Sea Life London Aquarium

Sea Life London Aquarium

Sea Life London Aquarium: Vores mest anbefalede ture og aktiviteter

London: Big Bus Hop-on Hop-off, flodkrydstogt og London Eye

1. London: Big Bus Hop-on Hop-off, flodkrydstogt og London Eye

Opdag det bedste af London med en hop-on, hop-off-tur ombord på en åben dobbeltdækkerbus, og nyd en tur i London Eye som en del af din billet. Nyd også et afslappende flodkrydstogt langs Themsen som en del af din billet. Big Bus 24-timers Hop-on, Hop-off Sightseeing Tour En hop-on, hop-off-tur er den ideelle måde at opdage de bedste seværdigheder, vartegn og attraktioner i London i dit eget tempo. Turen giver dig ubegrænset hop-on hop-off-adgang med stop strategisk placeret på de bedste steder, herunder Big Ben, Buckingham Palace, London Eye, Westminster Abbey, Tower Bridge og St Paul's Cathedral. The London Eye Hop af bussen ved Westminster Bridge for at tage en uforglemmelig tur i pariserhjulet London Eye. Fra toppen kan du nyde den betagende 360-graders panoramaudsigt over byens imponerende skyline. Se byens mest berømte seværdigheder, herunder Big Ben og Houses of Parliament fra et uovertruffent fugleperspektiv. Cruise på Themsen Med alle billettyper kan du nyde et bådcruise langs Themsen mellem Tower of London og Westminster Pier (i begge retninger). Start din tur ved et af Big Bus' stoppesteder. Populære startsteder inkluderer London Eye, Marble Arch, Victoria Station og Trafalgar Square. Højdepunkterne på Big Bus-ruten er bl.a: Buckingham Palace og vagtskifte Houses of Parliament Big Ben Westminster Abbey Downing Street 10 Whitehall Piccadilly Circus, Oxford Street Regent Street Trafalgar Square London Eye London Dungeon Sea Life London Aquarium Madame Tussauds Covent Garden Bank of England Monument St Pauls Cathedral Tower of London Tower Bridge The Shard Rådhuset Lambeth Palace British Museum Marble Arch Mayfair Green Park Hyde Park Corner Harrods South Kensington Museums Kensington Palace Notting Hill.

London: Adgangsbillet til SEA LIFE

2. London: Adgangsbillet til SEA LIFE

Hjem til en af Europas største samlinger af globalt havliv, udforsk en fascinerende undervandsverden lige i hjertet af London. Rejs gennem 14 temazoner fordelt på tre etager, og mød tusindvis af væsner i spændende omgivelser, mens du opdager, hvor smukke og skrøbelige verdens marine økosystemer er. Mere end 500 forskellige arter lever i 65 skærme med nogle betagende funktioner og masser af interaktive ting undervejs. Gå en tur på den vilde side, og se fra en ophængt glasplatform, mens 10 arter af hajer svømmer under dine fødder. Fortsæt til den nye Ice Adventure-attraktion og se et glitrende land af frost og sne, hvor Gentoo Penguins Kongerige ligger. Tag med dem på et iskoldt eventyr i deres arktiske rige, mens de plasker og dykker mellem de snehvide kasketter. Føler du dig modig nok til at vandre gennem Amazonas? Ranger Andy inviterer dig til at opdage et helt nyt regnskovseventyr! En storm har ramt, og Ranger Andy har brug for din hjælp til at afdække, hvad der ligger under overfladen i Amazonas. Fordyb dig i en verden af uhyggelige kravler, charmerende crocs og nysgerrige væsner. Kom kun få centimeter væk fra Goliath-fuglespisende tarantel, og ræs en koloni af bladskærermyrer for at finde dronningen, før du ser fødevanviddet i Storbritanniens største samling af piranhaer

