Ting at foretage sig
Sardinien

Med fantastiske landskaber, historiske seværdigheder og sandstrande har denne italienske ø noget for alle.

Vores mest anbefalede ting at lave i Sardinien

Fra Cala Gonone: Krydstogt i Orosei-bugten til Cala Goloritzè

Fra Cala Gonone: Krydstogt i Orosei-bugten til Cala Goloritzè

Hver dag er der afgang fra havnen kl. 9:00, 10:00, 11:00 og 12:00 til en smuk udflugt i Orosei-bugten, og i løbet af dagen er der tre stop ved stranden, herunder et stop ved den meget berømte Cala Luna-strand. Fra Cala Luna sejler du til Cala Mariolu, som anses for at være bugtens perle, hvor vores gæster stopper i ca. 2 timer. Undervejs får du tilbudt en kølig drink, som er inkluderet i prisen, for at opmuntre dit ophold om bord. Det næste stop er på stranden i Cala dei Sisine, og derefter kommer vi til den beskyttede naturpark Cala Goloritzè, som kun kan nås over land, og du kan tage et smukt souvenirfoto foran den naturlige bue. Mellem stoppene kan du beundre hele det maleriske landskab, vi stopper også for at tage billeder ved Venus-poolerne, og vi nærmer os skarvernes hule. Der er afgang fra den sidste strand ca. kl. 17.30, og vi er tilbage i havnen ca. kl. 18.00. -Der skal betales 2 euro i miljøafgift (kun kontant) før afgang. NB: Jo senere du tager af sted, jo færre timer vil du tilbringe på den første strand, du besøger. AFGANG OG HJEMKOMST: 9.00-16.00/16.30 10.00/11.00- 17.15/17.45 12.00- 18.00/18.30 punktlighed er påkrævet, ingen refusion i tilfælde af forsinkelse.

Fra Sardinien: Guidet heldagsbådtur til Maddalenaøerne

Fra Sardinien: Guidet heldagsbådtur til Maddalenaøerne

Start din tur i Palau eller La Maddalena havn, hvor besætningen vil møde dig og sørge for, at du finder dig godt til rette om bord. Vælg mellem et udvalg af drikkevarer og mad, der kan købes, mens du nyder havbrisen. Tag en svømmetur under det første stop på øen Budelli, der er kendt for sit turkisblå vand. Stop ved Santa Maria for at ligge på sandet eller svømme i de naturlige bassiner. Når du er tilbage på båden, kan du beundre Spiaggia Rosa og dens unikke lyserøde sand. Besøg Spargi for at opdage dens hvide sandstrande, klippekyster og turkisblå vand. Snorkel i det rolige vand, eller slap af på stranden i Cala Granara. Undervejs kan du se øen Santo Stefano, Caprera og bjørneklippen Palau fra båden. Lyt til en flersproget forklaring fra din ekspertguide om øgruppens historie. Hvis du tog afsted fra Palau, har du 1 times fritid til at shoppe souvenirs eller Vermentino-vin i traditionelle sardinske butikker. Gå en tur rundt i den charmerende by. Beundr havnen i Cala Gavetta og den maleriske kirke Santa Maria Maddalena, før du bliver sat af i Palau. Hvis din rejse startede i La Maddalena, kan du afslutte den her.

Fra Palau: La Maddalena Archipelago dagstur med bådtur

Fra Palau: La Maddalena Archipelago dagstur med bådtur

Vores rejse starter fra havnen i Palau kl. 10.30 (historien fortæller, at admiral Nelson også lagde til her og boede her fra 1. november 1803 til 11. januar 1805). Første stop: dette vil finde sted på stranden Cala Corsara på øen Spargi, der ligger vest for øgruppen La Maddalena, denne ø er slående for sin afrundede form, der tilbyder en vild og uforurenet natur for øjet, på kysten skiller granitklipper sig ud formet af vinden, øen Spargi er det ideelle sted for sportselskere, faktisk er snorkling meget udbredt, men det giver også det ideelle panorama til at blive hængende og nyde naturens skønheder. Når du er tilbage på båden efter at have svømmet, slappet af eller gået på den utrolige ø Spargi, vil der være et stop til frokost, og kaptajnen vil vælge det mest passende sted (i umiddelbar nærhed), hvor du kan spise og fuldt ud nyde hvert sekund af din oplevelse. Frokost er ikke inkluderet i prisen på billetten. Andet stop: Det fjerde stop er planlagt på øen Santa Maria. Man kan ikke komme uden om denne etape: Det rene lys, det krystalklare hav og de hvide strande vil erobre dig. Stranden af samme navn, som stammer fra det benediktinerkloster, der blev bygget på den lille ø, byder rejsende på jagt efter afslapning og adspredelse velkommen. Tredje stop: Turen fortsætter med et stop ved Natural Pools. En dukkert i de naturlige bassiner i La Maddalena Nationalpark genopretter krop og sjæl og fylder energidepoterne op. Disse naturlige pools findes på øen Budelli og er virkelig kendt og berømt over hele verden. Derefter tager vi på et panoramabesøg på den berømte Rosa-strand, et af de vigtigste og mest kendte symboler på La Maddalena-øhavet, som har været lukket for alle siden 1998 for at beskytte og give tid til det økosystem, der gør det muligt at give sandet denne fantastiske farve og genskabe sig selv. Derfor er det forbudt at træde på stranden eller svømme inden for det område, der er afgrænset af bøjer. Fjerde stop: Vi forlader Piscine Naturali og sejler mod La Maddalena. Vi går i land i det karakteristiske historiske centrum af Cala Gavetta, en by, som blev valgt af de første indbyggere, de korsikanske hyrder, fordi den ligger mere i læ for den berømte fremherskende maddaleniske vind, "mistral eller mistral". Dette stop er ideelt til at nyde den gamle øs vidundere, der er fuld af historie og vidunderlige udsigter. Vi forlader øen La Maddalena og genoptager sejladsen for at vende tilbage til havnen i Palau, men ikke uden at vise dig den smukkeste klippe i Gallura, symbolet på Palau og et nationalt monument: Bjørneklippen. Ankomsten til havnen i Palau forventes at være mellem kl. 18.00.

