Tilføj datoer

Ting at foretage sig
Salzburg (delstat)

Oplev Østrigs fantastiske mad, musik og kultur i et landskab som er taget ud af et eventyr eller en musical.

Vores mest anbefalede ting at gøre i Salzburg (delstat)

Fra Salzburg: Halvdagstur til Hallstatt

1. Fra Salzburg: Halvdagstur til Hallstatt

Bort på en halvdags naturskøn tur gennem Salzkammergut til Hallstatt. Se byen Hallstatt på en guidet rundvisning, og udforsk den derefter i dit eget tempo. Beundre Mullbach-vandfaldet og Bone House. Start turen fra Salzburg med en køretur gennem det berømte Salzkammergut på vej til Hallstatt, der er kendt som Salzkammergutets perle. Ruten vil føre dig gennem en række charmerende landsbyer, mens du lytter til en introduktion til Hallstatt og Salzkammergut. Hvis du ønsker at tage Hallstatt Skywalk, skal du selv arrangere det og også overveje en time tidsmæssigt fra dit 2,5 timers ophold i Hallstatt. Ved ankomsten til Hallstatt kan du nyde 2,5 timers fritid til at nyde seværdighederne. Gå en afslappet tur langs søen, og forundres over, hvordan husene over dig synes at klamre sig fast til bjergsiden. Kig forbi Mullbach-vandfaldet og besøg det lokale museum. En attraktion, som du ikke må gå glip af, er Bone House bag den katolske kirke, som giver dig et interessant indblik i det lokale familieliv (entré ikke inkluderet). Herefter begynder du hjemturen via Abtenau og Russbach til Gosau, hvor du kan se Gosau-søen og beundre udsigten over Dachtsein-bjergene.

Salzburg: Original Sound of Music Tour: Salzburg: Original Sound of Music Tour

2. Salzburg: Original Sound of Music Tour: Salzburg: Original Sound of Music Tour

På denne halvdagstur vil du genopleve scener fra en af de mest populære film nogensinde. Besøg de steder, der blev brugt under optagelserne af The Sound of Music i Salzburg og det omkringliggende landskab. Under turen vil du også høre sange fra det originale soundtrack. Lad din guide vise dig de arkitektoniske og historiske seværdigheder i byen og det maleriske søområde. Se Leopoldskron Palace, et sted, hvis ydre blev brugt som Trapp-familiens hjem, og hvor børnene blev set sejle i båd på søen og hoppe i vandet. Maria var novice på Nonnberg Abbey, det ældste kloster i det tysktalende Europa, og dit næste stop. Gilgen og Wolfgang-søen, der vises i begyndelsen af filmen, blev faktisk optaget ved Fuschl-søen på vej til St. Gilgen, som du også vil se i dag. Bryllupsscenen blev optaget ved Mondsee Domkirke, en smørgul og hvid bygning, hvor du vil stoppe på turen. Maria, anført af Liesl, gik ned ad kirkegulvet for at møde baronen foran trappen til hovedalteret. Når I bliver sat af i Salzburg ved turens afslutning, kan I besøge Mirabell Gardens, der ligger lige over for turterminalen. Maria og børnene blev set danse gennem haven og synge Do-Re-Mi..

Salzburg: Mozartkoncert på Mirabell-slottet

3. Salzburg: Mozartkoncert på Mirabell-slottet

Oplev en aften, der står i den klassiske musiks tegn, mens du nyder den unikke atmosfære i Mirabell-slottets smukke marmorhal, opført i betagende barokstil. Marmorhallen blev tidligere brugt som festsal af ærkebiskopperne og anses i dag for at være en af verdens smukkeste koncertsale. Faktisk har Leopold Mozart og hans børn, Wolfgang og Marianne (med kælenavnet Nannerl), optrådt i denne sal. Lad solisterne og de skiftende ensembler tage dig med på en eventyrlig rejse, der vil inspirere dig med den intense og medrivende musik. Oplev forskellige fortolkninger af den fineste kammermusik.

