Tilføj datoer
Ting at gøre

San Francisco

Oplev et virvar af unikke kvarterer og fed storbyskønhed med masser af kulturelle herligheder.

Ofte stillede spørgsmål om San Francisco

Hvilke topattraktioner skal man opleve i San Francisco?

Andre seværdigheder i San Francisco

Vil du se alle oplevelser i San Francisco? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om San Francisco

Samlet bedømmelse

4.5 / 5

baseret på 16.099 anmeldelser

Turene er arrangeret af BigBus. Du skal bytte værdibeviset, det er nemt, men kontoret er nede på gaden. Når du bytter billetterne, så giv besked om startdatoen fra HOHO, ellers gælder den med det samme. BigBus ellers cool og begivenhedsrig som altid. Alcatraz var selvfølgelig højdepunktet. Super organiseret på stedet og simpelthen uovertruffen, når vejret er godt. På øen kan du gå frit rundt og se dig omkring, så længe du vil. Bare super interessant at se og høre hvad der skete der. Vi anbefaler

En fantastisk oplevelse - fik set en masse fine steder og fik en masse viden om byen. Alle kan være med (især med el-cykel) der er et par stigninger undervejs men man kan sagtens få liv at stå af og trække. Vores guide Blake var amazing super humoristisk og vidende omkring byens historie. Kan varmt anbefale turen.

Det var en stor oplevelse, bare turen over Golden Gate Bridge og det store udsigtspunkt, alle skulle være med, god information om hvert distrikt.Vi bookede turen i to dage, hvilket kan anbefales, for man skal først køre den hele ruten skal og så kan anden gang bestemme, hvad du vil se på.

Fantastisk tur med den sødeste guide - kan kun anbefales. Dog skal man være opmærksom på at færgebilletten ikke er inkl og at der skal ligges et depositum på 150$ Pr cykel.

Super cykeltur på elcykel rundt i San Francisco...en guide der kunne fortælle virkelig meget og engageret. Absolut en tur der kan anbefales.