Oplevelser i
Santa Cruz de Tenerife

Vælg datoer

Topseværdigheder i Santa Cruz de Tenerife

Ofte stillede spørgsmål om Santa Cruz de Tenerife

Hvilke topattraktioner skal man opleve i Santa Cruz de Tenerife?

De topattraktionerne der skal opleves i Santa Cruz de Tenerife er:

Hvilke ture i Santa Cruz de Tenerife tager ekstra Covid-19-foranstaltninger?

Andre seværdigheder i Santa Cruz de Tenerife

Vil du se alle oplevelser i Santa Cruz de Tenerife? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Santa Cruz de Tenerife

Samlet bedømmelse

4.6 / 5

baseret på 987 anmeldelser

Angel var en fantastisk guide! Han vidste en masse om øen og holdt os underholdt hele 8 timers dagen. Afhentningen var let, i løbet af biltiden fortalte han os om, hvad vi så, kultur og historie på øen, lokalt køkken osv. og under stopperne lod han os udforske på egen hånd, men gav anbefalinger til, hvad vi skulle gør. Han var sjov, talte godt engelsk, og jeg kunne mærke, at han brændte for dette job. Varevognen var meget komfortabel og ny og havde endda Wi-Fi! Jeg boede i Costa Adeje i syd, men ville også se den nordlige del af øen. Dette var den perfekte måde at gøre det på uden at skulle leje en bil og guide mig selv. Vil anbefale!

Fantastisk oplevelse!!!!! Udflugt på 2 timer Vi ankom, tilbød os en drink og tilbød så kombinationer, fordi det var lidt koldt... Så tog vi afsted! Vi så desværre ikke delfiner... Stoppet ved de fantastiske huler, vi var i stand til at bade. I slutningen af de to timer var vi slået ud, men intet at sige. De tog billeder af os og tilbød derefter at købe dem og tilbød os igen en drink. At gøre . Tak igen for alle.

Min ven og jeg nød virkelig denne udflugt, fordi guiderne var så venlige og venlige mod os! De fik os til at føle os hjemme og gjorde deres bedste for at gøre oplevelsen behagelig. Denne udflugt gav os mulighed for at udforske mange steder på øen til en god pris. Det ville have været meget dyrere at have gjort dette på egen hånd! 10/10 vil anbefale.

Fantastisk velkomst, en meget god tid med familien. Lidt barsk hav men store fornemmelser. En guidet tur på fransk, videoer, billeder og en debrifing over en drink. Tak for dette øjeblik. Vi anbefaler. BATTAIS FAMILIE.

Generelt har det været en meget smuk rute med en meget flot guide, min mand og jeg har gået alene, og det har været fantastisk.