Salzburg: Entrébillet til Hohensalzburg-fæstningen

4. Salzburg: Entrébillet til Hohensalzburg-fæstningen

Dit besøg på Salzburg-fæstningen starter med enten en smuk 20-30 minutters gåtur eller en hurtig og komfortabel tur på Østrigs ældste kabelbane (afhængigt af den valgte turmulighed). I dag finder du et ultramoderne jernbanesystem i stedet for den originale kabelbane, som blev drevet af vand og transporterede folk op og ned ad bakken allerede i 1892. Når du ankommer til toppen af bakken, kan du opleve en enestående udsigt over ærkebiskoppens by og det betagende landskab i Salzburgs bjerge. Nyd naturen, tag billeder, og fortsæt derefter dit besøg med at gå på opdagelse i det middelalderlige befæstningskompleks, der repræsenterer 900 års bygningshistorie. Under dit selvguidede besøg, kan du udforske alle de forskellige dele af slottet og se hvorfor det var ubesejret i mere end 1000 år. Interager med modeller der fremviser de forskellige typer af angreb og forsvar som blev praktiseret på middelalderborgen. Nyd et andet højdepunkt når du besøger Prinsens kammer, der rangerer blandt de bedst bevarede verdslige bygninger fra den gotiske periode. Når du går gennem komplekset, vil du hele tiden se en ny udsigt over byen og finde mange skjulte hjørner af slottet der bare venter på at blive opdaget.

Domkirken i Salzburg: Orgelkoncert ved middagstid

5. Domkirken i Salzburg: Orgelkoncert ved middagstid

Oplev det rene barokspektakel ved en orgelkoncert i en af Salzburgs største seværdigheder i Østrig. Lyt til denne middagsforestilling, og lad dig føre tilbage til Wolfgang Amadeus Mozarts dage. Hør klokkerne ringe ved middagstid, og gør dig klar til lyden af Salzburgs domkirke med dens syv orgler. Kig op på den imponerende kuppel, der dominerer bybilledet. Se marmorfacaden og føl dig transporteret tilbage i tiden. Træd ind i katedralens indre, og beundr dens stilrene renhed. Mærk den særlige lyseffekt i det afdæmpede skib. Bekræft troen i det lysfyldte helligdomshus, inden du afslutter denne korte eftermiddagskoncert.

Fra Wien: Heldagstur til Hallstatt og Salzkammergut

6. Fra Wien: Heldagstur til Hallstatt og Salzkammergut

Flyv fra Wien og rejs med bus ind i de østrigske alper for at udforske Salzkammergut, der er på Unesco's verdensarvsliste, og som er berømt for sine smukke søer, kalkstensbjerge og historiske slotte. Fortsæt til den smukke landsby Hallstatt ved Hallstätter See, og få mere at vide om landsbyens udvikling og dens saltproduktionsindustri, der går helt tilbage til forhistorisk tid. Næst går du om bord på en båd og sejler over det rolige vand i Hallstätter See (kun om sommeren). Få lidt fritid til at udforske landsbyen på egen hånd, inden du kører tilbage til Wien.

