Tilføj datoer

San Giorgio Maggiore

San Giorgio Maggiore: Vores mest anbefalede ture og aktiviteter

Venedig: Giorgio Cini Foundation og besøg i Vatikanets kapeller

1. Venedig: Giorgio Cini Foundation og besøg i Vatikanets kapeller

Undgå menneskemængderne i det centrale Venedig og udforsk øen San Giorgio Maggiore, "Venedigs perle". Det er et perfekt, roligt område, hvor man kan nyde Venedigs skønhed og fordybe sig i historien. Med denne 1 times rundvisning vil du beundre de vigtigste steder i Giorgio Cini-stiftelsens monumentale kompleks og opleve en enestående kunstarv uden for de sædvanlige turistområder. Kun få minutter med bus og båd fra Piazza San Marco vil du opleve den fascinerende atmosfære i komplekset, mens du lytter til din videoguide (inkluderet i entréprisen og tilgængelig på italiensk, engelsk, fransk, tysk og spansk). Din lille gruppe (højst 25 personer) vil blive ledsaget gennem kompleksets områder af en flersproget medarbejder. Under besøget vil du kunne beundre de vigtigste steder i komplekset, herunder: - Palladios kloster, der blev færdiggjort efter Andrea Palladios død i det 17. århundrede - Buora-familiens kloster, et eksempel på tidlig renæssancearkitektur designet af Giovanni og Andrea Buora - Palladian cenacle, et gammelt benediktinsk refectorium, hvor Paolo Veronese malede Vedebrylluppet i Kana, det originale kunstværk er nu udstillet på Louvre - Longhenas store trappe, der blev færdiggjort i 1671 for at give adgang til biblioteket og abbedernes lejligheder, trappen er placeret mellem to korsgange og er indrettet med storslåede bogreoler af træ af Franz Pauc - Nuova Manica Lunga, benediktinerfædrenes gamle sovesal, der er omdannet til et fantastisk, lysfyldt bibliotek Efter rundvisningen i Giorgio Cini Foundation fortsætter din audioguideoplevelse med en rundvisning i øens "skov". Se de 10 Vatikankapeller, som blev designet af 10 internationalt kendte arkitekter. Hør en introduktion fra H. Em. Gianfranco Ravasi. Beundre tegningerne og modellerne af Asplunds "kapel i skoven". Få mere at vide om de 10 kapeller og de arkitekter, der har tegnet dem.

Venedig: Solnedgangstur i venetiansk båd

2. Venedig: Solnedgangstur i venetiansk båd

Nyd et romantisk eventyr i Venedig, og stig ombord i en smuk venetiansk båd for at sejle rundt i byen, mens solen går ned. Tag afsted fra centrum af Venedig, og sæt kursen mod øerne St. Andrea og Vignole. Du vil sejle langs lidoen og sætte kurs mod de stille øer, San Lazzaro degli Armeni, San Servolo, San Clemente, Le Grazie, Giudecca og San Giorgio Maggiore. Mellem Giudecca og San Giorgio kan du nippe til et glas mousserende Prosecco, mens du nyder den betagende udsigt over Salute-kirken og Markuspladsen. Se solen gå ned og male byens storslåede arkitektur og lagunens vande i røde, orange og rosa nuancer. Sejl tilbage gennem St. Elena og arsenalet, mens din kaptajn fortæller om Venedig og dens øers historie.

Venedig: Giorgio Cini Foundation og besøg i Borges' labyrint

3. Venedig: Giorgio Cini Foundation og besøg i Borges' labyrint

Fordyb dig i San Giorgio Maggiore-øens kultur og historie med en audio-guidet rundvisning på Giorgio Cini Foundation og Borges Labyrinth. Mød din turleder, og bliv udstyret med din audioguide, inden du begiver dig til det monumentale kompleks Giorgio Cini Foundation. Start dit besøg ved Palladios refectorium, hvor du kan beundre Paolo Veroneses faksimile af Brylluppet ved Kana, fotografisalen og Longhena-trappen. Fortsæt til det tidligere benediktinerkloster, og se, hvordan bygningen er blevet omdannet og restaureret til sin tidligere skønhed. Til sidst kan du tage til Borges-labyrinten. Her kan du træde ind i forfatteren og digteren Jorge Luis Borges' surrealistiske verden. Gå til midten af den 1 km lange sti, der er lavet af 3200 buksbomsplanter, og bliv klogere på stiens mest symbolske symboler ved hjælp af din audioguide.