London: Kombibillet til Madame Tussauds, London Eye og SEA LIFE

3. London: Kombibillet til Madame Tussauds, London Eye og SEA LIFE

Begynd ved den ikoniske Madame Tussaud's, og tag dig op ad den røde løber for at se alle dine yndlingsstjerner. Bliv personlig med berømtheder på A-listen, sportslegender, politiske sværvægtere og historiske ikoner samt kongefamilien på den kongelige balkon. Deltag i den ultimative fest, og bland dig med folk som Eddie Redmayne, Benedict Cumberbatch og Tom Hardy. Besøg derefter The London Eye og kom tæt på Big Ben, Houses of Parliament og Buckingham Palace; du kan endda se så langt som til Windsor Castle på en klar dag. Oplev London fra en anden vinkel på verdens højeste udkragede observationshjul, 135 meter over byen. Træd ind i din kapsel, nyd den gradvise rotation og bare stå og stirre på travlheden under dig, den smukke solnedgang over byen eller de tusindvis af blinkende lys efter mørkets frembrud. Afslut på en af Europas største samlinger af globalt havliv, SEA LIFE London. Rejs gennem 14 tematiske zoner fordelt på 3 etager, og opdag tusindvis af undervandsvæsner, fra grønne skildpadder til hajer. Mød regnskovens væsner og fordyb dig i en verden af uhyggelige kravler, krokodiller og væsner.

London: Pass til 5 topattraktioner med Madame Tussauds

4. London: Pass til 5 topattraktioner med Madame Tussauds

Se alle 5 af Londons mest ikoniske attraktioner med denne kombinerede attraktionsbillet. Besøg Madame Tussauds, SEA LIFE Aquarium, London Dungeon, 'DreamWorks Tours: Shrek's Adventure!" og London Eye. Nyd at se dem i den rækkefølge, du ønsker, med en billet, der er gyldig i 90 dage. Madame Tussauds London: Indgangen inkluderer adgang til Star Wars Experience, Marvel 4D Universe og Chamber of Horrors. Kom helt tæt på dine yndlingsberømtheder, sportslegender og historiske ikoner, og genoplev de tider, begivenheder og øjeblikke, der fik verden til at tale om dem. SEA LIFE London Akvarium: Akvariet er hjemsted for 400 forskellige arter i over 50 udstillinger. Se hajer, rokker og klovnefisk, muræner, dragefisk og krabber, der går sidelæns. Det er det perfekte sted at stå ansigt til ansigt med en haj og selv opleve livet under vandet! London Eye: London Eye ligger i hjertet af hovedstaden og roterer yndefuldt over Themsen over for Houses of Parliament og Big Ben. Med sine 135 meter er London Eye verdens højeste udkragede observationshjul, der tilbyder en betagende 360-graders udsigt over hovedstaden og dens berømte vartegn. The London Dungeon: The London Dungeon er en enestående spændende attraktion, der fører dig tilbage til hovedstadens farligste fortid. Se, hør, føl og (ahem) lugt de skræmmende morsomme figurer fra de "dårlige gamle dage", når de kommer til live foran dig. DreamWorks Tours: Shreks eventyr! London: Træd ind i landet Far Far Away, hvor du finder Shrek og hans højt elskede Dreamworks-venner. Stig om bord på den magiske Dreamworks røde London-bus, der køres af det drilske æsel, hvor kaos, ulykke og endeløs morskab er i højsædet.

London: Kombibillet til SEA LIFE og London Eye

5. London: Kombibillet til SEA LIFE og London Eye

Tag med på en rundvisning i SEA LIFE London Aquarium og London Eye med en kombinationsbillet. Se undervandsvæsner som skildpadder, vandmænd og mere, før du ser den magiske solnedgang fra London Eye. Begynd ved en af Europas største samlinger af globalt havliv, SEA LIFE London. Rejs gennem 14 tematiske zoner fordelt på 3 etager, og opdag tusindvis af undervandsvæsner, fra grønne skildpadder til hajer. Udforsk Storbritanniens største koralrev i det nye Coral Kingdom. Gå gennem regnskovseventyret, og lær de uhyggelige kravler i Amazonas regnskoven at kende, før du kommer helt tæt på de fascinerende vandmænd i Ocean Invaders. Lær også om SEA LIFEs 'Breed, Rescue and Protect'-bevaringsprogram. Rundt om hjørnet er det ikoniske London Eye. Klatre ombord på et af verdens største observationshjul, 135 meter højt. Træd ind i din kapsel og nyd den gradvise rotation, mens du ser ud over Londons bybillede. Kom tæt på Big Ben, Houses of Parliament og Buckingham Palace. Se travlheden under dig, og hvis du vælger at tage afsted om aftenen, så se en smuk solnedgang over byen eller tusindvis af lys efter mørkets frembrud.

