Tilføj datoer

Sevilla Palads

Sevilla Palads: Vores mest anbefalede ture og aktiviteter

Sevilla Palads: Entrébillet

1. Sevilla Palads: Entrébillet

Få en billet til Sevilla Palads, og beundr dette fantastiske islamiske middelalderpalads. Gå omkring, og lad dig betage af den fantastiske arkitektur og de smukke haver. Bygningsværket blev oprindeligt opført som et fort for Cordoban-guvernørerne i Sevilla i 913, og det kongelige Sevilla Palads er en fantastisk fusion af kristen og maurisk arkitektur. Det kom på UNESCO's Verdensarvsliste i 1987, og er blevet renoveret adskillige gange i de 11 århundreder, der er gået siden opførslen. Lær om, hvordan den kristne konge Fernando 3. flyttede ind i paladset, da han erobrede Sevilla i år 1248, og hvordan flere monarker brugte slottet som fast bopæl. Opdag også Sevilla Palads' rolle som location for TV-serien "Game of Thrones".

Sevilla: Guidet tur i Sevilla Palads, katedralen og Giralda

2. Sevilla: Guidet tur i Sevilla Palads, katedralen og Giralda

Oplev Sevilla og dets vigtigste monumenter og arkitektur med skip køen-entré. Lær historierne at kende, og lær de personer at kende, som er vigtige dele af byens historie. Brug lidt tid på at se Sevilla Palads og andre højdepunkter. Besøg katedralen indenfor, og hør om de vigtige historiske personer, der ligger begravet der. Du kan beundre værker af mange vigtige kunstnere. Se de enorme glasmosaikker fra det 16. århundrede, der oplyser katedralens 5 kirkeskibe. Besøg det berømte, mauriske Giralda-tårn, som er et af byens vartegn. Udforsk paladset, der er på UNESCO's Verdensarvsliste, og find ud af, hvorfor det blev rammen for filmen Lawrence af Arabien og tv-serien Game of Thrones. Vælg enten en rundvisning i lille gruppe eller en privat rundvisning, alt efter hvad der passer dig. Nyd en hyggelig gåtur gennem Sevilla Palads' haver, og hold øje med påfuglene og andre af paladsets dyr.

Sevilla: Entré og guidet tur til katedral, Giralda & Alcazar

3. Sevilla: Entré og guidet tur til katedral, Giralda & Alcazar

Udforsk Sevillas rige historie med besøg i 2 af byens vigtigste seværdigheder: katedralen i Sevilla og Alcazar. Begynd dagen med at se Sevillas smukke katedral og dens unikke arkitektur. Lær alt om dette hellige steds rige og multikulturelle historie fra din guide. Gå op til toppen af Giralda, katedralens klokketårn. Besøg så Alcazar, og lær om de mange kulturer og historier, der findes side om side i Sevilla. Her vil din guide tage dig med på en behagelig gåtur blandt appelsintræer og myrter og hjælpe dig med at forstå dybden af Sevillas historie og kultur.

Sevilla Palads: Skip køen-billetter og guidet rundvisning

4. Sevilla Palads: Skip køen-billetter og guidet rundvisning

Besøg Sevillas juvel og den ældste kongelige residens i brug i Europa på en guidet rundvisning med skip køen-adgang. Træd ind i Sevilla Palads, der er på UNESCO's liste, og oplev de forskellige kulturer, der udgør byens historie. Udforsk paladset, hvor det romerske, vestgotiske og arabiske Sevilla blomstrede. Beundr de smukke haver, der dækker 7 hektar og byder på botaniske arter fra hele verden. Få kendskab til stedets fascinerende historie og dets forskellige anvendelser gennem århundreder. Ved afslutningen af turen kan du nyde tid til selv at udforske haven eller paladset.

