Tilføj datoer

Schloss Leopoldskron

Schloss Leopoldskron

Schloss Leopoldskron: Vores mest anbefalede ture og aktiviteter

Salzburg: Original Sound of Music Tour: Salzburg: Original Sound of Music Tour

1. Salzburg: Original Sound of Music Tour: Salzburg: Original Sound of Music Tour

På denne halvdagstur vil du genopleve scener fra en af de mest populære film nogensinde. Besøg de steder, der blev brugt under optagelserne af The Sound of Music i Salzburg og det omkringliggende landskab. Under turen vil du også høre sange fra det originale soundtrack. Lad din guide vise dig de arkitektoniske og historiske seværdigheder i byen og det maleriske søområde. Se Leopoldskron Palace, et sted, hvis ydre blev brugt som Trapp-familiens hjem, og hvor børnene blev set sejle i båd på søen og hoppe i vandet. Maria var novice på Nonnberg Abbey, det ældste kloster i det tysktalende Europa, og dit næste stop. Gilgen og Wolfgang-søen, der vises i begyndelsen af filmen, blev faktisk optaget ved Fuschl-søen på vej til St. Gilgen, som du også vil se i dag. Bryllupsscenen blev optaget ved Mondsee Domkirke, en smørgul og hvid bygning, hvor du vil stoppe på turen. Maria, anført af Liesl, gik ned ad kirkegulvet for at møde baronen foran trappen til hovedalteret. Når I bliver sat af i Salzburg ved turens afslutning, kan I besøge Mirabell Gardens, der ligger lige over for turterminalen. Maria og børnene blev set danse gennem haven og synge Do-Re-Mi..

Salzburg: Amfibisk audioguidet tur til lands og til vands

2. Salzburg: Amfibisk audioguidet tur til lands og til vands

Oplev en uforglemmelig bytur, når du stiger om bord på et unikt amfibiekøretøj, der er bygget specielt til Salzburg. Udforsk det fortryllende område omkring Mirabell Palace, som er et af de mest populære og smukke bryllupssteder. Se Mozarts residens, Leopoldskron Palace med sin fantastiske sø, der er verdensberømt på grund af de scener, der blev filmet til The Sound of Music. Kør gennem gamle bydele som Mülln og mange andre interessante områder. Plask ned i Salzach-floden, der løber gennem centrum af Salzburg, og oplev seværdighederne fra vandet. Dette er ikke en almindelig tur, men en magisk sightseeing-oplevelse. Nyd live-kommentarer samt yderligere 8 sprog på din audioguide, som giver indsigtsfulde kommentarer om virkelig fascinerende omgivelser.

Salzburg: Hop-on Hop-off byrundtur

3. Salzburg: Hop-on Hop-off byrundtur

Se alle de vigtige seværdigheder i Salzburg på en fleksibel 24-timers, 48-timers eller 72-timers hop-on og hop-off-bustur. Rejs i luksuriøse busser med aircondition, og nyd en informativ lydkommentar på op til 13 sprog med et gratis headset til hvert sæde. Med din billet er følgende linjer tilgængelige for dig: Vigtig bemærkning: Den gule linje er tilgængelig i øjeblikket, mens den blå linje holder vinterpause og vil være tilbage i foråret 2024. Gul linje: Lær byen at kende på en time ved at tage en non-stop tur, eller hop af ved et af de 10 stoppesteder for at opdage Salzburgs attraktioner. Turen starter ved Mirabellplatz 2, ved siden af Mirabell-haven og Mozarteum-universitetet, og du kan stå af ved et af de følgende stoppesteder: - Mirabellplatz/Mozarteum - Hanusch-Platz - Herbert-von-Karajan-Platz - Schloss Leopoldskron - Hellbrunn-paladset - Kleingmain/Gwandhaus - Nonntal - Mozartsteg/Imbergstraße - Mirabellplatz/St. Andrä - Salzburg hovedbanegård - Mirabellplatz/Mozarteum Blå linje (holder i øjeblikket vinterpause og er tilbage i foråret 2024): Oplev meget mere end Salzburg med vores blå hop-on og hop-off-linje, og kryds grænsen til Tyskland til Berchtesgaden sammen med os. Udgangspunktet er også Mirabellplatz 2, og du kan benytte følgende stoppesteder: - Salzburg Mirabellpladsen - Salzburg Hellbrunn Slot - Skt. Leonhard Untersberg-banen - Hallein Gamle Bydel/Keltisk Museum - Hallein/Pernerinsel - Salzburg Salt Worlds & Celtic.Experience.Mountain - Bad Dürrnberg Zinkenlifte - Dokumentation Obersalzberg: Kehlsteinhaus (Dokumentation Obersalzberg er lukket på grund af byggearbejde indtil efteråret 2023). Bussen fra stoppestedet Obersalzberg til Ørnereden skal bestilles separat. - Berchtesgaden Marked - Königssee/ Kongesøen - Berchtesgaden saltmine - Leonhard Untersberg-jernbanen - Salzburg Hellbrunn Slot - Mirabellpladsen i Salzburg

