Tilføj datoer

Ting at foretage sig
Savannah

Den charmerende sjæl og Antebellum-arkitekturen gør Georgias ældste by til et must på enhver tur til Deep South.

Vores mest anbefalede ting at gøre i Savannah

Savannah: Riverboat Fortalt havne sightseeing cruise

1. Savannah: Riverboat Fortalt havne sightseeing cruise

På dette nye 1½ times cruise kan du opleve den flod, der var - og stadig er - Savannahs livsnerve! Hør vores kaptajns spændende fortællinger og historiske fakta om den moderne havn og de skibe, der besøger den fra hele verden. Derefter går turen ned ad floden til Old Fort Jackson, der er hjemsted for et af de største og ældste originale artilleriværker i landet! Udnyt de gode fotomuligheder af Savannahs historiske flodbredde og skyline. Bar- og grillvarer kan købes. *Dette krydstogt inkluderer ikke frokostbuffet* Ombordstigning begynder 30 minutter før afsejlingstidspunktet.

Savannah: Old Town Hop-On Hop-Off Trolley Tour

2. Savannah: Old Town Hop-On Hop-Off Trolley Tour

Udforsk Savannah med en 1- eller 2-dages billet til hop-on-hop-off trolley-turen i den gamle bydel. Se Reynolds Square, Juliette Gordon Low Historic District og Coastal Georgia Botanical Gardens, mens du lytter til dirigenterne, der giver en fascinerende fortælling fyldt med information om den historiske by. Kør ned ad avenuer foret med magnoliatræer draperet i spansk mos. Se fantastisk arkitektur, lær om byen fra venlige konduktørguider, og nyd den varme sydlige gæstfrihed, der lokker millioner af besøgende til Savannah hvert år. Hop ombord på en af de charmerende vogne og oplev Transportainment, en dejlig kombination af transport og underholdning. Informerede dirigenter fortæller turen med en sjov blanding af trivia, fakta og humoristiske historier. Hop ud for at besøge bambussamlingen på Bamboo Farm and Coastal Gardens for at udforske de historiske hjem i Juliette Gordon Low Historic District. Se ud af vinduet på mosdraperede egetræer, magnoliatræer og statelige palæer, mens du kører ned ad brostensbelagte gader. Stop ved steder som Reynolds Square, hvor du kan se statuen af John Wesley. Nyd stop med jævne mellemrum og få friheden til at stoppe ved de seværdigheder, der interesserer dig. Med sine maleriske landpladser og historiske steder er der meget at se og lave i Georgiens første by. Der er 15 stop bekvemt placeret tæt på mange af de interessante steder i Savannah, disse er: 1)301 MLK Blvd: Savannah Visitor Center 2)214 Vestgrænse: Old Town Trolley Welcome Center 3)200 West Bryan Street: Ellis Square 4) West Harris Street 6: Madison Square 5)622 Drayton Street: Forsyth Park 6) 207 East Gordon Street: Calhoun Square 7)222 Harris Street: Cathedral of St. John Baptist 8)234 MLK Blvd: Trolley Lad 9) 217 West Julian Street: Bymarked 10) 32 Abercorn Street: Lucas Theatre 11)301 East River Street: River Street 12) 531 River Street: The Waving Girl 13)324 East State Street: Davenport House 14) 201 Abercorn Street: Colonial Park Cemetery 15) 10 East Oglethorpe Ave: Bull Street Corridor

Savannah: Ghosts and Gravestones Tour med adgang til Low House

3. Savannah: Ghosts and Gravestones Tour med adgang til Low House

Gå ombord på "Trolley of the Doomed" i Savannah for en guidet trolleybus med sightseeing rundt i USA's mest hjemsøgte by. Hold øje med uhyggelige væsner, og begiv dig indenfor i både det hjemsøgte Andrew Low House og det hjemsøgte fragtlager Perkins and Sons Ship Chandlery fra det 19. århundrede. Old Town Trolley Tours inviterer dig til at udforske Savannahs mørkere side blandet med en god portion humor. Hør historier, som ingen andre ture vil vove at fortælle dig, da skyggerne spiller blide tricks med dit sind. Rejs gennem tiden, og hør modbydelige legender om mord og intriger. Turen starter nede på Savannah Waterfront og rejser gennem de mange historiske pladser, der ligger i det stærkt hjemsøgte Savannah Historic District, såsom Columbia Square, Wright Square, Telfair Square og Lafayette Square. Naturligvis er der også historier om Colonial Park Cemetery. Et højdepunkt på turen er adgang til det hjemsøgte hjem for en af de mest prestigefyldte Savannah-familier - Andrew Low House. Her lærer du fortællinger om urolighederne, der stadig er i hjemmet, samt personlige erfaringer fra både personale og gæster. Et andet højdepunkt er et besøg inde i Perkins and Sons Ship Chandlery, et hjemsøgt skibslager fra det 19. århundrede, der er restaureret fra en æra, der længe er tilbage. Her vil du opleve historierne og legenderne om Savannah Waterfront og River Street gennem århundreder. Andre steder, du vil passere og høre rystende historier om, er Olde Harbour Inn, Pirate's House, 1790 Inn, Hamilton-Turner Inn og Telfair Academy of Arts & Sciences.

