Tilføj datoer
Ting at gøre

Sevilla

Andalusiens hovedstad har travle pladser, storslået middelalderstemning og Game of Thrones-godbidder.

Andre seværdigheder i Sevilla

Vil du se alle oplevelser i Sevilla? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Sevilla

Samlet bedømmelse

4.5 / 5

baseret på 41.470 anmeldelser

Jeg gik med forbehold og forlod meget glad. Min familie tog også afsted med stor glæde. Middagen er lækker, jeg ville have hvidvin og min far ville have rød, hvortil de bragte os to flasker, som vi ikke fik færdiggjort, men vi kunne tage dem. Showet er spændende, det er et fantastisk show, der refererer til en af de mest typiske folklore i området. Og måden forestillingen præsenteres på, med omtale af de forskellige typer, og med livemusik, træder man ind i en spektakulær verden. Gå ikke glip af det, det er virkelig hver en øre værd.

Fantastisk dagstur! Super sjov oplevelse også at se en anden side af Andalusien. Vores guide ved navn Peter gjorde dagen ekstra sjov med sin entusiasme hele dagen. Fordi han talte engelsk, kunne vi nyde det fuldt ud. Det var virkelig rart, at han kunne fortælle os så meget, og det var også meget rart, at han sluttede sig til os ved vores bord under frokosten! :) Kan klart anbefale denne tur! Tak igen Peter for at give os en fantastisk oplevelse og dele al information og tips. Men især tak for din entusiasme og sjov!

Anbefalede! Meget flot vandretur. Sørg for at medbringe nok vand, det kan blive meget varmt. Vi nød det, og det var et af højdepunkterne på vores ferie i Sevilla. Vores instruktør var lidt utålmodig, da vi stod et sted for længe til at tage billeder. Det var lidt irriterende, men vi forstår hende, vi var også ret irriterende til tider.

Vi besøgte byen med Mathias! Virkelig sød! Og meget velvilligt ... især med min ven, der blev såret! Det er en fantastisk aktivitet!!

Super fint flaminco show - meget intenst og de er dygtige