London: Madame Tussauds, SEA LIFE og adgang til London Dungeon

6. London: Madame Tussauds, SEA LIFE og adgang til London Dungeon

Spar med denne kombinationsbillet til tre af Londons mest ikoniske attraktioner. Mød dine yndlingsberømtheder på Madame Tussauds, fordyb dig i den marine verden på SEA LIFE, og bliv forskrækket i London Dungeon. Begynd ved den ikoniske Madame Tussauds og kom op ad den røde løber for at se alle dine yndlingsstjerner. Bliv personlig med berømtheder på A-listen, sportslegender, politiske sværvægtere og historiske ikoner såvel som den kongelige familie på den kongelige balkon. Besøg derefter en af Europas største samlinger af globalt havliv, SEA WORLD London. Rejs gennem 14 tematiske zoner fordelt på 3 etager, og opdag tusindvis af undervandsvæsner, fra grønne skildpadder til hajer. Tag endelig til London Dungeon, en enestående spændende attraktion, der vil føre dig tilbage til hovedstadens mest farefulde fortid. Se, hør og mærk de uhyggeligt morsomme karakterer fra de 'dårlige gamle dage', når de kommer til live foran dig.

SEA LIFE London & DreamWorks Shrek's Adventure: Kombibillet

7. SEA LIFE London & DreamWorks Shrek's Adventure: Kombibillet

Besøg to af Londons største attraktioner til én fantastisk pris. Start ved SEA LIFE London, en af Europas største samlinger af havliv, og bliv derefter med i dit eget sjove eventyr i Kingdom of Far Far away i DreamWorks Shrek's Adventure. Begynd ved en af Europas største samlinger af globalt havliv, SEA LIFE London. Oplev tusindvis af undervandsvæsner, fra grønne skildpadder til enorme hajer. Udforsk Storbritanniens største koralrev i det nye koralrige, og rejs gennem mangroverne sammen med de fastboende klovnefisk, kardinalfisk og ægte tangs. Gå gennem regnskovseventyret, og lær Amazonas regnskovens uhyggelige kravler at kende, før du kommer helt tæt på de fascinerende vandmænd i Ocean Invaders. Lær også om SEA LIFEs 'Breed, Rescue and Protect'-bevaringsprogram. Så tag dig til Shrek's Adventure og stjerne i dit eget eventyr. Begynd din rejse med at gå ombord på den magiske 4D flyvende bus ledsaget af et drilsk æsel. Besøg Askepot i Shreks sump, stød ind i Puss in Boots, red Pinocchio fra torturhjulet, og kog noget magi sammen med Muffin-manden. Udforsk 12 sjove eventyr i enestående eventyr-tema live-shows med levende skuespillere, fængslende historiefortælling, specialeffekter og ekstraordinære DreamWorks-animationer, så du kan se, høre, røre, lugte og føle eventyret, alt sammen akkompagneret af æselets frækhed. vejen.

London: Tower of London, Hop-on, Hop-off bus og flodkrydstogt

8. London: Tower of London, Hop-on, Hop-off bus og flodkrydstogt

Udforsk den historiske by London ombord på en hop-on, hop-off sightseeingbus, og nyd indgangen til Tower of London som en del af din billet. Udnyt den ubegrænsede udsigt fra en åben dobbeltdækkerbus til at se de bedste seværdigheder og vartegn i London, herunder Big Ben og Houses of Parliament, London Eye, Westminster Abbey, Tower Bridge, St Pauls Cathedral, Buckingham Palace og mange flere. Du kan hoppe på og af bussen så mange gange, du vil, på tværs af 3 ruter og skabe din egen skræddersyede bytur. Hop af bussen ved Tower of London for at beundre de storslåede kronjuveler og opdage hemmelighederne og historierne om Storbritanniens vigtigste middelalderlige fæstning og kongelige palads. Nyd en guidet tur ledet af en Yeoman Warder, også kendt som en Beefeater, og fordyb dig i historie og legender, når du besøger White Tower, Bloody Tower og Traitors' Gate. Flodkrydstogt Nyd et envejs-krydstogt langs Themsen fra Westminster til Tower of London (i begge retninger). Afgangstiderne for flodkrydstogtet varierer, men der er ture cirka hvert 15. minut om sommeren og hvert 30.-40. minut om vinteren. Krydstogtet tager cirka 40 minutter. Gå om bord ved Westminster eller Tower Pier. Big Bus Route Højdepunkter på Big Bus-ruten: - Buckingham Palace og vagtskifte - Houses of Parliament - Big Ben - Westminster Abbey - Downing Street 10 - Whitehall - Piccadilly Circus - Oxford Street - Regent Street - Trafalgar Square - London Eye - London Dungeon - Sea Life London Aquarium - Madame Tussauds - Covent Garden - Bank of England - Monument - St Pauls Cathedral - Tower of London - Tower Bridge - The Shard - Rådhuset - Lambeth Palace - British Museum - Marble Arch - Mayfair - Green Park - Hyde Park Corner - Harrods - South Kensington Museums - Kensington Palace - Notting Hill

