Sanssouci park

Vælg datoer

Sanssouci park: Ture og billetter

Andre seværdigheder i Sanssouci park

Vil du se alle oplevelser i Sanssouci park? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Sanssouci park

Samlet bedømmelse

4.4 / 5

baseret på 1.174 anmeldelser

Tag toget ud til Wannsee og gå bare et par minutter over vejen, så finder du båden klar til at tage dig med på en dejlig tur rundt i de forskellige søer. Masser af plads til at bevæge sig indendørs eller udenfor og meget god service fra det hårdtarbejdende team, der serverer drinks, mad, is osv. - ikke for dyre (eller medbring dine egne). Rene toiletter - selv i slutningen af dagen. Smuk udsigt omkring søerne, interessant kommentar på tysk og engelsk.

Bådturen som sådan var vidunderlig, når vejret var fint, men den gastronomiske service efterlod meget at ønske. Herrene var ukoordinerede og ikke meget venlige. Og teksten fra båndet var temmelig forældet, for eksempel blev det sagt, at Axel Springer ville bo på øen Schwanenwerder. Men han døde i 1985. Derudover blev hovedtelefoner lovet, i stedet kom teksten gennem højttalere, så man konstant blev lydbehandlet.

Behagelig sejltur.

Hyggelig tur med engelsk/tysk guide. Sejlede forbi mange spændende steder, men synd at det var samme vej retur. Det kunne være mere spændende med en rundtur.

Professionelt.

Turen var veltilrettelagt og levede op til både program og forventninger, Omsorgsfuld og vidende guide.