Ting at foretage sig
Sesimbra

Vores mest anbefalede ting at gøre i Sesimbra

Lissabon: Sesimbra kajak-oplevelse

1. Lissabon: Sesimbra kajak-oplevelse

Denne opdagelsestur i kajak er en 3-timers guidet tur, som begynder fra Bork Outdoor Center i Sesimbra Havn. Turen går gennem Sesimbra-bugten, før vi når den smukke kyst i Arrabida Nature Park og Luiz de Saldanha Maritime Reserve. Din guide/instruktør vil hjælpe dig med at finde vej, mens du udforsker klipperne, grotterne og andre geologiske vidundere under turen. Du får også tid til at hvile dig og nyde en snack på Praia do Ribeiro do Cavalo, en af Portugals smukkeste strande med krystalklart vand. Derefter padler du tilbage mod havnen i Sesimbra, hvor turen begyndte. Denne kajaktur er den bedste måde at have det sjovt på med familie og venner, mens man beundrer unikke landskaber og tager fantastiske souvenirbilleder.

Sesimbra: Arrabida Naturpark & Caves Guidet Kajak-tur

2. Sesimbra: Arrabida Naturpark & Caves Guidet Kajak-tur

Sejl langs grotter og bugter i Arrabida Naturpark på denne kajaktur fra Sesimbra. Hold pause og nyd en snack med traditionelle søde sager og lidt forfriskende vand. Spring i vandet ved Ribeiro do Cavalo-stranden. Mød din guide, og bliv udstyret med kajakudstyr af høj kvalitet. Hold dig sikker og komfortabel med det medfølgende ryglæn og redningsvest. Hold dine ting tørre med en dry bag. Tag af sted langs kysten, og hold øje med det lokale dyreliv undervejs. Besøg områder, der kun er tilgængelige med båd. Nyd havets ro uden støj fra en motor. Tag en svømmetur i det turkisblå vand på stranden i Ribeiro do Cavalo. Gå en tur på stranden og stik tæerne i sandet. Fyld på med en lækker snack og lidt vand, før du vender tilbage til Sesimbra. Alle vores ture er intime og designet til små grupper med maksimalt 8 til 10 personer pr. guide.

Fra Lissabon: Kajaktur i Arrabida Park for små grupper

3. Fra Lissabon: Kajaktur i Arrabida Park for små grupper

Opdag Sesimbras vidundere i hjertet af Arrábida Naturpark på denne guidede tur. Udforsk vandet i kajak, og stop ved Ribeiro do Cavalo-stranden for at spise en picnic og slappe af i solen. Vælg mellem muligheden med afhentning fra Lissabon eller muligheden for at mødes direkte i den gamle landsby Sesimbra (ca. 45 minutters kørsel fra Lissabon). Når du er i Sesimbra, hopper du i en kajak (dobbelte siddekajakker) for at gå ud i havet. I begge muligheder får du alt det nødvendige udstyr til kajaksejlads, herunder obligatoriske redningsveste. Sesimbra ligger i hjertet af Arrábida-naturparken og har det smukkeste landskab i regionen, fyldt med kalkstensklipper, fuger, passager mellem klippeformationer og en strand, hvor du kan nyde en pause og nyde solen. Den første del af kajakturen omfatter ca. 1,5 times padling, indtil du når Ribeiro do Cavalo-stranden. Nyd en picnicpause, hvor du kan beundre landskabet på en afslappet måde i ca. en time. Sæt dig godt til rette på et medfølgende strandtæppe. Nyd en hjemmelavet, picnic bestående af en baguettesandwich (kylling eller vegansk), frisk frugt, Farinha Torrada (en typisk slik fra Sesimbra) og vand. Optioner er tilgængelige, hvis du har fødevareallergi eller andre restriktioner (en besked vil blive sendt med ekstra info om maden og med ekstra info før turens start), men som standard vil der blive serveret en kyllingesalat. Anden etape på kajakkerne bringer jer tilbage til udgangspunktet. Turen er generelt lidt hurtigere, da I vil få lidt vind til at hjælpe jer på hjemturen, så det skulle tage ca. en time. Du vil have tid til at skifte til et tørt sæt tøj, inden du tager tilbage til Lissabon for at blive afleveret.

