Oplevelser i
Sevilla

Andalusiens hovedstad har travle pladser, storslået middelalderstemning og Game of Thrones-godbidder.

Vælg datoer

Ofte stillede spørgsmål om Sevilla

Hvilke topattraktioner skal man opleve i Sevilla?

De 10 bedste aktiviteter og seværdigheder i Sevilla

En tur gennem Sevilla tager dig på en rejse tilbage i tiden til byens guldalder, fra dengang mauerne kastede lys over Andalusien, mens resten af Europa sygnede hen i den mørke middelalder, til Spaniens kolonitid hvor rigdommene strømmede ind fra Amerika.

 • Alcázar

  1. Alcázar

  Alcázar i Sevilla blev opført som fort i 930 e.v.t. Det var de mauriske kongers residens, og Alcázar udviklede sig gennem århundrederne. De frodige haver og de smukke kakler og forsiringer gør det til et udsøgt eksempel på mudéjararkitektur.

 • Sevillas domkirke

  2. Sevillas domkirke

  Verdens trediestørste kirke er bygget der, hvor Almohad-moskeen fra det 12. århundrede engang lå. Siden 1898 har det desuden været Christoffer Columbus sidste hvilested.

 • Giralda i Sevilla

  3. Giralda i Sevilla

  Domkirkens klokketårn rejser sig 304 meter mod himlen, og det var faktisk minareten i den oprindelige moske. Vejrhanen i bronze for oven har været et symbol på tro siden 1500-tallet.

 • Sevillas Torre del Oro

  4. Sevillas Torre del Oro

  Dette solide "Guldtårn" der engang var dækket af gyldne fliser, ligger ved bredden af Guadalquivir-floden og huser søfartsmuseet, med historien om Spaniens koloniale ekspansion i Amerika.

 • María Luisa-parken

  5. María Luisa-parken

  Den store, frodige og fredfyldte park ligger langs byens flod var hjertet i den ibero-amerikanske verdensudstilling i 1929. Det er det perfekte sted at slappe af en varm sommerdag.

 • Plaza de España

  6. Plaza de España

  Plaza de España i Sevilla blev opført i udkanten af María Luisa-parken til verdensudstillingen i 1929. Det storslåede kompleks er formet som en halvcirkel, med flisebelagte alkover, der repræsenterede Spaniens provinser, samt springvand og små kanaler.

 • Archivo General de Indias

  7. Archivo General de Indias

  Archivo General de Indias i Sevilla ligger i Casa Lonja de Mercaderes og stammer fra 1785. Det rummer 43,000 optegnelser, som dokumenterer trehundrede års spansk kolonialisering af Amerika.

 • Teatro de la Maestranza

  8. Teatro de la Maestranza

  Teatret blev bygget til verdensudstillingen i 1992 og opsætter især opera og musikarrangementer, herunder de spanske operetter som kaldes Zarzuelas.

 • 9. Kunstmuseet i Sevilla

  Museet blev grundlagt i 1839 og udstiller kunstværker fra middelalderen til det 20. århundrede. Forkæl dine øjne med mesterværker af berømte kunstnere, såsom Zurbarán, Murillo and Goya.

 • 10. Metropol Parasol

  Sevillas vaffelagtige struktur, Metropol Parasol, var i begyndelsen kontroversiel men gav efterhånden liv til en slumrende bydel. Oppefra kan du nyde panoramaudsigten over byen og nederst er der romerske og mauriske ruiner.

Planlæg dit besøg

 • Hvor mange dage skal jeg bruge i Sevilla?

  Fire hele dage giver dig tid til at nyde Sevillas sightseeing og seværdigheder uden stress og jag. Hvis du planlægger at komme i foråret til Feria de Abril, så afsæt en dag eller to ekstra til denne store kulturelle og farverige begivenhed. Hvis du vil opleve en uge, du aldrig glemmer, så skal du komme til byen i Semana Santa (Den Hellige Påskeuge).

 • Hvordan kommer jeg rundt i Sevilla?

  Byen har busser, metro og taxaer overalt. Du kan desuden sagtens gå rundt mellem Sevillas største seværdigheder. Hvis du bor i Tirana elller bare vil udforske kvarteret, går der også busser og metro dertil.

 • Hvor skal jeg bo i Sevilla?

  Santa Cruz kvarteret ligger centralt og du har alle Sevillas oplevelser og attraktioner lige i nærheden. Arenal er også en god mulighed, samt det tidligere jødiske kvarter Tirana på den anden side af floden. Husk på, at hvis du planlægger dit besøg i Sevilla under Semana Santa, forlanger visse hoteller, at du booker en hel uge.

Praktisk information

 • Sprog
  Spanish
 • Valuta
  EUR (€)
 • Tidszone
  UTC (+01:00)
 • Landekode
  +34
 • Bedste tid at tage dertil
  Fra marts til maj er vejret dejligt med behagelige temperaturer, der er endnu ikke så mange turister og du kan opleve fremragende festivaler.

Andre seværdigheder i Sevilla

Vil du se alle oplevelser i Sevilla? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Sevilla

Samlet bedømmelse

4.5 / 5

baseret på 39.396 anmeldelser

Jeg havde en vidunderlig aften, og den andalusiske middag var så lækker! Nicolas (undskyld hvis jeg har stavet navnet forkert) værten er meget dejlig og sørgede for at vi hyggede os. Vi havde også en improviseret optræden af to dejlige herrer (vokalist og guitarist) i slutningen af aftenen, hvilket var uventet!

Et smukt landskab og køretur fuld af god uddannelse. Værd at køre, utrolig oplevelse og udsigt. Sikker for familier. Lad dig ikke afskrække på grund af sikkerhedsproblemer ... dette er en lang dag, men ikke svært for den gennemsnitlige person.

Rigtig god tur med en kompetent guide, der formåede at formidle meget information på en forståelig og humoristisk måde.

Fantastisk! Meget forankret i lokale flamencotraditioner og langt bedre end den turistede flamenco, jeg så i Barcelona.

Jeg gjorde Caminito del Rey med afgang fra Sevilla. Smuk oplevelse