Ting at foretage sig
San Francisco

Oplev et virvar af unikke kvarterer og fed storbyskønhed med masser af kulturelle herligheder.

Vores mest anbefalede ting at lave i San Francisco

San Francisco: Golden Gate Bay Cruise

San Francisco: Golden Gate Bay Cruise

Sejl rundt i Golden Gate Bay på en bådtur. Nyd informative kommentarer, se seværdigheder som Alcatraz Island, og køb mad og drikke fra baren om bord. Dette 1-times krydstogt blev lanceret i 1939 som en del af Golden Gate International Exposition og har været et højdepunkt under ethvert besøg i San Francisco i over 75 år. Med 8-14 afgange dagligt fra Fisherman's Wharf sejler du langs San Franciscos betagende havnefront, under den majestætiske Golden Gate Bridge og tæt på den berygtede Alcatraz Island. Oplev San Franciscos fascinerende historie, der vækkes til live med lydkommentarer på 16 sprog via personlige audioguides. Hold øje med dyrelivet undervejs, herunder pelikaner, søløver og endda delfiner og hvaler. Sejl forbi det livlige kvarter North Beach, de berømte svømmeklubber i Aquatic Park, de historiske skibe ved Hyde Street Pier og San Francisco Maritime National Park, før du sætter kursen vestpå mod Golden Gate Bridge. Nyd udsigten til Crissy Field og de frodige bjergskråninger i Presidio, før vi sejler under Golden Gate Bridge. Damp tilbage i bugten, forbi naturreservaterne i Marin Headlands og den legendariske by Sausalito, som engang var hjemsted for 1960'ernes blomstergeneration. Med Angel Island State Park til venstre sejler du rundt om det berygtede Alcatraz. Efter en hel time med spændende seværdigheder byder de gøende søløver ved Pier 39 dig velkommen tilbage til Pier 43 1/2. En komplet bar med drikkevarer, snacks og merchandise, herunder logotøj, fås til rimelige priser om bord på de ikoniske røde og hvide fartøjer. Kom med på vores afgang kl. 17.30 til "Happiest Hour on The Bay", hvor du får rabat på cocktails, øl, vin og alkoholfrie drinks. Afslut dagen eller start aftenen med Red and White og få den bedste udsigt om bord på et stykke af San Franciscos historie.

San Francisco: Skip-the-Line 1-times Bay Cruise med båd

San Francisco: Skip-the-Line 1-times Bay Cruise med båd

Nyd en 1 times rejse langs San Franciscos historiske havnefront, og oplev San Francisco-bugtens spændende historie med al den lyd og herlighed, den fortjener. Den 1 times non-stop Bay Cruise tager dig forbi de berømte PIER 39 søløver og langs San Franciscos historiske havnefront og afslører byens fascinerende skyline. Slap af i komfort med både indendørs og udendørs siddepladser, og nyd en komplet fortælling med beskrivelse af de vigtigste seværdigheder, mens du sejler forbi. Se seværdigheder som Golden Gate Bridge, Alcatraz og San Franciscos ikoniske skyline, mens du sejler. Uanset om det er første gang, du er i San Francisco, eller om det er dit 10. besøg, er Bay Cruise noget, du bør opleve mindst én gang i dit liv. Du får et gratis souvenirkort, som fås på ni sprog, og hvis du bliver sulten, er der en snackbar med fuld service om bord, hvor du kan købe mad og drikkevarer.

San Francisco: Inside Alcatraz Tour med Bay Cruise

San Francisco: Inside Alcatraz Tour med Bay Cruise

Du vil udforske INSIDE af Alcatraz Federal Penitentiary på Alcatraz Island sammen med USA's mest hensynsløse forbrydere, herunder Al Capone. Færgen afgår til tiden på det tidspunkt, du har bestilt. Du skal ankomme 30 minutter før det planlagte afgangstidspunkt ved Pier 33. Gå, cykel, tag offentlig transport eller kør i bil (som en sidste udvej, da det kan være en udfordring at finde parkering), med nem adgang fra overalt omkring bugten! På øen kan du følge Cellhouse-lydturen "Doing Time" på 45 minutter på engelsk, fransk, italiensk, japansk, koreansk, hollandsk, fransk, spansk, portugisisk, russisk, hollandsk, spansk, tysk og mandarin. Der er også inkluderet en fantastisk 1 times SF Bay Cruise. Sejl forbi de berømte søløver fra PIER 39 og langs San Franciscos historiske havnefront, hvor du kan se byens fascinerende skyline.Du har fleksibilitet til at tage på dit krydstogt på en hvilken som helst dag med en hvilken som helst afgang. Du vil modtage en tidsplan. Det er 2 adskilte ture.

