Oplevelser i

San Francisco

Oplev et virvar af unikke kvarterer og fed storbyskønhed med masser af kulturelle herligheder.

Vælg datoer

10 seværdigheder og oplevelser i San Francisco

San Francisco blev tidligere kaldt "Vestens Paris" og forbindes især med blomsterbørn og 68-generationen. Men allerede 100 år tidligere, da guldfeberen rasede og befolkningstallet boomede, blev byen et multikulturelt centrum. Her er nogle aktiviteter og topattraktioner du ikke må gå glip af, når du tager på sightseeing i San Francisco.

 • Alcatraz

  1. Alcatraz

  Alcatraz har haft en farverig historie, men fængslet er især kendt for at have huset berømte og berygtede gangstere, såsom Al Capone og Whitney Bulger.

 • Washington Square

  2. Washington Square

  Washington Square, der engang lå forsømt hen, har udviklet sig til en utrolig levende kulturlomme. I dag ligger nogle af San Franciscos bedste restauranter og caféer her.

 • San Francisco Bay

  3. San Francisco Bay

  San Francisco Bay består faktisk af flere bugter og vinden på bystrandene tiltrækker sejlere og windsurfere samt folk, der bare kommer for at nyde udsigten.

 • Golden Gate Bridge

  4. Golden Gate Bridge

  Golden Gate Bridge hæver sig stolt mellem bugten og Stillehavet og man forstår godt, at mange kalder den for industrialismens smukkeste bro...

 • San Francisco Bay Bridge

  5. San Francisco Bay Bridge

  ....Men San Francisco Bay - Broen giver den kamp til stregen, allermest om aftenen når den er oplyst.

 • Golden Gate Park

  6. Golden Gate Park

  Golden Gate Park har hentet inspiration fra Central Park i New York og udgør, sammen med attraktioner som Academy of Sciences og Den Japanske Tehave, et grøn pusterum fra bylivet.

 • Fisherman's Wharf

  7. Fisherman's Wharf

  Fisherman's Wharf er San Franciscos turistcentrum. Her ligger fiskerestauranter, der er gået i arv gennem generationer, samt museer, parker og en søløvekoloni!

 • Stow Lake

  8. Stow Lake

  Stow Lake er den største og flotteste af de kunstige søer i Golden Gate Park. Fra øen, Strawberry Hill, er der en smuk udsigt over byen og trætoppene.

 • Alamo Square

  9. Alamo Square

  Udforsk den mere velhavende side af San Francisco med en lille tur rundt på Alamo Square. Kvarterets park ligger øverst på bakken og derfra kan man se ud over det meste af byen. Glem heller ikke at se "De Malede Damer."

 • Painted Ladies

  10. Painted Ladies

  De Malede Damer er gamle ekstravagante viktorianske rækkehuse, der overlevede jordskælvet og branden i San Francisco i 1906. Det er en fascinerende tanke, at hele byen engang så sådan ud.

Planlæg dit besøg

 • Hvor mange dage skal jeg bruge i San Francisco?

  Så længe som muligt! Husk at det er en stor, travl by med masser af ting at se og lave. Førstegangsbesøgende bør overveje at bruge mindst en uge, men selv en uge kan være for lidt!

 • Hvor skal jeg bo i San Francisco?

  Hvilket af San Franciscos kvarterer, der er bedst, kommer an på, hvad du vil have ud af dit besøg. Fisherman's Wharf dækker alle dine behov, hvis du er på et hurtig visit, men Union Square er et mere neutralt og afslappet udgangspunkt. Alle kvarterer har deres egen personlighed, så det kan godt betale sig at lave lidt research før rejsen. Undgå kvarterer med høj kriminalitet, såsom Bayview, Hunter's Point, Sunnydale og Visitation Valley.

 • Hvordan kommer jeg rundt i San Francisco?

  Det er nemt at rejse rundt i San Francisco, som har et helt unikt transportsystem. Der er busser og tog og byen har et omfattende historiske sporvognsnet. Der findes nyere sporvogne, men du kan stadig køre med de gamle vogne, selvom der ofte er trængsel på visse ruter, såsom F-Market- & Wharves-linjen. Byen er desuden meget cykelvenlig, med omfattende cykelstier og endda cykelskabe!

Praktisk information

 • Sprog
  Engelsk
 • Valuta
  USD ($)
 • Tidszone
  UTC (-08:00)
 • Landekode
  +1
 • Bedste tid at tage dertil
  Sommeren og efteråret byder på det bedste vejr i San Francisco.

Other Sightseeing Options in San Francisco

Want to discover all there is to do in San Francisco? Click here for a full list.

Det synes rejsende om San Francisco

Samlet bedømmelse

4.5 / 5

baseret på 12.245 anmeldelser

Meget fin cykeltur og fin tur til Alcatraz.

Meget fin cykeltur og fin tur til Alcatraz. Det gav bekymring, at vi fik angivet forskellige tidspunkter angivet for sejlturen hhv på mailene hhv lokal kontoret og kontoret i Berlin. Ex står der også i denne mail, at vi havde tur kl 14, det havde vi ikke. Det var kl 15.50. Det havde været godt hvis vi havde fået at vide, at vi selv kunne bestemme tidspunktet for sejlturen tilbage til San Francisco. Desuden var turene ret dyre, specielt sejlturen. Der stod kun 33§ på biletten. Vi betalte mere end det dobbelte.

Vi sejlede først ud på den anden side af Golden Gate Bridge , havde en rigtig flot udsigt ind til byen og fik set Golden Gate Bridge på nært hold . Der var en masse information i højtaleren om bord på hele turen . Efter Golden Gate Bridge sejlede vi ud til alcatraz , sejlede rundt om øen , kom rigtigt tæt på . Rigtig god tur . Husk en varm trøje da det blæser en del på turen en ret kølig vind.

Helt Fantastisk tur - kan kun anbefale alle at tage den. Vi blevet hentet direkte ved vores hotel og afleveret igen. Hele dagen var vores tourguide fantastisk og kunne fortælle os alt muligt spændende undervejs til Yosemite.

Yosemite is great!!! The drive going to the site was magnificent,; zigzag road, tall trees and high mountains were breathtaking. It would be great to spend camping on the site.

Super service og udstyr. Rigtig god rundtur. Mangler lidt mere lokal og historisk viden til at ramme 5 stjerner