Tilføj datoer

Sainte-Chapelle

Sainte-Chapelle

Sainte-Chapelle: Vores mest anbefalede ture og aktiviteter

Paris: Tootbus Hop-on Hop-off Discovery-bustur

1. Paris: Tootbus Hop-on Hop-off Discovery-bustur

Når du kører rundt i byen, kan du bruge audioguidens kommentarer til at lære mere om Paris og hoppe af ved ethvert stop for at udforske seværdighederne mere detaljeret. Besøg Louvre-museet, beundr Notre Dame-katedralen, tag på shopping på Champs-Elysées, besøg toppen af Triumfbuen eller Eiffeltårnet og nyd den fantastiske udsigt over byen. Gå en tur i Latinerkvarteret, Marais eller Ile de Saint Louis, og lær mere om Paris gennem audioguidens kommentarer. En børnevenlig kanal er tilgængelig for de små på engelsk og fransk. Din billet er gyldig i 24, 48 eller 72 timer ved første validering, og du kan hoppe på og af bussen så mange gange, du vil, inden for gyldighedsperioden. Ruten stopper som følger: 1. Haussmann - Grands Magasins - 11, Rue Auber 75009 Paris2. Opera Garnier - 49, Avenue De L'opéra 75002 Paris3. Musee Du Louvre - Place Du Carrousel 75002 Paris4. Notre-Dame - 13 Rue Saint-Jacques 75005 Paris 5. Musee D'orsay - 8, Quai Anatole-France 75007 Paris6. Concorde - 12, Place De La Concorde 75008 Paris7. Champs-Elysées - Georve V -116, Avenue Des Champs-Elysées 75008 Paris8. Trocadero - 50, Avenue Du Président Wilson 75016 Paris9. Tour Eiffel - 69, Quai Branly 75007 Paris10. Pont Alexandre III - Invalides - 41, Quai D'orsay 75007 Paris10.

Paris: Sainte-Chapelle, Conciergerie, Notre Dame Guidet tur

2. Paris: Sainte-Chapelle, Conciergerie, Notre Dame Guidet tur

Tag på en fængslende guidet tur, og dyk ned i Paris' rige historie. Udforsk tre bemærkelsesværdige vartegn på Île de la Cité, herunder Notre Dame-katedralen, det ikoniske Sainte-Chapelle og Conciergerie. Begynd dit eventyr på Île de la Cité, hvor du vil lære om Paris' rige historie og kultur. Undervejs vil du opdage fængslende detaljer om denne ø, alt imens du deltager i samtaler om Notre Dame-katedralen og den uheldige brandhændelse for nylig. Gå ind i den ærefrygtindgydende Sainte-Chapelle, hvor du får det privilegium at opleve dens betagende skønhed. Denne arkitektoniske perle, der huser de hellige relikvier fra Kristi tornekrone, er kendt for sine enestående farvede glasvinduer, der kaster fortryllende vægge af lys. Den står som en sand juvel i fransk gotisk arkitektur og kan prale af at huse Paris' ældste offentlige ur, et tårnhøjt vidunder på 47 meter. Fortsæt din rejse med det berømte Conciergerie, som ligger i hjertet af byen på Île de la Cité. Dette bemærkelsesværdige sted, som oprindeligt var Paris' første kongelige palads, byder på en eksklusiv oplevelse med forudbestilte billetter og en ekspertguide. Oplev enestående gotiske rum, herunder en reproduktion af de fængselsceller, der blev brugt under revolutionen. Fordyb dig i det Unesco-listede historiske sted, og lyt til fængslende historier om de mest berømte fanger, herunder den berømte Marie-Antoinette. Som en del af din udforskning må du ikke gå glip af det nærliggende Tour de l'Horloge, et historisk klokketårn i Conciergerie. Når turen slutter, er du velkommen til at spørge din guide om anbefalinger til yderligere udforskning af byen. Nyd en afslappet spadseretur gennem Paris' charmerende gader langs den maleriske Seine-flod for at fortsætte dit eventyr.

