San Siro Stadion

San Siro Stadion

San Siro Stadion: Vores mest anbefalede ture og aktiviteter

Milano: San Siro stadion og museumstur

1. Milano: San Siro stadion og museumstur

Føl dig som en spiller, og gå bag kulisserne på et af verdens mest berømte stadioner. Besøg sidelinjen og tribunerne, hvor tusindvis af tilhængere samles i weekenden. Kom ind i omklædningsrummene og den blandede zone. Gå gennem mesternes tunnel og kom til banen i La Scala del Calcio. Forkæl dig selv med en spændende rejse inden for legenden om San Siro og tilfredsstill din nysgerrighed med vores guider. San Siro-museet, der er oprettet i et dedikeret område, er det første ben i Stadium Tour: rummet viser et udvalg af trøjer, der bæres af nogle af de førende spillere fra de milanesiske hold og mange flere. Når turen fortsætter, skal du opdage 'bag kulisserne' på stadionet, mens du går i fodsporene på mestrene. Gå ind i Ac Milan og Inters omklædningsrum, kryds mixzonen, gå spillertunnelen, og gør dig klar til den fortryllende udsigt over San Siro-feltet, den største spænding for enhver fodboldfan. Oplev stadionet fra dine heltes perspektiv i grupper ledet af vores guider: nyd anekdoter, kuriositeter og unik udsigt til dine skud på banen, sidelinjen og bænkene. Turen i fodboldens historie fortsætter på tribunen med et behageligt øjeblik med fritid og afslapning på tribunen: nyd udsigten over skålen og den engagerende beskrivelse af stadionet fra et historisk synspunkt. I slutningen af stadionturen, besøg i "Italia 110 & Lode", en udstilling helt dedikeret til det italienske fodboldlandshold. Se originale memorabilia, herunder den første trøje, der blev brugt mod Frankrig i 1910, vimplen fra VM-finalen i 1938 mellem Italien og Ungarn, VM-finalesættene i 1968 mellem Italien og Jugoslavien, toppe fra Italia 1970 og også trofæer og trøjer fra Italiens verdensmesterskab og europamesterskab.

Milano: 24, 48 eller 72-timers Hop-On Hop-Off-busbillet

2. Milano: 24, 48 eller 72-timers Hop-On Hop-Off-busbillet

Benyt dig af dette kort til Milanos åbne hop-på-hop-af-sightseeingbus og nyd panoramaudsigten over byen. Denne billet giver dig adgang til 4 separate, men forbundne bussløjfer og giver dig mulighed for at hoppe af ved de attraktioner, du ønsker at udforske yderligere. Vælg mellem kommentarer på 10 sprog via audioguide, og hør fakta om bemærkelsesværdige bygninger som Operahuset og Castello Sforzesco. Du lærer også om lokal mad, bl.a. opskriften på Cotoletta alla Milanese og panettones historie. Om sommeren kan du udforske Milano under stjernerne med vores Night Tour, en unik oplevelse, der giver dig mulighed for at se byen fra en anden synsvinkel. Oplev Milanos magi i skumringen fra et højt udsigtspunkt. Se det majestætiske Sforza-slot, de maleriske Navigli og den betagende skønhed ved Duomo di Milano, alt sammen oplyst under nattehimlen, på vores fortryllende Milan Night Tour. Linje A: . Stop 1 - Castello Stop 2 - Cadorna Stop 3 - Cenacolo Stop 4 - Corso Magenta Stop 5 - Duomo Stop 6 - Manzoni - Scala Stop 7 - Manin Stop 8 - Moscova Linje B:. Stop 1 - Duomo Stop 2 - La Scala Stop 3 - Manin Stop 4 - Repubblica Stop 5 - Palazzo Lombardia Stop 6 - Stazione Centrale Stop 7 - Buenos Aires Stop 8 - Porta Venezia Stop 9 - San Babila Linje C:. Stop 1 - Castello Stop 2 - Triennale Stop 3 - Arco della Pace Stop 4 - Byliv Stop 5 - Casa Milan Stop 6 - Mico - Kongrescenter Stop 7 - Lotto -Montebianco Stop 8 - Lido Stop 9 - Ippodromo Stop 10 - Stadio San Siro Stop 11 - Lotto - Monterosa Stop 12 - Buonarroti Stop 13 - Pagano Stop 14 - Conciliazione Stop 15 - Parco Sempione Linje D : Stop 1 - Castello Stop 2 - Cadorna Stop 3 - Cenacolo Stop 4 - Navigli Stop 5 - Via Olona Stop 6 - Corso Magenta Stop 7 - Duomo Stop 8 - La Scala Stop 9 - Brera

