Sheikh Zayed-moskeen

Sheikh Zayed-moskeen

Sheikh Zayed-moskeen: Vores mest anbefalede ture og aktiviteter

Fra Dubai: Abu Dhabi Premium heldags sightseeingtur

1. Fra Dubai: Abu Dhabi Premium heldags sightseeingtur

Med sine naturlige øer, førsteklasses feriesteder, kulturelle attraktioner og arkitektoniske vidundere byder Abu Dhabi på noget for enhver rejsende. Gør dig klar til at udforske de mest ikoniske attraktioner i Abu Dhabi på en heldags sightseeingtur fra Dubai! Start dagen med at blive hentet på dit hotel i Dubai, og lær om en af verdens rigeste byer, mens du rejser langs Den Arabiske Golf. Sheikh Zayed Grand Mosque, den største moské i De Forenede Arabiske Emirater, er et sted, der er tæt knyttet til kulturen og religionen i De Forenede Arabiske Emirater. Du vil se enestående skatte, mens du navigerer rundt i de marmorerede haller, såsom Swarovski-lysekroner, mønstrede designs og det største håndknyttede tæppe i verden. Stop ved Louvre-museet på Saadiyat Island for at tage et billede. Gå en tur uden for det største museum i Golfregionen, og beundr dets fantastiske arkitektur. En køretur langs Abu Dhabi Corniche giver dig en smuk udsigt over Den Arabiske Golf, dens turkisblå vand og skylines. Etihad-tårnene, som er et markant arkitektonisk vartegn på Abu Dhabi Corniche, tilbyder spisesteder, ophold og underholdning på ét sted. Den betagende panoramaudsigt over byen, herunder udsigten over Emirates Palace, og Den Arabiske Golf fra observationsdækket fortryller alle, der kommer der. Du får tid til at nyde frokosten (for egen regning) i moskéen. En tur rundt i Qasr Al Watan, et fungerende præsidentpalads og et kulturelt sted i Abu Dhabi, giver dig mulighed for at lære mere om den tradition, der har defineret UAE's historie. Paladset er også et arkitektonisk vidunder og huser artefakter og skatte. Efter en hel dag med sjov og sightseeing kan du nyde turen tilbage til dit hotel, hvor vi sætter dig sikkert af.

Fra Dubai: Abu Dhabi Sheikh Zayed-moskeen - guidet tur

2. Fra Dubai: Abu Dhabi Sheikh Zayed-moskeen - guidet tur

Tag af sted fra Dubai og kør til Sheikh Zayed Grand Mosque i Abu Dhabi i en komfortabel, moderne bil med aircondition. Nyd en afslappende køretur på 90 minutter med din ekspertguide. Når du ankommer, kan du blive forbløffet over verdens 8. største moské. Mærk roen i moskéen, der symboliserer harmoni og mangfoldighed i religionen. Beundr dens fantastiske arkitektur, herunder det største håndknyttede tæppe og lysekroner i Swarovski-krystal. Turen slutter her, og du bliver kørt tilbage til dit hotel i Dubai, medmindre du har valgt heldagsudflugten. Alle andre kan nyde frokosten (for egen regning) i moskéen. Derefter tager vi til Ferrari World, der er kendt som verdens bedste indendørs forlystelsespark, for at tage fantastiske billeder på baggrund af denne smukke destination. Vi gør et fotostop ved Louvre-museet på Saadiyat Island for at beundre dets arkitektur. Kør langs Corniche for at fange skyskraberne og tage billeder med Emirates Palace og Etihad Towers i baggrunden. Besøg Founders Memorial, som fejrer UAE's grundlægger, og udforsk hans livs indflydelse på landet. Efter en mindeværdig dag kører vi dig tilbage til dit hotel i Dubai.

