Tilføj datoer

Salzburg Domkirke

Salzburg Domkirke

Salzburg Domkirke: Vores mest anbefalede ture og aktiviteter

Domkirken i Salzburg: Orgelkoncert ved middagstid

1. Domkirken i Salzburg: Orgelkoncert ved middagstid

Oplev det rene barokspektakel ved en orgelkoncert i en af Salzburgs største seværdigheder i Østrig. Lyt til denne middagsforestilling, og lad dig føre tilbage til Wolfgang Amadeus Mozarts dage. Hør klokkerne ringe ved middagstid, og gør dig klar til lyden af Salzburgs domkirke med dens syv orgler. Kig op på den imponerende kuppel, der dominerer bybilledet. Se marmorfacaden og føl dig transporteret tilbage i tiden. Træd ind i katedralens indre, og beundr dens stilrene renhed. Mærk den særlige lyseffekt i det afdæmpede skib. Bekræft troen i det lysfyldte helligdomshus, inden du afslutter denne korte eftermiddagskoncert.

Fra München: Heldagstur til Salzburg med tog

2. Fra München: Heldagstur til Salzburg med tog

Besøg Wolfgang Amadeus Mozarts hjemby på en heldagstur fra München. Rejs med tog og i den kejserlige by, besøg hans fødested (valgfrit), hans bopæl, gaderne, han gik, og caféerne, han drak i. Salzburg er også en af de mest populære set-jetting-destinationer i verden af en simpel grund, "The Sound of Music". Besøg steder, du vil huske fra lærredet, såsom den smukke Mirabelle-have, hvor Julie Andrews og børnene blev filmet syngende "Do-Re-Mi." En ekspertguide tager dig med på en togtur fra München til Østrig. Du vil blive forsynet med et kort og få en 1,5-timers orienteringstur gennem de store steder. Udforsk en af de finest bevarede middelalderlige gamle byer i Europa, på kryds og tværs af romantiske snoede shoppinggader og ærværdige markedspladser prydet med fremragende arkitektoniske monumenter fra den senere baroktid. Se piazzaer og springvand, den fantastiske Domkirche-katedral, lysthaver, paladser og kirker, klostre og katakomber og konditorier og konditorier. Du vil også gå til den ældste restaurant på kontinentet. Du vil derefter have 3 timer til at udforske byen for dig selv, før du møder op til hjemrejsen. I din fritid kan du besøge den betagende 900 år gamle fæstning Festung Hohensalzburg, det storslåede bygningsværk, der dominerer byens skyline, selv indrammet af den spektakulære omkransning af bjerge, der strækker sig ind i horisonten.

Salzburg: 2,5-times byvandring til Mozart, Old Town og mere

3. Salzburg: 2,5-times byvandring til Mozart, Old Town og mere

Udforsk hjertet af byen Salzburg. Fra Palace Mirabell vil du udforske seværdighederne her. Paladset blev bygget under den berømte barokke prins Ærkebiskop Wolf Dietrich von Reitenau til sin elskerinde Salome Alt og deres 15 børn. På Makartplatz, ved siden af Palads Mirabell, vil du se Mozart Residence. Du vil udforske den nye by og denne side af floden, før du krydser broen "Makartsteg" for at ankomme til den gamle bydel i Salzburg. Mens vi er her, kommer vi til Salzburgs mest berømte gade, Getreidegasse, som især er kendt for sine smedejernsvareskilte og Mozarts fødested. Gå en tur gennem Salzburgs gamle bydel for at beundre dens historiske bygninger, såsom de middelalderlige lejligheder og kirker, der blev bygget fra middelalderen til baroktiden, og afslut turen med en panoramaudsigt fra Mönchsberg Hill med en gratis guide (valgfrit).

