Tilføj datoer

Ting at gøre San Diego

Alt hvad du normalt forestiller dig om Californien passer på San Diego: surferhår, afslapning og solgaranti.

Tilgængelige aktiviteter

  • Sejlture i bugten
  • Hvalsafari, zooer og mere
  • Udforsk San Diego
  • Udforsk La Jolla
  • San Diego på hjul
Vi fandt 126 aktiviteter
Sorter efter:
Side 1 af 8

Ofte stillede spørgsmål om San Diego

Hvilke topattraktioner skal man opleve i San Diego?

Hvad er de bedste tilbud og rabatter på aktiviteter og attraktioner i San Diego?

Andre seværdigheder i San Diego

Vil du se alle oplevelser i San Diego? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om San Diego

Samlet bedømmelse

4.6 / 5

baseret på 5.126 anmeldelser

Fremragende kort. For det meste WhatsApp-tjeneste. Svar til tiden hurtigt og n

Jeg råder folk, der ønsker at besøge LA, til at købe dette pas. For at spare tid og penge. Hver kan planlægge i form af punkter af sin egen interesse. De 7 dage er bedre. For flere attraktioner. Brug den derefter inden for 2 uger, hvilket giver den besøgende mere tid til at holde en pause og lave andre personlige ting. Det dårlige punkt, guiden gør, fortæller dig ikke, hvordan du kommer dertil. Det ville være mere nyttigt, hvis vi ved, hvor attraktionen er. Den bedste måde at samle alle, som er i samme område.

Der er helt sikkert værdi for pengene her, og vi satte pris på, at vi kunne forudbetale i CDN$, og vi kunne godt lide, at der var en god overskuelig hjemmeside, guide og afbestillingsregler. Du er nødt til at planlægge og undersøge lidt for at få mest muligt ud af dit pas, men vi har aldrig haft problemer med at bruge passet og nød Aquarium of the Pacific, Harbour-tur, Big Bus LA-tur, Madame Tussauds, Walk of Fame, Mann Chinese Teater, Universal Studios og Knotts Berry Farm.

Meget godt

Jeg var lidt bange for at bruge kortet, men det er 100% pålideligt. Det sparer meget; Man skal bare være godt organiseret for at kunne nå frem til tiden til attraktionerne, da den kun kan bruges indtil kl. 17.00. Alligevel fungerede alt for os, uden komplikationer og sparede os linjer til at købe. Jeg anbefaler det fuldstændig.

Fantastisk oplevelse at et hvordan et liv på et hangarskib var. Stor oplevelse at se de frivillige som guider og fortæller så engageret om skibet. Også fantastisk at se alle de fly som er blevet brugt. Stor oplevelse vi havde regnet med 2 timer men brugte over 4

Vi var i San Diego i 3 dage. Passet var meget umagen værd for os, fordi vi ville se så meget som muligt på de tre dage. Sea World, zoologisk have og USS midway anbefales især. Vi ville ikke gøre Safari Park igen.