Sevilla Palads

Booket mere end 900 gange i sidste uge

Sevilla Palads
155 aktiviteter fundet
Sorter efter:

Rejser du nu? Se, hvad der er tilgængeligt for dine datoer

Topseværdigheder tæt på Sevilla Palads

Sevilla Palads: Vores mest anbefalede ture og aktiviteter

Sevilla: Indgangsbillet til det kongelige Alcázar

Sevilla: Indgangsbillet til det kongelige Alcázar

Få en billet til Sevilla Palads, og beundr dette fantastiske islamiske middelalderpalads. Gå omkring, og lad dig betage af den fantastiske arkitektur og de smukke haver. Bygningsværket blev oprindeligt opført som et fort for Cordoban-guvernørerne i Sevilla i 913, og det kongelige Sevilla Palads er en fantastisk fusion af kristen og maurisk arkitektur. Det kom på UNESCO's Verdensarvsliste i 1987, og er blevet renoveret adskillige gange i de 11 århundreder, der er gået siden opførslen. Lær om, hvordan den kristne konge Fernando 3. flyttede ind i paladset, da han erobrede Sevilla i år 1248, og hvordan flere monarker brugte slottet som fast bopæl. Opdag også Sevilla Palads' rolle som location for TV-serien "Game of Thrones".

Sevilla: Guidet tur til katedralen, Giralda og det kongelige Alcázar

Sevilla: Guidet tur til katedralen, Giralda og det kongelige Alcázar

Oplev Sevilla og dets vigtigste monumenter og arkitektur med skip køen-entré. Lær historierne at kende, og lær de personer at kende, som er vigtige dele af byens historie. Brug lidt tid på at se Sevilla Palads og andre højdepunkter. Besøg katedralen indenfor, og hør om de vigtige historiske personer, der ligger begravet der. Du kan beundre værker af mange vigtige kunstnere. Se de enorme glasmosaikker fra det 16. århundrede, der oplyser katedralens 5 kirkeskibe. Besøg det berømte, mauriske Giralda-tårn, som er et af byens vartegn. Udforsk paladset, der er på UNESCO's Verdensarvsliste, og find ud af, hvorfor det blev rammen for filmen Lawrence af Arabien og tv-serien Game of Thrones. Vælg enten en rundvisning i lille gruppe eller en privat rundvisning, alt efter hvad der passer dig. Nyd en hyggelig gåtur gennem Sevilla Palads' haver, og hold øje med påfuglene og andre af paladsets dyr.

Sevilla: Indgang til katedralen, Giralda og Alcazar med guidet tur

Sevilla: Indgang til katedralen, Giralda og Alcazar med guidet tur

Udforsk Sevillas rige historie ved at besøge to af dens vigtigste steder: katedralen i Sevilla og Alcazar. Udnyt adgangen til at springe køen over, når du lærer om begge steder fra din ekspertguide. Se først den smukke katedral i Sevilla og dens unikke arkitektur. Nyd spring køen over, og lær derefter alt om den rige og tværkulturelle historie på dette hellige sted fra din guide. Bestig Giralda, katedralens klokketårn. Så besøg Alcazar, og få en forståelse af mangfoldigheden af kulturer og arv, der findes i Sevilla. Efter at have springet indgangen over køen, vil din guide tage dig med på en behagelig gåtur gennem appelsintræerne og myrterne og hjælpe med at forstå dybden af Sevillas historie og kultur.

