Ting at foretage sig
Schlossplatz, Stuttgart

Schlossplatz, Stuttgart
13 aktiviteter fundet
Sorter efter:

Schlossplatz, Stuttgart: Vores mest anbefalede ture og aktiviteter

Stuttgart 24-timers Hop-On Hop-Off Sightseeing-bustur

Stuttgart 24-timers Hop-On Hop-Off Sightseeing-bustur

Hop ombord på en hop-on-hop-off-bus med denne dagsbillet, og udforsk Stuttgart i dit eget tempo. Din 24-timers hop-on-hop-off-billet giver dig tid nok til at udforske byen, som du ønsker. Du kan vælge mellem den blå og den grønne tur. Du kan stige af og på, så ofte du vil, ved 8 stoppesteder på den blå tur og 8 stoppesteder på den grønne tur i Stuttgart-området. Alternativt kan du blive i bussen og nyde byens flair fra dit sæde. Den blå tur tager ca. 100 minutter, den grønne ca. 60 minutter. Oplev Stuttgarts mange facetter, og gør dig klar til en by fuld af overraskelser. Lær alle mulige interessante og underholdende fakta om Baden-Württembergs pulserende delstatshovedstad med audioguiden, som fås på 10 sprog (ekstra schwabisk kanal og børnekanal) i førsteklasses lydkvalitet. Med en kombinationsbillet kan du udforske den blå og den grønne tur. Bemærk venligst, at den grønne tur kun kører i sommersæsonen fra april til oktober. Blue Tour-stop: 1) Turistinformation 2) Schlossplatz 3) Svinemuseet 4) Mercedes Benz Museum 5) Weingenuss / Römer 6) Weinwanderung 7) Killesberg / Weissenhofmuseum 8) Linden Museum Grønne Tour-stop: 1) Turistinformation 2) Schlossplatz 3) TV-tårnet 4) 'Zacke' tandhjulsbane 5) Kabelbane 6) Marienplatz 7) Karlshöhe 8) Linden Museum

Stuttgart: Guidet spøgelsesvandring

Stuttgart: Guidet spøgelsesvandring

Opdag Stuttgarts uhyggelige historie på en guidet spøgelsestur i den gamle bydel. Se markedspladsen, Kollegiekirken, det gamle slot og Schlossplatz. Lær om mørke møder med hovedløse ryttere og skyggeagtige skikkelser, som stadig kan ses ved daggry i dag. Hør historier om Stuttgarts historie og find blandt andet ud af, hvor bønnekvarteret fik sit navn fra, hvad byen skylder en skjult bæk og om kirkegårde i gamle dage.

Stuttgart: Byens højdepunkter til fods

Stuttgart: Byens højdepunkter til fods

Der er noget særligt over Stuttgarts bymidte. To pragtfulde paladser våger over byens livlige butiksgader, og du er aldrig længere væk end en kort gåtur fra den store slotshave oversået med skulpturer, springvand og søer. I byens centrum ligger Paladspladsen, et levende sted i hjertet af byen, med en bred vifte af gode restauranter og cafeer, omgivet af imponerende bygninger med overdækket indgang, mange af dem med søjler. Få en unik oplevelse ved at spadsere gennem parkerne, det nye barokpalads og Kunstmuseets avantgardefacade - en oplevelse, der overrasker og glæder alle besøgende. Find ud af alt om Stuttgarts fascinerende kulturhistorie og sjove fakta på denne charmerende byvandring.

Stuttgart: Guidet 2-timers eksklusiv byvandring i centrum

Stuttgart: Guidet 2-timers eksklusiv byvandring i centrum

Din personlige guide tager dig med på en underholdende og informativ, cirkulær tur gennem hjertet af Stuttgart. Lær byens største attraktioner og deres historie at kende på denne guidede byvandring. Din byvandring begynder i de øvre slotshaver (Oberer Schlossgarten), før du tager forbi teatret og den internationalt anerkendte Stuttgart Opera. Du vil fortsætte i et adstadigt tempo forbi Eckensee, og sædet for Landtag, det regionale parlament. Derefter tager du videre mod både de nye og gamle slotte, med et kig på den indre gård. Når du kommer til Schlossplatz, har du nået byens sande hjerte. På Schillerplatz vil du høre alt om byens historie, som oprindeligt blev grundlagt tilbage i det 10. århundrede som et stutteri. I markedshallen kan du tage en kulinarisk tur rundt i verden, og kun et stenkast derfra ligger Stuttgarter Marktplatz med rådhuset.

