Ting at foretage sig
Seattle

Denne metropol er en blanding af natur og det urbane med alt fra Space Needle til Puget Sound.

Vores mest anbefalede ting at gøre i Seattle

Seattle: Space Needle & Chihuly Garden and Glass Ticket

1. Seattle: Space Needle & Chihuly Garden and Glass Ticket

Oplev den fantastiske udsigt over Seattle fra Space Needle med en tidsindstillet adgangsbillet. Gå en tur gennem Dale Chihulys fantasifulde kunstværk med adgang til Chihuly Garden and Glass. Få adgang til begge disse must-see attraktioner på én dag. Byt din kupon på Space Needle og nyd en spændende 42-sekunders elevatortur med udsigt over Seattle Center, Puget Sound og bjergene. Træd ud på The Loupe, verdens første og eneste roterende glasgulv, for aldrig før set udsigt over strukturen og byen. Læn dig ind i vipbare glasvægge på det udendørs udendørs observationsdæk. Flyd over Seattle på en af 24 vinklede glasbænke placeret rundt om det udendørs dæk. Efter at have indtaget de helt nye spændende udsigter på Space Needle, kan du fordybe dig i en verden, hvor nysgerrighed, kreativitet og farver kommer til live i Chihuly Garden and Glass. Få et indblik i den inspiration og påvirkninger, der driver kunstneren Dale Chihulys arbejde. Gå gennem udstillingens otte indvendige gallerier, før du går ud til den rigt anlagte udendørs have og drivhusets midtpunkt. Bliv rørt, når du oplever et omfattende kig på Chihulys mest betydningsfulde arbejde. Nyd gratis digitale fotodownloads og få adgang til daglige galleriforedrag og levende glasdemonstrationer. Entré inkluderer en gratis lydrundvisning, som du kan downloade til din smartphone.

Seattle: Guidet underjordisk 1-times byvandring

2. Seattle: Guidet underjordisk 1-times byvandring

Tag en rejse tilbage i tiden på en guidet tur under Seattles gader. Udforsk over 4 byblokke af det historiske Pioneer Square og vandre gennem 3 underjordiske gange, der oprindeligt blev bygget i 1890'erne. Lær historien om Seattles byggeri og om den tragedie, der ramte byen og dens indbyggere undervejs. Følg med, mens din guide forkæler dig med fascinerende sande historier om, hvordan Seattle blev født, og de tragedier, der ramte det, da det blev dannet, inklusive Seattle-branden. Lær om Seattles genfødsel efter branden og beslutningen om at rejse byens gader ud af de sumpede grunde. Se, hvor støttemure blev tilføjet langs gaderne og fyldt for at lave nye veje flere meter over, hvor de oprindeligt stod.

Seattle: Space Needle-billet

3. Seattle: Space Needle-billet

Spar tid under din ferie ved at forudbestille din billet til den ikoniske Space Needle. Nyd fleksibiliteten ved en voucher, der kan bruges til det næste ledige tidsrum. Nyd aldrig før set udsigt over den nyrenoverede Space Needle og Seattle fra oven, mens du svæver over byen. Byt din voucher i billetlugen til en billet til det næste ledige tidsrum. Gå derefter op til den nyrenoverede Space Needle. Oplev verdens første og eneste roterende glasgulve, Loupe, så du kan nyde en aldrig før set udsigt over strukturen og byen fra oven. Læn dig ind i Space Needles nyinstallerede vippeglasvægge, og svæv over byen, mens du beundrer udsigten. Flyd over Seattle på en af 24 Skyrisers, vinklede glasbænke placeret rundt om det udendørs dæk. Du kan også nippe til og prøve nogle af Pacific Northwests bedste snacks og drikkevarer, mens du nyder udsigten. Atmos Café på det øverste observationsniveau byder på hurtig og typisk Pacific Northwest-mad plus lokalt fremstillet øl og vin. Atmos Wine Bar byder på øl, vin, charcuteri, lokalt fremstillede osteborde og velsmagende retter, der passer perfekt til udsigten. Begge steder er åbne for alle gæster uden reservationer. Glem ikke at stoppe ved Space Needles gavebutik på 1. sal, mens du går ned og skaf dig en Space Needle i souvenirstørrelse for at markere mindet.

