Sao Jorge-borgen

Sao Jorge-borgen

Sao Jorge-borgen: Vores mest anbefalede ture og aktiviteter

Lissabon: Hop-på-hop-af-bustur

1. Lissabon: Hop-på-hop-af-bustur

Se hele Lissabon på en udflugt, der giver dig frihed til at planlægge din egen rute med denne heldags hop-på-hop-af sightseeingtur, der dækker fire separate ruter. Med regelmæssige stop undervejs har du fuld kontrol. Hop af og på når som helst og hvor som helst, og besøg så mange seværdigheder, haver eller shoppinggader, som du har lyst til. Du kan også benytte dig af audioguider om bord på 16 sprog. Organiser din tur, som du vil, du kan hoppe af ved de mange stop på ruterne og nyde en spadseretur langs de promenader, der findes i området. Belém-linjen, også kendt som "Portuguese Discoveries Line", tager dig med til uforglemmelige steder i vores by. Kultur, arkitektur og historie: Opdag hemmelighederne bag Lissabons smukkeste monumenter. Orient Line tager dig med til Parque das Nações, et moderne område, hvor verdensudstillingen blev afholdt i 1998, og hvor du kan besøge det smukke Lissabon Oceanarium eller shoppe i Vasco da Gama Shopping Centre. Du kommer også forbi et område med et væld af museer, mode-, kunst- og antikvitetsbutikker, caféer og restauranter samt udsigtspunkter - det traditionelle kvarter Alfama. The Castle Line, langs denne rute får du mulighed for at besøge Lissabons traditionelle kvarterer og nyde vores bys traditioner: Fado-musik, de lave huse og de smalle gader. Cascais-linjen viser dig den smukke by Lissabon og den storslåede natur på Costa do Sol. Nyd de lange sandstrande, som er ideelle til afslapning eller sport, nyd skønheden i byer som Cascais og Estoril, og opdag deres historie.

Lissabon: São Jorge Slot E-billet og valgfri audioguide

2. Lissabon: São Jorge Slot E-billet og valgfri audioguide

George Castle i dit eget tempo med en e-billet og fascinerende selvguidede audioture på din smartphone. Vælg din foretrukne mulighed, opgrader din oplevelse, og oplev Lissabon i dit eget tempo med en kombineret skip-the-line e-billet til topattraktionerne Belem-tårnet, St. George-slottet og en fængslende selvguidet audiotur til fods i byen på din smartphone. Modtag dine instruktioner via e-mail, download appen, indgangsbilletterne og audioturen på din telefon før dit besøg (hvis du vælger udtalelsen med St. George-audioguiden), og rejs tilbage i tiden for at opleve herligheden ved en af Lissabons hovedattraktioner, det storslåede St. Tag hovedtelefonerne på, og oplev den betagende Arco do Castelo, slottets indgang og de imponerende monumenter og skatte gennem historiefortællingens kraft, og lær historiske oplysninger og ualmindelige historier og anekdoter om denne spektakulære attraktion i Lissabon. Turens indhold er resultatet af dybdegående research, der er presset ned i korte, originale historier, som vil gøre dit besøg engagerende og informativt. Audioturen kan bruges gentagne gange, når som helst, før eller efter dit besøg. Vals rundt i Lissabon med en selvguidet audiotour på din telefon designet af en akkrediteret ekspert. Lyt til fascinerende historier baseret på et prisvindende historiefortællingskoncept, og få et godt indblik i de mest ikoniske seværdigheder i Lissabon. Start din tur fra Nationens Pantheon, og fortsæt til Miradouro da Senhora do Monte, bliv fortrolig med Casa dos Bicos, og bliv fascineret af Praça do Comércio. Dette er en uundværlig mulighed for at få værdifuld indsigt i en af Lissabons mest kendte attraktioner, St. George-slottet og Belem-tårnet, og relatere til dine omgivelser på en helt original måde.