Stuttgart: underholdende guidet tur til den gamle bydels højdepunkter

Stuttgart: underholdende guidet tur til den gamle bydels højdepunkter

Stuttgart, byen mellem skov og vinstokke, har meget at byde på! Lad dig inspirere af højdepunkterne i delstatens hovedstad på en underholdende byrundtur. Fordyb dig i den fascinerende historie om den lille bygd, der blev grundlagt i det 10. århundrede og siden har udviklet sig til en af Tysklands største byer. Slentre gennem den historiske gamle bydel med din guide og oplev de smukkeste hjørner af byen. Beundre det imponerende Nye Palads, en imponerende barokbygning, der nu huser Württembergiske delstatsmuseum. Her finder kunstelskere en imponerende samling af kunstværker og artefakter fra regionen. Arkitekturfans vil elske den fredede Hauptbahnhof, som er et imponerende eksempel på arkitektur fra det 19. århundrede. Under byrundturen gennem Stuttgart vil du lære mere om byens særlige bygninger og arkitektoniske stilarter. Gå ikke glip af byens kulturmile, som er hjemsted for adskillige kunstmuseer. Der er noget at opdage for enhver smag! Ud over den rige historie og det pulserende kulturliv vil du på byrundturen gennem Stuttgart også opleve et af byens største grønne områder, slotshaven, på byrundturen gennem Stuttgart. Nyd naturen her og lad din sjæl dingle. En byrundtur i Stuttgart er den perfekte måde at lære byen og alle dens seværdigheder at kende på. Oplev højdepunkterne som Schillerplatz, de gamle gader i byen, Schlossplatz og det nye slot på tæt hold med din kyndige byguide.

Stuttgart skattejagt og seværdigheder på egen hånd

Stuttgart skattejagt og seværdigheder på egen hånd

Lær Stuttgart at kende i dit eget tempo på denne interaktive skattejagtstur. Du udforsker byen til fods og får point for at løse forskellige typer opgaver: Find seværdigheder: Du skal bruge hints til at finde de bedste seværdigheder og skjulte perler i hele byen. Kortfunktionen i appen hjælper dig med at komme derhen. Løs spørgsmål: Når du er ankommet til det sted, du leder efter, vil du blive stillet spørgsmål om stedet. For det meste er svarene skjult i skilte, billeder osv. En god og sjov måde at lære nye ting om byen på. Hav det sjovt: I løbet af eventyret kan du også forvente spændende fotoopgaver, der kræver en masse kreativitet. Hvis du mestrer snapshots, vil du blive belønnet med point. Undervejs kommer du til fantastiske steder som Staatstheater, Rathaus und Marktplatz, Schlossplatz og mange flere spændende seværdigheder i kvarteret. Når du har booket spillet, får du en spilkode via e-mail med instruktioner om, hvordan du spiller. Tag hen til "Pusteblume-Brunnen", og brug koden til at låse op for spillet i appen. Turen slutter ved Calwer Passage. Oplevelsen er ikke begrænset i tid. Du kan udforske byen i dit eget tempo og holde pauser. Bare download Explorial-appen, gå til startpunktet, og så er du klar til at gå i gang med spillet. Turen varer i gennemsnit omkring 1-2 timer.

Stuttgart historie(r)

Stuttgart historie(r)

Stuttgarts fyrstelige og borgerlige fortid minder om sjove, mærkelige og dramatiske begivenheder fra mange århundreder. Fortalt foran originale kulisser vil disse gamle legender og anekdoter gøre din tur gennem det historiske hjerte af den schwabiske hovedstad lige så spændende og underholdende som en eventyrroman. Turen begynder i hjertet af byen på Schlossplatz. Turen går forbi det nye og gamle palads og fortsætter via Schillerplatz forbi "Stiftskirche" til markedspladsen, hvor turen slutter.

Stuttgart: Byudforskningsspil og rundvisning på din telefon

Stuttgart: Byudforskningsspil og rundvisning på din telefon

Leder du efter en sjov måde at udforske byen på i dit eget tempo? Så er dette byudforskningsspil som skabt til dig! Du vil underholde hele din gruppe med interessante spørgsmål, samtidig med at du lærer dem sjove fakta om byen. Din mission (hvis du vælger at acceptere den): Jackson Wilde, den berømte byudforsker, har brug for din hjælp ... Hjælp ham med at løse quizzer for at samle så mange point som muligt. Med denne aktivitet vil du blive guidet gennem følgende steder: 1. Det offentlige bibliotek 2. En opera 3. Eugenplatz 4. Schlossplatz 5. Det nye palads 6. Det gamle slot 7. Schillerplatz 8. Den kollegiale kirke 9. Hans-im-Glück-fontænen Download appen på Android eller iOS (eller få adgang til den direkte via din browser) for at få adgang til en sjov mission, flere quizzer samt byguider om hvert monument. Så er du klar til at udforske Stuttgart?