San Francisco: Big Bus Hop-On Hop-Off Sightseeing-tur

San Francisco: Big Bus Hop-On Hop-Off Sightseeing-tur

Oplev det bedste, som City by the Bay har at byde på, med Big Bus San Francisco Hop-on Hop-off-turen. Denne digitalt fortalte tur tager dig med til byens must-see vartegn og ikoniske attraktioner og giver dig en omfattende og fordybende oplevelse af San Francisco. Hop ombord på bussen, og forbered dig på at blive betaget af skønheden ved Golden Gate Bridge, et ægte San Francisco-ikon. Når du krydser broen, kan du nyde den betagende udsigt over San Francisco-bugten, Alcatraz Island og de omkringliggende bakker. Det er en fotomulighed, du ikke må gå glip af! Når turen fortsætter, kan du vove dig ind i hjertet af byen og besøge Union Square, det travle shoppingdistrikt. Her finder du en række designerbutikker, eksklusive stormagasiner og trendy restauranter. Union Square er også hjemsted for den berømte svævebane, hvor du kan se de ikoniske svævebaner i aktion. Turen tager dig også gennem det historiske Haight-Ashbury-kvarter, fødestedet for hippiebevægelsen. Når du går gennem gaderne, vil du blive transporteret tilbage til 1960'erne med farverige victorianske huse, vintage tøjbutikker og vægmalerier, der fejrer Summer of Love. Ingen rejse til San Francisco er komplet uden et besøg på Fisherman's Wharf. Nyd synet og lyden af dette berømte havnefrontdistrikt, hvor du kan smage frisk fisk og skaldyr, gå på opdagelse i lokale butikker og se søløverne sole sig. Herfra kan du også tage en færge til Alcatraz Island eller sejle en tur rundt i bugten. Med Big Bus-turen har du fleksibiliteten til at hoppe af og på ved et hvilket som helst af de 20 stoppesteder langs ruten, så du kan udforske byen i dit eget tempo. Og med busser, der kører hvert 10-15. minut, behøver du ikke vente længe på at fortsætte dit eventyr. Så uanset om du vil bruge mere tid på at shoppe på Union Square eller udforske Golden Gate Park, har Big Bus-turen noget for dig. Fuldend din SF-oplevelse med en halvdags guidet bustur til Muir Woods. Se redwood-træerne helt tæt på, kryds Golden Gate Bridge, og udforsk kystbyen Sausalito på vejen tilbage.

San Francisco: California Sunset Boat Cruise

San Francisco: California Sunset Boat Cruise

Nyd udsigten til solnedgangen, mens du sejler på den smukke San Francisco-bugt. Se vigtige vartegn, herunder Alcatraz og Golden Gate Bridge. I vintermånederne kan du nyde den fredfyldte udsigt over tusmørket i stedet. Undervejs kan du se adskillige nationale historiske vartegn og San Francisco-seværdigheder, herunder Coit Tower, Transamerica Pyramid, St. Peter, Paul's Church og San Francisco-Oakland Bay Bridge. Når solen begynder at gå ned over Marin Headlands, skal du sejle forbi Alcatraz, Angel Island og kystlinjerne ved Tiburon, Belvedere og Sausalito. Se solen gå ned over Stillehavet, mens du sejler mod vest mod Golden Gate. På vej tilbage til Fisherman's Wharf kan du se mange flere berømte seværdigheder, herunder Presidio, Marina District og Fort Mason.

San Francisco: Alcatraz med San Francisco Bay Cruise

San Francisco: Alcatraz med San Francisco Bay Cruise

Udforsk Alcatraz Federal Penitentiary på Alcatraz Island for at lære om USA's mest hensynsløse kriminelle, herunder Al Capone og George "Machine Gun" Kelly. Nyd en færgeoverførsel fra San Francisco og en adgangsbillet til det berømte fængsel. Gå ombord på et naturskønt 1-times krydstogt i San Francisco Bay før eller efter dit besøg. Gå ombord på færgen og ankom til Alcatraz Island for at begynde dit besøg. Drag fordel af en indsigtsfuld og prisvindende lydguide på flere sprog for at fordybe dig i Alcatraz mørke historie og lære alt om dens gamle indsatte og de mange skæbnesvangre flugtforsøg. Brug så meget tid, som du vil, før du tager færgen tilbage til molen. Derudover kan du nyde en 1-times fortalt sightseeing-krydstogt i San Francisco Bay i en behagelig båd med både indendørs og udendørs siddepladser. Nyd den naturskønne udsigt og sejl forbi berømte San Francisco-vartegn, såsom Golden Gate Bridge, Fisherman's Wharf, Bay Bridge og meget mere. Sejl langs den historiske havnefront, forbi de berømte søløver på Pier 39 og nyd byens fascinerende skyline fra det unikke udsigtspunkt i San Francisco-bugten.