Savannah: Riverboat Sunset Cruise

4. Savannah: Riverboat Sunset Cruise

Skynd dig ned ad den mægtige Savannah River på et krydstogt med flodbåd. Nyd den forfriskende aftenbrise, og se den smukke solnedgang fra den udendørs terrasse på øverste dæk. Skøntér udsigten over det historiske Savannah fra vandet, og nyd de smukke omgivelser. Læn dig tilbage og slap af, eller rejs dig op og dans til musik fra entertainere på båden. Køb en drink eller noget at spise i baren og grillen om bord, og se Savannahs havnefront flyde forbi.

Savannah: Sightseeing-frokosttur

5. Savannah: Sightseeing-frokosttur

Læn dig tilbage og nyd udsigten, mens du sejler ned ad Savannah-floden. Lær om Savannahs komplekse, men interessante historie med fokus på Old Fort Jackson og andre seværdigheder. Kom klar til at slappe af og smage på en lækker sydstatsbuffet, mens du sejler langs Savannah River og lytter til kaptajnens spændende fortællinger og historiske fakta. Rejs ned ad Savannah River, mens du beundrer den moderne havn i Savannah, den lokale flora og fauna, og nå til sidst frem til det mægtige Old Fort Jackson. Se og hør kanonerne bruse fra din plads om bord på Riverboat, og lær fascinerende dele af byens historie at kende. Buffetmenuen består af den karakteristiske savannah-rejer og gryn, den bedste sydstatsstegt kylling, kokkens specialiteter, cremet makaroni og ost, sydstatsgrøntsager, squashgryde, søde kartoffel-soufflé, frisk frugt, diverse salater, dessert og meget mere.

Savannah: Historie og sightseeing i trolleyvogn

6. Savannah: Historie og sightseeing i trolleyvogn

Denne 90-minutters trolleybus-tur er en af de mest underholdende måder at lære den smukke by Savannah at kende på. Få en fuldt fortalt sightseeingtur, af udklædte guider, i et af de største nationale byhistoriske landmærkede distrikter i USA. Få vejledning gennem mere end 270 år af amerikansk historie, mens du rejser gennem Savannahs historiske distrikter. Kør langs brostensbelagte gader, under mosklædte egetræer, og oplev den gamle sydstaternes gamle sydstater med deres statelige palæer, smukke pladser, romantiske flodbredder og overflod af kunstgenstande. Turen afgår dagligt, 7 dage om ugen, hvert 15-20 minut fra kl. 9:00 til 16:30, hvilket giver dig masser af muligheder for, hvornår du kan tage din tur.

Savannah: Buffetmiddagskrydstogt med levende underholdning

7. Savannah: Buffetmiddagskrydstogt med levende underholdning

Dette to timers krydstogt er en vidunderlig måde at slappe af på efter en lang arbejdsuge, en travl rejseplan, en hektisk kongres eller en travl dag med sightseeing i Savannah. Læn dig tilbage og slap af om bord i en af de smukt indrettede balsale, mens Riverboat langsomt glider ned ad Savannah-floden. Nyd en specielt tilberedt middag i buffetstil lavet med de friskeste, lokale ingredienser, der har noget til at tilfredsstille alles smagsløg! Menuvalget omfatter: Vores signatur Savannah Shrimp and Grits, mørt oksekød Carving Station, dagens friske fangst, citron og artiskok kylling med spinat, gratinerede kartofler, squash gryderet, sæsonens friske grøntsager, friske grønne grøntsager med dressing og toppings og meget mere! Efter middagen kan du knipse med fingrene og klappe med fødderne eller rejse dig og danse til melodier fra 50'erne til nutidens hits, som fremføres af en af vores egne flodbådsunderholdere. Gå op på vores øverste dæk og nyd de rolige Savannah-aftener og de fantastiske seværdigheder og lyde fra den historiske by Savannah. Sejlads året rundt søndag-fredag; ring for at høre om tidsplanen Ombordstigning kl. 18:00, sejlads kl. 19:00, hjemkomst kl. 21:00,

