Tilføj datoer

Ting at foretage sig
Sharjah

Vores mest anbefalede ting at gøre i Sharjah

Dubai: Ørkensafari, quadbike, kamelridning og Al Khayma Camp

1. Dubai: Ørkensafari, quadbike, kamelridning og Al Khayma Camp

Opdag ørkenen uden for Dubai på en guidet dune bashing-safari. Nyd muligheden for at deltage i en række valgfrie aktiviteter, herunder en quadcykeltur, kamelridning eller middag og underholdning med en udvidet turmulighed. Du bliver hentet fra dit hotel eller det valgte sted af din rejseguide. Kør derefter til Dubai-ørkenen, og efter en kort pause kan du opleve den spændende dune bashing-session med uddannede chauffører. Du kan også prøve sandboarding og tage nogle fantastiske fotos af de rullende klitter. Fortsæt til Al Khayma-lejren til en kameltur og de inkluderede forfriskninger. Deltagerne på den 7 timer lange tur vil fortsætte med at nyde nogle underholdningsshows og spise en lækker grillmiddag i lejren. Når turen er slut, bliver du kørt tilbage til dit hotel/bygning.

Dubai: Safari, quadbike, kamelridning og buffetmiddag

2. Dubai: Safari, quadbike, kamelridning og buffetmiddag

Udforsk ørkenen på denne SUV-tur fra Dubai. Kør op, ned og gennem ørkenklitterne i Land Cruiser. Kør en ATV over sandklitterne, inden du nyder liveunderholdning og middag i en beduinlejr. Begynd med at udforske ørkenen, og få et indblik i ørkensandets barske og intense karakter. Senere kan du prøve dune bashing i en 4x4 Land Cruiser (som er fuldt udstyret med alle nødvendige sikkerhedsfunktioner) og sandboarding på de silkebløde røde sandklitter. Det næste, hvis du har valgt denne mulighed, er quad bike-oplevelsen, hvor du får en kort briefing med sikkerhedsinstruktioner, inden du nyder spændingen ved at køre på en ATV over det enorme sand. Til sidst kan du slappe af i en traditionel beduinstil-lejr, hvor du kan deltage i aktiviteter som kamelridning og henna-maling. Nyd at blive underholdt af mave- og folkedansere, mens du spiser en lækker grillmiddag.

Dubai: Premium safari, kamelridning og Al Khayma Camp 3-buffeter

3. Dubai: Premium safari, kamelridning og Al Khayma Camp 3-buffeter

Tag med os på eventyr i Dubai Red Dunes Desert. Oplev spændende aktiviteter som dune-bashing, sandboarding, og tag del i det arabiske liv ved at besøge Al Khayma-lejren for at prøve de traditionelle snacks, lokal mad og aktiviteter som henna-shows og shisha. Vi ser solnedgangen fra lejrens klitter og månen gennem et kraftigt teleskop. Når du er blevet hentet af din safarikaptajn, gør du det første stop på rejsen for at holde en pause og få chancen for at prøve den valgfri quadcykeltur. Dune Bashing er klar; din kaptajn vil køre 30-45 minutter over de røde klitter i Lahbab-ørkenen med fotopause og sandboarding (surfing over klitterne). I Al Khayma-lejren byder vi dig velkommen med rosenvand, arabisk kaffe, lokale søde sager og dadler. Sig hej til lejrens egne kameler, og hvis du har lyst, kan du hoppe op på en kamel og ride over klitterne. Lejrens aktiviteter, som byder dig velkommen, omfatter kamelfodring, falke, hennamaling osv. Herefter er der en appetitvækker med en levende snackstation, arabisk kaffe og te og endda en shisha-station. Nu er det tid til at invitere dig til at nyde lækkerierne fra 3 unikke buffeter: 1. Emiratisk buffet. 2. Marokkansk buffet. 3. Arabisk buffet. 4. Lam Madfoon "Kogt under jorden. 5. Levende BBQ-stationer. 6. Traditionelle stationer med levende brødbagning. Den arabiske underholdning med Tannora, Khaliji-dans og ildshow er lige til at overvære. Lejrens atmosfære vil ændre sig, når solen går ned, så du kan nyde den fredfyldte ørkennat. Spot stjernerne på ørkenhimlen gennem et kraftigt teleskop på en fascinerende stjernekiggeri. Vi ser frem til at være vært for dig igen, når "Maa Al Salam" bliver afleveret på dit hotel.