Fra München: Salzburg, St. Wolfgang og Salzkammergut

4. Fra München: Salzburg, St. Wolfgang og Salzkammergut

Rejs gennem de maleriske foden af de bayerske alper på denne dagstur fra München til Salzburg. Beundre alpine vidundere undervejs, og få fri tid til at udforske Salzburg i dit eget tempo. Hop ombord på en komfortabel og klimastyret bus på et centralt beliggende mødested i München. Slap af på køreturen og udforsk den fortryllende Chiemsee, også kaldet det "bayerske hav", da det er den største sø i Bayern. Ankom til Salzburg, Mozarts by, og har omkring 2,5 timer til at se byens imponerende bygninger, nyde udsigten og vandre gennem den barokke gamle bydel. Få tid til at nyde seværdigheder som Hohensalzburg-fæstningen og Mozarts fødested. Brug din fritid på at tjekke katedralen, Hellbrunn-slottet og springvandene. Gå en tur gennem den gamle bydel for at afsløre butikker og spisesteder, der tilbyder kulinariske delikatesser. Stig tilbage på bussen, og rejs om sommeren (fra april til november) gennem Salzkammergut til Wolfgangsee. Køb en bådtur til St. Wolfgang, Hotel zum Weißen Rössl, og se pilgrimskirken. Stop ved Mondsee, et sted for filmen "The Trapp Family." Om vinteren (fra november til april) får du i stedet for besøget i St. Wolfgang mere tid i Salzburg. I løbet af december kan du nyde farverne og aromaerne på julemarkedet på Christkindlmarket. Vend tilbage til dit mødested i München med bus i slutningen af din tur.

Fra Wien: Dagstur til Salzburg

5. Fra Wien: Dagstur til Salzburg

Kør gennem den fantastiske naturlige skønhed i Salzkammergut-regionen på denne dagstur fra Wien til Salzburg. Afdække historiske steder på en guidet vandretur i Salzburgs gamle bydel. Tag billeder af nogle filmlokationer fra hitfilmen "The Sound of Music". Bliv hentet fra det centralt beliggende Wiens statsoperahus, og slap af ombord på en rummelig og airconditioneret bus på turen gennem landskabet. Nyd udsigten over bjerge og søer, mens du passerer gennem den UNESCO-listede Salzkammergut-region. Ankomst til Salzburg og gå til den gamle bydel. Følg din guide gennem de brostensbelagte gader for at se katedralen, festivalteatret og Peterskirken og kirkegården. Find graven til Nannerl, Mozarts søster. Stop uden for ærkebiskoppernes residens og huset Mozart blev født i. Se Pferdeschwemme (hestebrønden), hvor sangen "Edelweis" blev fremført i 'The Sound of Music' og se Mirabell-paladset, hvor "Do Re Mi" blev filmet. Beundre den smukke udsigt over Hohensalzburg-fæstningen, før du vender tilbage med bus til Wiens Statsopera.

Salzburg: Selv-guidet højdepunkter skattejagt & tur

6. Salzburg: Selv-guidet højdepunkter skattejagt & tur

Lær Salzburg at kende i dit eget tempo på denne interaktive scavenger hunt-tur, der afspilles på din telefon. Løs gåder, interagér med byens vigtigste attraktioner, og lås interessante fakta og legender op. En ideel udendørs aktivitet for førstegangsbesøgende, par, grupper, familier og børn. Kan bruges som en fantastisk teambuilding-aktivitet. Når du har downloadet skattejagtsturen på din mobilenhed (via et link og loginoplysninger, som du modtager ved reservationen), kan du bruge mobilappen og de integrerede kort til at nå 10 af Salzburgs vigtigste seværdigheder til fods. På hvert stop kan du lære mere om attraktionen og løse en stedbaseret gåde, som kun kan løses, hvis du når det specifikke sted. Brug logik, fantasi, observation og holdånd til at låse den korrekte kode op og afsløre den næste destination i sightseeingspillet om byen. På hvert stop skal du lære om attraktionen og løse en stedbaseret gåde, som kun kan løses, hvis du når det specifikke sted. Brug logik, fantasi, observation og holdånd for at låse den korrekte kode op og afsløre turens næste destination. Når du går gennem byen, kan du nyde fleksibiliteten til at holde pause i spillet når som helst for at tage en pause, tage de perfekte billeder, stoppe til frokost eller besøge et museum. Vælg at fortsætte turen senere, eller gem resten til en anden dag.Lær interessante oplysninger om seværdighederne og byen. Du kan begynde at spille når som helst, tidsplanen er vejledende. Start din tur fra den meget fotograferede Sankt Andreas Kirke. Besøg Mozart-residensen med den tunge historie om den store kunstner, der boede her, stadig den romantiske Marko-Feingold-Steg-bro med utallige sluser vil give dig mulighed for en unik udsigt. Tag et billede ved den imponerende Salzburg-residens med dens storslåede arkitektur, og lær om den mest berømte østriger nogensinde, Wolfgang Amadeus Mozart. Besøg Residence Square med sit unikke kunstfontæne. Du kommer også forbi Salzburg Dom med en næsten 1500 år gammel historie. Beundre Sankt Peters Kloster med sit unikke interiør. Kapitelschwemme med sin arkitektur vil fascinere dig og dit kamera! Se, gå og slap af omkring Hohensalzburg-fæstningen, som er lige som taget ud af et eventyr, og som med sin utrolige udsigt vil være prikken over i'et på denne tur!