Paris: Discovery Hop-On Hop-Off og Paris by Night Tour

3. Paris: Discovery Hop-On Hop-Off og Paris by Night Tour

Oplev de berømte vartegn i Paris om dagen på en hop-on-hop-off-tur eller oplyst om natten på en åben bustur. Se byens mest berømte monumenter og bygninger fra fantastiske udsigtspunkter, og lær om byens historie fra lydguiden. I løbet af dagen kan du nyde det største netværk af hop-on-hop-off-ruter i Paris for at besøge Lysets By, dens monumenter og kvarterer i dit eget tempo. Brug hvert eneste stop til at besøge historiske steder som Opera, Louvre Museum, Notre-Dame Cathedral, Sainte-Chapelle, Orsay Museum, Arc de Triomphe, Eiffeltårnet og mange flere. Nyd fleksibiliteten til at stå af når som helst og gå en tur i de mest charmerende kvarterer i Paris, det bohemeagtige Montmartre, det summende Latinerkvarter, det trendy Marais eller det fredelige Ile de Saint Louis. Om natten kan du opleve en unik 2-timers tur, der vil tage dig forbi de øverste vartegn, der er strålende oplyst om natten. Nyd en betagende udsigt over Lysets By i al dens pragt fra øverste dæk på vores busser. På både dag- og natture kan du lytte til lydkommentaren, der er specielt designet til vores ruter, tilgængelig på 5 sprog. Hvis du rejser med børn, vil den sjove kommentar designet kun til børn underholde dem under hele ruten.

Paris: Notre Dame, Ile de la Cité Tour og Sainte Chapelle

4. Paris: Notre Dame, Ile de la Cité Tour og Sainte Chapelle

Mød din guide på Hôtel de Ville, og begynd dit vandreeventyr på Ile de la Cité, øen, hvor Paris blev født. Nyd charmen i dette område, som ligger i Seinen. Træd tilbage i tiden, mens din guide afslører historien bag højdepunkterne. Beundr skønheden og majestæten i Notre Dame-katedralen, som på trods af branden, der ødelagde taget i 2019, fortsat står majestætisk. Værdsæt, hvor hurtigt genopbygningen af katedralen skrider frem. Hør om dens tekniske detaljer og gotiske stil. Fortsæt til San Severino-kirken, hvor du går ind i denne kirke, der er et godt eksempel på den flamboyante gotiske stil. Gå gennem Saint Michel-kvarteret for at finde en af de smukkeste og mest skjulte pladser i Paris, som blev bygget af kong Henrik IV, Place Dauphine. Bliv ved med at gå et stykke tid, indtil du når endnu et værk bygget af den samme konge, Pont Neuf, den første murstensbro bygget i Paris. Afslut din tur uden for Saint Chapelle-kirken med en dybere forståelse af denne storslåede del af byen. Din guide vil ledsage dig til indgangen til Sainte Chapelle og give dig adgangsbilletten, så du kan besøge dette mesterværk af gotisk kunst i dit eget tempo.

Paris: Gåtur på Ile de la Cité med Sainte-Chapelle

5. Paris: Gåtur på Ile de la Cité med Sainte-Chapelle

Oplev de ikoniske vartegn på Ile de la Cité på en guidet vandretur. Spadser gennem hjertet af Paris og besøg det kongelige kapel Sainte-Chapelle, det nationale monument Conciergerie, og se de igangværende renoveringer af Notre-Dame-katedralen. Mød din guide, og begynd din vandretur på Ile de la Cité på højre bred ved det ekstravagante Hotel de Ville. Vi krydser floden og kører til øen, der ligger i hjertet af Paris, Ile de la Cité, hvor Notre Dame-katedralen ligger. Beundr katedralens imponerende gotiske arkitektur. Den står stadig efter branden i 2019, og du kan lære mere om dens konstruktion og det igangværende restaureringsarbejde. Gå derefter en kort tur gennem det charmerende blomstermarked til Sainte-Chapelle. Spring billetkøen over for at komme ind i dette tidligere kongelige kapel. Beundr det fantastiske interiør, og bliv forbløffet over de farvede vægge, der er rigt dekoreret, og hvoraf 80 procent er dækket af levende glasmosaikvinduer. Endelig kan du springe køen over til Conciergerie. Her kan du lære om dets oprindelige rolle som middelalderpalads og berygtet fængsel under den franske revolution. Oplev mere om dronning Marie Antoinettes tid i fangenskab inden for murene, og besøg hendes fængselscelle.