Fra San Francisco: Halvdagstur til Muir Woods og Sausalito

Fra San Francisco: Halvdagstur til Muir Woods og Sausalito

Udforsk de gamle lunde af redwoods langs kysten i Muir Woods National Monument sammen med en ekspertguide på en halvdagstur. Oplev derefter de charmerende gader i Downtown Sausalito på en afslappet halvdagstur. Efter en afhentning fra et centralt hotel i San Francisco, skal du nordpå over broen og ind i Marin Headlands. Hvis tågen er klar, får du måske en chance for at stoppe op og tage nogle billeder af broen tæt på. Når du ankommer til Muir Woods, skal du bruge halvanden time på at strejfe gennem dette 'levende museum', hvor du kan skimte de tårnhøje træer, der plejede at dominere vestkysten fra Santa Barbara til Washington. Efter din udforskning af Muir Woods, hop tilbage i bussen for en hurtig tur over til Sausalito. Nyd en 15-20 minutters, fortalt tur i bussen gennem den smukke kystby i middelhavsstil, og derefter lidt fritid til at gå rundt. Efter cirka 45 minutter i Sausalito, hop tilbage i bussen for en tur tilbage over Golden Gate Bridge, eller vælg en færgetur tilbage til San Francisco. Du bliver sat tilbage på dit afhentningssted. Denne halvdagstur er en fantastisk måde at se alle højdepunkterne i den nordlige San Francisco-bugt på en begrænset tid.

San Francisco: California Academy of Sciences - entrébillet

San Francisco: California Academy of Sciences - entrébillet

Oplev California Academy of Sciences i hjertet af Golden Gate Park, hvor du kan opleve det eneste sted på jorden med et akvarium, et planetarium, en regnskov og et naturhistorisk museum - alt sammen på én dag. Med hands-on udstillinger, shows og offentlige programmer er der lagt op til et actionfyldt videnskabseventyr. Dyk ned i verdens dybeste levende indendørs koralrev, som er hjemsted for næsten 60.000 levende dyr, der repræsenterer mere end 1.000 unikke arter. Mød de nyeste afrikanske pingvinunger, Pogo og Ozzie, og resten af kolonien af legesyge pingviner i African Hall. Besøg derefter den ikoniske alligator med albinisme, Claude. Udforsk vores majestætiske stats vidundere i vores helt nye udstilling, California: State of Nature, for at se, hvor stor, dristig og biodiverse naturen kan være. Fra skove til ørkener, fra kyster til byer - udforsk de overraskende og uventede forbindelser mellem arter, steder og mennesker, som gør det muligt for Californien at trives med videnskabelige eksemplarer, engagerende interaktive elementer, oplysende multimedier, fascinerende modeller og meget mere! Se det nyeste fordybende show i det 75 fods store planetarium, som tager dig med på en spektakulær rejse til universets fjerneste afkroge med forskellige temaer på forskellige tidspunkter i løbet af dagen. Træd ind i en frodig regnskov i fire etager, der vrimler med liv - fra fritflyvende fugle til eksotiske krybdyr, padder og meget mere. Undersøg hundredvis af eksemplarer og deltag i praktiske aktiviteter for både børn og voksne i Naturalist Center. Eventyret fortsætter udenfor med en unik udsigt fra taget på det 2,5 hektar store levende tag. Benyt derefter lejligheden til at aktivere dit barns nysgerrighed over for den naturlige verden i vores udendørs naturlege- og udforskningsrum, Wander Woods.

San Francisco: Alcatraz-billet med 2-dages Hop-On Hop-Off-bus

San Francisco: Alcatraz-billet med 2-dages Hop-On Hop-Off-bus

Oplev det bedste af San Francisco med denne kombinerede billet, der inkluderer et besøg på Alcatraz Island, et 2-dages hop-on-hop-off buskort og en Chinatown vandretur. Derudover kan du opleve spændingen i enten The Flyer eller 7D Experience, som begge ligger på Pier 39. Sæt foden på den berygtede ø Alcatraz, og fordyb dig i det ikoniske fængsels fængslende verden. Mens du udforsker cellerne og området, kan du lytte til den gribende audioguide, der afslører historierne om dristige flugtforsøg og de indsattes liv. Med dit 2-dages Big Bus hop-on-hop-off-pas har du friheden til at udforske San Francisco i dit eget tempo. Hop på og af bussen, så mange gange du vil, og nyd de informative og underholdende digitale lydkommentarer. Under dit eventyr kan du tage på en afslappet guidet gåtur gennem de pulserende gader i Chinatown. Oplev den rige kultur og fascinerende historie i dette unikke kvarter. Desuden inkluderer denne kombination dit valg af en spændingsattraktion på Pier 39: The Flyer eller 7D Experience. The Flyer tager dig med på en virtuel rejse over San Franciscos vartegn fra en 15 meter lang skærm med bevægelige sæder. Glid hen over Golden Gate Bridge, China Town, Lombard Street og den fantastiske Redwood National Forest. 7D Experience er en højteknologisk tur, der kombinerer en rutsjebane og et laserspil. I et 20-personers teater kommer du ind i nye dimensioner på en massiv 3D-skærm. De bedste seværdigheder: - North Beach - Chinatown - Embarcadero Center - Fisherman's Wharf - Ferry Building - Union Square - Redemption Center - Civic Center - Alamo Square - Haight Ashbury - Golden Gate Bridge - Golden Gate Park - Palace of Fine Arts - Marina - Lombard Street - Pier 35 - Pier 39