Lissabon: Sejlbådtur med drikkevarer (dag/solnedgang/aften)

3. Lissabon: Sejlbådtur med drikkevarer (dag/solnedgang/aften)

Tag på en uforglemmelig 2-timers bådtur i byen i Lissabon på Tagus-floden med livekommentar fra besætningen. Oplev den smukke udsigt over byens havnefront fra en sejlbåd, mens du beundrer byens adskillige historiske monumenter og ikoniske vartegn undervejs.  Bliv budt velkommen af din kaptajn, som hjælper dig med at finde dig behageligt til rette i sejlbåden ved molen. Sig skål med en velkomstdrink, og sejl på opdagelse i Lissabons vandveje. Det første I passerer er det triumferende monument Padrão dos Descobrimentos. Glid under den storslåede 25. april-bro, og se op for at fange et glimt af Cristo-Rei-statuen, der kigger ud over vandet. Mens du nyder den fantastiske udsigt til bygninger, broer og skibe, kan du lytte til besætningen, som fortæller nogle kuriositeter og sjove fakta om stederne, I passerer.  Fortsæt din bådtur i Lissabon til byens historiske centrum, hvor du vil få fantastisk udsigt over Praça do Comércio, Basilica da Estrela og den imponerende Sao Jorge-borg, der ligger på toppen af Lissabons højeste bakke.  Din Lissabon-bådtur afrundes med et kig tæt på af MAAT-museets unikke slangeagtige arkitektur og det ikoniske Belémtårn. Hvis du har valgt den relevante mulighed, vil du også opleve byen lyst op i den gyldne time efterfulgt af en smuk solnedgang.

Lissabon: Sao Jorge Castle Skip-the-Line-billet med guide

4. Lissabon: Sao Jorge Castle Skip-the-Line-billet med guide

Brug denne praktiske skip køen-billet og tilbring en afslappende morgen eller eftermiddag på Sao Jorge-slottet. Lær om Lissabons mest berømte monument og dets historie, der strækker sig tilbage til det 10. århundrede. Mød din GetYourGuide-repræsentant lige foran slottet til en 15-minutters introduktion til monumentet, før du henter dine billetter. Disse giver dig adgang til slottets indre og giver dig masser af tid til at udforske det. Nyd besøget i dit eget tempo, mens du beundrer slottets antikke arkitektur og ser den permanente udstilling, hvor du kan se mange genstande fra det 11. århundrede, der blev fundet i arkæologiske udgravninger i det mauriske kvarter. Her kan du også få en fantastisk 360-graders udsigt over byen og Tagus-floden fra en af de højeste høje i Lissabon.

Lissabon: Privat sightseeingtur i en vintage Tuk Tuk

5. Lissabon: Privat sightseeingtur i en vintage Tuk Tuk

Se Lissabons højdepunkter på en sjov og ny måde, når du cruiser rundt i byens gader i denne vintage-kopi af et køretøj. Din guide ved, hvor du finder de bedste udsigter, fotomulighederne og de mest interessante steder, og han kører dig fra det ene til det andet på denne private tur. Vælg længden af din tur: 2-timers "Lissabon Old Town"-tur | 3-timers "Historisk Lissabon-tur" | 4-timers "Lissabon Old Town & Belém. Denne tur starter i Lissabons ældste kvarterer, såsom Alfama og Mouraria, hvor du kan besøge Lissabons katedral, Sankt Antonius-kirken, slotskvarteret, Sankt Vincent-klosteret og mange flere. På tirsdage og lørdage er der også mulighed for at besøge et loppemarked. Nyd den betagende udsigt fra udsigtspunkterne Portas do Sol og Nossa Senhora do Monte. Mærk pulsen fra romantikken, når du kører op til Chiado og Bairro Alto-kvartererne. Lad dig rive med af fado-stemningen, og find alle de charmerende steder i dette område. Nyd den vidunderlige udsigt fra udsigtspunktet São Pedro de Alcântara, og besøg den fabelagtige Estrela-basilika, en af de smukkeste barokkirker i Lissabon. Lær de smalle gader i Bairro Alto at kende, hvor natten er fuld af charme og spænding med sine utallige barer og restauranter. Rejs langs Tejo-floden i Belém. Forundres over storheden i Jerónimos-klosteret og dets smukke kirke. Beundre Belém-tårnet, der er bygget på det sted, hvor de portugisiske karaveller i 1500 sejlede ud på en rejse, der førte til opdagelsen af Brasilien. Se Padrão dos Descobrimentos, som er et monument dedikeret til de vigtigste personer, der spillede en stor rolle i de portugisiske opdagelser. Før du forlader Belém, har du mulighed for at smage en eller flere af byens berømte vaniljekranse - Pastéis de Belém. Dette er blot nogle få af de mange spændende ting, der venter dig på din tur i veteranbil. Gå ikke glip af denne mulighed for at udforske smukke Lissabon på en helt unik måde.

