Oplevelser i
Sharjah

Vælg datoer

Topaktiviteter

Få gratis afbestilling indtil 24 timer før din aktivitet starter, og få fuld refusion.


Topseværdigheder i Sharjah

Vores aktiviteter følger lokale sundhedsretningslinjer, så du kan fokusere på at nyde din oplevelse.

Andre seværdigheder i Sharjah

Vil du se alle oplevelser i Sharjah? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Sharjah

Samlet bedømmelse

4.5 / 5

baseret på 2.768 anmeldelser

Stor værdi for en oversigt over Dubai by på en halv dag !!

En fornøjelig halvdagstur i Dubai by. En velorganiseret tur og meget flot guide, der formåede at holde styr på alle på turen. Han talte godt engelsk og tysk. Det var en meget varm dag, men bussen havde god aircondition. Vi havde tid nok til alle stop pr. Rejseplan. Bussen kan ikke gå tæt på Burg al Arab, så det var lidt varmt at gå hele vejen, men stadig i stand til at tage et foto fra afstanden. Jeg troede, at Fort-museet var fantastisk. Hans kongelige højheds palads var også fantastisk at se. Abra-turen til Souks var sjov. Soukerne var som forventet en masse irriterende mennesker, der prøvede at sælge dig deres guld og krydderier. Det afskrækker mig bare for at se og måske købe. Men alle de samme gode at opleve det. Jeg troede, det var fantastisk værdi og tog besværet med at prøve at besøge i varmen af os selv. Jeg vil derfor bestemt anbefale denne tour !!

Loverly Experience Of Dubai

Det var en god oplevelse, og jeg fik en chance for at lære meget af vores rejseguide Ashraf om Dubai. De forsynede os med vand og gjorde det muligt for os at tage nogle billeder og udforske mange af de talte steder. Turnéen til museet var fantastisk, lærte meget om Dubai og dens historie. Jeg synes, at besøget i moskeen skulle fjernes, der var ingen adgang til stedet om eftermiddagen, og de fleste ture er normalt om eftermiddagen. Samlet set var det en vidunderlig oplevelse

Værd at pengene!

Jeg blev hentet fra mit hotel og droppet af. Madvalg og smag var forbløffende (Buffett - masser af mad i mange runder). Men startede en time senere, blev det angivne tidspunkt, og jeg kom ikke til at vælge, hvor jeg ville sidde, det var forud valgt. Generelt kan ikke klage anstændig pakke for den pris, jeg har betalt. Værd at gøre.

Rigtig god tur som helhed, men tydeligt at se det er hverdags set up.

Privat chauffør

Guiden stod med et skilt hvorpå vores navn stod på, flink og venlig