Sevilla: City Sightseeing Hop-On Hop-Off-bustur

Sevilla: City Sightseeing Hop-On Hop-Off-bustur

Opdag Sevillas fantastiske blanding af monumenter og haver i dit eget tempo med Iconic 24-timers billetten eller Supreme 48-timers billetten til Hop-on-hop-off sightseeingbussen. Det første stop er i det historiske Paseo de Colon-område, men du kan hoppe på og af ved alle stoppestederne langs ruten. Rejs tilbage til maurernes dage ved Torre del Oro, der blev bygget på bredden af Guadalquivir-floden under Almohad-dynastiet. Beundr verdens største gotiske katedral, oplev flamencoens lidenskab i en historisk sala, og vandr rundt mellem palmerne i Alcázar-haverne. Der er en flersproget audioguide på 15 sprog om bord med særlig kommentar til børn. Du får mange fordele og rabatter med din billet, herunder 2 vandreture med Iconic-billetten og 4 vandreture med Supreme-billetten. Stoppesteder: 1. Paseo de Colon (foran Plaza de Toros Real Maestranza) 2. Plaza de España 3. Acuario de Sevilla 4. Plaza de América 5. Plaza de Cuba 6. San Jacinto/Triana 7. Calle Castilla/Triana 8. Exposicion Universal Expo 92 9. Temapark Isla Mágica 10. Macarena 11. Torre de los Perdigones 12. Alameda de Hércules 13. Plaza del Duque 14. Plaza de Armas

Sevilla Palads: Skip køen-billetter og guidet rundvisning

Sevilla Palads: Skip køen-billetter og guidet rundvisning

Besøg Sevillas juvel og den ældste kongelige residens i brug i Europa på en guidet rundvisning med skip køen-adgang. Træd ind i Sevilla Palads, der er på UNESCO's liste, og oplev de forskellige kulturer, der udgør byens historie. Udforsk paladset, hvor det romerske, vestgotiske og arabiske Sevilla blomstrede. Beundr de smukke haver, der dækker 7 hektar og byder på botaniske arter fra hele verden. Få kendskab til stedets fascinerende historie og dets forskellige anvendelser gennem århundreder. Ved afslutningen af turen kan du nyde tid til selv at udforske haven eller paladset.

Sevilla: Alcázar, katedral og Giralda-tur med billetter

Sevilla: Alcázar, katedral og Giralda-tur med billetter

Du kan få en guidet rundvisning med prioriteret adgang til både Alcázar og den UNESCO-listede katedral. Hør fascinerende fakta fra din guide, og se Santa Cruz og det berømte klokketårn. Mød din guide, og tag derefter af sted på dit sightseeing-eventyr. Dagens første stop er den kongelige Alcázar i Sevilla. Nyd adgang uden kø, og brug 1 time og 15 minutter på at udforske dette historiske vartegn. Indenfor kan du se det imponerende Mudejar-palads, det gotiske palads og Stucco Courtyard, og derefter vandre rundt i de vidtstrakte haver. Mens du går på opdagelse, kan du lære om vartegnets historie og om de prominente personer, der engang boede her. Derefter kan du tage til Sevillas katedral og beundre arkitekturen i dette UNESCO-beskyttede vartegn. Nyd en tur rundt på den berømte Patio de los Naranjos, og se derefter den berømte rejsende Christopher Columbus' grav. Gå gennem det livlige Santa Cruz-kvarter. Slut turen ved Giralda, byens berømte klokketårn.

Sevilla: Katedral, Giralda og Alcázar 3,5-timers guidet tur

Sevilla: Katedral, Giralda og Alcázar 3,5-timers guidet tur

Hør historien om Sevillas katedral og det storslåede Alcázar af en ekspertguide på en 4 timers rundvisning, hvor der også er tid til at besøge Giralda-tårnet. Rejs gennem byens arabiske, kristne og romerske historie undervejs. Træd ind bag de imponerende mure i det ældste palads i Europa på Alcázar, som stadig bruges af det spanske monarki, men som oprindeligt blev bygget af de muslimske maurere. Bedøm størrelsesordenen af Sevillas katedral, der er bygget på stedet for en stor moské. Beundre Giralda-klokketårnet, der blev bygget som en minaret under det almohade-dynastiets regeringstid. Slentre rundt i de smalle gader i det gamle jødiske kvarter og meget mere.