Salzburg: Best of Mozart Fortress-koncert og middag

7. Salzburg: Best of Mozart Fortress-koncert og middag

Nyd ankomst og afgang med kabelbanen for at høre det klassiske stykke "Eine Kleine Nachtmusik", mens du nyder en romantisk middag og koncert i Salzburg. Beundre udsigten fra Mozart-fæstningen. Begynd aftenen med en romantisk 3-retters middag. Oplev en helt exceptionel atmosfære på den 900 år gamle fæstning. Spis i den eksklusive Panorama-restaurant, som ligger på fæstningen og har udsigt over den gamle bydel i Salzburg. Hør derefter Mozarts mest elskede værk samt andre mesterværker af den berømte klassiske komponist, fortolket af internationalt anerkendte solister. Efter koncerten kan du opleve Mozarts by i tusmørket, når aftenen går på hæld. Klassisk middagsmenu - Miniruller med 2 forskellige slags pålæg - Consommé af oksekød med semulje-knödel - Suprême af majskyllingebryst med grøntsagsris og frugtsauce - Mozart dessert VIP-menu til middag - Miniruller med 2 forskellige slags pålæg - Hvidvinssuppe med ristede marcona-mandler - Sous vide-tilberedte korte ribben af lokalt oksekød på trøffelærtemos og grillet "tomato de Roma" eller - Salzburger guldørred "Müllerin Art" med rosmarinkartofler - Salzburger Nockerl - luftig æggesoufflé med vaniljecreme og bær *Vegetariske retter er tilgængelige efter anmodning. Giv venligst udtryk for denne anmodning til servicepersonalet om aftenen. Menuer med forbehold for ændringer! Salzburger Mozart Ensemble Uddrag af programmet W.A.MOZART: "LIDT NATMUSIK" W.A.MOZART: Klaverkvartet J. HAYDN: Strygekvartet W.A.MOZART: Klarinetkvintet F.SCHUBERT: Forellekvintet A.DVORAK: Valse J.STRAUSS: Valse, Polka og meget mere Mozart Kammerorchester Salzburg Maj til oktober hver torsdag, fredag, lørdag "Mozart - Strauss Orchestra Concerts" finder sted i det mest storslåede rum i byen - Den Gyldne Sal i den 900 år gamle fæstning Hohensalzburg - og er unikke for Salzburg. Mozart Chamber Orchestra of Salzburg er et yderst professionelt og internationalt efterspurgt kammerorkester og spiller i en besætning, der regelmæssigt skifter i størrelse. Orkesteret er dybt forankret i traditionen og opfører hovedsageligt Wolfgang Amadeus Mozarts og Johann Strauss' musikalske skatte. Uddrag af programmet: W. A. MOZART: "LIDT NATMUSIK" W. A. MOZART: Symfoni KV 138 W. A. MOZART: Klaverkoncert J.S. BACH: Koncert for 2 violiner J. STRAUSS: Valse, polka og meget mere Der tages forbehold for ændringer i programmet.

Fra München: Heldagstur til Salzburg med tog

8. Fra München: Heldagstur til Salzburg med tog

Besøg Wolfgang Amadeus Mozarts hjemby på en heldagstur fra München. Rejs med tog og i den kejserlige by, besøg hans fødested (valgfrit), hans bopæl, gaderne, han gik, og caféerne, han drak i. Salzburg er også en af de mest populære set-jetting-destinationer i verden af en simpel grund, "The Sound of Music". Besøg steder, du vil huske fra lærredet, såsom den smukke Mirabelle-have, hvor Julie Andrews og børnene blev filmet syngende "Do-Re-Mi." En ekspertguide tager dig med på en togtur fra München til Østrig. Du vil blive forsynet med et kort og få en 1,5-timers orienteringstur gennem de store steder. Udforsk en af de finest bevarede middelalderlige gamle byer i Europa, på kryds og tværs af romantiske snoede shoppinggader og ærværdige markedspladser prydet med fremragende arkitektoniske monumenter fra den senere baroktid. Se piazzaer og springvand, den fantastiske Domkirche-katedral, lysthaver, paladser og kirker, klostre og katakomber og konditorier og konditorier. Du vil også gå til den ældste restaurant på kontinentet. Du vil derefter have 3 timer til at udforske byen for dig selv, før du møder op til hjemrejsen. I din fritid kan du besøge den betagende 900 år gamle fæstning Festung Hohensalzburg, det storslåede bygningsværk, der dominerer byens skyline, selv indrammet af den spektakulære omkransning af bjerge, der strækker sig ind i horisonten.

Ørnereden og Berchtesgaden-tur fra Salzburg

9. Ørnereden og Berchtesgaden-tur fra Salzburg

Nyd unikke bjerglandskaber på denne rundvisning i de fortryllende bayerske alper. Når du rejser langs Königssee-floden, vil du være i stand til at opdage de imponerende klipper og romantisk placerede gårde på vejen mod Obersalzberg. I specialudstyrede og komfortable busser vil du være i stand til at slappe af i luksus, mens din chauffør erobrer de dramatiske højder og rene klipper. 20 minutters kørsel på velkonstruerede veje bringer dig til Ørnereden, hvor Adolf Hitler altid tilbragte sin sommerferie. Fra Ørnereden vil du være i stand til at nyde en ekstraordinær udsigt over "Hoher Göll" og andre majestætiske, snedækkede bjergtoppe i de bayerske alper.