Sightseeing Flex Pass London

9. Sightseeing Flex Pass London

Besøg dine yndlingsattraktioner med London Sightseeing FLEX Pass. Vælg antal attraktioner fra over 30 valgmuligheder, download passet til din telefon, og scan ved indgangen for at komme ind. Dit FLEX Pass er gyldigt i 60 dage fra aktiveringen ved dit første attraktionsbesøg. Besøg 3, 4, 5, 6 eller 7 attraktioner fra 30+ muligheder i løbet af 60 dage. - Bedst til lokale eller besøgende, der måske allerede har været i London og kun ønsker at besøge nogle få populære attraktioner. - Perfekt til besøgende med et stramt budget til sightseeing. - Også for besøgende på forretningsrejse med begrænset tid til sightseeing. Muligheder i London: - Big Bus London Hop-on, Hop-off Oplevelsesbillet - 2-dages River Pass på Thames River Sightseeing - Tower of London - Kensington Palace - Rundvisning på Londons stadion - Madame Tussauds London - Sealife London Aquarium - Lastminute.com London Eye - Royal London - fordybende audiotur Se den fulde liste over muligheder på https://www.sightseeingpass.com/en/london/flex-pass/attraction-list/ota

Transfer til London Heathrow lufthavn med Meet & Greet

10. Transfer til London Heathrow lufthavn med Meet & Greet

London, hovedstaden i Storbritannien, der er populær som en af verdens ældste storbyer med en historie på mere end to årtusinder, er en fremtrædende rejse- og forretningsdestination. Den fungerer som landets centrum for økonomi, transport og kultur, hvilket tiltrækker enorme mængder turister året rundt. Turisterne kommer her for at se monumenterne fra en af de ældste monarker i verden. London er i sig selv en perfekt blanding af modernitet og en bemærkelsesværdig historie, hvilket gør London til et perfekt sted for rejseentusiaster af alle slags. Vi hos BaronFleet har en tendens til at betjene sådanne rejsende med de bedste premium limousine-booking-tjenester for at hjælpe dem med at opleve en luksuriøs tur. Vi er selv backpackere og forstår præcis, hvad en rejseelsker har brug for. Det bliver vores primære ansvar at skabe en rejse, der er skræddersyet til vores rejsende. Vi leverer de bedste chauffører, der er velinformerede om turistattraktionerne og udviser en varm holdning til vores passagerer bare for at få dem til at føle sig godt tilpas i et fjernt land. Bare book en BaronFleet og nyd en kundecentreret, komfortabel og professionel chaufførservice i London. Vi er den første on-demand premium bilreservationstjeneste fra GCC, der leverer premium limousineservice i London til vores værdsatte kunder og gæster.

10 aktiviteter fundet
Sorter efter:

Topseværdigheder tæt på Sea Life London Aquarium

Sea Life London Aquarium: Vores mest anbefalede ture og aktiviteter

London: Big Bus Hop-on Hop-off, flodkrydstogt og London Eye

London: Big Bus Hop-on Hop-off, flodkrydstogt og London Eye

Opdag det bedste af London med en hop-on, hop-off-tur ombord på en åben dobbeltdækkerbus, og nyd en tur i London Eye som en del af din billet. Nyd også et afslappende flodkrydstogt langs Themsen som en del af din billet. Big Bus 24-timers Hop-on, Hop-off Sightseeing Tour En hop-on, hop-off-tur er den ideelle måde at opdage de bedste seværdigheder, vartegn og attraktioner i London i dit eget tempo. Turen giver dig ubegrænset hop-on hop-off-adgang med stop strategisk placeret på de bedste steder, herunder Big Ben, Buckingham Palace, London Eye, Westminster Abbey, Tower Bridge og St Paul's Cathedral. The London Eye Hop af bussen ved Westminster Bridge for at tage en uforglemmelig tur i pariserhjulet London Eye. Fra toppen kan du nyde den betagende 360-graders panoramaudsigt over byens imponerende skyline. Se byens mest berømte seværdigheder, herunder Big Ben og Houses of Parliament fra et uovertruffent fugleperspektiv. Cruise på Themsen Med alle billettyper kan du nyde et bådcruise langs Themsen mellem Tower of London og Westminster Pier (i begge retninger). Start din tur ved et af Big Bus' stoppesteder. Populære startsteder inkluderer London Eye, Marble Arch, Victoria Station og Trafalgar Square. Højdepunkterne på Big Bus-ruten er bl.a: Buckingham Palace og vagtskifte Houses of Parliament Big Ben Westminster Abbey Downing Street 10 Whitehall Piccadilly Circus, Oxford Street Regent Street Trafalgar Square London Eye London Dungeon Sea Life London Aquarium Madame Tussauds Covent Garden Bank of England Monument St Pauls Cathedral Tower of London Tower Bridge The Shard Rådhuset Lambeth Palace British Museum Marble Arch Mayfair Green Park Hyde Park Corner Harrods South Kensington Museums Kensington Palace Notting Hill.

London: Adgangsbillet til SEA LIFE

London: Adgangsbillet til SEA LIFE

Hjem til en af Europas største samlinger af globalt havliv, udforsk en fascinerende undervandsverden lige i hjertet af London. Rejs gennem 14 temazoner fordelt på tre etager, og mød tusindvis af væsner i spændende omgivelser, mens du opdager, hvor smukke og skrøbelige verdens marine økosystemer er. Mere end 500 forskellige arter lever i 65 skærme med nogle betagende funktioner og masser af interaktive ting undervejs. Gå en tur på den vilde side, og se fra en ophængt glasplatform, mens 10 arter af hajer svømmer under dine fødder. Fortsæt til den nye Ice Adventure-attraktion og se et glitrende land af frost og sne, hvor Gentoo Penguins Kongerige ligger. Tag med dem på et iskoldt eventyr i deres arktiske rige, mens de plasker og dykker mellem de snehvide kasketter. Føler du dig modig nok til at vandre gennem Amazonas? Ranger Andy inviterer dig til at opdage et helt nyt regnskovseventyr! En storm har ramt, og Ranger Andy har brug for din hjælp til at afdække, hvad der ligger under overfladen i Amazonas. Fordyb dig i en verden af uhyggelige kravler, charmerende crocs og nysgerrige væsner. Kom kun få centimeter væk fra Goliath-fuglespisende tarantel, og ræs en koloni af bladskærermyrer for at finde dronningen, før du ser fødevanviddet i Storbritanniens største samling af piranhaer

London: Kombibillet til Madame Tussauds, London Eye og SEA LIFE

London: Kombibillet til Madame Tussauds, London Eye og SEA LIFE

Begynd ved den ikoniske Madame Tussaud's, og tag dig op ad den røde løber for at se alle dine yndlingsstjerner. Bliv personlig med berømtheder på A-listen, sportslegender, politiske sværvægtere og historiske ikoner samt kongefamilien på den kongelige balkon. Deltag i den ultimative fest, og bland dig med folk som Eddie Redmayne, Benedict Cumberbatch og Tom Hardy. Besøg derefter The London Eye og kom tæt på Big Ben, Houses of Parliament og Buckingham Palace; du kan endda se så langt som til Windsor Castle på en klar dag. Oplev London fra en anden vinkel på verdens højeste udkragede observationshjul, 135 meter over byen. Træd ind i din kapsel, nyd den gradvise rotation og bare stå og stirre på travlheden under dig, den smukke solnedgang over byen eller de tusindvis af blinkende lys efter mørkets frembrud. Afslut på en af Europas største samlinger af globalt havliv, SEA LIFE London. Rejs gennem 14 tematiske zoner fordelt på 3 etager, og opdag tusindvis af undervandsvæsner, fra grønne skildpadder til hajer. Mød regnskovens væsner og fordyb dig i en verden af uhyggelige kravler, krokodiller og væsner.

