Sea Life London Aquarium

Vælg datoer

Andre seværdigheder i Sea Life London Aquarium

Vil du se alle oplevelser i Sea Life London Aquarium? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Sea Life London Aquarium

Samlet bedømmelse

4.3 / 5

baseret på 3.099 anmeldelser

Jeg lavede disse aktiviteter den første hele dag, jeg var i London, og det var det værd! Bussen hjalp mig med at finde vej til gaderne, da det er et net og ikke et gitter. Jeg kunne godt lide, at du får et sæt øretelefoner til at lytte til lydguiden på bussen, når du støder på vartegn og kvarterer. Hvis du vil besøge vartegn, monument eller udforske mere, hopper du bare af og stiger på en anden Big Bus, når du er færdig. En fantastisk og praktisk måde at se byen på - der er så meget! London Eye og envejs-flodkrydstogt på Themsen var prikken over i'et, begge havde en smuk udsigt.

Nød virkelig vores tur til London og vores pakke, vi købte. Vi ønskede at køre London Eye og hop on hop off bussen - flodkrydstogtet var en ekstra ekstra smidt ind og endte med at blive højdepunktet. Vi endte med at gå det meste af vejen rundt i byen og brugte kun bussen to gange - begge gange for kun at gå et stop. Storslået udsigt fra London Eye - men krydstogtet var bare vidunderligt. Vi gik fra Tower Bridge til Westminster. Fyren, der talte, var virkelig sjov og fakta super interessant. Baileys varme chokolade ombord også lækker. Vil absolut anbefale.

En god måde at ramme Londons højdepunkter, enten at orientere sig til en tur på flere dage, eller når du bare har en meget begrænset tid. Bussen var behagelig, guide var kyndig, og der var masser af muligheder for at komme af og på. Det var let at få billetterne online, og mobilbilletten scannede let og ubesværet. Der var en live guide på en lydkanal og indspillede turnéhøjdepunkter på mange sprog på andre lydkanaler. Guiden leverede anstændigt nok øretelefoner.

Super god værdi for pengene, kan klart anbefale og er langt billigere end at købe lokalt

Had a nice trip around the city, visiting some of the major must see spots.