Salzwelten
Aktiviteter på regnvejrsdage

Aktiviteter på regnvejrsdage
1 aktiviteter fundet

Topaktiviteter i Hallein

Hallein

Hallein

Vores mest anbefalede Salzwelten Aktiviteter på regnvejrsdage

Salzburg: Hop-on Hop-off byrundtur

Salzburg: Hop-on Hop-off byrundtur

Se alle de vigtige seværdigheder i Salzburg på en fleksibel 24-timers, 48-timers eller 72-timers hop-på og hop-af bustur. Rejs i luksuriøse busser med aircondition og nyd en informativ lydkommentar på op til 13 sprog med et gratis headset til hvert sæde. Med din billet er følgende linjer tilgængelige for dig: Gul linje: Lær byen at kende på en time ved at tage en non-stop tur, eller hop af ved et af de 10 stoppesteder for at opdage Salzburgs attraktioner. Turen starter ved Mirabellplatz 2, ved siden af Mirabell Gardens og University Mozarteum, og du kan stå af ved et af følgende stoppesteder: - Mirabellplatz/Mozarteum - Hanusch-Platz - Herbert-von-Karajan-Platz - Schloss Leopoldskron - Hellbrunn-paladset - Kleingmain/Gwandhaus - Nonntal - Mozartsteg/Imbergstraße - Mirabellplatz/St. Andrä - Salzburg hovedbanegård - Mirabellplatz/Mozarteum Blå linje: Oplev meget mere end Salzburg med vores blå hop-on og hop-off linje, og kryds grænsen til Tyskland til Berchtesgaden sammen med os. Startpunktet er også på Mirabellplatz 2, og du kan bruge følgende stoppesteder: - Salzburg Mirabellplatz - Salzburg Hellbrunn-slottet - St. Leonhard Untersberg jernbane - Hallein gamle bydel/keltisk museum - Hallein/Pernerinsel - Salzburg Salt Worlds & Celtic.Experience.Mountain - Bad Dürrnberg Zinkenlifte - Dokumentation Obersalzberg: Kehlsteinhaus (Dokumentation Obersalzberg er lukket på grund af byggearbejde indtil efteråret 2023). Bussen fra stoppestedet Obersalzberg til Ørnereden skal bestilles separat. - Berchtesgaden marked - Königssee/ Kongesøen - Berchtesgaden saltmine - Leonhard Untersberg Jernbane - Salzburg Hellbrunn Slot - Salzburg Mirabell-Platz

Salzburg: Entrébillet til saltminen

Salzburg: Entrébillet til saltminen

Rejsen ind i bjerget er en rejse gennem tiden - nærmere bestemt gennem 2600 års saltminedrift på Dürrnberg. Iført hvide minearbejderdragter begiver du dig ud på jagt efter det hvide guld - gennem hele fire epoker af menneskets historie: Din vej begynder med moderne minedrift og saltproduktion, som den foregår i dag. Derefter går den gennem den dunkle middelalder og ender til sidst hos de keltiske minearbejdere i jernalderen. En tømmerflådetur over en mystisk saltsø tryllebinder dig midt i barokken i Salzburg. Når rejsen er slut, vil du have en ægte forståelse af, hvorfor salt faktisk betragtes som livets essens. Og vi må ikke glemme at nævne det: På turen krydser du den underjordiske grænse mellem Østrig og Tyskland, kører med et minetog og glider ned ad to minegange dybere og dybere ned i bjerget. Det er virkelig et stort eventyr! Besøg saltfabrikken på det keltiske bjerg, hvor du har en enestående mulighed for at se et ekstraordinært salt blive skabt. Bad Ischler Salzzart er ekstraordinær af flere grunde: Her, i Østrigs eneste udstillingssaltværk og under en saltmagermesters skarpe blik, føder den naturlige saltlage fra Dürrnberg pyramideformede saltkrystaller. Kig denne håndværker over skulderen, mens han dygtigt udfører sit arbejde.

Privat ørnerede- og saltminetur fra Salzburg

Privat ørnerede- og saltminetur fra Salzburg

på Salzburg. Iført hvide minearbejderdragter begiver du dig ud på jagt efter det hvide guld - gennem hele fire epoker af menneskets historie: Din vej begynder med moderne minedrift og saltproduktion, som det foregår i dag. Derefter går den gennem den dunkle middelalder og ender til sidst hos de keltiske minearbejdere i jernalderen. En tømmerflådetur over en mystisk saltsø tryllebinder dig midt i barokken i Salzburg. Når rejsen er slut, vil du have en ægte forståelse af, hvorfor salt faktisk betragtes som livets essens. Og vi må ikke glemme at nævne det: På turen krydser du den underjordiske grænse mellem Østrig og Tyskland, kører med et minetog og glider ned ad to rutsjebaner dybere og dybere ned i bjerget. Det er virkelig et stort eventyr! ørnereden i Berchtesgaden, Tyskland, er et historisk sted med en mørk fortid. Her er en kort historie om Ørnereden: -Konstruktion: Ørnereden blev bygget i 1939 og var en hytte på en bjergtop og det tidligere sydlige hovedkvarter for nazistpartiet. Det var en gave fra Hitlers inderkreds til hans 50-års fødselsdag. -Design: Bygningen blev designet af Martin Bormann, og den blev bygget med præcisionsmurværk, der fremkaldte fascistisk lydighed. Hitlers besøg: Hitler besøgte sjældent Ørnereden, da han havde højdeskræk. Han besøgte det kun 14 gange -Magtsymbol: Ørnereden var et magtsymbol for det nazistiske regime, og beslutninger blev truffet der. -Overlevelse: Ørnereden var et af de få ubeskadigede monumenter fra nazitiden, da de allieredes bombardementer i slutningen af Anden Verdenskrig ikke beskadigede bygningen.

Ofte stillede spørgsmål om Salzwelten Aktiviteter på regnvejrsdage

Hvilke andre spændende ting kan du lave i Hallein end Salzwelten Aktiviteter på regnvejrsdage?

Disse andre ting at gøre i Hallein må du ikke gå glip af:

Oplevelser i Salzwelten

Byer i Østrig

Andre seværdigheder i Salzwelten

Vil du se alle oplevelser i Salzwelten? Klik her for en fuld oversigt