Tilføj datoer
Oplevelser i

Sankt Goar

Andre seværdigheder i Sankt Goar

Vil du se alle oplevelser i Sankt Goar? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Sankt Goar

Samlet bedømmelse

4.2 / 5

baseret på 816 anmeldelser

Læs beskrivelsen omhyggeligt. Jeg foretog denne tur i lavsæsonen, når turnbådene i Mellem Rhinen ikke kører, så ved hjælp af et rejsefirma, der var forsikret om, at jeg havde et sted på en af de få både, der kørte. Bustransporten betød, at jeg kunne se alt, hvilket fra et tog ikke er muligt på grund af tunneler og hastighed. Ja, du kan gøre det mere billigt, ja der er en vis gentagelse op og ned ad vejen, men landskabet gjorde det værd. Vores guide Michael var super venlig og fortalte masser af dårlige vittigheder om hans kone (som ikke var der for at forsvare sig), men du kender typen, bare rulle med den, og du vil have det sjovt. Jeg drikker ikke alkohol, så vinsmagningen gik tabt for mig, men andre syntes at have det godt.

Alt i alt var det en fin tur, men det at man lægger til kaj flere steder blev ikke gjort klart. Ville gerne have vidst, hvad mulighederne med min billet var i forhold til at hoppe af båden for at tage den tilbage senere. Tog den sidste afgang og indså det da jeg var på båden, så det synes jeg var ærgerligt.. Ville gerne have set det ene slot tættere på. Ellers var det en god oplevelse.

En dejlig sejltur på en meget varm dag. Udsigten fra Assmannhausen, vinmarkerne og nogle få slotsruiner er bare fantastisk!

Rigtig hyggelig tur, ikke for lang og meget spændende at høre lidt om de seværdigheder som man er omgivet af.

Hyggelig tur på Rhinen med vinmarker og borge. Og så var vi heldige med godt vejr.