Seinen

Vælg datoer

5 ting du får brug for på en bådtur på Seinen

Seinen er en af verdens mest maleriske byfloder, som den snor sig igennem Paris og glider forbi en perlerække af historiske seværdigheder, såsom Notre Dame og Triumfbuen. En bådtur er en fantastisk måde at se byen, så længe du husker det vigtigste. Her er 5 ting du skal tage med.

 • Vindtæt jakke

  1. Vindtæt jakke

  Selvom der er helt vindstille i byens romantiske gader, så kan vinden være kraftig ude på vandet. Selv om sommeren kan du få brug for en god jakke.

 • Solcreme

  2. Solcreme

  Vandet reflekterer solens stråler, så hvis du sejler om dagen, skal du huske at smøre dig ind i solcreme.

 • Kamera

  3. Kamera

  Ude fra floden får du helt nye vinkler på de velkendte seværdigheder og dermed spændende og anderledes billeder. Hvis du har en kikkert, tag den med og gør oplevelsen endnu bedre!

 • Mad

  4. Mad

  Hvis du ikke vælger en bådtur med middag inkluderet, er det en god ide at tage madpakke med og husk vandflasken!

 • En du elsker

  5. En du elsker

  Hvis der er nogen steder i verden, hvor du kan tillade dig at slippe romantikken løs, så er det i Paris! Hvorfor ikke tjekke nogle af de andre turmuligheder ud, som afslutning på en romantisk dag?

Planlæg dit besøg

 • Hvad koster det?

  En tur på Seinen koster fra 10 EUR per person for en almindelig bådtur og op til 200 EUR for et aftenbådtur med gourmetmiddag og levende lys.

 • Hvor lang er den?

  776 km. Du mener måske bådturen? En tur med middag og underholdning kan vare op til 4 timer, men hvis du ikke har så meget tid, tager de billigere ture blot 1 time.

Praktisk information

 • Hvornår skal man tage dertil?
  Tiderne varierer i forhold til de forskellige aktiviteter.
 • Hvad er prisen?
  Priserne ligger mellem 10 EUR og 200 EUR, afhængigt af, hvad prisen inkluderer.
 • Får jeg brug for en guide?
  Mange ture har guide med hele vejen, men du kan søge mere information på nettet, eller medbringe din egen guidebog.
 • Hvordan kommer jeg derhen?
  Turene starter flere forskellige steder langs flodbreden, der er fuld af seværdigheder.
 • Yderligere tips

  • Husk at pakke fornuftigt!

  • Planlæg på forhånd da priserne, starttider og opsamlingssteder kan variere.

Andre seværdigheder i Seinen

Vil du se alle oplevelser i Seinen? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Seinen

Samlet bedømmelse

4.3 / 5

baseret på 25.460 anmeldelser

Jeg kunne ikke købe billetter fra det officielle Eiffeltårns websted, men havde ikke noget problem med GYG. Turen var vidunderlig, let mødested at finde, hjælpsom venlig og kyndig guide. Hun gav os fascinerende information med detaljer og jubel. Grundigt nydt denne tur. Det, der IKKE PRÆSENTERedes i tourinformationen, var, at den kombinerede bådtur i Tower og Seine er forskellige tidspunkter. Tårneturen tog cirka 1,5 time (du kan blive så længe du vil). Bådturen du er på egen hånd, din billet er god i et år, men der er ingen oplysninger, når du køber på dette eller køreplanerne. Der er flere Parisiske Bateaux -ture !! Det er umuligt at vide, hvilken du leder efter, før du taler med guiden. Jeg havde planlagt flere ture hver dag, så jeg var bekymret for, om dette ville passe ind, og vi har kun EN DAG tilbage, så jeg var ikke glad for den "overraskelse", at vi var nødt til at finde vores eget afgangstidspunkt.

Dokumenter leveret til tiden, brugervenlighed, alt var perfekt. 100% succes for denne 1. test, vores gæster var glade (og det var vi også). En lille ulempe alligevel med hensyn til adgang til bådene til krydstogtet, det mangler angivelse af placeringen af billetkontrollen om bord. Jeg vil helt sikkert kontakte dine tjenester til vores næste udflugter til Louvre og / eller Versailles. Tak igen.

Det var så god en oplevelse! Det var let med mødestedet. Guiden var let at genkende. God til sit arbejde. Og spænde at høre på. Det er første gang vi rejser og første gang vi prøver at bestille igennem sådan noget her. Så var meget skeptisk. Men hold nu op en virkelig god oplevelse! Kan varmt anbefale denne app og dette selvskab!!

Fantastisk med en samlet pakke. Og rigtig dejligt at vi måtte skubbe Seine turen til en anden dag. Vi havde den mest fantastiske turguide Oscar med i Eiffeltårnet. Han udviste super interesse for sine gæster og er en rigtig god fortæller.

Super lækkert mad, fremragende betjening og skøn oplevelse