Lissabon 3-i-1 Hop-On Hop-Off bus- og sporvognsture

6. Lissabon 3-i-1 Hop-On Hop-Off bus- og sporvognsture

Brug 48 timer på at nyde Lissabon på 2 dobbeltdækker-busture og en historisk sporvognstur. Dyk ned i Lissabons vigtigste pladser, gader og monumenter med din audioguide. Kom nemt rundt med adgang til byens offentlige sporvogne, kabelbaner og indgang til Santa Justa urban lift. Tag på rundtur i byens traditionelle kvarterer som Alfama, Mouraria, Baixa, Chiado, Estrela og Lapa om bord på en historisk vintage-sporvogn. Dette er en unik mulighed for at nyde en tur med traditionel transport i Lissabon. Lær nogle af byens smukkeste udsigtspunkter at kende, og nyd den betagende udsigt. Jerónimos-klosteret, Belem-tårnet og Padrão dos descobrimentos er nogle af de must-see seværdigheder. Hop på og af, når og hvor du vil ved et af disse stop. Belém Lissabon Hop-on Hop-off Bus 24 timer Stop 1. Praça da Figueira (Figueira-pladsen) 2. Restauradores (Restauradores-pladsen) 3. Marquês de Pombal 4. El Corte Inglés indkøbscenter 5. Parque Eduardo VII (Eduardo VII-parken) 6. Amoreiras Shopping 7. Basílica da Estrela 8. Pilar 7 9. Belém/ Museu dos Coches (busmuseet) 10. Mosteiro dos Jerónimos (Jeronimos-klosteret) 11. Torre de Belém (Belém-tårnet) 12. Padrão dos Descobrimentos (Monumentet for opdagelserne) 13. MAAT (Museum for kunst, arkitektur og teknologi) 14. Docas krydstogtterminal 15. Avenida da Liberdade (Liberdade Avenue) 16. Praça da Figueira (Figueira-pladsen) Moderne Lissabon Hop-on Hop-off Bus 24 timer Stop 1. Praça da Figueira (Figueira-pladsen) 2. Restauradores (Restauradores-pladsen) 3. Avenida da Liberdade (Liberdade Avenue) 4. Lissabon Krydstogtterminal 5. Museu do Azulejo (Flisemuseet) 6. Oceanário (Oceanarium, Lissabons akvarium) 7. Vasco da Gama Shopping 8. FIL (Lissabons udstillings- og kongrescenter) 9. Torre Vasco da Gama (Vasco da Gama-tårnet)/Hotel Myriad 10. Praça da Figueira (Figueira-pladsen) Tur med sporvogn i bakkerne (ingen stop på ruten) 1. Praça do Comércio 2. Praça do Comércio Interessepunkter, som Hills Tramcar Tour passerer, men ikke stopper ved: - Portas do Sol - Katedralen Sé/Lisbon - Rua da Conceição - Chiado - Camões - Estrela - Calçada do Combro - Chiado - Portas do Sol - Graça

Lissabon: Rød sporvognstur i bakkerne med sporvogn 28 rute 24-timers billet

7. Lissabon: Rød sporvognstur i bakkerne med sporvogn 28 rute 24-timers billet

Book din billet til Hills Tram Tour, og kør i en gammel sporvogn gennem de mest traditionelle kvarterer i Lissabon. Du vil køre gennem kvartererne Alfama, Mouraria, Chiado, Bairro Alto og Lapa. Lær nogle af byens mest uforglemmelige seværdigheder at kende, såsom Castelo São Jorge, Sé Catedral og Basílica da Estrela. Besøg den gamle bydel, der er berømt for sine museer, såsom MUDE, Museu do Chiado og Museu de Arte Antiga. Nyd den fantastiske udsigt fra Miradouro da Graça, Miradouro Senhora do Monte, Portas do Sol og Miradouro de Santa Luzia. Der er en audioguide om bord på portugisisk, spansk, engelsk, fransk, tysk, italiensk, hollandsk, svensk, russisk, kinesisk, japansk og japansk.

