Tilføj datoer

Ting at foretage sig
Schönbrunn-haven

Schönbrunn-haven: Vores mest anbefalede ture og aktiviteter

Wien: Schönbrunn Palace & Gardens Skip-the-Line Tour

1. Wien: Schönbrunn Palace & Gardens Skip-the-Line Tour

Besøg Schönbrunn-slottet og -haverne, og få hurtig adgang inde i denne wienerperle på en guidet rundvisning, der inkluderer skip køen-billetter. Følg en certificeret guide gennem overdådigt interiør, lær om den Habsburgske kongelige familie, og udforsk de rigt udsmykkede slotshaver. Mød din guide foran slottet, og start med en informativ introduktion til den kongelige bygnings historie. Modtag en moderne audioenhed, så du altid kan høre rundvisningens livefortælling undervejs. Nyd at have prioriterede entrébilletter, og få hurtig adgang til slottet. Bliv imponeret over den storslåede indgang, og start din guidede rundvisning gennem 22 repræsentationslokaler i det berømte østrigske slot. Nyd det 40 meter lange 'Große Galerie' og 'Zeremoniensaal', og se hvordan Habsburgdynastiet levede, mens du spadserer gennem overdådige sale og kigger ind i private kamre. Lyt til underholdende historier om de tidligere kongelige, der tilføres typisk wienerhumor af din lokale og venlige guide. Lær ikke kun om den fascinerende historie fra Habsburgs kongelige familie og den berømte kejserinde Sissi, men også om hvordan slottet har udviklet sig i moderne tid, og hvor de kongelige efterkommere nu bor. Efter rundvisningen kan du gå en tur i haverne og se Gloriette, en bue på toppen af en bakke med udsigt over Wiens skove.

Wien: Bykort til offentlig transport og rabat på attraktioner

2. Wien: Bykort til offentlig transport og rabat på attraktioner

Med Vienna City Card kan du tage overalt i Østrigs smukke hovedstad. Når du aktiverer kortet, har du 24, 48 eller 72 timer til at udforske hele byen med gratis og ubegrænset adgang til offentlig transport, herunder metro, sporvogne, regionaltog, busser og natbusser (zone 100). Nyd utallige fordele på museer og seværdigheder, udstillinger, teatre, koncerter, butikker, 20 % rabat på forbrug på hver af de deltagende restauranter og meget mere i hele opholdets varighed (maks. 7 dage). Spar op til 50 % med rabatterne. Hvis du rejser med din familie, er du heldig, da et barn under 15 år rejser gratis med hver indehaver af et citykort. Se venligst appen "ivie - din personlige byguide" for at få fuld information om alle de rabatter, du kan få med dit kort. Download ivie, indtast din 8-cifrede kode for at aktivere og hold dit digitale Wien City Card.

Wien: Mozart- og Strauss-koncert i Schoenbrunn

3. Wien: Mozart- og Strauss-koncert i Schoenbrunn

Tag med på denne udflugt til en koncert i Orangerie Schönbrunn i Wien, en by fuld af magiske slotte og paladser, spektakulære musikalske begivenheder og en hoflig tradition, der går mange hundrede år tilbage. I Schönbrunn vil du opleve magien og spektaklet i dette UNESCO-verdensarvssted, hvor Mozart engang spillede cembalo. Føl dig velkommen på Schönbrunn-slottet. Lyt, når slotsorkestret spiller mesterværker af Wolfgang Amadeus Mozart og Johann Strauss. Hvis du er VIP-billetholder, får du en gratis drink, adgang til VIP-loungen med separat garderobe og et personligt program! Tidsplan for programmet: 20:00 Indgang til koncertsalen 20:30 Start af koncerten 22:15 ca. afslutning af koncerten Billetterne til koncerten kan afhentes fra kl. 10.00 til 18.30 i Orangeriet Schönbrunn og fra kl. 19.00 til 20.30 i billetkontoret på koncertstedet. På udvalgte datoer finder koncerterne sted i Det Store Galleri eller i Hvidguldssalen direkte i slottet, i Schönbrunn Slotsteater eller andre koncertsale i Wien.