San Francisco: Krydstogt fra bro til bro

San Francisco: Krydstogt fra bro til bro

Se både Golden Gate Bridge og San Francisco-Oakland Bay Bridge på en enkelt bådtur med personlige hovedtelefoner inkluderet. Udforsk San Franciscos berømte vartegn, historie, naturhistorie, arkitektur og indianske kultur om bord på dette unikke bugtkrydstogt. Under det 90 minutter lange krydstogt tur-retur afgår du fra Fisherman's Wharf, en af byens travleste turistattraktioner. Derfra sejler du under Golden Gate Bridge. Golden Gate, der stod færdig i 1937, er en af verdens mest berømte og smukke broer og var på et tidspunkt den største hængebro i verden. Sejl forbi Alcatraz Island, som engang var hjemsted for et af verdens mest berygtede fængsler, og benyt lejligheden til at nyde den fantastiske havnefront i San Francisco. Båden sejler langs havnen, før den sejler under den kolossale San Francisco-Oakland Bay Bridge. Så er det tid til at vende tilbage til den charmerende by San Francisco ved havet. I en begrænset periode har alle San Francisco Bridge to Bridge Cruises et Buy One, Get One (BOGO)-tilbud til baren! Fordobl glæden, når du nipper til og nyder San Francisco-bugtens skønhed, mens du skåler for mindeværdige øjeblikke.

Topaktiviteter

Få insiderinfo om San Francisco

Den lokale ekspert, meganarabiantravels, guider dig gennem sine bedste valg på et uforglemmeligt besøg.

Topseværdigheder i San Francisco

Enestående San Francisco

Udforsk alle

Alle aktiviteter

453 aktiviteter fundet
Sorter efter:

Ofte stillede spørgsmål om San Francisco

Hvilke topattraktioner skal man opleve i San Francisco?

Topattraktionerne, der skal opleves i San Francisco:

Se alle seværdigheder i San Francisco, du ikke må gå glip af

Hvad er de bedste dagsture og -udflugter fra San Francisco?

De bedste dagsture og -udflugter fra San Francisco er:

Se alle dagsture og -udflugter fra San Francisco på GetYourGuide

De mest populære seværdigheder i San Francisco

Oplevelser i San Francisco

Byer i USA

Udforsk San Francisco

Læs vores komplette guide til San Francisco , eller opdag byens bedste oplevelser .

Det synes rejsende om San Francisco

Samlet bedømmelse

4.6
(18.054 anmeldelser)

En dagstur til Yosemite var fantastisk 25/4/2024. Minitræneren var meget komfortabel, og chaufføren/guiden Noah oversteg mine forventninger. Han gav oplysninger om landbrugsområder, vi kørte igennem, og parken, da vi ankom. Han tilbød os oplysninger om stier, der ville være til vores individuelle interesse og evner. Noah var villig og vidende til at besvare mange spørgsmål fra vores gruppe. Det var en sjov, men lang dag.

Første gang på Muir Woods! Vi er så glade for, at vi gjorde morgenturen. Da vi kom dertil, var der kun få mennesker i parken, og vi havde det hele for vores eget. Da vi tog afsted, var der en kø for at komme ind. Sausalito var også rart, lidt længere ville der have været rart, men vi besluttede ikke at tage færgen tilbage.

Guiden på forskellige sprog var meget god. Selvfølgelig er der en enorm mængde information, som ikke alle kan huskes. Jeg fandt det sjovt, at man nemt kunne få fat i trolleybussernes køreledninger i den åbne top af bussen. Dette er farligt.

Muir Woods var fantastisk. Det er vidunderligt. Jeg anbefaler bestemt morgenturen. Der var næsten ingen mennesker i parken eller ved Golden Gate Bridge. Det var så fedt.

Det var meget forhastet i Sausalito og havde kun omkring 30 minutter der - ikke nok tid til virkelig at se sig om.