Paris: Første opdagelsesrejse og læsevandring

6. Paris: Første opdagelsesrejse og læsevandring

Gå gennem en smuk rute i byen, opdag skjulte perler og besøg 10+ af de vigtigste attraktioner og steder. Lær nogle indledende oplysninger om hvert sted og interessante historier om byen generelt. Download appen 'World City Trail' fra butikken, og log ind. Læs instruktionerne, og gå hen til startstedet. Lås op for billeder af stedets ydre og indre. Læs lidt information om attraktionen. Læs nogle oplysninger om attraktionen, og gå videre til næste checkpoint. Notér, hvad du kunne lide og ikke lide, og lav din bucket list til de næste dage! Start din gåtur når som helst, uden en tidsplan. Sæt den på pause til frokost, tag en drink, besøg en attraktion efter eget valg, og fortsæt senere eller endda en anden dag. Med kortfunktionen farer du aldrig vild. Start din tur ved Eiffeltårnet, symbolet på Paris. f Paris. Besøg Pont de l'Alma, hvor dronning Diana mødte en tragisk død, og gå gennem Pont Alexandre III, bygget for at ære navnet på tsar Alexander III. Du vil derefter fortsætte til den ikoniske shoppinggade Champs Elysees og dens haver. Se derefter Place de La Concorde, statuerne og skulpturerne i Tuileries Garden og den store pyramide i Louvre-museet. Se kirken Saint-Germain-l'Auxerrois fra det 7. århundrede og Pont Neuf, den ældste stenbro i Paris. Et stop ved Conciergerie vil vække din interesse for at se fængslet for den berygtede dronning Marie-Antoinette og den velkendte Saint Chapelle. Prikken over i'et på denne unikke tur vil være Notre Dame, som vil blæse dit sind med sin ødelagte skønhed. Under turen kan du til enhver tid vælge at sætte appen på pause for at tage en pause eller bruge lidt mere tid på at se seværdighederne. Lær om historier og vandrehistorier, der knytter sig til byen eller byens monumenter. Nyd turen med dine venner og familie, og lær om byen, mens du vandrer rundt.