Vienna PASS: 1, 2, 3 eller 6 dages sightseeing

4. Vienna PASS: 1, 2, 3 eller 6 dages sightseeing

Vienna PASS er din nøgle til en uforglemmelig oplevelse i Wien. Du får gratis adgang til Wiens største seværdigheder, såsom Schönbrunn Slot og Schönbrunn Zoo, det gigantiske pariserhjul, den spanske rideskole, Albertina Museum og mange andre. Du får også ubegrænset rejse med hop-on hop-off sightseeingbusserne, som er den perfekte måde at komme fra den ene seværdighed til den næste. Kombiner funktionerne i Vienna PASS for at designe dit eget sightseeingprogram. Kortet ledsages af en guidebog i høj kvalitet med insidertips og detaljerede oplysninger om byen. Vienna PASS kan købes for 1, 2, 3 eller 6 på hinanden følgende dage. Børn under 6 år får gratis adgang til de altomfattende tilbud, hvis de ledsages af en voksen, der har et Vienna PASS. Attraktioner: - Schönbrunn Slot (inklusive labyrinten, Gloriette og andre attraktioner) - Schönbrunn Zoo - Kæmpe pariserhjul - Kunsthistorisk museum - Albertina Museum & Kunstgalleri - Museum for naturhistorie - Danube Tower - Leopold Museum - Det kejserlige skatkammer - Den Spanske Rideskole - Hofburg kejserlige palads - Kejserlig møbelsamling - Museum for teknologi - Bank Austria Kunstforum - Museum for moderne kunst (mumok)- Wiens statsopera - guidet tur - Museum for militærhistorie - Madame Tussauds - Øvre Belvedere - Nedre Belvedere - 21er Haus - Museum for moderne kunst - Vinterpaladset - Den kejserlige gravhvælving - Klosteret Klosterneuburg - Liechtenstein Slot - Beethoven Museum - Plus mere end 50 andre seværdigheder Ubegrænset Hop-on Hop-off ture Udforsk byen med ubegrænsede ture på de praktiske hop-on hop-off-busser: - 4 hop-på-hop-af-ruter - 50 stop (korte intervaller) - Gratis Wi-Fi - Gratis audioguide på 16 sprog - Børnekanal på engelsk og tysk - App til guidet vandretur Hurtig indgang Spar værdifuld tid med fast track-indgang til mange seværdigheder. Vienna PASS leveres med en guidebog, en app og et bonushæfte. Guidebogen og appen er fyldt med vigtig information, insidertips og særlige tilbud. Nyd attraktive rabatter hos eksklusive partnere med dit bonushæfte.

Wien: Spring over turen til Schonbrunn-paladset og haven

5. Wien: Spring over turen til Schonbrunn-paladset og haven

Vil du springe køerne over til Schönbrunn-paladset, få eksklusiv adgang til de 24 kejserlige værelser og nyde kommentarer kun på ét sprog, mens du udforsker paladset og dets fantastiske haver på en lille, velorganiseret gruppetur? Book nu og nyd en 5-stjernet oplevelse på Wiens mest populære attraktion! Book en 2,5-timers gruppetur til Schonbrunn Palace and Gardens med en professionel guide. Vi udnytter de forudbestilte billetter til at springe køerne over inde i paladset og udforske de 24 rum på Highlights Tour, som kun er tilgængelig for Schonbrunns officielle partnere. Det betyder, at vi vil se mere end individuelle besøgende, der tager på Imperial Tour, som springer det smukke Lantern Room og Hunting Room over. Under hele turen vil vores ekspertguide udpege de imponerende kunstværker, den indviklede arkitektur og de udsmykkede møbler, der pryder hvert rum, og fortælle interessante fakta om det overdådige hofliv i Habsburg-dynastiet, herunder Sisi og Maria Theresa. Når vi har forladt paladsets indre, begiver vi os ud i de store haver, som er hjemsted for talrige statuer, springvand og andre arkitektoniske detaljer som de romerske ruiner og Gloriette. Kun denne kombinerede tur til paladset og haverne vil give dig en fuld forståelse af Schonbrunns skønhed, historie og arv, så book nu for ikke at gå glip af noget!

Spring køen over: Schönbrunn Slot og byrundtur i Wien

6. Spring køen over: Schönbrunn Slot og byrundtur i Wien

Benyt fordelene ved denne tur og spring køerne over ved Schönbrunn Slot! Få et samlet indtryk af de mest betydningsfulde historiske seværdigheder i Wien. Med bus tager turen dig langs Ringstraße, hjemsted for adskillige arkitektoniske perler såsom Statsoperaen, Kunsthistorisk Museum med sin verdensberømte samling, Habsburg Museum og Naturhistorisk Museum. Oplev museumskvarteret, Hofburg-slottet (kejsernes vinterresidens), det østrigske parlament, rådhuset og hofteatret. Højdepunktet i dit besøg er en guidet tur gennem hallerne i Schönbrunn-slottet, den tidligere kejserlige sommerresidens, der blandt andet var vært for Maria Theresa.

Wien: Guidet tur til Schönbrunn-slottet og haven

7. Wien: Guidet tur til Schönbrunn-slottet og haven

Nyd en fængslende rejse gennem tiden med denne eksklusive guidede tur på Schönbrunn Slot. Træd ind i Maria Theresias private verden, når vi låser dørene op til hendes overdådigt indrettede lejligheder. Forundres over overdådigheden i Det Store og Det Lille Galleri, hvor udsmykkede gulddekorationer og betagende malede lofter transporterer dig til en svunden tid med kongelig storhed. Oplev den fortryllende karrusel Rom og den majestætiske ceremonisal, som er udsmykket med mesterlige malerier, der fortæller historier om paladsets berømte historie. Når du krydser salene, vil du blive fordybet i den rige gobelin af Wiens kejserlige fortid. Gå udendørs for at udforske den kejserlige park og have, der omgiver paladset. Spadser gennem de omhyggeligt velplejede landskaber, hvor duften af blomstrende blomster gennemstrømmer luften. Slap af midt i roen i denne grønne oase, som engang blev besøgt af kongelige. Denne tur er tosproget (tysk/engelsk på samme tid).

