Sheikh Zayed-moskeen

Vælg datoer

Andre seværdigheder i Sheikh Zayed-moskeen

Vil du se alle oplevelser i Sheikh Zayed-moskeen? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Sheikh Zayed-moskeen

Samlet bedømmelse

4.7 / 5

baseret på 15.968 anmeldelser

Helt fantastisk tur! Abu Dhabi er et must see hvis du er i Dubai i en uge eller mere. Kan slet ikke beskrive turen. Det er måske det flotteste palads/bygning jeg nogensinde har set! Vores guide var så god og imødekommende! Han sørgede for at turen var så god og behagelig som overhoved muligt + han var god til at forklare om Dubai, Abu Dhabis pg resten af emiraternes historie. Abu Dhabi er jo et lidt "strengere" sted end Dubai, men jeg følte aldrig at jeg gjorde noget "forkert", da vores guide sørgede for at vi var klædt på til alt. Kan klart anbefalde denne tur til alle der er interreseret i at opleve Abu Dhabi. Jeg var også meget glad for at jeg trog heldagsturen, da paladset klart var den største oplevelse (og den var ikke en del af halvdagsturen). Attraktionerne er også tæt på hinanden, så det er ikke fordi man kører en masse ekstra rundt.

Fantastisk tur. Hvis man skal til Dubai skal man tage forbi og se moskeen. Vi havde en guide der hedder Lucy og hun var alletiders! Super sød og svarede på alle spørgsmål. Helt klart alle pengene værd

Great way to see a bit of Abu Dhabi. Our guide Usama was very competent and good for a laugh. Did a fabulous job. Would for sure recommend him.

Der var lavet sikkerhedsforanstaltninger der gjorde at det blev trangt at komme rundt. I forhold til da jeg var der i november.

Vi fik oplevet en masse. Vores guide var meget sød, imødekommende og meget arrangeret i at vi alle fik en god oplevelse.