Fra Palau: La Maddalena-øerne dagsudflugt med båd

Fra Palau: La Maddalena-øerne dagsudflugt med båd

Afgang fra La Maddalena eller Palau for at opdage den smukke nationalpark i øgruppen La Maddalena, besætningen står til din rådighed, og takket være vores flersprogede ekspertguide får du mulighed for at lære om denne øgruppes historie. Efter mindre end 15 minutters sejlads ankommer vi til øen Spargi, et uspoleret paradis og en af øgruppens perler. Nyd strandene, det krystalklare vand og den uberørte natur, eller du kan også udforske de historiske seværdigheder i Cala Corsara-bugten. Når du kommer tilbage til båden, er der mulighed for at spise frokost eller snacks, mens du fortsætter med at sejle rundt i de forskellige bugter på øen Spargi. Efter at have beundret den fantastiske østkyst, der er fuld af bugter, sejler vi til øen Budelli for at fotografere (fra båden) den berømte Spiaggia Rosa og de naturlige pools i Porto Della Madonna, hvor vandets smaragdgrønne farve vil tage pusten fra dig. Vi fortsætter til øen Santa Maria (Cala Santa Maria) for at gøre vores andet stop på stranden. Også her kan du nemt stige af via kajen for at nå den store strand, eller hvis du vil, kan du gå en tur til det gamle fyrtårn (1 km). Afhængigt af hvilken dag du vælger (mandag-tirsdag-fredag) til turen, vil vi krydstogte til øen Caprera for det sidste svømmestop fra båden i bugten Cala Coticcio, der er kendt for sine eksotiske egenskaber og gennem årene også har fået navnet Tahiti, og da det er et ægte naturligt akvarium, anbefaler vi stærkt at tage en snorkelmaske med til dette sidste stop. Når du vender tilbage til Palau, kan du beundre øen Santo Stefano, en tidligere NATO-base, Napoleons fort og G8-værket. De resterende dage (onsdag-torsdag-lørdag-søndag) gør vi et sidste stop i La Maddalenas historiske centrum, hvor du kan gå på opdagelse i de karakteristiske gader, besøge Santa Maria Maddalena-kirken eller shoppe. Mens vi sejler mod La Maddalena, vil du opdage de gamle granitbrud i Cala Francese, vejrstationen i Guardia Vecchia, Villa Webber, hvor Benito Mussolini sad fængslet, og til sidst den historiske havn i Cala Gavetta.

Sardinien: La Maddalena Archipelago heldagstur med båd

Sardinien: La Maddalena Archipelago heldagstur med båd

Nyd en uforglemmelig 7-timers sejltur til øerne i La Maddalena Archipelago. Du vil besøge alle de smukkeste øer: Spargi, Budelli, Santa Maria og La Maddalena i en unik og uformel atmosfære. Om bord er der en bar-restaurant med mange typiske sardinske produkter. Vi garanterer nye både med stor plads og de højeste standarder for sikkerhed og komfort. En højt kvalificeret besætning, venlig og altid opmærksom på ethvert behov for at tilbyde en topoplevelse. Vi er udstyret med internationale kvalitetscertificeringer ISO. En flersproget audioguide (italiensk, engelsk, fransk) er tilgængelig om bord (købet er valgfrit og koster kun 1 euro). Det anbefales at medbringe egne høretelefoner. Daglige afgange fra både havnen i Palau og La Maddalena. Oplev det historiske centrum af La Maddalena med kirken Santa Maria Maddalena og "Caruggi", de karakteristiske gader på øen. Brug Elena Tour-kortet til dine indkøb i øens traditionelle butikker. Stop ved de bløde, hvide sandstrande i Cala Corsara på øen Spargi for at tage en svømmetur i det krystalklare vand. Efter at have sejlet langs Spargis østkyst kan du beundre øen Budelli med sin lyserøde strand og svømme i de naturlige pools fra båden og på stranden på øen Santa Maria. Efter at have passeret Punta Sardegna og Porto Rafael med sit lille torv vender båden tilbage til havnene i Palau og La Maddalena kl. 17.30.