Seattle: CityPASS® med billetter til 5 topattraktioner

4. Seattle: CityPASS® med billetter til 5 topattraktioner

På besøg i Seattle? Oplev 5 must-see attraktioner, håndplukket og pakket sammen til en besparelse på 48% med Seattle CityPASS®-billetter. Brug mindre tid på planlægning og mere tid på at udforske. Besøg attraktionerne i dit eget tempo og i vilkårlig rækkefølge. Gyldig i 9 på hinanden følgende dage inklusive den første brugsdag. Få adgang til 5 attraktioner. Inkluderer: Space Needle - Dag/nat-adgang, inklusive to besøg på toppen inden for 24 timer. -Seattle Aquarium - generel adgang til alle større udstillinger (yderligere arrangementer kan ændres) Vælg desuden 3 af følgende: -Chihuly Garden and Glass- Generel adgang plus en gratis audiotur (smartphone påkrævet) -Argosy Cruises Harbor Tour - En times guidet havnerundfart med fortælling -Museum of Pop Culture (MoPOP) - Generel adgang -Woodland Park Zoo- Generel adgang -Pacific Science Center - Generel adgang, herunder adgang til Tropical Butterfly House, Tinker Tank makerspace, Dinosaurs, Live Science Stage, Planetarium og lasershows i dagtimerne (Planetarium og lasershows i dagtimerne kræver en reservation og er afhængig af tilgængelighed).

Seattle: Columbia Center Sky View Observatory Entrébillet

5. Seattle: Columbia Center Sky View Observatory Entrébillet

Se Seattle fra Columbia Center Sky View Observatory, det højeste offentlige udsigtspunkt i Pacific Northwest. Dette observatorium ligger 1.000 højt og tilbyder et fantastisk panorama over Seattles skyline. Vælg mellem 3 billetmuligheder, hvor du kan opgradere til at modtage en kredit, som du kan bruge i Sky View Café eller gavebutikken, og endda nyde reserverede vinduespladser med den bedste udsigt. Planlæg din rejseplan fra observatoriets udsigtspunkt. Vælg mellem at snurre rundt på Great Wheel, slentre gennem Pike Place Market eller rejse til San Juan Islands. Interager med touchscreen-teknologi for at udforske destinationer, ture og områder, så du kan skabe en virtuel rejseplan. Se byens skyskrabere, boligkvarterer, skibshavn og sportsstadioner, og se derefter ud over bjergene, havet og himlen. Bliv betaget af 360-graders panoramaudsigter, herunder Mt. Rainier, Lake Washington, Cascade Mountains, Mt. Baker, Elliott Bay, Olympic Mountains, Puget Sound, Space Needle og meget mere.

Seattle: Havnekrydstogt med levende fortælling

6. Seattle: Havnekrydstogt med levende fortælling

Beundr skønheden i det pulserende Seattle og den historiske havneø på denne en times guidede sejltur. Nyd den friske luft og en smule historie, mens du ser alle de imponerende seværdigheder, herunder den berømte Space Needle, Olympic Sculpture Park og Emerald Citys skyline. Start din tur fra Pier 55 på Seattle Waterfront, og få et omfattende kig på byens mest ikoniske vartegn og nyd udsigten fra det udendørs åbne dæk. Dette er den perfekte tur for både besøgende og lokale.

Seattle: Chihuly Garden and Glass Entrébillet

7. Seattle: Chihuly Garden and Glass Entrébillet

Fortab dig selv i den fascinerende blanding af farver og lys og glas og stål, som er Chihuly Garden and Glass. Tag dig tid til at vandre gennem udstillingens 8 indvendige gallerier, rigt anlagt udendørs have og storslåede midtpunkt Glasshouse. Begiv dig gennem hvert galleri og beundre adskillige blæste glasværker, der demonstrerer, hvordan Dale Chihuly flyttede grænserne for glas som kunst. Mens du udforsker udstillingen, kan du modtage gratis digital fotodownload og adgang til daglige Gallery Talks og levende glasdemonstrationer. Lad den 40 fod høje glas- og stålstruktur, der dækker 4.500 kvadratfod af lysfyldt rum - Glasshouse - fuldstændigt fange dig. Installationen i Glasshouse er en ekspansiv 100 fod lang skulptur i en farvepalet af røde, orange, gule og rav. Den er lavet af mange individuelle elementer og er en af Chihulys største ophængte skulpturer. Gå en tur gennem en frodig have, der fungerer som baggrund for glasskulpturer lavet af umulige former og strålende farver.

