Andre seværdigheder i Sainte-Chapelle

Vil du se alle oplevelser i Sainte-Chapelle? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Sainte-Chapelle

Samlet bedømmelse

4.5 / 5

baseret på 4.537 anmeldelser

Vi elskede at besøge Paris i en uge, og Sainte Chapelle var helt sikkert et af højdepunkterne. Jeg anede ikke, at Paris, Venedig, Firenze og Rom alle var mobbet. Der var menneskemængder overalt i modsætning til enhver anden gang, vi har besøgt, hvilket er omkring 8 gange siden 80'erne med vores sidste besøg i 2015 tidligt på sæsonen som denne tur. Hvis du er reserveret, gå, men hvis ikke, vent.

Denne Skip-the-Line virker virkelig og reddede os fra at stå i køen under brændende sol. Selve kapellen er meget smuk og fuld med rig historie overalt. Praktisk tip: - Første sal/hovedetagen i Chapelle si via smalle vindeltrapper. Barnevogne skal parkeres i stueetagen. Og det vil være svært for folk med knæproblemer, gangproblemer også klatre.

Den smukkeste kirke

Kirken er ikke stor, men utrolig smuk. Prisen for indgangen virker dyr i forhold til andre gratis aktiviteter i Paris, herunder Notre Dame og Sacre Coeur, men er det værd.

Husk at skrive, hvad vi ikke kan medbringe til Eiffeltårnet, og sørg for at få billetterne klar før turen for at undgå kaos og unødvendig ventetid

virkelig smukt. fantastisk rum og mindre fantastisk var det ikke at opleve mosaikkerne. var så heldig at opleve en koncert i kapellet om aftenen