Savannah: Flodbådskrydstogt og byrundtur Combo

8. Savannah: Flodbådskrydstogt og byrundtur Combo

Se Savannah til lands og til vands på en guidet bytur med trolleybus efterfulgt af et sightseeing-krydstogt på floden. Beundr byens højdepunkter, herunder Old Fort Jackson, og nyd indsigtsfulde kommentarer fra din guide og kaptajn. Når du har mødt din guide i Savannahs besøgscenter, hopper du ind i trolleyvognen og begynder din tur gennem byen. Mens vinden blæser gennem dit hår, kan du beundre det frodige løv og de victorianske palæer, mens du sejler rundt i byen. Med en ekspertguide, der fører dig gennem den kulturelle betydning af hvert enkelt sted, får du et lokalt indblik i byens historie, der strækker sig tilbage til det 18. århundrede. Efter din trolley-tur i det historiske Savannah kan du tage på en sightseeingtur på Savannah River. Under sejlturen kan du opleve den flod, der var - og stadig er - Savannahs livsnerve. Hør kaptajnens spændende fortællinger og historiske fakta om Savannahs moderne havn og de skibe, der besøger den fra hele verden. Derefter går turen ned ad floden til Old Fort Jackson, der er hjemsted for et af de største og ældste originale artilleriværker i landet. Udnyt de gode fotomuligheder af Savannahs historiske flodbredde og skyline. Snacks og drikkevarer kan købes om bord i Riverboat Snack Shop. Efter turen kan du sejle tilbage til kajen, beriget af den brede vifte af smukke og historiske seværdigheder, som Savannah har at byde på. Derudover har turen afsætningsmuligheder, der passer til dine behov, med transport til hoteller i det historiske distrikt, City Market eller Savannah Visitor's Center.

Savannah: "Savannah for idioter" Komedie-trolley-tur

9. Savannah: "Savannah for idioter" Komedie-trolley-tur

"Savannah for idioter" er en kombination af en rundvisning og et komedieshow på hjul, der på 90 sjove minutter fortæller om næsten 300 års Savannah-overlevering. Denne skæve, frække og excentriske historieundervisning, der er perfekt for idioter og deres (angiveligt) klogere venner, er en rundvisning med uhørt underholdende komediescits, musiknumre, kostumeskift, et par absurde optrædener og masser af Savannah-historie. Under værtsskab af de berygtede Moron-tvillinger Dannie og Danny Moron giver denne tur rundt i Savannah dig al insider-snakken om stort set alle vigtige øjeblikke, der har fundet sted i Savannahs dybe, komplekse og berusende (og berusede) fortid og nutid. Lær om grundlæggelsen af kolonien Georgia til borgerkrigen, hør lidt kendte Paula Deen-trivialiteter og forstå, hvorfor enhver turist skal tage en selfie på Forrest Gump-bænken.

Savannah: Bonaventure-kirkegården med Shannon Scott

10. Savannah: Bonaventure-kirkegården med Shannon Scott

Nyd en 2 timers kulturel og historisk rundvisning i Bonaventure, et mere end 200 hektar stort område, som man frit kan vandre rundt på, men som er bedre at udforske med en enestående guide ved roret. På denne rundvisning med Shannon Scott eller en af hans utrolige guider vil du komme til at se de vigtige aspekter af kirkegården og forstå Bonaventures mange lag, lige fra plantagetiden i det 18. århundrede og den victorianske kirkegård til al stedets kunst og traditioner. Skrid rundt i de levende egealléer fra bomuldsbomben i gamle dage, og hør om de mennesker, der gjorde alle disse bygninger og pladser i byen så berygtede og farverige. Nogle af personerne, såsom "Crooner of 1500 Songs" Johnny Mercer og forfatter Conrad Aiken, er verdenskendte, mens andre, som du vil komme til at elske, kun var berømte i deres hjemby Savannah. Andre karakterer består af fotografer, malere, videnskabsmænd, soldater, industrifolk og duellanter. Bonaventure er kendetegnet ved store skulpturer, og her kan du se værker af nogle af de største kunstnere fra deres tid. Kirkegården er en visuel legeplads af symboler, der vedrører alt fra frimurerlogen, der er nævnt i Dan Browns Da Vinci-koden, til Bibelen, det gamle Egypten og alt, der symboliserer det religiøse, broderlige og evige. Fra engle til keruber til livagtige figurer af de mennesker, der er begravet der, får du dem alle at se.

Topaktiviteter

Topseværdigheder i Savannah

Alle aktiviteter

121 aktiviteter fundet
Sorter efter:

Ofte stillede spørgsmål om Savannah

Andre seværdigheder i Savannah

Vil du se alle oplevelser i Savannah? Klik her for en fuld oversigt