Selv-guidet by-rally / skattejagt Stuttgart på tysk

Selv-guidet by-rally / skattejagt Stuttgart på tysk

Udforsk Stuttgart, mens du spiller byrallyet "Der Informant". Løs gåder ved berømte seværdigheder i den spændende historie om frimurerne, og vind spillet. Så snart du har booket spillet, sender vi dig alle de nødvendige oplysninger via e-mail. VIGTIG INFORMATION: - Sværhedsgrad: let til middel - også velegnet til familier med børn - Varighed: 2 til 3 timer - Sprog: tysk Tysk (engelsk version tilbydes separat) - Billetter: Du behøver kun at købe 1 billet pr. gruppe (1-6 personer). - Hver gruppe vil spille med 1 enhed. For grupper på mere end 6 personer kan du købe 2 eller flere billetter. - Du kan booke på forhånd eller også spontant. - Du kan starte, når du vil. Besøg startstedet Schiller-monumentet (i den gamle bydel), åbn linket fra din bekræftelsesmail med din smartphone eller tablet, log ind med dine data, og begynd at spille med det samme. Du vil først blive introduceret til historien om frimurerne: 1783 i Stuttgart: Frimurerlogen er i oprør. I et stykke tid har medlemmerne mistænkt en informant i deres rækker, som rapporterer til hertugen af Württemberg. Han vil have det hemmelige selskab forbudt! Men hvem er den skyldige, som lækker vigtige interne aftaler ved hoffet? Og hvordan kan du fange ham uden at komme endnu mere i hertugens søgelys? Det er dit job at fange informanten, før han kan afsløre flere hemmeligheder. Arbejd sammen i et team (2-6 personer pr. gruppe) for at løse sagen. Er I flere end 6 personer? Så anbefaler vi, at I deler jer op i flere små grupper, for ellers viser erfaringen, at ikke alle er lige godt integreret i spillet. I kan også teste, hvilken gruppe der er hurtigst! Gåde dig vej fra station til station langs denne historie ved hjælp af vores bykort. Løs gåderne ved de smukkeste seværdigheder i Stuttgart og ved vigtige punkter. Det er en del af spillet at gætte de enkelte stationer i byrallyet. De er derfor ikke listet her. Du skal lede efter spor på stationerne for at løse gåderne. I dette spil er der fokus på historien og gåderne, ikke på detaljer om seværdighedernes og byens historiske baggrund. Bevæg dig i dit eget tempo, og tag en pause, når du vil. Varigheden er ca. 2 til 3 timer. Slutningen er i den gamle bydel i Stuttgart i nærheden af slotspladsen.

Berlin: eSIM Internet Data Plan Tyskland højhastigheds 4G/5G

Berlin: eSIM Internet Data Plan Tyskland højhastigheds 4G/5G

Oplev den rige kultur og de maleriske landskaber i Tyskland uden nogensinde at miste forbindelsen! Vores eSIM sikrer, at du har højhastighedsdata lige ved hånden, uanset om du beundrer den ikoniske Brandenburger Tor, fanger den fantastiske natur i Schwarzwald eller navigerer rundt i Münchens livlige ølhaver. Sådan fungerer det: 1. Køb: Vælg det dataabonnement, der passer bedst til din tyske eskapade. 2. Scan og aktivér: Efter købet modtager du en QR-kode. Bare scan den med din eSIM-kompatible enhed, og din digitale rejse begynder! 3. Hold forbindelsen: Oplev problemfri internetadgang, mens du udforsker Tysklands vidundere. Kompatibilitet: Tjek, at din enhed er eSIM-klar. Besøg vores kompatibilitetsliste på https://esimfox.com/pages/compatible-devices for yderligere information.

De mest populære seværdigheder i Stuttgart

Oplevelser i Schlossplatz, Stuttgart

Byer i Tyskland

Andre seværdigheder i Schlossplatz, Stuttgart

Vil du se alle oplevelser i Schlossplatz, Stuttgart? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Schlossplatz, Stuttgart

Samlet bedømmelse

4.5
(714 anmeldelser)