Venedig: Bådtur med Canal Grande og San Giorgio Maggiore

4. Venedig: Bådtur med Canal Grande og San Giorgio Maggiore

Kør forbi alle Venedigs mest spektakulære basilikaer og paladser og under de historiske broer på denne 2 timers rundvisning. Se seværdigheder som Markuspladsen, Dogepaladset, Sukkernes Bro, San Michele-kirkegården, Rialto-broen, Rialto-fiskemarkedet, Accademia-broen, paladserne Cà d'Oro og Cà Pesaro, Madonna dell'Orto-kirken og Salute-kirken. Mens du passerer forbi disse ikoniske steder, vil din guide kommentere denne fantastiske bys unikke maritime historie. Herefter går du væk fra den traditionelle rute og stopper ved en af Venedigs sjældent besøgte perler, øen og basilikaen San Giorgio Maggiore, hvor du får postkortlignende udsigt over Markuspladsen. Efter at have besøgt det indre af den fantastiske basilika har du mulighed for at klatre op i klokketårnet (eller tage elevatoren). Fra toppen af tårnet kan du beundre kuplen på Markuskirken og nyde en utrolig udsigt over byen, der strækker sig langt væk fra dig. Denne tur handler om at se Venedig fra vandniveau og i stilfuld luksus. Med en lille gruppe på højst 9 personer og headsets, så du kan høre din guide, uanset hvor du befinder dig på båden, har det aldrig været nemmere eller mere afslappende at opleve vidundere i verdens mest unikke by.

Venedig: Off te Beaten Track Private City Tour

5. Venedig: Off te Beaten Track Private City Tour

Dyk ned i Dorsoduro, Venedigs alternative side. Træd væk fra turistvejene og følg din lokale guide på en privat rundvisning fuld af overraskelser. Se lokale seværdigheder såsom Palazzo Zenobio degli Armeni og San Giorgio-øen. Beundr den lokale gadekunst, og få øje på nogle skjulte arkitektoniske perler. Se og lær om de mindre kendte områder i Venedig. Lad din guide vise dig udflugtssteder og historiske steder, der er repræsentative for området.

Basilica San Giorgio Maggiore-tur med vandtransport

6. Basilica San Giorgio Maggiore-tur med vandtransport

De fleste ser kun den berømte San Giorgio Maggiore på lang afstand, når de slentrer over Markuspladsen, men på denne eksklusive tur kan du besøge øen og se dens vartegn, basilikaen, helt tæt på! Fordyb dig i den flydende bys historie og legender, mens du opdager dens højdepunkter til lands, til vands og i luften. Nyd det ultimative venetianske eventyr! Vælg en 3-timers tur for at se de vigtigste monumenter på Markuspladsen og San Giorgio Maggiore, og besøg klokketårnet og basilikaen San Giorgio Maggiore. Din private vandretur begynder med en spadseretur på Markuspladsen, Venedigs bankende hjerte. Denne historiske plads kan prale af den smukkeste venetianske gotiske arkitektur og en fantastisk udsigt over den venetianske lagune. Din private guide vil fortælle dig interessante fakta om denne verdensarv, mens du beundrer de fantastiske facader på Markuskirken og Dogepaladset, som i mange århundreder var regeringssæde og fængsel. Turens højdepunkt bliver et krydstogt fra San Marco til San Giorgio Maggiore med vaporetto, dvs. den offentlige vandbus (tovejsbilletter er inkluderet). Vaporetto er den mest romantiske og bekvemme måde at komme til øen på, og du kan nyde live-kommentarer undervejs. Øen, eller mere specifikt dens palladianske kirke fra det 16. århundrede, er et af de mest fotograferede vartegn i Venedig, der skinner over lagunens blå vand. Inde i det klassiske renæssanceinteriør finder du værker af Jacopo Tintoretto, Jacopo Bassano, Sebastiano Ricci og andre fantastiske venetianske kunstnere. Som en del af turen klatrer du også op til udsigtsterrassen på basilikaens klokketårn, hvorfra der er en fantastisk udsigt over lagunen og Riva degli Schiavoni. Vælg den udvidede 5-timers tur for at berige din guidede tur med et besøg i Dogepaladset. Det er en af de mest besøgte attraktioner i Venedig, men med skip-the-line-billetter kan du spare tid og gå direkte indenfor. Paladset er en fryd med spektakulær skulpturel udsmykning og malerier af berømte kunstnere som Tizian, Veronese, Tintoretto, A.Vittoria og Tiepolo. Din ekspertguide vil forklare, hvordan paladset i århundreder fungerede som republikkens politiske centrum, og hvordan Casanova slap ud af paladsets fængsel. Du vil se de store rådssale, luksuriøse lejligheder og strenge fængselsceller, og høre historien bag navnet Sukkenes Bro.

Andre seværdigheder i San Giorgio Maggiore

Vil du se alle oplevelser i San Giorgio Maggiore? Klik her for en fuld oversigt