Seattle: Tag på foodie-tur i Pike Place Market med en kok

8. Seattle: Tag på foodie-tur i Pike Place Market med en kok

Spadser gennem Seattles summende Pike Place Market med en lokal kok, og oplev den spændende kulinariske scene i det nordvestlige Stillehav. Gør 9 stop for at smage en bred vifte af lette retter fra lokale leverandører, mens du lærer mere om historierne bag maden. Mød din guide, og gå sammen med din lille gruppe på opdagelse på Pike Place Market. Først skal du se ost blive lavet, mens du lærer lidt om den lokale mejeriindustri. Tag derefter til Maiz for at få en taco med arvestykker af majs, efterfulgt af et stop ved Hellenika Cultured Creamery for at få en lækker græsk yoghurt. Se, hvor Seattles topkokke køber deres grøntsager, kød og fisk og skaldyr, og få et rabatkort på 10 % hos udvalgte partnerleverandører. Din kokkeguide kan også give dig insidertips om, hvordan du finder de bedste produkter, samt madlavningstips, der kan inspirere dig i dit køkken. Spring de lange køer over hos Pike Place Chowder, og smag deres version af en fisk og skaldyr, der er en fast bestanddel af det nordvestlige køkken. Hør historierne bag små virksomheder som Chukar Cherries, hvor du kan smage flere typer kirsebær med chokoladeovertræk, herunder Seattles berømte Rainier-kirsebær. Nyd hele turen i selskab med en mindre gruppe, så du kan stille masser af spørgsmål og få et indgående kendskab til Seattles madscene såvel som Pacific Northwest.

Seattle: City Sightseeing Hop-On Hop-Off-bustur

9. Seattle: City Sightseeing Hop-On Hop-Off-bustur

Læn dig tilbage, slap af, og nyd Seattles mest populære og vigtige seværdigheder på denne sightseeing-bustur. Hop af og på ved et hvilket som helst af de tildelte stoppesteder for at udforske de seværdigheder, der interesserer dig mest. Mens du kører, kan du nyde panoramaudsigten over byen fra bussens åbne dæk plus en vidunderlig lydkommentar, der giver dig alle de oplysninger, du har brug for. Hop af ved populære vartegn som Space Needle, en af byens højeste bygninger og hjemsted for et vidunderligt observationsdæk og en roterende restaurant. Med All About Seattle-billetten har du ikke kun adgang til alle 17 busstoppesteder, men du kan også nyde Scenic Panoramic Tour, som giver dig en helt uovertruffen udsigt over byen. Denne billet inkluderer også en vandretur i Pioneer Square Historic District, så du kan få et indgående indblik i Seattles fascinerende fortid. Must See Seattle-ruten: - Space Needle og Seattle Center - FRS Clippers - Edgewater Hotel - Pier 66 krydstogtterminal - Pier 55 og Argosy Cruises - Pioneer & Occidental Square - Historisk port til Chinatown - Panama Hotel & Tehus - Seattle Sky View Observatorium - Seattle Centralbibliotek - Seattle Kongrescenter - Pike Place Market - Pike Brewing Company - Seattle Kunstmuseum - Pier 55 & Argosy Cruises - Original Starbucks på Pike Place Market - Amazon Spheres

Seattle: Tall Sailboat Sunset Harbor Cruise

10. Seattle: Tall Sailboat Sunset Harbor Cruise

Oplev romantikken ved traditionel sejlads på et krydstogt ved solnedgang i Seattle Havn. Slap af på bådens komfortable sæder, eller nyd udsigten fra de høje rummelige dæk. Få mulighed for at købe nogle lækre snacks og drikkevarer, mens du sejler. Kom om bord på skonneren 'Bay Lady' og afgå fra Pier 66 på Seattles havnefront. Mærk spændingen ved at lade vinden bestemme skibets retning. Beundr seværdigheder som Space Needle, Smith Tower og på klare dage kan du se Mount Rainier's sneklædte top. Lad solnedgangen over bjergkæderne i Puget Sound tage pusten fra dig. Slap af med en drink fra baren om bord, der serverer et forfriskende udvalg af drikkevarer som cider, øl, vin, champagne, sodavand og vand.

Topaktiviteter

Topseværdigheder i Seattle

Alle aktiviteter

Ofte stillede spørgsmål om Seattle

Hvilke topattraktioner skal man opleve i Seattle?

Hvad er de bedste dagsture og -udflugter fra Seattle?

De bedste dagsture og -udflugter fra Seattle er:

Vancouver

Hvad er de bedste billige ture i Seattle?

Udforsk Seattle

Læs vores komplette guide til Seattle , eller opdag byens bedste oplevelser .

Det synes rejsende om Seattle

Samlet bedømmelse

4.7
(2.286 anmeldelser)

En fin lille tur, hvor man både er over og under jorden. Fordelen ved dette selskab ift. de andre vi så er, at nogle af de andre guidede ture har op til 30 personer pr. tour. Det var let at høre alt hvad der blev sagt, da vi var ca. 15 personer. God og vidende guide, som dog talte meget hurtigt.

Alt var perfekt! Det er en tur, du ikke må gå glip af, guiden var vidunderlig, selskabet var super omhyggeligt med hver eneste detalje, og beliggenheden er simpelthen perfekt! Jeg anbefaler det stærkt.

Richard var en fantastisk fortæller - og spændende fortælling om Seattles historie.

Spændende fortælling af en særdeles indlevende guide...