Dubai: Ørkensafari med overnatning, kameler, middag og stjernekiggeri

4. Dubai: Ørkensafari med overnatning, kameler, middag og stjernekiggeri

Oplev en vidunderlig Lahbab-ørkensafari med overnatning i Dubai. Rid på en kamel, nyd spændende dune bashing, og spis en autentisk barbecue, mens du nyder den traditionelle dans, efterfulgt af en overnatning i et beduintelt med aircondition. Start med at blive hentet på dit hotel i Dubai og kør til Lahbab-ørkenen i en komfortabel 4WD-bil. I ørkenen har du lidt fritid, før din safari starter. Slap af, eller tag en tur på quad-cykel, mens dit køretøj til offroad-turen i klitterne bliver gjort klar. Derefter begiver du dig ud på en spændende 45-minutters dune-bashing-tur. Mærk adrenalinsuset, når dit køretøj erobrer det enorme ørkensand. Bagefter kan du prøve sandboarding og glide ned ad klitterne. Rejs til Al Khayma-lejren, hvor du vil blive ført til dit eget telt med aircondition. Når du har fundet dig til rette her, kan du smage på Gahwa (arabisk kaffe), Gaymat (slik) og dadler. Tag ud på en kameltur rundt i lejren, og afhængigt af tidspunktet kan du nyde solnedgangen over ørkenen. Tilbage i Al Khayma Camp kan du nyde lidt tid til at ryge shisha og male med henna. Tag lokalt arabisk tøj på, og bliv fotograferet sammen med en majestætisk falk. Nyd en overdådig grillbuffetmiddag med live underholdning, herunder Tanura-dans, ildshow og Khaliji. Når lyset i lejren er slukket, kan du mærke ørkenens essens og ro, mens du kigger på stjerner med et teleskop. Senere kan du ride på en kamel til en nærliggende lejr, hvor der vil blive arrangeret et bål for dig. Lær at lave arabisk kaffe eller te, mens du slapper af ved lejrbålet og nyder ørkenens stilhed og den mørke himmel over dig, inden du går tilbage til dit telt for at overnatte. Stå tidligt op om morgenen for at opleve den spektakulære solopgang over ørkenen på en kort kameltur. Bagefter vender du tilbage til lejren til en frisklavet arabisk morgenmad, inden du tager tilbage til Dubai, hvor du bliver afleveret på dit hotel.

Dubai: Ørkensafari, BBQ, shows, kamelridning og sandboarding

5. Dubai: Ørkensafari, BBQ, shows, kamelridning og sandboarding

Tag på en spændende ørkensafari, også kendt som dune bashing, hvor du vil blive revet med på en adrenalinfyldt rejse gennem Dubais sandklitter. Nyd det arabiske køkkens rige smag med en lækker buffetmiddag serveret i ørkenlejren, hvor du fordyber dig i regionens kulinariske lækkerier. Oplev falkoneriets ældgamle kunst med fængslende opvisninger, der viser disse majestætiske rovfugles evner og giver et indblik i beduinkulturens traditionelle jagtteknikker. Oplev spændingen ved sandboarding, mens du glider ned ad de tårnhøje klitter og omfavner eventyrets ånd i hjertet af ørkenen. Begiv dig ud på en tidløs rejse med kamel-trekking, hvor du krydser ørkenlandskabets enorme vidder på toppen af disse ikoniske skabninger - en typisk ørkenoplevelse. For adrenalinjunkier tilbyder quad biking en spændende tur gennem ørkenens terræn, der giver et adrenalinfyldt eventyr på baggrund af de fantastiske ørkenudsigter. Når mørket falder på, kan du slappe af i ørkenlejren med levende traditionel underholdning, herunder fascinerende mavedans og den fortryllende Tanoura-dans, der tilføjer et strejf af kultur til din ørkensafarioplevelse. Forkæl dig selv med den ældgamle henna-kunst med indviklede mønstre på hænder og fødder, en elsket tradition på Den Arabiske Halvø. Fang tidløse minder med kostumefotografering, hvor du klæder dig ud i traditionelt beduintøj og foreviger din ørkensafarioplevelse med uforglemmelige fotografier. Fordyb dig i den mellemøstlige kultur med et besøg i en shisha-lounge, hvor du kan slappe af og nyde en aromatiseret shisha omgivet af ørkenaftenens stemning. Når stjernerne lyser op på nattehimlen, kan du kigge på stjerner og undre dig over himlens vidundere i de rolige ørkenomgivelser. Gå ikke glip af muligheden for at fange den betagende solnedgang i ørkenen, et øjeblik af ren magi, der indkapsler skønheden i dit ørkensafari-eventyr i Dubai.