Sevilla: Indgangsbillet til Alcázar og katedralen og guidet tur

Sevilla: Indgangsbillet til Alcázar og katedralen og guidet tur

Udforsk Sevillas sjæl gennem dens UNESCOs verdensarvssteder. Lær om byens islamiske fortid, kristne rødder og jødiske arv på Alcázar, og se byens majestætiske katedral. Start med et besøg i Alcázar. Alcázar er hjemsted for 3 paladser, kongelige kamre, hundredeårs-haver og kapeller, og har været stedet for mange dynastier. Udforsk dette websted med din guide, og drag fordel af et personligt lydsystem til at forbedre dit besøg. Rejs gennem forskellige perioder af historien og følg i de gamles fodspor. Opdag selv, hvorfor monumentet blev valgt for sin skønhed som lokation for tv-serier som "Game of Thrones". Gå til Sevillas katedral for at se verdens tredjestørste katedral og største gotiske kirke i verden. Bygget på resterne af en moské afslører det enorme monument 900 års historie. I slutningen af turen skal du sige farvel til din guide, og klatre derefter til fods til toppen af Giralda Tower for at beundre en spektakulær udsigt over byen.

Sevilla: Alcázar guidet tur

Sevilla: Alcázar guidet tur

Udforsk det tidligere palads for de mauriske konger i det muslimske Spanien på en guidet tur til Alcázar i Sevilla. Fordyb dig i den dramatiske historie om dette UNESCOs verdensarvssted. Gå ind via den imponerende Puerta del León og rejs gennem en sammensætning af flere paladser, kongelige kamre, gårde og kapeller. Beundre de forskellige arkitektoniske træk fra islamisk til barok og renæssance. Lær om de mange plot og dynastier som historien om den legendariske monark fra det 11. århundrede Muhammad ibn Abbad al-Mu'tamid og nogle af de karakterer, der oplyste Spanien i det tidlige 19. århundrede. Udnyt et personligt lydsystem, hvis det kræves, mens du turnerer komplekset med din guide. Opdag, hvorfor monumentet blev valgt som lokation for tv-serien "Game of Thrones". Så oplev skønheden i Alcázar-haven, hvor næsten 200 forskellige plantearter fra hele verden kan findes.

Sevilla: Guidet tur på elcykel

Sevilla: Guidet tur på elcykel

Tag på rundtur i Sevilla på en elcykel, og besøg byens hot spots såvel som dens skjulte perler. At rejse på elcykel er en perfekt mulighed på en varm dag. En cykeltur giver dig mulighed for at dække en større afstand i byen med mindre anstrengelse end at gå, hvilket gør den ideel til at opdage byen. På din guidede cykeltur ser du steder som Alcazar-paladset, katedralen, Maria Luisa-parken, Plaza de España og meget mere. Nogle af disse steder er UNESCO-verdensarvssteder. Når du opdager Sevilla på denne sjove måde, bliver du ikke kun introduceret til de bedste steder, du får også en god orientering om byen og ideer til, hvordan du kan fortsætte resten af dit besøg. Lær om de bedste spisesteder, og hvad du ellers bør se under dit ophold, mens din guide udpeger de bedste restauranter, teatre, barer og meget mere. VIGTIGT: Til denne service blandes grupper med forskellige reservationer. Andre deltagere bruger måske normale cykler i samme cykelgruppe.

Sevilla Palads: Vores mest anbefalede ture og aktiviteter

Sevilla: Indgangsbillet til det kongelige Alcázar

Sevilla: Indgangsbillet til det kongelige Alcázar

Få en billet til Sevilla Palads, og beundr dette fantastiske islamiske middelalderpalads. Gå omkring, og lad dig betage af den fantastiske arkitektur og de smukke haver. Bygningsværket blev oprindeligt opført som et fort for Cordoban-guvernørerne i Sevilla i 913, og det kongelige Sevilla Palads er en fantastisk fusion af kristen og maurisk arkitektur. Det kom på UNESCO's Verdensarvsliste i 1987, og er blevet renoveret adskillige gange i de 11 århundreder, der er gået siden opførslen. Lær om, hvordan den kristne konge Fernando 3. flyttede ind i paladset, da han erobrede Sevilla i år 1248, og hvordan flere monarker brugte slottet som fast bopæl. Opdag også Sevilla Palads' rolle som location for TV-serien "Game of Thrones".

