Ting at foretage sig
Schiller Square

3 aktiviteter fundet
Sorter efter:

Schiller Square: Vores mest anbefalede ture og aktiviteter

Stuttgart historie(r)

Stuttgart historie(r)

Stuttgarts fyrstelige og borgerlige fortid minder om sjove, mærkelige og dramatiske begivenheder fra mange århundreder. Fortalt foran originale kulisser vil disse gamle legender og anekdoter gøre din tur gennem det historiske hjerte af den schwabiske hovedstad lige så spændende og underholdende som en eventyrroman. Turen begynder i hjertet af byen på Schlossplatz. Turen går forbi det nye og gamle palads og fortsætter via Schillerplatz forbi "Stiftskirche" til markedspladsen, hvor turen slutter.

Stuttgart: Byudforskningsspil og rundvisning på din telefon

Stuttgart: Byudforskningsspil og rundvisning på din telefon

Leder du efter en sjov måde at udforske byen på i dit eget tempo? Så er dette byudforskningsspil som skabt til dig! Du vil underholde hele din gruppe med interessante spørgsmål, samtidig med at du lærer dem sjove fakta om byen. Din mission (hvis du vælger at acceptere den): Jackson Wilde, den berømte byudforsker, har brug for din hjælp ... Hjælp ham med at løse quizzer for at samle så mange point som muligt. Med denne aktivitet vil du blive guidet gennem følgende steder: 1. Det offentlige bibliotek 2. En opera 3. Eugenplatz 4. Schlossplatz 5. Det nye palads 6. Det gamle slot 7. Schillerplatz 8. Den kollegiale kirke 9. Hans-im-Glück-fontænen Download appen på Android eller iOS (eller få adgang til den direkte via din browser) for at få adgang til en sjov mission, flere quizzer samt byguider om hvert monument. Så er du klar til at udforske Stuttgart?

Stuttgart: Express Walk med en lokal på 60 minutter

Stuttgart: Express Walk med en lokal på 60 minutter

Gå på en 60-minutters udforskning af Stuttgart fra en lokals perspektiv, og få mest muligt ud af dit dyrebare besøg! Lær byens mest betydningsfulde vartegn at kende, fra operaen til Staatsgalerie. Opdag alle de vigtigste fakta om Stuttgart, oplev den lokale livsstil, og smag på den unikke kultur. Din lokale guide, der er udstyret med historier og tips, vil vise dig vej til det bedste lokale køkken og lede dig til livlige barer, hvor du kan drikke og slappe af i ægte Stuttgart-stil. Denne oplevelse er fokuseret på at give en ægte fornemmelse af Stuttgart, forbinde dig med den lokale livsstil og dens vartegn, samtidig med at den passer perfekt ind i enhver rejseplan.

De mest populære seværdigheder i Stuttgart

Oplevelser i Schiller Square

Byer i Tyskland

Andre seværdigheder i Schiller Square

Vil du se alle oplevelser i Schiller Square? Klik her for en fuld oversigt