Sevilla: Den kongelige Alcazar, katedralen og Giralda-tårnet

5. Sevilla: Den kongelige Alcazar, katedralen og Giralda-tårnet

Har du ikke så meget tid, og vil du gerne opleve det hele på én dag? Hvorfor vælge én ting, når du kan få to? Vælg vores kombi og spar penge ved at besøge katedralen og det kongelige Alcazar: to vigtige steder at opleve i Sevilla, begge erklæret for verdensarv af Unesco i 1987. Oplev Sevilla, en af de mest berømte byer i verden og kendt for sin uforlignelige skønhed og sine store historiske begivenheder, både politiske og økonomiske. Du kan også nyde udsigten til monumenterne fra steder som Plaza del Triunfo og Plaza Virgen de los Reyes. Vi mødes 20 minutter i forvejen på vores mødested, hvor vi præsenterer dig for din officielle guide, vi giver dig headsets (hvis det er nødvendigt), og vi begynder vores vej til den største gotiske katedral i verden. Når du er indenfor, kan du lade dig fascinere af katedralens imponerende historie. Efter rundvisningen i katedralen og Giralda-tårnet besøger vi de vidunderlige paladser i det kongelige Alcázar i Sevilla. 1 de Enero a 15 de Junio 2023 Lunes a sábados Catedral 13:30 a 15:00 con giralda Alcázar 16:00 a 17:15 Domingos Alcázar 13:30 a 14:45 Catedral 16:00 a 17:30 con Giralda 16 de junio al 30 septiembre 2023 Lunes a sábados Catedral 12:00 a 13:30 con Giralda Alcázar 13:45 a 15:00 Domingos Alcázar 13:00 a 14:15 Catedral 14:30 a 16:00 con Giralda 1. oktober til 31. oktober 2023 Catedral 15:00 - 16:30 con giralda Alcázar 16:45 - 18:00 1 noviembre a 15 de junio de lunes a domingos Catedral 14:30 - 16:00 Alcázar 16:15 a 17:30

Sevilla: 24-timers billet til hop-on hop-off-bus

6. Sevilla: 24-timers billet til hop-on hop-off-bus

Opdag Sevillas fantastiske blanding af monumenter og parker i dit eget tempo med en 24- eller 48-timers billet til hop-on hop-off-sightseeingbussen. Det første stop er i det historiske Paseo de Colon-område, men du kan hoppe af og på ved ethvert af stoppene langs ruten. Rejs tilbage til maurertiden ved Torre del Oro, der er bygget ved breden af Guadalquivir-floden, under Almohad-dynastiet. Se verdens største gotiske domkirke, oplev lidenskabelig flamenco i en historisk sala, og gå blandt palmerne i Alcazar-haverne. En flersproget audioguide er tilgængelig på 15 sprog ombord med særlige kommentarer for børn. Du får mange fordele og rabatter med din billet, herunder 3 gratis byvandringer og en guidet rundvisning på kunstmuseet Museo de Bellas Artes de Sevilla.  Stoppesteder: 1. Paseo de Colon 2. Plaza de España 3. Acuario de Sevilla 4. Plaza de América 5. Plaza de Cuba 6. San Jacinto/Triana 7. Calle Castilla/Triana 8. Exposicion Universal Expo 92 9. Isla Mágica Theme Park 10. Macarena 11. Torre de los Perdigones 12. Alameda de Hércules 13. Plaza del Duque 14. Plaza de Armas

Sevilla: Domkirke, Giralda og Alcázar 4 timers guidet tur

7. Sevilla: Domkirke, Giralda og Alcázar 4 timers guidet tur

Hør historien om Sevillas katedral og det storslåede Alcázar af en ekspertguide på en 4 timers rundvisning, hvor der også er tid til at besøge Giralda-tårnet. Rejs gennem byens arabiske, kristne og romerske historie undervejs. Træd ind bag de imponerende mure i det ældste palads i Europa på Alcázar, som stadig bruges af det spanske monarki, men som oprindeligt blev bygget af de muslimske maurere. Bedøm størrelsesordenen af Sevillas katedral, der er bygget på stedet for en stor moské. Beundre Giralda-klokketårnet, der blev bygget som en minaret under det almohade-dynastiets regeringstid. Slentre rundt i de smalle gader i det gamle jødiske kvarter og meget mere.

