Tilføj datoer

Sea Life London Aquarium

  • Entrébilletter
  • Guidede ture
  • Hop-on hop-off-ture
  • Kombinationsoplevelser
Vi fandt 8 aktiviteter
Sorter efter:

Andre seværdigheder i Sea Life London Aquarium

Vil du se alle oplevelser i Sea Life London Aquarium? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Sea Life London Aquarium

Samlet bedømmelse

4.3 / 5

baseret på 4.314 anmeldelser

Hvor jeg end er, hvis jeg antager, at den er der, tager jeg den store bus for at få min første smag af byen. For mig er BB simpelthen den bedste rejsearrangør. Det samme her i London. Konverteringen af GYG-billetten til en 24-timers BigBus-billet fungerede uden problemer for chaufføren ved ethvert busstoppested. Det der er fantastisk her er, at du virkelig har 24 timer, så hvis du stiger på klokken 15, kan du køre til klokken 15 dagen efter. Der er også et Thames krydstogt med båd. I bussen kan du sidde udenfor og have en vidunderlig og behagelig udsigt. Ørepropper leveres gratis. Udtrykket "24-timers premium-billet" er noget misvisende. Premium-billetten inkluderer et Thames-krydstogt til Greenwich. Desværre ikke vores billet (kun Westminster - Tower of London), så ikke premium (sandsynligvis kun tilgængelig fra 48 timer). Kun lydkommentarerne på bussen er nogle gange barnlige, som allerede beskrevet i andre anmeldelser.

Vi kom fra Isle of Wight for dagen. Bussen var fabelagtig, fantastisk informativ lyd, så alle attraktioner. Værter på gaden var yderst hjælpsomme. Bådturen var fremragende, værten, der gav os kommentaren, var sjov, burde have været på scenen. Den eneste ulempe var demonstranterne senere, de blokerede hovedveje ud af London. Det forsinkede os betydeligt til vores hjemrejse. Så meget, at vi savnede vores tildelte båd tilbage til øen. Jeg vil helt sikkert booke igen hos dette firma, meget professionelt med gode muligheder. Tak skal du have xx

Velorganiseret aktivitet london eye/flodkrydstogt/open top bustur. Personale hjælpsomme og venlige. Flod cruise var fab. Personalet var vidende og sjovt. Gjorde turen meget interessant. Vil varmt anbefale. Havde en blanding med billetdatoer, og kundeservice ordnede det uden besvær. Vel værd penge. Havde en meget fornøjelig dag. Tak til alle.

Had a nice trip around the city, visiting some of the major must see spots.

Det er bare så hyggeligt og nemt hver eneste gang!