Salzburg: 'Best of Mozart'-koncert

10. Salzburg: 'Best of Mozart'-koncert

Nyd en opførelse af det klassiske stykke "Eine kleine Nachtmusik" over hustagene i Mozartbyen Salzburg. Hør Mozarts mest elskede værk samt andre mesterværker af den berømte klassiske komponist, fortolket af internationalt anerkendte solister. Hør en af de over 300 "Best of Mozart"-koncerter, der hvert år afholdes i de smukkeste haller i provinsen Salzburg, som f.eks. den gyldne sal. I advents- og juletiden vil du også blive fortryllet af traditionelle Salzburg-julesange. Oplev en helt exceptionel atmosfære på den 900 år gamle fæstning og nyd en enestående udsigt over byen Salzburg og dens omgivelser. Efter koncerten kan du opleve Mozartbyen i skumringen, når aftenen slutter. Salzburger Mozart Ensemble Uddrag af programmet W.A.MOZART: "A LITTLE NIGHT MUSIC" W.A.MOZART: Klaverkvartet J. HAYDN: Strygekvartet W.A.MOZART: Klarinetkvintet F.SCHUBERT: Ørredkvintet A.DVORAK: Valser J.STRAUSS: Valser, polka og mere Mozart Kammerorchester Salzburg maj til oktober hver torsdag, fredag og lørdag "Mozart-Strauss-orkesterkoncerterne", der finder sted i byens mest storslåede rum - den gyldne sal i den 900 år gamle fæstning Hohensalzburg - er unikke for Salzburg. Mozart Chamber Orchestra of Salzburg er et yderst professionelt og internationalt efterspurgt kammerorkester og spiller i en besætning, der regelmæssigt skifter i størrelse. Det er dybt forankret i traditioner og opfører fortrinsvis Wolfgang Amadeus Mozarts og Johann Strauss' musikalske skatte. Uddrag fra programmet: W. A. MOZART: "EN LILLE NATMUSIK" W. A. MOZART: Symfoni KV 138 W. A. MOZART: Klaverkoncert J.S. BACH: Koncert for 2 violiner J. STRAUSS: Valser, polka og mere Programmet kan ændres.

Topaktiviteter

Topseværdigheder i Salzburg (delstat)

Alle aktiviteter

223 aktiviteter fundet
Sorter efter:

Ofte stillede spørgsmål om Salzburg (delstat)

Hvilke topattraktioner skal man opleve i Salzburg (delstat)?

Andre seværdigheder i Salzburg (delstat)

Vil du se alle oplevelser i Salzburg (delstat)? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Salzburg (delstat)

Samlet bedømmelse

4.5 / 5

baseret på 9.385 anmeldelser

Fremragende tur, bussen er meget behagelig og gør flere stop for at spise noget og bruge badeværelserne. Guiden Thomas var meget professionel og talte spansk og engelsk perfekt. Fritiden til at udforske Salzsburg er lille, men i betragtning af afstanden og rejsetiden er det forståeligt. De er meget punktlige! Jeg anbefaler det

Turens succes afhænger meget af dagen. Det gjorde os til en smuk dag at tage til Salzburg, hvor vi kunne se vejen og Salzburg i god stand. Det dårlige ville være den tid, du har i Salzburg, fordi der ikke er tid nok. Det ville være bedre at besøge byen og blive en nat

Jeg nød hele turen, stedet hvor The Sound of Music blev filmet, blomsterhaver, guide Mr. Carlos, meget opmærksom og dedikeret, turen er lang, men det værd.

Vi var der den 30. september. i Salzburg og nød virkelig busturen kl. 13.30. Især buschaufføren var meget sød, venlig og i godt humør. En perfekt tur.

Vores tour guide var en fornøjelse! Hallstatt er et must! Vi hyggede os! Jeg anbefaler stærkt denne tur! Ville booke igen!