Sevilla Palads: Skip køen-billet med guidet rundvisning

8. Sevilla Palads: Skip køen-billet med guidet rundvisning

Udforsk de mauriske konger af det muslimske Spaniens tildigere palads på en rundvisning i Alcazar i Sevilla. Komplekset kom på UNESCOs Verdensarvsliste i 1987, og det er højt respekteret for sine kulturelle og harmoniske elementer. Undersøg de unikke omgivelser gennem historien om den legendariske monark fra det 11. århundrede, Muhammad ibn Abbad al-Mu'tamid og fremtrædende personligheder i Spanien i det tidlige 19. århundrede. Sevilla Palads et det ældste europæiske kongeslot, der stadig er i brug, og blev først bygget af almohaderne med storslåede islamiske motiver. Senere beboere tilføjede elementer fra barokken, renæssancen og andre æraer. Træd ind via den imponerende Puerta del León, og fortsæt gennem et kompleks med flere paladser, kongelige kamre, gårdhaver og kirker. Lær om nogle af stedets mange dynastier og dets rolle i opdagelsen af Amerika. Følg i fodsporene på gamle helte, og find ud af, hvorfor monumentet blev valgt som location til scener i TV-serien "Game of Thrones". Derefter kan du opleve de smukke Alcazar-haver, hvor næsten 200 forskellige plantearter fra hele verden kan findes.

Sevilla Palads: Guidet rundvisning med entrébillet

9. Sevilla Palads: Guidet rundvisning med entrébillet

Opdag skattene i Sevilla Palads, der er et af de mest betagende kongeslotte i Europa, på denne fantastiske guidede rundvisning. Når du har mødt din lokale ekspertguide, går I ind i slottet for at afdække dets gemte perler og den spektakulære arkitektur.  Sevilla Palads, der stadig i dag er officiel residens for den spanske kongefamilie, er et befæstet palads, som er blevet bygget igennem forskellige historiske perioder. Når du bevæger dig gennem slottet, hører du om de forskellige arkitektoniske stilarter og påvirkninger, som det rummer, herunder islamiske motiver og barok- og renæssancestil.  Udforsk slottets utallige kongelige gemakker, gårdspladser og dets imponerende og vidtstrakte haver, hvor du kan se flere hundrede forskellige plantearter. Hør om slottets historie fra en ekspertguide, og besøg adskillige filmlokationer fra den berømte TV-serie "Game of Thrones". 

Sevilla: Guidet tur og VIP-entré til Alcázar og katedral

10. Sevilla: Guidet tur og VIP-entré til Alcázar og katedral

Udforsk Sevillas sjæl gennem monumenterne, som er på UNESCO's Verdensarvsliste. Lær mere om byens islamiske fortid, de kristne rødder og den jødiske arv. Start med at besøge Alcázar. Alcázar, som huser 3 paladser, kongelige kamre, haver fra århundredeskiftet og flere kapeller, har huset mange dynastier. Rejs gennem forskellige historiske perioder, og gå i fodsporene på de gamle regenter. Oplev, hvorfor det smukke monument blev valgt som kulisse til serier som "Game of Thrones."  Besøg Sevillas katedral for at se verdens tredjestørste katedral og den største gotiske kirke i verden. Det enorme monument, som blev bygget ovenpå resterne af en moské, åbenbarer 900 års historie. Ved afslutningen af turen siger du farvel til din guide. Gå derefter til fods til toppen af Giralda-tårnet, og nyd en fantastisk udsigt over byen.

Tilgængelige aktiviteter

116 aktiviteter fundet
Sortér efter:
Side 1 af 8

Andre seværdigheder i Sevilla Palads

Vil du se alle oplevelser i Sevilla Palads? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Sevilla Palads

Samlet bedømmelse

4.6 / 5

baseret på 28.010 anmeldelser

Vi nød denne tur, da den var meget vidende og interessant. Vores guide Carmen var fremragende, uddannet og med den rigtige mængde interessante historiske fakta. Denne tur er et must, hvis du besøger Sevilla. Stærkt anbefalet til alle, der ønsker at vide mere om dette unikke øjeblik i historien, hvor muslimer og kristne sameksisterede i fred og smuk andalusisk kultur blev født.

Ruben was such an enthusiastic and professional guide. He kept an eye on everyone and had a personal approach without compromising on the importance of the stories he told. He also made everybody feel comfortable and spiced our experience up with a touch of humorous sense. We highly recommend him.

Vi nød virkelig turen med Caro! Turen startede til tiden og var godt organiseret. Caro har en fantastisk personlighed og fuld af viden og interessante fakta. Hun gjorde turen både informativ og sjov. Både Royal Alcatraz og Sevilla-katedralen er meget imponerende og unikke - absolut et must-see!

We had an amazing day with a guidet tour of the Seville cathedral, Giralda, and the Alcazar. Carmen was super informative and knowledgeble. She made the tour both fun and interesting. Would definately recommend. A must in Seville.

Lugar fantástico, si vas a Sevilla tienes que recorrerlo