Tilføj datoer
Ting at gøre

San Diego

Alt hvad du normalt forestiller dig om Californien passer på San Diego: surferhår, afslapning og solgaranti.

Ofte stillede spørgsmål om San Diego

Hvilke topattraktioner skal man opleve i San Diego?

Hvilke ture i San Diego tager ekstra Covid-19-foranstaltninger?

Andre seværdigheder i San Diego

Vil du se alle oplevelser i San Diego? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om San Diego

Samlet bedømmelse

4.7 / 5

baseret på 4.382 anmeldelser

En total oplevelse

Man kommer helt ind under huden på dette skib og dets bedrifter. Der er tidligere besætnings medlemmer der levende fortælle om div. på skibet. Bla hørte vi en tidligere jagerpilot med over 1000 landinger på hangar skibe. Han fortalte om hans deltagelse i Vietnam krigen og hvordan man landede på et skib i bevægelse. alt er fint beskrevet så det er til at forstå. På hangardækket var der 2 veteraner en jet fighter og en der havde overlevet Pearl Harbour. Det besvarede spørgsmål og havde skrevet bøger. Det kan kun anbefales at se dette stykke historie.

Fantastisk oplevelse at et hvordan et liv på et hangarskib var. Stor oplevelse at se de frivillige som guider og fortæller så engageret om skibet. Også fantastisk at se alle de fly som er blevet brugt. Stor oplevelse vi havde regnet med 2 timer men brugte over 4

Spændende oplevelse til fornuftige penge!

En spændende oplevelse for hele familien. Veteraner fra skibet står klar med gode historier fra det virkelige sejlerliv. Ellers fungere det fint med autogiude ørerne. Der er en quiz for børnene undervejs. Man kan let bruge et par timer her.

Spændende oplevelse

Spændende oplevelse på USS Midway. Fungere dejlig nemt med billetter fra her Tour guide, kommer hurtigt igennem køen. Flot udstillet skib med gamle veteraner der livlig fortæller om skibet og deres egne oplevelser

Trist ikke at se nogen hvaler, men at se så mange delfiner var fantastisk. Turen var afslappende og besætningen var super flink. Jeg vil helt sikkert prøve igen næste gang jeg besøger SD.