Dubai: Privat ørkenbuggy-tur, kamelridning og sandboarding

6. Dubai: Privat ørkenbuggy-tur, kamelridning og sandboarding

Tag på det ultimative ørkeneventyr på en privat buggy-tur i Dubai med valgfri afhentning og aflevering på hotellet. Mærk adrenalinsuset, når du kører gennem de røde sandklitter i en 2-sædet Polaris 1000cc Sport buggy med 4-hjulstræk. Ankom til basecamp og bliv mødt af din guide. Tag dit udstyr på, og lyt til sikkerhedsinstruktionerne. Derefter får du tildelt din buggy. Stig ombord, og følg din private guide ind i den vidtstrakte Dubai-ørken. Tag ud i ørkenterrænet, mens din guide fører dig til de bedste steder og tilpasser sig din ønskede hastighed. Efter de første 30 minutters køretid kan du bytte plads med din kørepartner (buggyen har plads til to personer). Husk, at det betyder, at en booking for to personer giver dig én klitbuggy. Du kan også bruge den gratis sandboarding under din køreaktivitet. Efter en times kørsel kommer du tilbage til basecampen, hvor du kan nyde faciliteterne, herunder et fuldt udstyret supermarked, cafeteria, bederum og loungeområder med aircondition. Tag en tur på kamel, og slut turen af med at mindes den fantastiske dag, du lige har haft.

Transport mellem Dubai Lufthavn og hoteller i FAE

7. Transport mellem Dubai Lufthavn og hoteller i FAE

Nyd privat transport mellem Dubais Internationale Lufthavn og dit hotel i Dubai City, Jumeirah Beach, Palm Jumeirah, Jebel Ali Hotel eller Dubai Havn. Denne transportservice tilbydes døgnet rundt, 7 dage om ugen. Efter en trættende flyvetur, kan du gøre din ankomst i Dubai afslappende, med privat transport til dit hotel, i et moderne køretøj med aircondition. Du vil blive modtaget af en professionel chauffør, som også vil give dig en velkomstpakke fyldt med lokal information. Denne service tilbydes også i den modsatte retning, altså fra dit hotel til Dubais internationale lufthavn med masser af tid til at tjekke ind. Afhentningstidspunktet arrangeres efter dit flyvetidspunkt. Angiv dine flyinformationer og navnet på dit hotel i Dubai City, Jumeirah, Palm Jumeirah, Sharjah, Jebel Ali Hotel eller Dubai Port, når du booker. Din transport bekræftes indenfor 24 timer efter booking, hvor du vil modtage en rejsevoucher, der skal vises til din chauffør ved ankomst i lufthavnen eller afhentning på dit hotel.

Fra De Forenede Arabiske Emirater: Musandam Khasab Delfinobservationstur med frokost