Paris: Tur til Île de la Cité, krydstogt og adgang til Sainte Chapelle

7. Paris: Tur til Île de la Cité, krydstogt og adgang til Sainte Chapelle

Denne dybdegående udforskning af de historier, myter, legender og overleveringer, der gemmer sig bag stenene i Paris' mest interessante kvarter, tager dig med til den historiske Île de la Cité i hjertet af byen. Fra den gotiske pragt i klokketårnene i Notre Dame, som inspirerede Victor Hugo til at skabe sin pukkelryggede klokker, til de blændende glasmalerier i Sainte Chapelle, vil du se Paris fra flere helt forskellige perspektiver og opdage præcis, hvad der gør det til sådan et specielt sted. Din vandretur i middelalderens Paris starter med en spadseretur langs Seinen. Derefter er det tid til en kort vandring gennem gaderne på Île Saint-Louis, hvor du får en fantastisk udsigt til dit næste stop. Når du nærmer dig den ikoniske Notre Dame, vil din guide tage dig flere hundrede år tilbage i tiden, til dengang den mægtige katedral (afstanden, hvorfra alle punkter i Frankrig måles) først blev bygget, og Paris så meget anderledes ud, end det gør i dag. Du vil blive ført så tæt på det majestætiske vartegn, som den igangværende restaurering tillader, for at give dig den bedst mulige udsigt. Når du har krydset floden og er kommet til det historiske Latinerkvarter, slentrer du ned ad snoede brostensbelagte gader, hvor du hører historier og lærer om de personer - digtere, filosoffer, kunstnere - der gjorde Paris til Lysets By. Derefter er der kun en kort gåtur til Conciergerie, den ældste tilbageværende del af Palais de la Cité. Denne tidligere kongelige residens for Frankrigs konger blev til et fængsel under den franske revolution. Du kommer ind med forudbestilte billetter og får en guidet tur. Dernæst går turen til byens smukkeste kapel - Sainte Chapelle. Dette kongelige kapel blev oprindeligt bygget til at huse relikvier, og i dag er det stadig et af de mest imponerende rum i Paris. Det er også en af byens mest populære attraktioner. Heldigvis kan du springe de lange køer over og være blandt de første på dagen til at nyde dette bemærkelsesværdige monument. Når du har passeret den rolige Place Dauphine, vil din guide give dig en særlig oplevelse - et flodkrydstogt på Seinen, hvor du kan opleve og se Paris og dens mange storslåede bygninger fra et nyt udsigtspunkt. Krydstogtet varer en time og har også en levende guide om bord. Besøgte steder: Notre Dame-katedralen (udefra) Île de la Cité Sainte Chapelle Conciergerie Seinen Place Dauphine Latinerkvarteret Île Saint-Louis

Paris: Guidet byrundtur på elcykel

8. Paris: Guidet byrundtur på elcykel

Oplev Paris højdepunkter som en lokal på en e-cykeltur. Kør gennem de charmerende gader ved hjælp af en motor. Brug en regnfrakke, så du kan nyde byen i al slags vejr. Tag en familievenlig rute, der for det meste er på cykelstier og fortove. Mød din guide og få udstyret din hjelm og cykel. Prøv at køre din cykel for at sikre, at du er komfortabel med at håndtere en elcykel. Tag ud på et eventyr, mens du kører til det ikoniske Louvre-palads. Vink til Mona Lisa, når du passerer Louvre-museet og indkøbscentret Carrousel. Nyd det grønne i Tuilerierne, og se skibene passere forbi havnen. Beundre den ældste bro i byen ved Pont Neuf. Rejs til Cité Island for at se det fantastiske Cité Palace. Se den gotiske arkitektur i Saint Chapelle og rosenvinduet i Notre dame-katedralen. Tag til Institut for Frankrig og se kærlighedssluserne på Arts Bridge. Gå forbi Orsay Muséum, som engang var en togstation, før du passerer Orsay Docks. Kom tæt på Eiffeltårnet og beundre udsigten over det fra den anden side af Trocadero Gardens. Mærk uhyrligheden ved Chaillot-paladset, når du ser begge fløje. Få en smagsprøve på moderne kunst, når du passerer Tokyo Palace. Bliv kildet af kontrasten mellem det store og lille palads. Oplev forbindelsen mellem USA og Frankrig ved Liberty Flame på Lady Diana-pladsen. Kør forbi den buede Alexandre III-bro, og nyd brugen af pladsen på Vendôme- og Concorde-pladsen. Afslut din tur, hvor du startede.

Paris: Mona Lisa-forbandelsen udendørs flugtspil

9. Paris: Mona Lisa-forbandelsen udendørs flugtspil

Følg spor, og få adgang til nye skrækhistorier, mens du går gennem Paris' hjemsøgte gader. Hvert spor leder dig fra et sted til et andet, og du får præcise anvisninger, så du hverken behøver kort, en GPS eller en guide. Når du har købt turen, modtager du en adgangskode, som du kan bruge i appen. Det tager dig 1-2 timer at fuldføre spillet, men da der ikke er nogen tidsbegrænsning, kan du gennemføre det i dit eget tempo. Gennem hele udfordringen vil du skulle opklare den mystiske sag om Mona Lisa af Seinen, finde spor og møde andre af byens sjæle. Hvis en stor gruppe gerne vil spille, kan én person købe adgang til hele gruppen ved at vælge antallet af personer i gruppen. Alle gruppemedlemmer vil kunne spille byoplevelsesspillet på deres smartphone. Alternativt kan hver person købe deres egen billet. I kan spille som én gruppe og løse sporene sammen, eller dele jer op i mindre hold og konkurrere mod hinanden. Hver person kan også spille på egen hånd, adskilt fra gruppen, og mødes med gruppen ved slutningen.