Lissabon: Sunset Cruise

8. Lissabon: Sunset Cruise

Gå ombord på en luksus sejlbåd og nyd en fredfyldt solnedgangskrydstogt langs floden Tejo i Lissabon. Nyd en sodavand, mens du tager på seværdigheder som Belém-tårnet og monumentet til opdagelserne, og passerer under 25 de Abril-broen Tag afsted fra Doca do Bom Sucesso i Belém og se de vigtigste monumenter i byen Lissabon, der ligger ved flodens bred. Nyd også nogle gratis læskedrikke under dit krydstogt. Se Torre de Belém, monumentet for opdagelserne, Elektricitetsmuseet, Maat, Jerónimos-klosteret, Terreiro do Paço og Cristo Rei-statuen. Gå under den majestætiske 25 de Abril-bro og beundre udsigten over bakkerne i Lissabon og dets maleriske kvarterer, herunder Bairro Alto og Alfama. Se Castelo de San Jorge på toppen af en af bakkerne. På turens tilbagevenden kan du beundre den fantastiske solnedgang i horisonten. Se, mens himlen skifter til levende nuancer af orange, gul og pink, og nyd den perfekte afslutning på din dag i Lissabon.

Lisbon: Daylight or Sunset on a Vintage Sailboat

9. Lisbon: Daylight or Sunset on a Vintage Sailboat

Gå om bord på en gammel sejlbåd, og få en panoramaudsigt over Lissabon, mens du nyder en tallerken petiscos (små snacks med et glas hvid- eller rosévin). Beundre monumenterne i Belém-kvarteret, såsom det fantastiske Jeronimos-kloster og Belém-tårnet. Kig forbi Monumentet for Opdagelserne (Padrão dos Descobrimentos) på det sted, hvor skibene sejlede ud for at udforske og handle med Indien og Orienten. Se statuen af Jesus Kristus ved Kristus Kongens helligdom, og forundres over 25 de Abril-broen. Få panoramaudsigt over São Jorge-slottet og Praça do Comércio fra floden, og tag flotte billeder fra forskellige perspektiver undervejs.

Lissabon: Tagus-floden sejlbåd City Cruise

10. Lissabon: Tagus-floden sejlbåd City Cruise

Stig om bord på MagicSail, og gør dig klar til en unik oplevelse. Gør dig klar til at opdage Lissabon på en magisk måde. I to timer kan du lade dig forbløffe af skønheden ved Lissabons vigtigste monumenter. Vi vil fortælle dig historier om Torre de Belém, mønsteret af opdagelser, 25 de Abril-broen, Praça do Comércio, Cristo Rei, blandt mange andre historier! Til sidst kan du nyde den fantastiske solnedgang over Atlanterhavet, et øjeblik du helt sikkert får lyst til at fotografere. Vælg mellem en fælles eller privat guidet oplevelse, og lær mere om byen. Med stemningsfuld musik og en forfriskende drink vil de to timer føles som 5 minutter. En oplevelse, som du helt sikkert får lyst til at gentage på hver eneste tur til Lissabon!

169 aktiviteter fundet
Sorter efter:

Topseværdigheder tæt på Sao Jorge-borgen

Andre seværdigheder i Sao Jorge-borgen

Vil du se alle oplevelser i Sao Jorge-borgen? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Sao Jorge-borgen

Samlet bedømmelse

4.6
(5.478 anmeldelser)

Min oplevelse på turistbussen i Lissabon var fremragende. Under hele turen var jeg i stand til at nyde den smukke udsigt over byen og lære om dens rige historie og kultur. Busserne var komfortable og rene, og personalet var venligt og hjælpsomt. Jeg elskede at have fleksibiliteten til at hoppe af og på ved forskellige stop for at udforske seværdighederne i mit eget tempo. Derudover gav flersproget fortælling på headsettet interessante og detaljerede oplysninger om interessepunkter. Jeg anbefaler stærkt hop-on, hop-off busoplevelsen i Lissabon til alle, der besøger byen. Gå ikke glip af det!

Jeg elsker Hop On Hop Off-busture for at maksimere kort tid i forskellige byer rundt om i verden. Med et par høretelefoner får du en historielektion og en beskrivelse af, hvad du ser, og det bedste er, at du kan stå af ved et hvilket som helst af stoppestederne og gå på opdagelse på egen hånd i 24 timer. Jeg finder dette den bedste værdi for pengene!

Det var en god idé at booke. Kun at der mellem afhentningssted og afhentningssted tog lang tid, den dag kørte der kun 4 busser tror jeg og i en af dem måtte jeg vente mere eller mindre 40 minutter på at den næste kom. Ellers alt godt.

Det var meget rart, så praktisk, jeg anbefaler virkelig at bruge det. Du kan se en masse turistmæssige steder meget mere bekvemt og hurtigere.

Tak til guiden, der havde store menneskelige egenskaber. Dette er åbenbart almindeligt i Portugal. :)