Milano: Adgang til San Siro Stadium og Hop-On Hop-Off-busbillet

3. Milano: Adgang til San Siro Stadium og Hop-On Hop-Off-busbillet

San Siro Stadion blev bygget i 1926 og har gennemgået adskillige renoveringer. Det er fodboldens tempel og huser museet for de to milanesiske fodboldhold: Inter og Milan. Det har ry for at være en af de mest forbløffende sportsbygninger i verden og har en kapacitet på 85.000 mennesker. På denne tur besøger du stadionets museum og område, og du får mulighed for at se trofæerne fra sejrene i fodboldklubberne A.C. Milan og F.C. Inter. Ombord på hop-on hop-off Milan CitySightseeing-bussen kan du nemt komme til stoppestederne på denne tur og bruge så meget tid, som du ønsker, på hvert af dem. Din hop-on hop-off-billet er gyldig i 48 timer.

Ophøjet ekstase: Duomo Discovery & Rooftop Marvels!

4. Ophøjet ekstase: Duomo Discovery & Rooftop Marvels!

Mulighed 1 - Gå ind i katedralen uden at vente i kø, guiden viser rundt i 45/50 minutter og giver derefter 15 minutter til at tage billeder. En kollega venter på dem og ledsager dem ind i elevatoren, og de har 1 time til at tilbringe på terrasserne (guiden fastsætter et bestemt tidspunkt, hvor de mødes på et bestemt sted i katedralen). Mulighed 2 - Altid med skip the line, de går først op til terrasserne med en af deres kolleger, tilbringer en time der, går derefter ned, og guiden venter på dem ved elevatoren til den 45/50 minutter lange tur + 15 minutter til fotos. Guiden ledsager dem i 1 time og tager dem derefter med til terrasserne, hvor de ledsages til at stoppe.

5 aktiviteter fundet
Sorter efter:

Topseværdigheder tæt på San Siro Stadion

Andre seværdigheder i San Siro Stadion

Vil du se alle oplevelser i San Siro Stadion? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om San Siro Stadion

Samlet bedømmelse

4.0
(3.213 anmeldelser)

Jeg købte en tur på spansk, og guiden fortalte mig til min overraskelse, da jeg gik ombord på bussen, at den ville være på engelsk. Da jeg ikke er flydende i sproget, savnede jeg mange af forklaringerne, selvom guiden venligt forklarede os nogle ting på italiensk. Restauranten anbefalet af guiden var fremragende til en rimelig pris for 2 personer med vin og hummer omkring 100 euro. Der er pastaretter til en lavere pris. På tilbagevejen er sejlturen til Como smuk, men da vi gik fra borde, kom vi knap nok gennem Como, og guiden guidede os praktisk talt på en næsten løbende måde for at nå bussen. Hvis du skal på toilettet, så tag på båden, for det er der ikke tid til i Como. Det værd !!

Tidligt om morgenen tog vi busturen markeret med gule striber. Guiden scanner hurtigt vores billetter og giver os et rødt papir. Du skal vise dette papir for at bruge andre strimler i løbet af dagen. Jeg synes, det er latterligt at bruge papirbilletter i teknologiens tidsalder. De giver dig et headset, når du logger ind. Mit headset var i stykker. Vi klarede os med min kærestes høretelefoner, jeg tror, at en en-dagstur vil være nok. Vi kunne bruge de gule, røde og grønne strimler på én dag uden hvile.

Denne 4-rutes tur tager dig gennem de vigtigste seværdigheder i Milano med mulighed for at slippe af og tilbringe tid i nogen af dem. Der er også en tur til San Siro stadion, som bussen kunne bruge 5 minutter på for at få billeder, eller du venter 90 minutter på den næste bus. Stor beslutning

Kan besøge hele byen. Og nem at komme af og på for at se tingene.

Fantastisk til at besøge byen og stå af på strategiske steder