Oplevelser i
Schwerin

Vælg datoer

Topseværdigheder i Schwerin

Ofte stillede spørgsmål om Schwerin

Hvilke topattraktioner skal man opleve i Schwerin?

De topattraktionerne der skal opleves i Schwerin er:

Andre seværdigheder i Schwerin

Vil du se alle oplevelser i Schwerin? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Schwerin

Samlet bedømmelse

4.6 / 5

baseret på 194 anmeldelser

Schwerin kompakt, anbefales!

Vi havde brugt 2-dages lejlighed og var i stand til at nyde to meget forskellige ledsagere. Den første understregede sjove historier, den anden var mere faktuel og yderst informativ. Heldigvis var det den gamle byfestival, så vi kunne kende dele af byen, der normalt ikke er besøgt. I øvrigt fungerer QR-koden ikke med buschaufførerne. De har ikke en læser. Efter at have talt i lang tid gav han mig en normal billet.

Det er det værd !

Meget god, detaljeret, interessant og alligevel afslappet "rejseguide" med en times kørsel gennem de udendørs områder og indre byområder. Efter næsten 20 års valg i DDR ville jeg "vende hjem" med det samme. Kort sagt, sammen med en 4 sø tur kan du føle dig hjemme i Schwerin med det samme. Forresten kan den onlinebestilte billet byttes mod en individuel billet med buschaufføren.

Vi kunne godt lide det meget med buschaufføren Inka og busens talskvinde!

Da bussen ankom, blev kommentarer behandlet på forhånd, vejret var godt, der var kolde drikke på bussen, talskvinden gav os meget god information om Schwerin og Schwerins historie, det var en vidunderlig tur på den konvertible dobbeltdækker bus! Vi kommer igen !! Du kan kun "anbefale" deres tilbud! Tak venlig hilsen fra Havelland

Vores familie nød virkelig byturen, især byguiden. Hun gav os en masse tip om, hvad der ellers skulle ses i Schwerin, eller hvad vi skulle gøre med børn, og hun tog også børnene i betragtning.

Hej! Vi var i stand til at nyde turen i 2 dage i oktober. Bussens ledsager adresserede alle seværdighederne personligt. Det var bare vidunderligt.