Lissabon: Coasteering-eventyr i naturparken Sesimbra/Arrábida

4. Lissabon: Coasteering-eventyr i naturparken Sesimbra/Arrábida

Udforsk Portugals maleriske kyst Sesimbra på et unikt eventyr, og oplev kystaktiviteten "coasteering", den nyeste aktivitet og sportsdille i Portugal og Arrabida. Coasteering er en blanding af klatring i klipperne, rappelling, svømning og gang, og Sesimbra er et af de bedste steder at dyrke sporten. Takket være kombinationen af det beskyttede naturområde og det klare turkisblå hav er coasteering i Sesimbra altid en speciel oplevelse, og det er et garanteret eventyr året rundt. Mød din guide på Porto de Abrigo for at afhente dit coasteeringudstyr. Som forventet kræver denne aktivitet flere sikkerhedsforanstaltninger, og du vil blive hjulpet og overvåget af erfarne professionelle hele turen igennem. Du vil blive forsynet med en hjelm, våddragt med opdrift og trænere. Nogle ruter kræver rappelling og brug af sele. Reb og redningsudstyr er til rådighed i tilfælde af en nødsituation, men typisk er aktiviteten en sjov og afslappet oplevelse. Nyd de smukke landskaber, mens du svømmer, går, klatrer og springer. Kravl over storslåede stenskrænter, der strækker sig over bugter og vige.

Sesimbra: Ribeiro Cavalo-stranden, grotter og Arrábida i kajak

5. Sesimbra: Ribeiro Cavalo-stranden, grotter og Arrábida i kajak

Er du på udkig efter et spændende eventyr? Tag afsted fra Sesimbra og fordyb dig i de forskellige levesteder, fra de beskyttede bjerge og havområder i Arrábida. Tag på kajaktur langs kysten, og udforsk de afsidesliggende grotter, som kun er tilgængelige fra havet, og oplev den bemærkelsesværdige karstformation i Frades grotte. Og på vejen? Oplev en hemmelig strand. Din guide vil hjælpe dig med at komme tæt på de imponerende klippeformationer, og du vil kunne nyde det betagende kystlandskab. På vej tilbage til Sesimbra stopper vi ved den fredelige strand Ribeira do Cavalo for at slappe af og nyde en snack og en svømmetur i det gennemsigtige og rolige vand, omgivet af dramatiske klippeformationer. For at gøre denne oplevelse endnu mere mindeværdig, må du ikke glemme at smage nogle af regionens typiske søde sager.

Lissabon: Delfinobservation i Arrábida Naturpark: Lissabon: Delfinobservation i Arrábida Naturpark

6. Lissabon: Delfinobservation i Arrábida Naturpark: Lissabon: Delfinobservation i Arrábida Naturpark

At se delfiner i deres naturlige habitat er en uforglemmelig oplevelse, som passer til alle aldre. Vi bliver ofte mødt af deres spændende stunts, lege og spring. Ved at navigere i det rolige, krystalklare vand i professor Luiz Saldanha Arrábida Natural Park, i nøje overensstemmelse med adfærdskodeksen for Dolphin Watching for ikke at forstyrre dem, vil du blandt andet kunne se Bottlenose og Common Dolphins tæt på, såvel som mange forskellige fugle og lejlighedsvis hval, solfisk og andre arter. Bliv overvældet af de utrolige landskaber i professor Luiz Saldanha Arrábida Marine Park, dens grotter, vilde strande og storslåede klipper, bugter, hvor du eventuelt kan svømme eller bare blive om bord for at smage på lokale traditionelle delikatesser. Bemærk - aktiviteten tager mellem 02 og 03 timer, afhængigt af forholdene og den tid, der er nødvendig for at forsøge en observation. Hvis du booker aktiviteten med transfer, vil ankomsten til Sesimbra være før kl. 09.30, aktiviteten vil starte kl. 10.30, og afgangen tilbage til mødestedet vil være kl. 14.30 i Sesimbra - vi foreslår en gåtur rundt om fiskerihavnen, mens du venter.