Sevilla: Guidet tur til katedralen, Giralda og det kongelige Alcázar

Sevilla: Guidet tur til katedralen, Giralda og det kongelige Alcázar

Oplev Sevilla og dets vigtigste monumenter og arkitektur med skip køen-entré. Lær historierne at kende, og lær de personer at kende, som er vigtige dele af byens historie. Brug lidt tid på at se Sevilla Palads og andre højdepunkter. Besøg katedralen indenfor, og hør om de vigtige historiske personer, der ligger begravet der. Du kan beundre værker af mange vigtige kunstnere. Se de enorme glasmosaikker fra det 16. århundrede, der oplyser katedralens 5 kirkeskibe. Besøg det berømte, mauriske Giralda-tårn, som er et af byens vartegn. Udforsk paladset, der er på UNESCO's Verdensarvsliste, og find ud af, hvorfor det blev rammen for filmen Lawrence af Arabien og tv-serien Game of Thrones. Vælg enten en rundvisning i lille gruppe eller en privat rundvisning, alt efter hvad der passer dig. Nyd en hyggelig gåtur gennem Sevilla Palads' haver, og hold øje med påfuglene og andre af paladsets dyr.

Sevilla: Indgang til katedralen, Giralda og Alcazar med guidet tur

Sevilla: Indgang til katedralen, Giralda og Alcazar med guidet tur

Udforsk Sevillas rige historie ved at besøge to af dens vigtigste steder: katedralen i Sevilla og Alcazar. Udnyt adgangen til at springe køen over, når du lærer om begge steder fra din ekspertguide. Se først den smukke katedral i Sevilla og dens unikke arkitektur. Nyd spring køen over, og lær derefter alt om den rige og tværkulturelle historie på dette hellige sted fra din guide. Bestig Giralda, katedralens klokketårn. Så besøg Alcazar, og få en forståelse af mangfoldigheden af kulturer og arv, der findes i Sevilla. Efter at have springet indgangen over køen, vil din guide tage dig med på en behagelig gåtur gennem appelsintræerne og myrterne og hjælpe med at forstå dybden af Sevillas historie og kultur.

Sevilla: City Sightseeing Hop-On Hop-Off-bustur

Sevilla: City Sightseeing Hop-On Hop-Off-bustur

Opdag Sevillas fantastiske blanding af monumenter og haver i dit eget tempo med Iconic 24-timers billetten eller Supreme 48-timers billetten til Hop-on-hop-off sightseeingbussen. Det første stop er i det historiske Paseo de Colon-område, men du kan hoppe på og af ved alle stoppestederne langs ruten. Rejs tilbage til maurernes dage ved Torre del Oro, der blev bygget på bredden af Guadalquivir-floden under Almohad-dynastiet. Beundr verdens største gotiske katedral, oplev flamencoens lidenskab i en historisk sala, og vandr rundt mellem palmerne i Alcázar-haverne. Der er en flersproget audioguide på 15 sprog om bord med særlig kommentar til børn. Du får mange fordele og rabatter med din billet, herunder 2 vandreture med Iconic-billetten og 4 vandreture med Supreme-billetten. Stoppesteder: 1. Paseo de Colon (foran Plaza de Toros Real Maestranza) 2. Plaza de España 3. Acuario de Sevilla 4. Plaza de América 5. Plaza de Cuba 6. San Jacinto/Triana 7. Calle Castilla/Triana 8. Exposicion Universal Expo 92 9. Temapark Isla Mágica 10. Macarena 11. Torre de los Perdigones 12. Alameda de Hércules 13. Plaza del Duque 14. Plaza de Armas