Salzburg: Hallstatt og Sound of Music-tur

4. Salzburg: Hallstatt og Sound of Music-tur

Stig om bord på en bus i Salzburg, og kør til Hallstatt. Beundr det betagende Salzkammergut og kør gennem maleriske byer som Fuschl, St. Gilgen, Strobl og Bad Goisern. Ankomst til Hallstatt, der betragtes som en af de smukkeste landsbyer ved søen i verden. Nyd fritiden til at udforske byen. Vælg at gå langs Hallstatt-søen, besøg museerne og det berømte Bone House med over 600 kranier og knogler, eller tag en kabelbane til skywalk-platformen. På vej tilbage kan du tage en anden rute med mere imponerende natur og komme forbi Gosau og Abentau, før du ankommer til Salzburg. Tag med på den originale Sound of Music-tur, og genoplev dine yndlingsscener fra den klassiske musical ved at følge Julie Andrews' spor. Oplev filmoptagelsesstederne rundt omkring i byen, mens din guide fortæller om den historiske baggrund for Salzburgs største attraktioner og arkitektoniske juveler. Benyt dig af fotostoppene ved Schloss Leopoldskron, kendt for den berømte bådscene, og ved det autentiske Sixteen Going on Seventeen-pavillon. Kør ud til det smukke Salzkammergut igen, denne gang via St. Gilgen til Mondsee, på en naturskøn rute langs Mondsee-søen. Brug lidt tid i den maleriske by og besøg den berømte basilika St. Michael, hvor brylluppet mellem Maria og Baron von Trapp blev filmet. Gå på opdagelse i din fritid, og sørg for ikke at gå glip af den ikoniske æblestrudel, før du vender tilbage til Salzburg.

Original Sound of Music-turné med Schnitzel + Noodles

5. Original Sound of Music-turné med Schnitzel + Noodles

Oplev på Original Sound of Music Tour de berømte optagelsessteder i Salzburg, hvor bjergene stadig er fyldt med musik. Følg i Marias fodspor, mens du besøger Salzkammerguts betagende landskab på en 4-timers live guidet tur, og lær mere om baggrundshistorierne for filmens tilblivelse. . Se det berømte lysthus, hvor Rolf og Liesl sang "16 going on 17", nyd et fotostop ved Schloss Leopoldskron, og fortsæt så til Wolfgangsee og Mondsee Wedding Chapel, hvor Maria gik op ad kirkegulvet for at møde baronen ved alteret. Efter turen kan du forkæle dig selv med en 3-retters Sound of Music-menu på den berømte traditionelle Restaurant Herzl, der serverer autentiske østrigske retter og lokale specialiteter. Nyd din Schnitzel and Noodles, hvor adskillige musikere og kunstnere, herunder Julie Andrews, Christopher Plummer, Leonard Bernstein og Herbert von Karjan, var faste gæster under deres ophold i Salzburg. Min favorit ... Sound of Music Schnitzel er en lille kalkunkotelet dyppet i mel og sammenpisket æg; tilsat salt og peber; stegt i varm olie og serveret med nudler og ostesauce - parmesan eller gorgonzola.

Salzburg: Sound of Music Privat halvdagstur

6. Salzburg: Sound of Music Privat halvdagstur

Musicalen The Sound of Music fra 1965 var et verdenshit med fantastiske omgivelser, der var lige så fængslende som selve handlingen, og på denne tur får du mulighed for at opleve nogle af dem på egen hånd. Der er fotostop ved filmsteder som Leopoldskron Slot, lysthuset i Hellbrunn Slotets haver og et tidsafhængigt besøg ved den rigtige Villa Trapp. Den sidste del af turen fører dig via naturskønne bjergveje til Mondsee, hvor du kan besøge katedralen, hvor det romantiske bryllup i filmen blev filmet - et perfekt sted at afslutte en perfekt dag.