Fra Dubai: Abu Dhabi City Sightseeing og Sheikh Zayed-moskeen

3. Fra Dubai: Abu Dhabi City Sightseeing og Sheikh Zayed-moskeen

Gør dig klar til at opdage Abu Dhabis berømte turistattraktioner på en heldagstur i Abu Dhabi, der begynder med hurtig afhentning fra dit foretrukne sted eller hotel i Dubai. Nyd en 90 minutters køretur til fotostoppet ved verdens mest kendte indendørs forlystelsespark, Ferrari World. Tag dine bedste positurer for at fange betagende billeder på baggrund af denne smukke destination. Find fred i sindet, når du træder ind i den åndelige ro i Sheikh Zayed Grand Mosque, Abu Dhabis største moské og et symbol på religiøs harmoni, tolerance og mangfoldighed. Beundr moskeens arkitektoniske storslåethed, der afspejler sande islamiske principper. Vær heldig at se det største håndknyttede tæppe og lysekronerne i Swarovski-krystal. Stop ved Louvre-museet på Saadiyat Island for et fotostop. Gå en tur uden for det største museum i Golfregionen, og lad dig forundre over den fantastiske arkitektur. Kør en tur langs Corniche, hvor du kan nyde synet af skyskrabere sammen med din familie. Få mulighed for at tage nogle fantastiske billeder med udsigt til Emirates Palace og Etihad Towers sammen med Abu Dhabis corniche som fotostop. Stop ved Founders Memorial, en særlig kulturel attraktion, der fejrer UAE's grundlæggers liv, arv og principper. Gå gennem historier, kunst, natur og multimedieoplevelser, og lær, hvordan han påvirkede UAE og dets befolkning. Med minderne fra dagen ætset ind i hukommelsen kan du nyde køreturen tilbage til dit hotel eller din foretrukne destination i Dubai.

Fra Abu Dhabi: Den store moské, det kongelige palads og Etihad Tower

4. Fra Abu Dhabi: Den store moské, det kongelige palads og Etihad Tower

Udforsk Abu Dhabis største seværdigheder på en guidet tur i byen. Besøg Etihad Towers, lær om UAE's regering i præsidentpaladset, og beundr skønheden i Sheikh Zayed Grand Mosque. Bliv hentet af din chauffør fra dit hotel eller et andet sted i Abu Dhabi. Hop ind i et køretøj med aircondition, og gør dig klar til at udforske hovedstaden i De Forenede Arabiske Emirater. Gør dit første stop ved den smukke Sheikh Zayed Grand Mosque. Gå ind i dette verdensberømte eksempel på islamisk arkitektur. Se det fantastiske håndværk i dette rum, som kan rumme omkring 40.000 tilbedere inden for sine mure. Se verdens største håndknyttede tæppe, 82 kupler, lysekroner og blomstermønstrede designs. Fortsæt til Etihad Towers, et kompleks af 5 overdådige skyskrabere. Dette underholdningscenter giver dig mulighed for at spise og shoppe i fritiden. Nyd panoramaudsigten over Abu Dhabi by fra Etihad Towers' observationsdæk. Stop ved Louvre-museet på Saadiyat Island for at tage et billede. Gå en tur uden for det største museum i Golfregionen, og beundr dets fantastiske arkitektur. Besøg til sidst Qasr Al Watan, præsidentpaladset, som er en hyldest til arabisk kulturarv og håndværk. Få et indblik i regeringsførelse, viden og kunst, som har formet nationen UAE. Ved slutningen af turen bliver du kørt tilbage til dit hotel eller et andet sted i Abu Dhabi.

Dubai: Abu Dhabi-dagstur: Den store moské, kongepaladset og frokost

5. Dubai: Abu Dhabi-dagstur: Den store moské, kongepaladset og frokost

Nyd en dagstur til Abu Dhabi fra Dubai. Forundres over storheden i Sheikh Zayed-moskeen, kør forbi den fantastiske Abu Dhabi Corniche og få et glimt af ikoniske vartegn som Emirates Palace. Dit første stop er Sheikh Zayed-moskeen. Bliv budt velkommen af dens fantastiske hvide marmorfacade og imponerende arkitektur. Din guide vil føre dig gennem moskeen, forklare de forskellige funktioner og give en historisk kontekst. Efter besøget i moskeen er det tid til en dejlig frokost på Al Khayma Heritage Restaurant i Abu Dhabi. Nyd et besøg i Etihad Towers, hvor de mest spændende stunts fra Fast & Furious-serien blev filmet. Tag op på observationsdækket i Etihad Towers og nyd panoramaudsigten over Abu Dhabis skyline. Besøg det smukke Qasr Al Watan-palads inden for præsidentpaladsets område. Beundr de arkitektoniske vidundere, historiske artefakter og uvurderlige skatte, der viser UAE's rige historie og kultur. Til sidst kan du slappe af på turen tilbage til Dubai.