Salzburg: Dagstur for en lille gruppe fra Wien

7. Salzburg: Dagstur for en lille gruppe fra Wien

Se Salzburgs seværdigheder på en heldagstur fra Wien med valgfri aflevering for dem, der ønsker at blive natten over. Den intime tur, som foregår i små grupper på højst 8 personer, fører dig gennem det betagende landskab i Wienerskoven med alpernes tinder i det fjerne og videre til det fantastiske østrigske sø-distrikt. Stop ved Attersee, som er et postkort, og besøg den charmerende alpeby St. Gilgen ved Wolfgangsee, som var et berømt sted i filmen "The Sound of Music". Når du ankommer til Salzburg, kan du opleve Salzburgs UNESCO-listede gamle bydel med din guide på en afslappet gåtur. Hør spændende historier om byens berømte indbyggere, mens du kommer forbi Mozarts fødested, Mirabell-paladsets farverige haver, Sankt Peter-klostrets kirkegård, Salzburgs domkirke og ærkebiskoppens palads. Tilbring eftermiddagen i Salzburg med masser af fritid til at købe frokost og vandre rundt i Mozartbyen på egen hånd, inden du tager turen tilbage til Wien med din chauffør.

DomQuartier dagsbillet inkl. audioguide

8. DomQuartier dagsbillet inkl. audioguide

Oplev barokkraft og pragt på 15.000 kvadratmeter med 2.000 storslåede udstillinger fra 1300 turbulente år. Katedralen og Salzburg Residenz udgør byens historiske centrum. Passagerne mellem ærkebispepaladset, katedralens oratorium samt Kunstkammeret og kunstgallerierne var dog lukket eller indmuret i 200 år. Med etableringen af DomQuartier blev den oprindelige enhed af katedralen og Residenz-komplekset genoprettet. En rundvisning i komplekset giver dig mulighed for at opdage nye udsigter over byen og ukendt indsigt i de arkitektoniske bygninger og det barokke skattekammer. Ensemblet åbnede for offentligheden på en rundvisning den første den 17. maj 2014. Her åbnede 134 døre til 2.000 udstillinger fra 1300 års kunst og kultur på 15.000 kvadratmeter. Ideen med turen gennem DomQuartier går tilbage til prins ærkebiskop Guidobald von Thun. Han var en af barokkens vigtigste bygherrer i Salzburg. Under sin 14-årige regeringstid (1654 – 1668) formede han afgørende billedet af byen. Han byggede katedralbuerne, Residenz- og katedralpladserne og kunstgalleriet (nu Long Gallery ved St. Peter's Abbey). Han skabte også gangene mellem katedralen og Residenz samt St. Peter's Abbey. Efter opløsningen af fyrste ærkebispedømmet i Salzburg i 1803 gik katedralens og residensens enhed tabt. Det er dog nu blevet rekonstrueret efter 200 år. Først skal du tage en tur rundt i statsrummene i Salzburg Residenz Palace, der er hjemsted for prinsens ærkebiskoppers boligkvarter og officielle sæde. Overdådigt interiør, ekstravagant stuk og fremragende loftfresker er vidner til herskernes mission om at præsentere sig selv på en storslået måde. Du fortsætter derefter til Residenz Gallery, som viser europæiske malerier fra det 16. til det 19. århundrede med et klart fokus på barokken. Den efterfølgende Cathedral Arches Terrace kombinerer det verdslige med det åndelige centrum: Salzburg-katedralen. En storslået udsigt over byen åbner sig fra Cathedral Arches Terrace - som det var mellem himmel og jord. Den oprindelige struktur af katedralens nordoratorium vil blive optaget i fremtiden med særudstillinger. I første omgang er Salzburg Museum med Rossacher-samlingen gæst. Orgelloftet, der byder på en imponerende udsigt over katedralen, viser vejen til Domkirkemuseet, Kunstkammeret, Det Lange Galleri og Museet St. Peter i den nyindrettede Wallistrakt. Efter at have kigget ind i Franciskanerkirkens gotiske kor, slutter turen i den storslåede Carabinieri Hall i Salzburg Residenz. Ud over kunstværkerne fra Residenz Gallery, Domkirkemuseet og Salzburg Museum fremviser St. Peter's Abbey for første gang sine skatte i et specialdesignet permanent museum. Benediktinerklosteret St. Peter, der ligger umiddelbart ved siden af katedralen og Residenz-komplekset, betragtes som det ældste kontinuerligt kørende kloster i de tysktalende lande og var medvirkende til udviklingen af det kulturelle og intellektuelle liv i Salzburg. Klosteret har en kunstsamling med anslået 40.000 udstillinger. De smukkeste genstande præsenteres i det nystiftede Museum Sankt Peter for første gang siden 1982.