Sevilla Palads: Skip køen-billetter og guidet rundvisning

Sevilla Palads: Skip køen-billetter og guidet rundvisning

Besøg Sevillas juvel og den ældste kongelige residens i brug i Europa på en guidet rundvisning med skip køen-adgang. Træd ind i Sevilla Palads, der er på UNESCO's liste, og oplev de forskellige kulturer, der udgør byens historie. Udforsk paladset, hvor det romerske, vestgotiske og arabiske Sevilla blomstrede. Beundr de smukke haver, der dækker 7 hektar og byder på botaniske arter fra hele verden. Få kendskab til stedets fascinerende historie og dets forskellige anvendelser gennem århundreder. Ved afslutningen af turen kan du nyde tid til selv at udforske haven eller paladset.

Sevilla: Alcázar, katedral og Giralda-tur med billetter

Sevilla: Alcázar, katedral og Giralda-tur med billetter

Du kan få en guidet rundvisning med prioriteret adgang til både Alcázar og den UNESCO-listede katedral. Hør fascinerende fakta fra din guide, og se Santa Cruz og det berømte klokketårn. Mød din guide, og tag derefter af sted på dit sightseeing-eventyr. Dagens første stop er den kongelige Alcázar i Sevilla. Nyd adgang uden kø, og brug 1 time og 15 minutter på at udforske dette historiske vartegn. Indenfor kan du se det imponerende Mudejar-palads, det gotiske palads og Stucco Courtyard, og derefter vandre rundt i de vidtstrakte haver. Mens du går på opdagelse, kan du lære om vartegnets historie og om de prominente personer, der engang boede her. Derefter kan du tage til Sevillas katedral og beundre arkitekturen i dette UNESCO-beskyttede vartegn. Nyd en tur rundt på den berømte Patio de los Naranjos, og se derefter den berømte rejsende Christopher Columbus' grav. Gå gennem det livlige Santa Cruz-kvarter. Slut turen ved Giralda, byens berømte klokketårn.

Sevilla: Katedral, Giralda og Alcázar 3,5-timers guidet tur

Sevilla: Katedral, Giralda og Alcázar 3,5-timers guidet tur

Hør historien om Sevillas katedral og det storslåede Alcázar af en ekspertguide på en 4 timers rundvisning, hvor der også er tid til at besøge Giralda-tårnet. Rejs gennem byens arabiske, kristne og romerske historie undervejs. Træd ind bag de imponerende mure i det ældste palads i Europa på Alcázar, som stadig bruges af det spanske monarki, men som oprindeligt blev bygget af de muslimske maurere. Bedøm størrelsesordenen af Sevillas katedral, der er bygget på stedet for en stor moské. Beundre Giralda-klokketårnet, der blev bygget som en minaret under det almohade-dynastiets regeringstid. Slentre rundt i de smalle gader i det gamle jødiske kvarter og meget mere.

Sevilla: Indgangsbillet til Alcázar og katedralen og guidet tur

Sevilla: Indgangsbillet til Alcázar og katedralen og guidet tur

Udforsk Sevillas sjæl gennem dens UNESCOs verdensarvssteder. Lær om byens islamiske fortid, kristne rødder og jødiske arv på Alcázar, og se byens majestætiske katedral. Start med et besøg i Alcázar. Alcázar er hjemsted for 3 paladser, kongelige kamre, hundredeårs-haver og kapeller, og har været stedet for mange dynastier. Udforsk dette websted med din guide, og drag fordel af et personligt lydsystem til at forbedre dit besøg. Rejs gennem forskellige perioder af historien og følg i de gamles fodspor. Opdag selv, hvorfor monumentet blev valgt for sin skønhed som lokation for tv-serier som "Game of Thrones". Gå til Sevillas katedral for at se verdens tredjestørste katedral og største gotiske kirke i verden. Bygget på resterne af en moské afslører det enorme monument 900 års historie. I slutningen af turen skal du sige farvel til din guide, og klatre derefter til fods til toppen af Giralda Tower for at beundre en spektakulær udsigt over byen.