Golfo Aranci: Miljøvenlig bådtur med delfinobservation

Golfo Aranci: Miljøvenlig bådtur med delfinobservation

Øg dine chancer for at se delfiner med en sightseeingtur fra Golfo Aranci til øen Figarolo. Tag hen, hvor disse majestætiske og legesyge skabninger er mest aktive, og hør om disse pattedyr fra din guide. Hold dig hydreret med gratis læskedrikke. Mød din guide i aktivitetsudbyderens butik, og hop om bord på den komfortable zodiac. Sæt dig til rette på den komfortable båd, og begynd på dit delfinkigger-eventyr med en udbyder, der fokuserer på bæredygtighed i praksis og delfinernes velbefindende. Kør gennem vandet på vej til øen Figarolo, hvor en flok flaskedelfiner har holdt til i over ti år. Tag til en fiskefarm nær øen, hvor der opdrættes store mængder havaborre og havbrasen, og delfinerne tiltrækkes af disse fisk.Der er altid 2 besætningsmedlemmer om bord på vores både: 1 kaptajn og 1 værtinde/steward. Tilstedeværelsen af 2 besætningsmedlemmer gør dette til en meget behagelig oplevelse. Lyt, når din erfarne og kyndige guide fortæller dig fascinerende fakta om delfiners træk og vaner. Få information om økologi og delfiner, og hvad vi mennesker kan gøre for at hjælpe vores venner med flipper. Vend tilbage til dit startsted ved slutningen af din tur.

Fra Palau: Bådtur med pasta i La Maddalena-øhavet

Fra Palau: Bådtur med pasta i La Maddalena-øhavet

Brug dagen på at udforske øgruppen La Maddalena på en afslappende bådtur fra Palau. Gå en tur gennem den maleriske by La Maddalena, svøm i Cala Corsara på øen Spargi, beundr det klare vand i Budellis naturlige pools, og sejl forbi fascinerende klippeformationer. Gå ombord på dit krydstogt om morgenen i Palau, og begynd dit eventyr. Sejl til Santa Maria Island og stop i 2 timer for at solbade, svømme og slappe af på den smukke Santa Maria Beach. Derefter sejler vi til øen Budelli, hvor vi stopper for at spise frokost. Inden vi forlader Budelli, stopper vi for at tage billeder på Rosa Beach. Fortsæt krydstogtet til den maleriske ø Spargi. Tilbring 1,5 time med at svømme og slappe af ved Cala Corsara, omgivet af fascinerende klippeformationer, herunder Bulldoggen, Heksehovedet og Italien. Afslut dit krydstogt med et stop på øen La Maddalena. Gå en tur gennem det historiske centrum ad de gamle og smalle gader. Stop for at købe en souvenir, eller slap af i en af de mange barer og isbarer. Under krydstogtet kan du nyde en tallerken pasta med muslinger og rejer. Hvis du ønsker det, kan du købe en drink i baren om bord, som du kan nyde, mens du sejler.

Fra Cannigione: Bådtur i La Maddalena Archipelago

Fra Cannigione: Bådtur i La Maddalena Archipelago

Bær om bord på vores motoryacht Luxury Virginia. Båden har tre dæk. De første to etager er dedikeret til Ponte Standard, et åbent område, hvor der ikke er tildelt pladser. Bådens tredje etage er dedikeret til VIP-dækket, et område med begrænset adgang for voksne, hvor hver vil have sin egen chaiselong tildelt for hele dagen. Oplev øgruppen La Maddalena væk fra folkemængderne på dette heldagskrydstogt. Svøm i det krystalklare vand omkring Cala dell'Amore og Porto della Madonna. Besøg byen La Maddalena, og nyd udsigten til Bear Rock og Porto Rafael. Start dit eventyr ved Cala dell'Amore på øen Spargi. Oplev synet, der er utilgængeligt for mange turister, da din motoryacht er den eneste turistbåd med licens, der kan gøre holdt i denne fantastiske bugt. Fortsæt til den berømte Port of the Madonna og oplev de slående nuancer af blåt vand. Næst fortsætter du til Pink Beach på øen Budelli. Til sidst kan du slentre rundt på øen La Maddalena, som er den eneste beboede ø og den største af de mere end 60 øer, der udgør øgruppen. Gå på shopping eller besøg det historiske centrum i din fritid.