Original Sound of Music-tur og Edelweiss-madlavningskursus

7. Original Sound of Music-tur og Edelweiss-madlavningskursus

Kombiner to af de mest populære oplevelser i Salzburg! Nyd den originale Sound of Music-tur om morgenen, og lav din egen sprøde æblestrudel på Edelweiss Cooking Class om eftermiddagen. Oplev på Original Sound of Music Tour de berømte optagelsessteder i Salzburg, hvor bjergene stadig er fyldt med musik. Følg i Marias fodspor, mens du går rundt i Salzkammerguts betagende landskab på en 4-timers live guidet tur, og lær mere om baggrundshistorierne for filmoptagelserne. Se det berømte lysthus, hvor Rolf og Liesl sang "16 going on 17", nyd et fotostop ved Schloss Leopoldskron, og fortsæt så til Wolfgangsee og Mondsees bryllupskapel, hvor Maria gik op ad kirkegulvet for at møde baronen ved alteret. Tilbage i Salzburg kan du deltage i Edelweiss Cooking Class og lave din egen originale østrigske æblestrudel. Tag del i alle faser af tilberedningen - og nyd selvfølgelig også den overdådige dessert til sidst. Test dine bageevner på Salzburgs ikoniske dessert "Salzburger Nockerl", en luftig og let soufflé, der repræsenterer de tre bjerge omkring Salzburg. I vintermånederne har du mulighed for at bage den lækreste julekage Vanillekipferl. Så uanset hvornår på året din Sound of Music Edelweiss-dag bliver en særlig oplevelse...

Salzburg: Privat guidet cykeltur i byen og omegn

8. Salzburg: Privat guidet cykeltur i byen og omegn

Begynd din opdagelsesrejse ved cykeludlejningsstedet. Kør langs floden til Müllner Steg-broen - en af de smukkeste udsigter over den gamle bydel. Umiddelbart herefter cykler du til Mirabell-paladset og nyder udsigten over Mirabell-haven til Festung Hohensalzburg - et kendt motiv, men altid imponerende. Cykelturen fortsætter til Salzburg Festspielhaus, Salzburg Dom,Domplatz og Residenzplatz. Når du passerer fæstningen nedefra, følger du cykelstien langs Salzach til Nonnberg Abbey. Stop for at se det 8. århundrede gamle kvindekloster Nonnberg Abbey. Små sidegader og cykelstier fører til den skyggefulde Hellbrunner Allee. Nyd denne skyggefulde 2,8 km lange sti, der er foret med gamle træer. Du kommer forbi statelige huse som det imponerende Schloss Freisaal og Schloss Fronburg og slutter ved det storslåede Hellbrunn Slot. Under et kort stop i Hellbrunn Slotspark kan du få nogle kulinariske forfriskninger, beundre den moderne kunst i parken eller blot nyde det over 400 år gamle kompleks med det smukke slot og de farverige blomster. Turen fortsætter til forskellige boligkvarterer med udsigt over Untersberg til Leopoldskron Slot. Med udsigt over Untersberg og langs det berømte vandsystem Almkanal fører stien til slottet Leopoldskron. Beliggende ved en lille sø finder du gode fotomuligheder. I dag er dette 200 år gamle gods kendt som slotshotel og filmsted for Sound of Music, og det har en lang interessant historie. Rid tilbage til byen, og forkæl dig selv med et sidste kig til Alperne, Untersberg-bjerget og Kapuzinerberg. Turen slutter ved cykeludlejningsstedet. Tillykke! Du har gennemført cykelturen med succes. Tid til at udforske lidt mere af Salzburg til fods.

The Hills Are Alive privat "Do-Re-Mi"-turné

9. The Hills Are Alive privat "Do-Re-Mi"-turné

På denne udflugt vil du udforske Salzburg og dets smukke omgivelser på sporene af den verdensberømte musical "The Sound of Music". Start din dag med en gåtur gennem Mirabell-haven, der er berømt over hele verden for de Do-Re-Mi-scener, der blev filmet her. Se Pegasus-fontænen, dværghaven samt statuer fra romersk og græsk mytologi og fantastiske, formelt mønstrede blomsterbede. Kør op til et af byens smukkeste udsigtspunkter, som er udødeliggjort i Do-Re-Mi, med en fantastisk udsigt over hele Salzburg og dens tusindårsfæstning. Tilbage i din luksus minibus har du et fotostop nær Maria's Abbey (Nonnberg Abbey) på vej til Leopoldskron Palace (bådscene og lyserød limonade på terrassen). Efter et kort stop ved Leopoldskron kører du videre til slottet Hellbrunn, hvor du har mulighed for at besøge det originale lysthus og haverne. Derefter forlader du byen og kører sydpå ind i de fantastiske bayerske bjerge, hvor åbningsscenen blev filmet. Nu har du chancen for at spinne på en mark i det oprindelige område fra åbningsscenen af "The Hills are Alive". Rejs væk fra de slagne veje ad en naturskøn landevej langs floden Salzach og gennem de smalle kløfter i Lueg-passet til Werfen, hvor du vil køre til toppen af Sound of Music-stien, picnicstedet fra filmen. Nyd et kort hvil her og den storslåede panoramaudsigt. Den sidste del af turen fører dig gennem det østrigske sø-distrikt via de naturskønne veje, hvor dele af åbningsscenen blev optaget, og videre til "Sound of Music"-bryllupskatedralen i Mondsee, hvor den romantiske bryllupsscene blev optaget.