London: Pass til 5 topattraktioner med Madame Tussauds

London: Pass til 5 topattraktioner med Madame Tussauds

Se alle 5 af Londons mest ikoniske attraktioner med denne kombinerede attraktionsbillet. Besøg Madame Tussauds, SEA LIFE Aquarium, London Dungeon, 'DreamWorks Tours: Shrek's Adventure!" og London Eye. Nyd at se dem i den rækkefølge, du ønsker, med en billet, der er gyldig i 90 dage. Madame Tussauds London: Indgangen inkluderer adgang til Star Wars Experience, Marvel 4D Universe og Chamber of Horrors. Kom helt tæt på dine yndlingsberømtheder, sportslegender og historiske ikoner, og genoplev de tider, begivenheder og øjeblikke, der fik verden til at tale om dem. SEA LIFE London Akvarium: Akvariet er hjemsted for 400 forskellige arter i over 50 udstillinger. Se hajer, rokker og klovnefisk, muræner, dragefisk og krabber, der går sidelæns. Det er det perfekte sted at stå ansigt til ansigt med en haj og selv opleve livet under vandet! London Eye: London Eye ligger i hjertet af hovedstaden og roterer yndefuldt over Themsen over for Houses of Parliament og Big Ben. Med sine 135 meter er London Eye verdens højeste udkragede observationshjul, der tilbyder en betagende 360-graders udsigt over hovedstaden og dens berømte vartegn. The London Dungeon: The London Dungeon er en enestående spændende attraktion, der fører dig tilbage til hovedstadens farligste fortid. Se, hør, føl og (ahem) lugt de skræmmende morsomme figurer fra de "dårlige gamle dage", når de kommer til live foran dig. DreamWorks Tours: Shreks eventyr! London: Træd ind i landet Far Far Away, hvor du finder Shrek og hans højt elskede Dreamworks-venner. Stig om bord på den magiske Dreamworks røde London-bus, der køres af det drilske æsel, hvor kaos, ulykke og endeløs morskab er i højsædet.

London: Kombibillet til SEA LIFE og London Eye

London: Kombibillet til SEA LIFE og London Eye

Tag med på en rundvisning i SEA LIFE London Aquarium og London Eye med en kombinationsbillet. Se undervandsvæsner som skildpadder, vandmænd og mere, før du ser den magiske solnedgang fra London Eye. Begynd ved en af Europas største samlinger af globalt havliv, SEA LIFE London. Rejs gennem 14 tematiske zoner fordelt på 3 etager, og opdag tusindvis af undervandsvæsner, fra grønne skildpadder til hajer. Udforsk Storbritanniens største koralrev i det nye Coral Kingdom. Gå gennem regnskovseventyret, og lær de uhyggelige kravler i Amazonas regnskoven at kende, før du kommer helt tæt på de fascinerende vandmænd i Ocean Invaders. Lær også om SEA LIFEs 'Breed, Rescue and Protect'-bevaringsprogram. Rundt om hjørnet er det ikoniske London Eye. Klatre ombord på et af verdens største observationshjul, 135 meter højt. Træd ind i din kapsel og nyd den gradvise rotation, mens du ser ud over Londons bybillede. Kom tæt på Big Ben, Houses of Parliament og Buckingham Palace. Se travlheden under dig, og hvis du vælger at tage afsted om aftenen, så se en smuk solnedgang over byen eller tusindvis af lys efter mørkets frembrud.

London: Madame Tussauds, SEA LIFE og adgang til London Dungeon

London: Madame Tussauds, SEA LIFE og adgang til London Dungeon

Spar med denne kombinationsbillet til tre af Londons mest ikoniske attraktioner. Mød dine yndlingsberømtheder på Madame Tussauds, fordyb dig i den marine verden på SEA LIFE, og bliv forskrækket i London Dungeon. Begynd ved den ikoniske Madame Tussauds og kom op ad den røde løber for at se alle dine yndlingsstjerner. Bliv personlig med berømtheder på A-listen, sportslegender, politiske sværvægtere og historiske ikoner såvel som den kongelige familie på den kongelige balkon. Besøg derefter en af Europas største samlinger af globalt havliv, SEA WORLD London. Rejs gennem 14 tematiske zoner fordelt på 3 etager, og opdag tusindvis af undervandsvæsner, fra grønne skildpadder til hajer. Tag endelig til London Dungeon, en enestående spændende attraktion, der vil føre dig tilbage til hovedstadens mest farefulde fortid. Se, hør og mærk de uhyggeligt morsomme karakterer fra de 'dårlige gamle dage', når de kommer til live foran dig.