Fra Dubai: Abu Dhabi heldagstur med Louvre og moské

6. Fra Dubai: Abu Dhabi heldagstur med Louvre og moské

Nyd en to-i-en-dagsudflugt til to vigtige steder i De Forenede Arabiske Emirater. Beundr nye og gamle arkitektoniske og kunstneriske vidundere på denne inkluderende udflugt fra Dubai. Efter afhentning kan du læne dig tilbage og nyde turen til moskéen. Ved ankomsten kan du beundre det skinnende ydre af hvide græske og makedonske fliser. Træd indenfor og se verdens største håndvævede tæppe, krystallysekroner og glaspaneler besat med tusindvis af Swarovski-krystaller på en guidet tur. Forbered dig på at tage uforglemmelige billeder, da vi gør fotostop ved Emirates Palace, Etihad Towers og Abu Dhabi Corniche. Besøg derefter Louvre-museet på Saadiyat Island. Tag en selvguidet tur på det største museum i Golfregionen, som viser både klassiske og moderne værker af kulturel og sociologisk betydning fra hele verden. Beundr værker fra franske museer som Louvre, Pompidou Center og Musee d'Orsay. Bliv hængende på børnemuseet, slap af med en bid mad i caféen, eller gå på opdagelse i butikken. Efter turen kan du nyde køreturen tilbage til dit hotel i Dubai.

Abu Dhabi: Halvdags guidet byrundtur

7. Abu Dhabi: Halvdags guidet byrundtur

Udforsk det hurtigt skiftende landskab i Abu Dhabi på en halvdags sightseeingtur med en guide på dit valgte sprog. Besøg traditionelle og moderne vartegn som Grand Mosque og attraktionerne langs Corniche. Efter afhentning på dit hotel i Abu Dhabi kører du til den spektakulære Sheikh Zayed Grand Mosque, der betragtes som det vigtigste sted for tilbedelse i De Forenede Arabiske Emirater. Lad dig forbløffe af de vigtigste detaljer inde og ude, såsom den indre gård og minareten, designmotiver af Naskhi, Thuluth og kufisk kalligrafi og slanke søjler, der spejler sig i vandet. Gå derefter mod Den Persiske Golf, mens du beundrer den moderne udvikling langs Abu Dhabi Corniche. Beundr nogle af verdens mest ultramoderne, betagende skyskrabere og luksushoteller som Emirates Palace, der ligger ud til den uberørte strand. Besøg de traditionelle grøntsags- og dadelmarkeder i Port Zayed, nordøst for byen. Se, hvordan Port Zayed styrker Abu Dhabis internationale handel og spiller en central rolle i Abu Dhabis økonomiske vision 2030, regeringens indsats for at opnå økonomisk diversificering. Turen slutter med mulighed for at tage billeder af Heritage Village, en rekonstrueret ørkenlandsby.

Fra Dubai: Abu Dhabi-dagstur med valgfri frokost

8. Fra Dubai: Abu Dhabi-dagstur med valgfri frokost

Oplev højdepunkterne i Abu Dhabi på denne dagstur fra Dubai. Beundre arkitekturen i Sheikh Zayed Grand Mosque og Emirates Palace. Fordyb dig i lokal kultur i Heritage Village. Bliv afhentet fra komforten af din bolig i Dubai. Stop ved en af de største moskeer i verden, Sheikh Zayed Grand Mosque. Forundre dens indviklede islamiske udskæringer og udsøgte hvide marmorarbejder på en guidet tur. Fortsæt til Yas Island og stop ved Yas Mall, hvor du har mulighed for at sætte dig ned til en lækker frokost. Kør gennem Saadiyat Island-projektet for at se det nyligt afsluttede Louvre-museum og Guggenheim-museet, som stadig bygges. Se lokale markeder og kør forbi skinnende hvide moskeer, Emirates Palace og elegante højhuslejligheder. Stop ved Heritage Village, som skildrer det traditionelle daglige liv i det arabiske samfund forud for opdagelsen af olie. Din rejse slutter med drop-off i Emirates Mall, Dubai Mall, Burjuman-Bur Dubai eller City Centre Deira afhængigt af dine præferencer.

