Tilføj datoer

Sainte-Chapelle

Vi fandt 18 aktiviteter
Sorter efter:
Side 1 af 2

Andre seværdigheder i Sainte-Chapelle

Vil du se alle oplevelser i Sainte-Chapelle? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Sainte-Chapelle

Samlet bedømmelse

4.5 / 5

baseret på 6.401 anmeldelser

Vi elskede at besøge Paris i en uge, og Sainte Chapelle var helt sikkert et af højdepunkterne. Jeg anede ikke, at Paris, Venedig, Firenze og Rom alle var mobbet. Der var menneskemængder overalt i modsætning til enhver anden gang, vi har besøgt, hvilket er omkring 8 gange siden 80'erne med vores sidste besøg i 2015 tidligt på sæsonen som denne tur. Hvis du er reserveret, gå, men hvis ikke, vent.

Køen var lang uanset "spring køen over"-billet eller ej. De lukker folk ind, som ikke har billetter længst til venstre, på :30-billetterne i midten og på :00-billetterne til højre. Når først var det værd at vente på. Absolut smuk og et must-see i Paris.

Vores guide, Catalina, var fantastisk! Super sød og omsorgsfuld. Gav en masse information om Paris i Eiffel. Du var uden guide på båden og i Louvre. Vi tabte mange penge, men hvis du aldrig har været i Paris før, er det meget rart at have en guide!

Den smukkeste kirke

Kirken er ikke stor, men utrolig smuk. Prisen for indgangen virker dyr i forhold til andre gratis aktiviteter i Paris, herunder Notre Dame og Sacre Coeur, men er det værd.

virkelig smukt. fantastisk rum og mindre fantastisk var det ikke at opleve mosaikkerne. var så heldig at opleve en koncert i kapellet om aftenen