Sesimbra: Guidet kajaktur i Arrábida Naturpark

7. Sesimbra: Guidet kajaktur i Arrábida Naturpark

Kom i harmoni med naturen på en kanotur gennem Luís Saldanha Marine Park i Arrábida Natural Park, og se en af de smukkeste klipper i Europa fra et andet perspektiv. Padl langs Sesimbras kystlinje og rundt i det storslåede landskab, der er domineret af imponerende skrænter og bugter, hvoraf nogle kun kan nås ad søvejen. Mød livet i havet, og opdag havgrotterne, de uberørte strande og bugterne i det barske landskab. Benyt dig af en guide med ekspertviden om regionen, og lær alle dens hemmeligheder at kende. Nyd en pause, hvor du kan slappe af på en øde strand og smage et regionalt bagværk, før du vender tilbage til Sesimbra. Bemærk - Hvis du booker aktiviteten med transfer, vil ankomsten til Sesimbra være før kl. 09.30, aktiviteten vil starte kl. 10.00, og afgangen tilbage til mødestedet vil være kl. 14.30 i Sesimbra - vi foreslår en gåtur rundt om fiskerihavnen, mens du venter.

Fra Lissabon: Dagtur til Arrábida & Sesimbra m. vinsmagning

8. Fra Lissabon: Dagtur til Arrábida & Sesimbra m. vinsmagning

Smag på Portugal og oplev landets smukke natur på denne skønne heldagstur. På vej mod Portugals Extremadura-regionen, vil du rejse ud af Lissabon via Europas længste bro, Vasco da Gama. I Palmela vil du se en maurisk borg, der tilbyder fantastiske fotomuligheder. Besøg en familieejendom, hvor du kan smage hjemmelavet vin. Fortsæt gennem bjergene i Arrábida nationalpark - helt op til 500 meter eller 1.640 fod over havets overflade - hvor du kan lade dig betage af den spektakulære udsigt over et Portugals smukkeste områder. Nationalparken er også hjemsted for mange plante- og dyrearter, som kun findes i denne region. Store dele af parken er underlagt strenge beskyttelsesforanstaltninger, og visse dele kan derfor kun besøges med særlig tilladelse. Tid til en kort pause. Slentr en tur på stranden Portinho Arrábida, og nyd den kølige brise og friske havluft. Tag derefter til den charmerende fiskerlandsby Sesimbra, og spis frokost på en af byens venlige, lokale restauranter, der har lækre retter med friskfanget fisk. Hvis det er sommer, kan du køle ned med en svømmetur i Atlanterhavet, eller blot gå en tur langs landsbyens indbydende strande. Gå ikke glip af chancen for at besøge landsbyens smukt restaurerede kirke fra 1725, eller for at gå på opdagelse på Sesimbra-slot. Den perfekte opfølgning på et lækkert måltid er naturligvis god vin. Få en guidet rundvisning på vingården José Maria da Fonseca, der er en af Portugals ældste. Den er stadig familieejet. Udforsk regionens fremragende vine med en vinsmagning, der inkluderer to lokale sorter. Som en perfekt finale kan du nyde udsigten over Lissabon fra platformen ved Cristo Rei-statuen, før turen går over 25 de Abril-broen og tilbage mod Lissabon.

Sesimbra: Arrábida Natural Park Hemmelige strande og huler

9. Sesimbra: Arrábida Natural Park Hemmelige strande og huler

Nyd en bådtur i Arrábida Naturpark, der starter i Sesimbra og sejler mod Cabo Espichel. Vilde strande, fantastiske bugter, grotter og klipper er nogle af højdepunkterne på denne storslåede tur. Tag ud på eventyr og oplev hele dette unikke økosystem i al dets pragt. Turen starter i den beskyttede havn i Sesimbra. Først besøges den berømte Ribeiro do Cavalo-strand. Nyd det omkringliggende landskab, mens du dykker og svømmer i det krystalklare vand. Turen fortsætter derefter mod vest, hvor du besøger de mytiske strande Mijona og Inferno. Fortsæt langs Arrábida-naturparken og se den berømte hvalfangstbugt, og benyt lejligheden til at lære lidt om historien om de fiskere, der plejede at jage hvaler i samme område. Dyk og svøm i det krystalklare vand ved samme strand. Der vil også blive serveret typisk spiritus fra Setubal-regionen. Efter dette stop sejler du mod Cabo Espichel, hvor du vil besøge flere grotter og landskaber af utrolige vidundere. Efter alle disse eventyr vender du tilbage til havnen i Sesimbra, hvor denne oplevelse slutter.