8. Fra De Forenede Arabiske Emirater: Musandam Khasab Delfinobservationstur med frokost

Tilbring dagen på vandet i en traditionel omansk dhow-båd. Beundr de dramatiske klippeformationer, og søg i det krystalklare vand efter tegn på delfiner, der leger i bølgerne. Denne heldagstur er let tilgængelig med afhentning på hotel fra Dubai, Sharjah, Ajman eller Ras Al Khaimah og giver den perfekte mulighed for at udforske skønheden i Khor Ash Sham-fjorden. Efter afhentning på dit hotel kører du til Khasab havn for at møde din guide kl. 9:30. Begynd med en briefing om dagens rejseplan, og sæt sejl fra havnen på en traditionel dhowbåd. Beundr Khor Ash Sham-fjorden, der er berømt for sit smukke klare vand, et rigt havliv og levende koralrev. Sejl forbi Nadifi og Qanah, inden du gør holdt i farvandet ud for Telegraph Island i Khasab-bugten kl. ca. 11.45. Brug lidt tid på at svømme og snorkle i det smukke klare vand. Nyd derefter frokosten om bord, inden du sejler videre til Sibi Island. Stop ud for kysten for at svømme og snorkle mere, inden du begiver dig til øen Sham. Få mere at vide om landsbyen af din guide, inden du begynder rejsen tilbage til Khasab havn, hvor du ankommer ca. kl. 16.00. Der tilbydes hoteltransport retur til hotellet.

Privat luksustransport på timebasis

9. Privat luksustransport på timebasis

Book din private luksusminivan med guide og chauffør, og tag en tur rundt i byen og besøg seværdigheder eller shopping, eller bliv hentet og bragt fra lufthavnen/hotellet/havnen, du har friheden til at tage alle steder hen i Dubai eller enhver anden by i UAE. Vores chauffør/guide har erfaring med byens vartegn, og han er klar til at hjælpe dig med alt, hvad du ønsker at gøre, eller ethvert sted, du ønsker at besøge, han kan vente på dig, indtil du er færdig med dit besøg, kan guide dig til den bedste restaurant eller cafébutik eller indkøbscenter. Vores luksus minivan 2023 kan rumme op til 6X personer med store komfortable stole, fuld AC, plads til 5-6 store kufferter og gratis WiFi på hele turen. Du skal ikke betale noget ekstra for benzin eller parkeringsafgifter, alt er inkluderet i denne service.

Dubai: 2-timers dhow-bådtur med middag

10. Dubai: 2-timers dhow-bådtur med middag

Tag på en afslappende 2-timers tur på en dhow-båd i Dubai under aftenens stjerner, og nyd de internationale lækkerier, mens du sejler. Sæt sejl om bord på en traditionel arabisk dhow. Når du er om bord, kan du nyde et overdådigt festmåltid med arabiske og internationale retter, mens du glider forsigtigt forbi souks, banker og paladser på Dubais glitrende havnefront. En venlig chauffør henter dig på dit hotel og tager dig med til bugten, hvor du vil gå om bord i den traditionelle arabiske dhow, en traditionel båd på Den Persiske Bugt, som oprindeligt blev brugt af perlefiskere. Du glider forbi den smukt oplyste Dubai-skyline om aftenen og nyde et festmåltid med arabiske og internationale specialiteter i det behagelige spiseområde ombord. Dhow-båden byder på en internationel åben buffet med et udvalg af forretter, salater, fisk, kød og flere desserter. Til sidst på den romantiske aften, efter du har suget Dubais pulserende atmosfære til dig, vil din chauffør være klar til at køre dig tilbage til dit hotel.

Alle aktiviteter

78 aktiviteter fundet
Sorter efter:

Ofte stillede spørgsmål om Sharjah

Hvad er de bedste dagsture og -udflugter fra Sharjah?

De bedste dagsture og -udflugter fra Sharjah er:

Dubai

Andre seværdigheder i Sharjah

Vil du se alle oplevelser i Sharjah? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Sharjah

Samlet bedømmelse

4.8
(38.882 anmeldelser)

Det var en virkelig fantastisk tur! Vores guide var virkelig arrangeret og god. Han gjorde helt klart oplevelsen endnu bedre. Vi vil klart anbefale denne tur til andre

Fed tur og masser at opleve. Desværre virkede vores guide meget stressende. Vi fik ikke meget tid til de forskellige ting.

rigtig god tur, god mad, god guide og atv tur var rigtig sjov. kan klart anbefales til alle.

Syntes det var en skøn tur og vores guide Istikar var super.. meget tilfredse👌

Arif er en meget god guide, en fremragende chauffør, du kan stole på ham