Sevilla: Alcázar guidet tur

Sevilla: Alcázar guidet tur

Udforsk det tidligere palads for de mauriske konger i det muslimske Spanien på en guidet tur til Alcázar i Sevilla. Fordyb dig i den dramatiske historie om dette UNESCOs verdensarvssted. Gå ind via den imponerende Puerta del León og rejs gennem en sammensætning af flere paladser, kongelige kamre, gårde og kapeller. Beundre de forskellige arkitektoniske træk fra islamisk til barok og renæssance. Lær om de mange plot og dynastier som historien om den legendariske monark fra det 11. århundrede Muhammad ibn Abbad al-Mu'tamid og nogle af de karakterer, der oplyste Spanien i det tidlige 19. århundrede. Udnyt et personligt lydsystem, hvis det kræves, mens du turnerer komplekset med din guide. Opdag, hvorfor monumentet blev valgt som lokation for tv-serien "Game of Thrones". Så oplev skønheden i Alcázar-haven, hvor næsten 200 forskellige plantearter fra hele verden kan findes.

Sevilla: Guidet tur på elcykel

Sevilla: Guidet tur på elcykel

Tag på rundtur i Sevilla på en elcykel, og besøg byens hot spots såvel som dens skjulte perler. At rejse på elcykel er en perfekt mulighed på en varm dag. En cykeltur giver dig mulighed for at dække en større afstand i byen med mindre anstrengelse end at gå, hvilket gør den ideel til at opdage byen. På din guidede cykeltur ser du steder som Alcazar-paladset, katedralen, Maria Luisa-parken, Plaza de España og meget mere. Nogle af disse steder er UNESCO-verdensarvssteder. Når du opdager Sevilla på denne sjove måde, bliver du ikke kun introduceret til de bedste steder, du får også en god orientering om byen og ideer til, hvordan du kan fortsætte resten af dit besøg. Lær om de bedste spisesteder, og hvad du ellers bør se under dit ophold, mens din guide udpeger de bedste restauranter, teatre, barer og meget mere. VIGTIGT: Til denne service blandes grupper med forskellige reservationer. Andre deltagere bruger måske normale cykler i samme cykelgruppe.

Store seværdigheder i Sevilla

Ting at lave i Sevilla Palads

Byer i Spanien

Andre seværdigheder i Sevilla Palads

Vil du se alle oplevelser i Sevilla Palads? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Sevilla Palads

Samlet bedømmelse

4.6
(28.010 anmeldelser)

Vi elskede fuldstændig denne tur! Maria var en meget kompetent rejseleder, der delte værdifuld information og trivia om The Giralda, Cathedral og Royal Alcazar. Hendes engelsk var i orden. Som kunsthistoriker var hun i stand til at give en kunstnerisk linse til hvert af de vigtige punkter, vi stoppede op og kiggede på. Selve turen var god værdi for pengene. Vi følte os ikke forhastede. Vi havde mere end nok tid til at gå op ad de 34 ramper og 17 trin op ad Giralda, se på katedralens vigtige stationer og udforske det interessante indre af Alcazar. Jeg vil meget anbefale denne tur til alle, der ønsker at vide lidt mere om Sevilla.

At jeg ikke behøvede at stå i kø. Selvom jeg skulle lede efter hendes kontor, havde jeg givet tid nok til det. Jeg var glad for, at guiden allerede havde besøgt vores klosterbibliotek i St.Gallen og husket detaljer. Jeg kunne virkelig godt lide Palacios vidunderligt flisebelagte vægge. Selvfølgelig også haven.

Lidt dyrt indrømmer jeg, men selvfølgelig absolut værd at gøre. Overfyldt katedral, klatring af Giralda i enkelt fil med en svær timing at respektere for at være tilbage til tiden og en skør publikum på toppen. på den anden side var vores guide Anais fremragende, stor tak til hende!

Absolut et sted at besøge. Ærgerligt, at vi ikke havde tid til at fare vild i haverne!

Grundene er enorme og smukke. Skam ikke bedre kortlagt