Golfo Aranci: Kajaktur med delfiner og aperitif

Golfo Aranci: Kajaktur med delfiner og aperitif

Oplev spændingen ved at sejle i kajak og snorkle med havbiologer i det smukke vand ved Golfo Aranci på denne dagstur. Søg efter delfiner, og nyd en traditionel sardinsk aperitif for at fuldende din oplevelse. Slut dig til dine guider, og tag af sted fra den berømte Spiaggia dei Baracconi-strand. Dine guider vil vælge den bedste rute baseret på de daglige forhold for at sikre, at du får det bedste eventyr. Besøg nogle af områdets højdepunkter, såsom Cala Moresca, der er kendt for sine utrolige farver og naturlige omgivelser, og den afsidesliggende ø Figarolo, som kun kan nås med kajak. Besøg en fiskefarm midt i havet, som er kendt for sin delfinkoloni. Inden du vender tilbage til udgangspunktet, kan du nyde en traditionel sardinsk aperitif på den paradisiske ø Figarolo.

Fra Palau: Katamaran-tur i La Maddalena-øhavet

Fra Palau: Katamaran-tur i La Maddalena-øhavet

Den bedste måde at lære et nyt steds sande væsen at kende på er ved at opføre sig som en lokal. Og det er derfor, vi har designet vores katamaranudflugt, så du føler dig som hovedpersonen og en integreret del af det. Afgang kl. 9.30 direkte fra Palau. Derefter sejler vi til øgruppen La Maddalena. Vores kaptajn vil involvere dig under navigationen og underholde dig med lidt information og nysgerrighed, mens de, der vil, kan prøve spændingen ved at være ved roret i et par minutter. Vores rejseplan omfatter flere stop i løbet af dagen og er fokuseret på afslapning og natur. Vi har mere end 7 øer at vælge imellem, f.eks: Razzoli, Budelli, Santa Maria, Spargi, Caprera og Santo Stefano. Vores kaptajn vil vælge de smukkeste bugter baseret på vind og havtrafik. Du får mulighed for at svømme i det krystalklare vand i dette paradis, snorkle og solbade. I løbet af dagen får du serveret en aperitif baseret på sardiske produkter, pasta fra havet eller land, afhængigt af de ingredienser, vi finder friske om morgenen, snacks og frugt. Du får vand hele dagen og ubegrænsede læskedrikke. Aperitiffen ledsages af et glas prosecco, og under frokosten får du serveret hvidvin. Som afslutning vil du smage Mirto, den typiske sardinske likør. Kort sagt skal du kun medbringe et strandhåndklæde, en hat og solcreme. Vi tager os af alt andet. Hjemrejsen er planlagt til kl. 16.30/17, og vi kører dig tilbage til Palau.

Topaktiviteter

Topseværdigheder i Sardinien

Alle aktiviteter

802 aktiviteter fundet
Sorter efter:

Ofte stillede spørgsmål om Sardinien

Hvilke topattraktioner skal man opleve i Sardinien?

Topattraktionerne, der skal opleves i Sardinien:

Se alle seværdigheder i Sardinien, du ikke må gå glip af

De mest populære seværdigheder i Sardinien

Oplevelser i Sardinien

Andre seværdigheder i Sardinien

Vil du se alle oplevelser i Sardinien? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Sardinien

Samlet bedømmelse

4.5
(8.031 anmeldelser)

Turen var vidunderlig, et spektakulært sted. Guiden, en ti, hans navn Gabriel i øvrigt, forklarede hele turen og de mest interessante ting om naturreservatet, ved hvert stop var vi i stand til at lave spektakulær snorkling, han glædede os med nogle friske drinks og snacks fra området . Vi vil vende tilbage med sikkerhed.

Båden, besætningens opmærksomhed, hvor erfarne de var i hver havn, den super venlige kaptajn, fremragende behandling med min mand, der havde brug for at blive i solens pleje, han tilbød ham elskværdig en bænk at hvile sig. Og han fremhævede skibets renhed. DEN FANTASTISKE tour!!!

Turen var fantastisk, selvom jeg vil bemærke, at de også ændrede båden på os til en mindre båd og opkrævede yderligere 10 euro pr. person, som jeg følte var lusket. Bortset fra det var turen dejlig masser af tid til at svømme og tage billeder

Det var perfekt! Vi så delfiner og alt muligt. Turen var vidunderlig. Kaptajnen var også fantastisk, Gabrielle, meget opmærksom og venlig!!! Tak BlueSea, du gjorde dette øjeblik endnu mere uforglemmeligt!

Super hyggelige timer på vandet med besøg på smukke strande, bade i turkis blåt vand og venlig og opmærksom guide. Kan varmt anbefales.