SEA LIFE London & DreamWorks Shrek's Adventure: Kombibillet

SEA LIFE London & DreamWorks Shrek's Adventure: Kombibillet

Besøg to af Londons største attraktioner til én fantastisk pris. Start ved SEA LIFE London, en af Europas største samlinger af havliv, og bliv derefter med i dit eget sjove eventyr i Kingdom of Far Far away i DreamWorks Shrek's Adventure. Begynd ved en af Europas største samlinger af globalt havliv, SEA LIFE London. Oplev tusindvis af undervandsvæsner, fra grønne skildpadder til enorme hajer. Udforsk Storbritanniens største koralrev i det nye koralrige, og rejs gennem mangroverne sammen med de fastboende klovnefisk, kardinalfisk og ægte tangs. Gå gennem regnskovseventyret, og lær Amazonas regnskovens uhyggelige kravler at kende, før du kommer helt tæt på de fascinerende vandmænd i Ocean Invaders. Lær også om SEA LIFEs 'Breed, Rescue and Protect'-bevaringsprogram. Så tag dig til Shrek's Adventure og stjerne i dit eget eventyr. Begynd din rejse med at gå ombord på den magiske 4D flyvende bus ledsaget af et drilsk æsel. Besøg Askepot i Shreks sump, stød ind i Puss in Boots, red Pinocchio fra torturhjulet, og kog noget magi sammen med Muffin-manden. Udforsk 12 sjove eventyr i enestående eventyr-tema live-shows med levende skuespillere, fængslende historiefortælling, specialeffekter og ekstraordinære DreamWorks-animationer, så du kan se, høre, røre, lugte og føle eventyret, alt sammen akkompagneret af æselets frækhed. vejen.

London: Tower of London, Hop-on, Hop-off bus og flodkrydstogt

London: Tower of London, Hop-on, Hop-off bus og flodkrydstogt

Udforsk den historiske by London ombord på en hop-on, hop-off sightseeingbus, og nyd indgangen til Tower of London som en del af din billet. Udnyt den ubegrænsede udsigt fra en åben dobbeltdækkerbus til at se de bedste seværdigheder og vartegn i London, herunder Big Ben og Houses of Parliament, London Eye, Westminster Abbey, Tower Bridge, St Pauls Cathedral, Buckingham Palace og mange flere. Du kan hoppe på og af bussen så mange gange, du vil, på tværs af 3 ruter og skabe din egen skræddersyede bytur. Hop af bussen ved Tower of London for at beundre de storslåede kronjuveler og opdage hemmelighederne og historierne om Storbritanniens vigtigste middelalderlige fæstning og kongelige palads. Nyd en guidet tur ledet af en Yeoman Warder, også kendt som en Beefeater, og fordyb dig i historie og legender, når du besøger White Tower, Bloody Tower og Traitors' Gate. Flodkrydstogt Nyd et envejs-krydstogt langs Themsen fra Westminster til Tower of London (i begge retninger). Afgangstiderne for flodkrydstogtet varierer, men der er ture cirka hvert 15. minut om sommeren og hvert 30.-40. minut om vinteren. Krydstogtet tager cirka 40 minutter. Gå om bord ved Westminster eller Tower Pier. Big Bus Route Højdepunkter på Big Bus-ruten: - Buckingham Palace og vagtskifte - Houses of Parliament - Big Ben - Westminster Abbey - Downing Street 10 - Whitehall - Piccadilly Circus - Oxford Street - Regent Street - Trafalgar Square - London Eye - London Dungeon - Sea Life London Aquarium - Madame Tussauds - Covent Garden - Bank of England - Monument - St Pauls Cathedral - Tower of London - Tower Bridge - The Shard - Rådhuset - Lambeth Palace - British Museum - Marble Arch - Mayfair - Green Park - Hyde Park Corner - Harrods - South Kensington Museums - Kensington Palace - Notting Hill

Sightseeing Flex Pass London

Sightseeing Flex Pass London

Besøg dine yndlingsattraktioner med London Sightseeing FLEX Pass. Vælg antal attraktioner fra over 30 valgmuligheder, download passet til din telefon, og scan ved indgangen for at komme ind. Dit FLEX Pass er gyldigt i 60 dage fra aktiveringen ved dit første attraktionsbesøg. Besøg 3, 4, 5, 6 eller 7 attraktioner fra 30+ muligheder i løbet af 60 dage. - Bedst til lokale eller besøgende, der måske allerede har været i London og kun ønsker at besøge nogle få populære attraktioner. - Perfekt til besøgende med et stramt budget til sightseeing. - Også for besøgende på forretningsrejse med begrænset tid til sightseeing. Muligheder i London: - Big Bus London Hop-on, Hop-off Oplevelsesbillet - 2-dages River Pass på Thames River Sightseeing - Tower of London - Kensington Palace - Rundvisning på Londons stadion - Madame Tussauds London - Sealife London Aquarium - Lastminute.com London Eye - Royal London - fordybende audiotur Se den fulde liste over muligheder på https://www.sightseeingpass.com/en/london/flex-pass/attraction-list/ota

