Tilføj datoer

Sevilla Palads

Vi fandt 100 aktiviteter
Sorter efter:
Side 1 af 7

Andre seværdigheder i Sevilla Palads

Vil du se alle oplevelser i Sevilla Palads? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Sevilla Palads

Samlet bedømmelse

4.6 / 5

baseret på 26.965 anmeldelser

Mødte vores rejseleder Lita uden for City Expert lige syd for katedralen. Hun tjekkede os ind og delte modtagere og øretelefoner ud. Med en grad i historie er hun ekstremt vidende og passioneret omkring turen. Og hun taler hurtigt. Faktisk er alt om turen hurtigt. Selvom det varer 2-1/2 time, er der så meget at se, at du ikke vil være i stand til at blive hængende, så længe du gerne vil eller se alt det, du gerne vil se. Det er et ekstremt godt overblik, men du vil måske gå tilbage en anden gang for at være grundig. Vi havde kort tid og ønskede at se så meget som muligt, så denne tur var perfekt for os. Du får 25 minutter til at udforske klokketårnet, hvilket er nok tid, men dvæle ikke for længe. Turen afsluttes i haverne, og du har lov til at blive, så længe du vil. Helt klart nød og vil anbefale turen, men ved, at det vil være rask!

En dejlig opdagelse af de vigtigste steder i byen at anbefale i begyndelsen af opholdet, det giver dig mulighed for at finde dine pejlinger på de forskellige steder at besøge. Vores meget flinke guide Natacha lærte os meget om denne by og dens attraktioner ... og hele holdet er meget venligt. Cyklerne er meget gode, og byen er flad nok til ikke at bruge el-cyklen. God organisation.

Stor oplevelse! At besøge Sevilla på cykel, så du kan få en første globale tilgang til byen, er en topaktivitet! Sylvio, vores fransktalende guide fra Sevilla, kender sin by meget godt og anbefalede restauranter uden for turistkredsløbet, såsom Triana. Vi anbefaler denne aktivitet at lave som en solo duo eller sammen med venner

Vi gjorde denne familieudflugt med drenge på 13, 15 og 17 år, og alle nød at opdage Sevilla ad landevejen. En stor tak til vores guide Alé, som kunne interessere os for historie, arkitektur.....Hans råd er meget værdifulde for resten af opholdet. Jeg anbefaler, at du tager denne udflugt den første dag, du ankommer!

Super spændene og lærerigt. Guiden havde perfekt energi og viden.