Wien: Flexipass til 2, 3, 4 eller 5 top-seværdigheder

8. Wien: Flexipass til 2, 3, 4 eller 5 top-seværdigheder

Oplev Wiens mest berømte seværdigheder ved at følge dit personlige program i henhold til dine interesser. Vælg mellem op til 60 forskellige seværdigheder og sightseeingtilbud, der inkluderer 2, 3, 4 eller 5 attraktioner i dit program. Tag med på en hop-on hop-off-tur for at få et overblik over Wiens vigtigste seværdigheder, eller besøg Prater. Se Donautårnet, Haydn-huset eller Johann Strauß' lejlighed. Besøg det jødiske museum eller det kejserlige skatkammer. Vælg et af de mange museer, besøg den spanske rideskole eller slentre gennem Schönbrunn Zoo. Attraktioner: - Hop-on Hop-off-billet til 24 timer og alle linjer (tæller som 1 attraktion) - Rundvisning i Schönbrunn State Apartments - Schloss Hof & Schlosss Niederweiden - Sisi Museum - Schönbrunn Zoo - Pariserhjul - Museum for naturhistorie - Danube Tower - Leopold Museum - Det kejserlige skatkammer - Den Spanske Rideskole - Museum for moderne kunst (Mumok) - Øvre Belvedere - Klosterneuburg Kloster - Wiener Statsopera - guidet tur - Albertina - City Cruise (Ddsg) - Kunsthistorisches Museum - Madame Tussauds - Schönbrunn Panoramabahn - Beethoven Museum Heiligenstadt - Mak (Museum for Anvendt Kunst) - Geymüllerschlössel - Og mere end 40 andre seværdigheder

Wien: Schönbrunn Slot, aftenrundvisning, middag og koncert

9. Wien: Schönbrunn Slot, aftenrundvisning, middag og koncert

Bring en vidunderlig aften på slottet Schönbrunn i Wien med rundvisning, middag og koncert. Fordyb dig i kejserinde Maria Theresa og kejser Franz Joseph I's verden, og udforsk det kejserlige jagtslot efter lukketid med en audioguide på 16 sprog. Smag dig mæt i en 3-retters middag før en klassisk koncert. Mød op ved paladsets indgang til slottet. Beundre den storslåede arkitektur og det udsøgte interiør, mens du lytter til din audioguide. Nyd derefter en 3-retters middag på en restaurant i gåafstand fra paladset. Efter middagen kan du tage tilbage til Orangeriet og nyde musik af Mozart og Strauss og opleve en koncert i den storslåede koncertsal. Nyd de vidunderlige ouverturer, arier og duetter fra Wolfgang Amadeus Mozarts koncerter og operaer, såsom "Figaros bryllup", "Tryllefløjten" og "Don Giovanni". De mest populære arier, valser og polkaer fra valsekongen Johann Strauss vil begejstre dig i anden halvdel, såsom "Die Fledermaus", "Sigøjnerbaronen", "Den blå Donau" og "Radetzkymarch". Orkestret akkompagneres af 2 operasangere.

Wien: Adgangsbillet til Schönbrunn Slot med frokost

10. Wien: Adgangsbillet til Schönbrunn Slot med frokost

Oplev skønheden i Schönbrunn Slot med vores 2-retters frokost og audioguide-pakke. Begynd din oplevelse med en lækker 2-retters menu på Joseph II - Schönbrunn Palace Restaurant, der byder på en traditionel Wiener Schnitzel af svinekød eller et vegetarisk alternativ og en lækker æblestrudel. Derefter kan du tage på en 50 minutters audioguidet rundvisning på Schönbrunn Slot, der starter direkte fra restauranten. Nyd en fascinerende rejse gennem slottets private kamre, sydvendte receptionsrum, statslejlighederne og Maria Theresas kammer. Gå ikke glip af denne mulighed for at forkæle dig selv med et lækkert måltid og opleve det storslåede Schönbrunn Slot!

Alle aktiviteter

40 aktiviteter fundet
Sorter efter:

Andre seværdigheder i Schönbrunn-haven

Vil du se alle oplevelser i Schönbrunn-haven? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Schönbrunn-haven

Samlet bedømmelse

4.5
(6.234 anmeldelser)

Jeg troede, jeg ville spare penge, men det gjorde jeg ikke, og jeg var også nødt til at finde en måde at udskrive billetten på! Når du først har det, behøver du ikke at validere det. Vis det, hvis du bliver bedt om det af en inspiceret billet. Det viser den dag, passet starter

Meget gode forbindelser overalt, du kan stige af og på så ofte du vil, og det er meget fleksibelt. Absolut en thumbs up og det værd, hvis du er der i flere dage.

Det var spændende og en meget vidende guide. Vi var på et luksushotel, vi var kun 6 personer.

Uundværlig for en tur til Wien og for at drage fordel af rabatter på mange faciliteter.

Dygtige musikere og sangere, men havde ønsket flere af de mest kendte melodier.