Transfer til London Heathrow lufthavn med Meet & Greet

Transfer til London Heathrow lufthavn med Meet & Greet

London, hovedstaden i Storbritannien, der er populær som en af verdens ældste storbyer med en historie på mere end to årtusinder, er en fremtrædende rejse- og forretningsdestination. Den fungerer som landets centrum for økonomi, transport og kultur, hvilket tiltrækker enorme mængder turister året rundt. Turisterne kommer her for at se monumenterne fra en af de ældste monarker i verden. London er i sig selv en perfekt blanding af modernitet og en bemærkelsesværdig historie, hvilket gør London til et perfekt sted for rejseentusiaster af alle slags. Vi hos BaronFleet har en tendens til at betjene sådanne rejsende med de bedste premium limousine-booking-tjenester for at hjælpe dem med at opleve en luksuriøs tur. Vi er selv backpackere og forstår præcis, hvad en rejseelsker har brug for. Det bliver vores primære ansvar at skabe en rejse, der er skræddersyet til vores rejsende. Vi leverer de bedste chauffører, der er velinformerede om turistattraktionerne og udviser en varm holdning til vores passagerer bare for at få dem til at føle sig godt tilpas i et fjernt land. Bare book en BaronFleet og nyd en kundecentreret, komfortabel og professionel chaufførservice i London. Vi er den første on-demand premium bilreservationstjeneste fra GCC, der leverer premium limousineservice i London til vores værdsatte kunder og gæster.

De mest populære seværdigheder i London

Oplevelser i Sea Life London Aquarium

Byer i England

Andre seværdigheder i Sea Life London Aquarium

Vil du se alle oplevelser i Sea Life London Aquarium? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Sea Life London Aquarium

Samlet bedømmelse

4.3
(5.265 anmeldelser)

Værdi for dine penge. Bus, London eye og flodcruise (med fantastisk livekommentar). Venligt personale. Det ville have været mere praktisk, hvis du kunne gå ombord på Big Bus direkte med din app/QR-kode på et hvilket som helst af punkterne i Big Bus i stedet for det centrale punkt på Marriot-hotellet, hvor papirkuponerne til bussen og London Eye er trykt for dig. Det var heller ikke alle på krydstogtet, der var klar over, at man kunne gå ombord med sin QR-kode. Vi fik i første omgang at vide, at vi skulle give en papirkupon. (Lille sidebemærkning). Glem ikke at booke din tid til London Eye!

Meget god værdi for pengene. Vi elskede alle aktiviteterne, og alt gik meget godt, reservationerne er meget praktiske og uafhængige efter køb af billetterne, alt foregår på et websted, hvor alle reservationer er grupperet sammen, et intuitivt og let at bruge websted. Tip: London Eye om natten, storslået og uforglemmeligt! Vigtigt for at udføre aktiviteter, der er fyldt hele tiden eller næsten.

Jeg kunne generelt lide alt. Busserne er meget behagelige, fordi du stopper, hvor du vil... det dårlige er, at klokken syv slutter det... Jeg vidste det ikke, og vi var nødt til at tage metroen til lejligheden... London eye er fantastisk ... vi ventede i kø, men meget hurtigt og godt. og krydstogtet meget kort. men også fint.

London Eye og Dungeon som vi har set i dag er outstanding, Sealife er super flot og man kan bruge lang tid på at stå og se de smukke fisk.. Nemt og meget overskueligt, kunne dog være rart at man ikke skulle ind på london eye siden for at holde styr på biletterne samtidigt med at man stadig har en fra get…i appen

Havde en dejlig dag! Alt fungerede fint. Første gang ved London eye 11.30 torsdag, havde vi kahyt for os selv. Meget stille. Fangede bussen lidt senere og nød alle julelysene. Rød rute, du skal ikke have travlt sidst på dagen, trafikken er helt fastlåst. Billet gyldig i 24 timer, dagen efter var dagen stille!