Skræmmende Salzburg: Spøgelsesturen

9. Skræmmende Salzburg: Spøgelsesturen

Hvem har nogensinde vovet at gå en uhyggelig tur sent om aftenen i de skjulte hjørner og afsidesliggende gyder i den gamle bydel? Og hvis du undrer dig over, hvad det egentlig handler om, så er det bedst selv at finde ud af det. Og så vil du opdage, at du rejser tilbage i tiden. På Salzburgs mørke spor, hvor middelalderen rasede, eller hekseprocesserne fandt sted i det 17. århundrede. På denne uhyggelige rundtur i Salzburg lærer du om bødlernes og torturbødlernes job og får kendskab til byens middelalderlige og moderne torturmetoder. Med sin blanding af mørke og humoristiske fortællinger er denne tur velegnet til børn fra 10 år og opefter. Den varer ca. 1,5 time.

Salzburg: Entrébillet til katedralen med mulighed for lydguide

10. Salzburg: Entrébillet til katedralen med mulighed for lydguide

Se de to tårne og den mægtige kuppel i denne imponerende bygning indefra med denne adgangsbillet, der omfatter mulighed for at tilføje en audioguide. Se dåbsfadet i bronze, hovedorglet og de syv klokker. Lyt til guiden på engelsk eller tysk, og vælg mellem den klassiske rundvisning, den korte rundvisning eller børneturen. Vælg den bedste løsning til dine behov. Bliv fængslet af kommentarer om domkirkens særlige kendetegn, Salzburgs historie og musikalske eksempler fra den århundredgamle musiktradition i domkirken med den 30 minutter lange Classic Tour. Skynd dig gennem rundvisningen med den korte rundvisning på 15 minutter, og få alle de vigtigste oplysninger kondenseret i en hurtig, actionfyldt rundvisning. Inddrag de unge rejsende med Children's Tour med en håndgribelig præsentation af bygningen, der er egnet til børn. Udforsk biskoppens kirke, og få svar på alle børnenes spørgsmål.

53 aktiviteter fundet
Sorter efter:

Topseværdigheder tæt på Salzburg Domkirke

Andre seværdigheder i Salzburg Domkirke

Vil du se alle oplevelser i Salzburg Domkirke? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Salzburg Domkirke

Samlet bedømmelse

4.4
(1.687 anmeldelser)

Det er mange busser i løbet af dagen, men byen Salzburg er det værd. Et stop på vej ud og et på vej tilbage til pausen. Takket være guiden, en god opdagelse af byens historiske centrum og derefter fritid, som giver os mulighed for at foretage de besøg, der interesserer os. Og storslåede landskaber på vejen med et stop for panoramaet!

Fremragende tur, bussen er meget behagelig og gør flere stop for at spise noget og bruge badeværelserne. Guiden Thomas var meget professionel og talte spansk og engelsk perfekt. Fritiden til at udforske Salzsburg er lille, men i betragtning af afstanden og rejsetiden er det forståeligt. De er meget punktlige! Jeg anbefaler det

Turens succes afhænger meget af dagen. Det gjorde os til en smuk dag at tage til Salzburg, hvor vi kunne se vejen og Salzburg i god stand. Det dårlige ville være den tid, du har i Salzburg, fordi der ikke er tid nok. Det ville være bedre at besøge byen og blive en nat

Jeg nød hele turen, stedet hvor The Sound of Music blev filmet, blomsterhaver, guide Mr. Carlos, meget opmærksom og dedikeret, turen er lang, men det værd.

Turen var længere end forventet, men alt gik godt og var bestemt det værd.