Tilføj datoer
Ting at gøre

Sharjah

Topseværdigheder i Sharjah

Ofte stillede spørgsmål om Sharjah

Hvilke topattraktioner skal man opleve i Sharjah?

De topattraktionerne der skal opleves i Sharjah er:

Andre seværdigheder i Sharjah

Vil du se alle oplevelser i Sharjah? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Sharjah

Samlet bedømmelse

4.6 / 5

baseret på 4.685 anmeldelser

Loverly Experience Of Dubai

Det var en god oplevelse, og jeg fik en chance for at lære meget af vores rejseguide Ashraf om Dubai. De forsynede os med vand og gjorde det muligt for os at tage nogle billeder og udforske mange af de talte steder. Turnéen til museet var fantastisk, lærte meget om Dubai og dens historie. Jeg synes, at besøget i moskeen skulle fjernes, der var ingen adgang til stedet om eftermiddagen, og de fleste ture er normalt om eftermiddagen. Samlet set var det en vidunderlig oplevelse

verdens bedste oplevelse med en fantastisk og fantastisk safariguide ved navn Imran, som ved, at vi er døve, men han sørger for, at vi føler os meget inkluderet ved at kommunikere med hans mobiltekster for at holde os informeret om alt. Hatten af for ham! og utrolig godt med safari camping! Det er et MUST!! Masser af aktiviteter på én tur er storslået! Tak til OceanAir Travel.

Chaufføren var inden for den fastsatte tid. Dejligt personale på båden. God mad. Dejlig bådtur. De stillede tæpper til rådighed. Musikken var ok. God tur generelt!

Vores sidste aften i Dubai efter et langt krydstogt. Det var en vidunderlig måde at afslutte vores ferie på.

Absolútne super vynikajúce aj vďaka sprievodcovi Mansoor Manz Určite prídem aj nabudúce