Salzburg: Guidet tur i taxa

10. Salzburg: Guidet tur i taxa

Salzburg, den maleriske østrigske by i hjertet af Alperne, inviterer dig til at tage på en uforglemmelig rejse gennem dens rige historie, fantastiske arkitektur og betagende naturlandskaber med vores eksklusive taxature. Første stop: Mirabell Palace and Gardens, et mesterværk af barokarkitektur og på UNESCO's verdensarvsliste. Når du slentrer gennem de omhyggeligt velplejede haver, vil du blive hensat til den fortryllende verden i "The Sound of Music", hvor Maria og Von Trapp-børnene dansede blandt springvand og statuer. Dernæst tager vi dig med til hjertet af Salzburgs gamle bydel (Altstadt), en labyrint af smalle brostensbelagte gader, middelalderlige torve og skjulte gårde. Her vil du opdage Mozarts fødested, et beskedent gult hus, hvor den legendariske komponist tog sine første åndedrag, og den ikoniske Getreidegasse, en travl shoppinggade med farverige facader og smedejernsskilte. Intet besøg i Salzburg er fuldendt uden et besøg på den majestætiske fæstning Hohensalzburg, der ligger højt over byen på Festungsberg-bakken. Når du kører op til fæstningen med kabelbanen, får du en panoramaudsigt over Salzburgs skyline, indrammet af Alpernes tårnhøje tinder. Gå på opdagelse i slottets middelalderlige kamre, besøg museet for at lære om slottets historie, og glem ikke at tage en selfie med byen, der breder sig ud nedenunder. Derefter besøger vi Schloss Leopoldskron, hvor filmen "Sound of Music" blev optaget. Og til sidst besøger vi Schloss Hellbrunn med sin fængslende historie, betagende arkitektur og legesyge attraktioner.

14 aktiviteter fundet
Sorter efter:

Topseværdigheder tæt på Schloss Leopoldskron

Andre seværdigheder i Schloss Leopoldskron

Vil du se alle oplevelser i Schloss Leopoldskron? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Schloss Leopoldskron

Samlet bedømmelse

4.7
(1.130 anmeldelser)

Jeg elskede absolut denne tur! Guiden David og chaufføren Mickey var strålende. David var så vidende og gav fantastiske, interessante kommentarer langs turen. Der var masser af små lommer med information, som jeg nok aldrig ville have lært andre steder. Det var så sjovt at synge med i tour-bussen (selvom jeg synes, at meget af bussen måske var lidt genert, men hvor var det bedre at have en god gammel sang til den ensomme gedehyrde et al?!!) Jeg var alene, men følte sig som en del af en gruppe. David opfordrede alle til at være venlige og hjælpsomme, og så mange dejlige mennesker tilbød at tage billeder, når jeg prøvede at tage selfies. Der er et par korte stop og derefter et længere stop, når du får chancen for at gå rundt på en af lokationerne og snuppe en bid mad, hvis du ønsker det. Jeg nød turen så meget, at hvis/når jeg vender tilbage til Salzburg, vil jeg helt sikkert gøre det igen! Der er heller ikke for meget gang, så det er velegnet til personer med nedsat mobilitet.

Turen var meget sjov, primært på grund af mængden af indsats og entusiasme den april, vores rejseleder lagde ind i den. Hun er en meget talentfuld dame, som tydeligvis elsker sit job og vil gøre det til en rigtig godbid for alle. På trods af en procentdel af rejsegruppens modvilje mod at deltage, var hun en rigtig trooper. Organisationen var glat, og turen gav mulighed for at besøge nogle smukke landskaber. Vil helt klart anbefale det.

Turen var utrolig. Mitch, vores dejlige rejseguide, var så velinformeret. Hans begejstring for alt 'Sound of Music' var til at tage og føle på. Jeg tog afsted med en bedre forståelse af den kultur og tid, som Sound of Music var baseret på, og det var en fantastisk måde at se de smukke omgivelser i Salzburg på. Bussen var ren og komfortabel, chaufføren var også meget venlig, venlig og høflig. Vil 10/10 anbefale!

April var fantastisk og gjorde turen meget spændende. Evo føjede også til oplevelsen. Det bedste var at synge sammen med alle, den samlede tur var en livstidsoplevelse.

Turnéen bragte lyden af musik til live. Der var aldrig et kedeligt øjeblik i hele turen. Vores guide David var fremragende.