Arrábida Naturpark: Coasteering-tur med sejltur i speedbåd

10. Arrábida Naturpark: Coasteering-tur med sejltur i speedbåd

Oplev mystiske huler og hemmelige strande som Portinho da Arrábida og Ribeiro do Cavalo, mens du klatrer, rappellerer og svømmer på en spændende speedbådstur gennem kystzonen i Arrábida-naturparken, der er et perfekt sted for coasteering. Når du har mødt din instruktør/guide, starter du dagen med en sikkerhedsbriefing og en introduktion til dit coasteeringudstyr. Derefter hopper du på en speedbåd til aktivitetens startsted. Lær mere om den regionale fauna, flora og geologi, mens du bevæger dig gennem klippefyldte og vandfyldte områder. Brug flere teknikker, herunder bjergklatring (lav teknisk niveau og sværhedsgrad), svømning og spring i vandet. Nyd mere end et dusin spring mellem 2 og 8 meter høje spring. Plask i det krystalblå vand i en af verdens smukkeste bugter mellem den maleriske landsby Sesimbra og Setúbal. Udstyret med flydehjælpemidler og individuelt beskyttelsesudstyr, uden hjælp fra kunstige midler (f.eks. stålkabler), kan du nyde en mere dynamisk og fordybende progression i naturen. Ved afslutningen af coasteering-oplevelsen vender du tilbage til startstedet med speedbåd.

Alle aktiviteter

Ofte stillede spørgsmål om Sesimbra

Hvilke topattraktioner skal man opleve i Sesimbra?

Topattraktionerne, der skal opleves i Sesimbra:

Hvad er de bedste dagsture og -udflugter fra Sesimbra?

De bedste dagsture og -udflugter fra Sesimbra er:

Lissabon

Andre seværdigheder i Sesimbra

Vil du se alle oplevelser i Sesimbra? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Sesimbra

Samlet bedømmelse

4.8
(1.910 anmeldelser)

Jeg var så nervøs for denne aktivitet forud for den, da jeg var meget bange for springene. Det var dog faktisk meget sjovt, og især min partner elskede det. Det højeste spring er 8 meter og med støtte og opmuntring fra andre i gruppen tror jeg, at alle kan klare det, især hvis jeg kan! De to guider var strålende, meget støttende og talte fremragende engelsk. Den sværeste del viste sig faktisk at være klatringen for mig, især lige efter svømningen, men de vil hjælpe dig, hvis du har det svært. Vi betalte ekstra for overførslen fra og tilbage til Lissabon, hvilket gjorde rejsen meget let og ikke noget, vi behøvede at bekymre os om. Jeg anbefaler at medbringe et GoPro-type kamera til at bære på kroppen, da vi fik nogle gode optagelser, og det er den eneste måde, du kan tage billeder/videoer og BÆRE GRIPPY TRAINERS - kan ikke understrege dette nok, da vi troede, at vi ville smutte et par af gange! Du skal være nogenlunde i form for at gøre dette, da jeg til tider havde svært ved min krop.

Vores guide Henrique og skipper Mario var fantastiske! En super sjov aktivitet, men ikke for sarte sjæle. Det var noget, jeg aldrig havde gjort før, og så glad for, at vi tilmeldte os det. Der er meget klatring og svømning involveret, men din guide er meget hjælpsom og sørger altid for, at du føler dig tryg. Jeg anbefaler at leje de sko, de har til rådighed. Coasteering med dette firma gjorde absolut vores tur til Portugal til en at huske!

En fantastisk tur, guiderne var fantastiske og gik i et tempo, der passede alle. Klatringen var sikker og springningen var fantastisk, men man behøvede ikke hoppe, hvis man ikke ville. Landskabet og omgivelserne var smukt. Vi nåede endda at se en flok delfiner, hvilket var en rigtig overraskelse! Jeg kan varmt anbefale turen og guiderne.

Dette var let den bedste del af Portugal-turen for mig! dets lige dele skræmmende og sjovt, alt imens du er omgivet af nogle kæftige udsigter. Guiderne Francisco, Ines og Chantell var hjælpsomme, beroligende og fantastiske at hænge ud med. Absolut anbefalet!

En rigtig god tur! Smuk natur og sød guide. Man skal lige være opmærksom på det er havkajak, og man skal ro i havet, så det skal man kunne.