Fra Dubai: Heldagstur til Abu Dhabi med Ferrari World-billet

9. Fra Dubai: Heldagstur til Abu Dhabi med Ferrari World-billet

Opdag Abu Dhabis højdepunkter, og nyd et besøg i den unikke forlystelsespark Ferrari World. Se Heritage Village, og kør i rutsjebanen Formula Rossa på denne dagstur fra Dubai. Begynd din tur med et besøg i Sheikh Zayed-moskeen, hvor du kan beundre den vidunderlige arkitektur, der definerer den islamiske kunsts skønhed. Fortsæt til Emirates Palace, et inspirerende hotel i byen med 114 storslåede kupler og fantastiske suiter, der er dekoreret med guld og marmor. Derefter besøger du Heritage Village, hvor du kan lære mere om beduinernes liv. Herefter kan du nyde udsigten over Abu Dhabis imponerende skyline, mens du kører videre til Al Corniche. Anden halvdel af jeres dagstur tager jer til verdens største indendørs forlystelsespark - Ferrari World. Oplev det betagende sus af fart i rutsjebanen Formula Rossa, og prøv dine kørefærdigheder på en af de mange simulatorer. Oplev de forskellige forestillinger, forundres over de imponerende danse- og akrobatikshows, eller nyd go-karting.

Dubai: Sheikh Zayed-moskeen & Qasr Al Watan-tur med afhentning

10. Dubai: Sheikh Zayed-moskeen & Qasr Al Watan-tur med afhentning

Oplev to af Abu Dhabis must-see vartegn - Sheikh Zayed Grand Mosque og Qasr al Watan - på en eftermiddagstur fra Dubai. Nyd bekvem afhentning og aflevering på dit hotel, og hold dig forfrisket under turen med vand på flaske. Efter afhentning på dit hotel i Dubai by tager du til Qasr al Watan, et fungerende præsidentpalads, hvis navn betyder "Nationens palads". Nyd tiden til at gå ind og udforske paladset på egen hånd. Tag fantastiske billeder, forundres over storheden omkring dig, og få indsigt i De Forenede Arabiske Emiraters styreform. Fortsæt derefter til Sheikh Zayed Grand Mosque, en af verdens største moskeer. Mens du beundrer moskeens skønhed og tager fantastiske billeder af solnedgangen, får du en dybere forståelse af emiratets kulturelle overbevisninger i et rum, der opfordrer til åben dialog. Efter at have udforsket to af Abu Dhabis perler vender du tilbage til Dubai, hvor du bliver afleveret på dit hotel.

184 aktiviteter fundet
Sorter efter:

Topseværdigheder tæt på Sheikh Zayed-moskeen

Andre seværdigheder i Sheikh Zayed-moskeen

Vil du se alle oplevelser i Sheikh Zayed-moskeen? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Sheikh Zayed-moskeen

Samlet bedømmelse

4.7
(23.338 anmeldelser)

Besøget i moskeen var meget imponerende. Turen med vores guide var informativ og meget detaljeret. Organisationen indenfor moskeen gik også glimrende. Efter et kort måltid gik vi direkte til Louvre. Især arkitekturen er seværdig og imponerende, men det er udstillingen også. Du ser og lærer meget om de forskellige kulturer. Det var en seværdig tur, der var perfekt organiseret.

Vi havede en god dag til Abu Dhabi og hele turen var en god oplevelse, vi havede David som guide og han fortalte en masse om stederne samt en masse om emiraterne generelt

En rigtig god tur. God info inden oplevelsen. Blev hentet og afleveret direkte på hotellet. Vores guide var super sød og informerende. Tak til Yosef for en god dag

Turen var meget interessant, og vores rejseguide Ebrahim var ekstremt flink og imødekommende! Kan klart anbefales 👍

Det kom til tiden de hik igennem hele turen jeg var meget meget tilfreds med det