Paris: Passlib Officiel Paris City Pass

10. Paris: Passlib Officiel Paris City Pass

Paris Passlib' CITY Køb dit Paris Passlib' City, og vælg dine 5 yndlingsoplevelser blandt de 53 attraktioner, der tilbydes. Vælg 3 attraktioner i kategori A og 2 i kategori B. Efter køb online er Passlib' City tilgængelig på en app, som kan downloades fra en smartphone eller tablet. Det giver dig fri adgang til de 5 oplevelser, du vælger. Det er gyldigt i et år fra den dag, det bruges første gang. For tidsbestemte oplevelser (som kræver booking af et tidsrum), skal du huske at planlægge i forvejen, da passet ikke garanterer dig prioriteret adgang. Vælg 3 aktiviteter fra de følgende 34: Croisière-promenade avec les Bateaux Parisiens Croisière-promenade med Paris' vedetter Croisière-promenade med Bateaux-Mouches® (på engelsk) Croisière-promenade et coupe de champagne avec les Vedettes de Paris Croisière-promenade option " pause gourmande " avec les Vedettes de Paris Panthéon Conciergerie Arc de Triomphe Sainte-Chapelle Basilique cathédrale de Saint-Denis Château de Rambouillet Château de Vincennes Monnaie de Paris Musée Rodin - Paris Musée du quai Branly - Jacques Chirac Centre Pompidou Grande Galerie de l'Évolution - Muséum d'histoire naturelle Musée de l'Homme Dalí Paris Musée de l'Armée - Invalides Musée de l'Orangerie Musée de la Magie et des Automates Musée de Montmartre Toit de la tour Montparnasse Choco-Story Paris - Le musée du Chocolat Entrée Toit de la Grande Arche Grévin Paris Musée d'Orsay Audioguidet besøg efter eget valg blandt 9 tilgængelige Rex Studios: i kulisserne på Grand Rex En guidet tur til de store kvarterer i Paris La Ménagerie, den zoologiske have i Jardin des plantes Parc zoologique de Paris Placering af bycykel (demi-journée) Derudover skal du vælge 2 af følgende 20 aktiviteter: Croisière-promenade et champagne avec les Bateaux-Mouches® (2. etage) Tour Eiffel (2e étage) Musée du Louvre 3 audioguidede besøg efter eget valg blandt 9 besøg Balade royale aux Tuileries par Selftourism Imperie-balade i Jardin des Tuileries med Selftourism Balade immersive des pendus par Selftourism Kongelig te-tid par Selftourism Survol de Paris en Réalité Virtuelle (au choix parmi 3 avec FlyView) Atelier de création de parfum (en anglais uniquement) chez Fragonard Spil og besøg i virtuel virkelighed (blandt 40) med Virtual Time Expérience " Défilé de mode " aux Galeries LafayetteDécouverte de Paris en bus panoramique hop-on hop-off 1 jour avec Tootbus Paris Paris i panoramabus hop-on hop-off 1 dag med Big Bus Location de e-bike (demi-journée) avec Paris Bike Tour Placering af bycykel (dag) med Paris Bike Tour Location de vélo de ville (journée) avec Paris à vélo Spektakel " Hvordan bliver man pariser på en time? " Brille " Åh gud, hun er parisisk! "

69 aktiviteter fundet
Sorter efter:

Topseværdigheder tæt på Sainte-Chapelle

Andre seværdigheder i Sainte-Chapelle

Vil du se alle oplevelser i Sainte-Chapelle? Klik her for en fuld oversigt