Tilføj datoer

Sankt Nikolai-kirken, Hamborg

  • Guidede ture
  • Heldagsture
  • Andre oplevelser
  • Private rundvisninger
  • Eventyr

Andre seværdigheder i Sankt Nikolai-kirken, Hamborg

Vil du se alle oplevelser i Sankt Nikolai-kirken, Hamborg? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Sankt Nikolai-kirken, Hamborg

Samlet bedømmelse

4.6 / 5

baseret på 941 anmeldelser

Det var en meget interessant tur, der blev gjort endnu mere uhyggelig af det stormfulde vejr. Vores by tracker Gordon Schmitz fik tiden til at flyve forbi med sine skuespilevner. Vi var en gruppe med unge mennesker og var meget imponeret over historierne om middelalderens Hamburg med de uslebne skikker og uhyggelige karakterer. Pestkirkegård, nocks, gryn, heksebrændinger huskes blandt andet og giver os nogle gange stadig gåsehud. Turen anbefales stærkt.

Vi havde føringen ved Gordon Schmitz. Historier og myter fra Hamborg fortælles her med masser af oplysninger om selve byen. Jeg vil sige, at han lever denne historie, og han holdt os underholdt med ord og vittigheder. Turnéen varede i 2 timer og var værd at hver euro. Min mor og jeg havde et uventet højdepunkt :) Mythen Tour med Gordon Schmitz er på min to-do-liste!

Spændende historier om ældre tiders uhyggelige eller skræmmende personer og steder. Meget alsidige fortællinger! Og med humor! Desværre lidt hurtig og utydelig tale ind imellem, så jeg gik glip af for mange pointer!