Santa Maria del Mar

Vælg datoer

Andre seværdigheder i Santa Maria del Mar

Vil du se alle oplevelser i Santa Maria del Mar? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Santa Maria del Mar

Samlet bedømmelse

4.8 / 5

baseret på 1.324 anmeldelser

Eric var fantastisk! Var yderst kyndig og gjorde turen sjov og interessant :) Vil bestemt anbefale alle, der besøger Barcelona! Det er en fantastisk måde at finde ud af, hvilke seværdigheder du måske vil se, mens du krydser af dem, du ikke har lyst til at bruge meget tid på. Cyklerne var nemme at bruge, og vi kunne se meget mere af byen, end vi havde set de foregående dage på bare 90 minutter.

Fantastisk E-cykeltur i Barcelona.

Det var en oplevelse ud over det sædvanlige. Fantastisk tur, fantastiske guider. Vi har været i Barcelona flere gange, men fik set steder vi aldrig selv havde fundet. Kombinationen med E-cykel tur, tapas og vin er ligeledes fantastisk. Dejligt at guiden (Montse?) gav sig rigtig god tid også under tapas middagen. Tæt på at være de bedste penge vi har brugt på ferie

Helt fantastisk måde at opleve byen på.

Rigtig fin tur med god introduktion til både tur og el- cykel. Fin som inspiration til at udforske byen på egen hånd efterfølgende. Tapas efter turen var en hyggelig oplevelse, men levede ikke helt op til vores forventninger til gourmet tapas.

Fantastisk Cykeltur med rigtig god guide

Det var en fornøjelse at cykle rundt i gader og stræder. Guiden var rigtig god , og vi fik mange god oplysninger på vores vej. Tapas og vin var supergod.

Dejlig cykeltur, kan anbefales

Sød Guide Martin der vidste os rundt i vores tempo. Kan helt klart anbefales.