Simon Coll Chokolade

Simon Coll Chokolade: Vores mest anbefalede ture og aktiviteter

Barcelona-Penedès: Chokoladeoplevelse på Espai Xocolata Simón Coll

Barcelona-Penedès: Chokoladeoplevelse på Espai Xocolata Simón Coll

Oplev Simón Coll-oplevelsen Vi har lavet vores chokolade siden 1840 og arbejder fra kakaobønnen til det færdige produkt og tager os af hvert trin i processen. På Espai Xocolata vil vi gerne have, at du fordyber dig i en oplevelse, der introducerer dig til kulturen, historien og processen med at fremstille vores chokolade. Kom og oplev Simón Coll-oplevelsen med alle fem sanser. Under dit besøg vil du nyde: Det 180º audiovisuelle rum Har du nogensinde undret dig over, hvordan kakaotræet ser ud, og hvad det hedder? Gennem en audiovisuel montage af spektakulære panoramaskærme vil du blive transporteret til en kakaoplantage for at lære om transformationsprocessen af råmaterialet og finde ud af, hvordan kakaobønnerne og ananaserne når frem til fabrikken, og hvordan vi forvandler dem til chokolade. Det traditionelle værksted Simón Colls gamle værksted med de rigtige gamle maskiner vil blive sat op for at vise dig, hvordan chokoladefremstillingsprocessen har udviklet sig fra begyndelsen til i dag. Gennem en visuel montage vækkes maskinerne til live, og vi interagerer med mesterchokolademagere, som viser os, hvordan de arbejdede på fabrikken for mere end 100 år siden. Produktionslinjen Chokolade er en af vores specialiteter. Vil du se, hvordan vi fremstiller den? Gennem nogle vinduer kan du se en del af den nuværende fabrik, hvor vi fremstiller vores produkter hver dag. Det er en af Simón Colls produktionslinjer, og samtidig er det også det eksperimentelle område, hvor vi fremstiller nye produkter og udvikler nye teksturer og smage. Af hygiejne- og sikkerhedsmæssige årsager er det ikke tilladt at komme ind i produktionsområdet. Smagning af chokolade Vi sætter dine sanser på prøve. Under vores besøg får du en sensorisk smagsprøve på frisklavet chokolade direkte fra produktionslinjen, og vi lærer dig, hvordan du smager på den på en optimal måde. En fornemmelse, som du kun kan opleve, hvis du kommer til chokoladefabrikken Simón Coll. Guidet rundvisning Ved du, hvor mange kakaobønner der skal til for at lave en plade chokolade? Vores guider vil forklare dette og andre kuriositeter og vil gøre besøget fornøjeligt og meget deltagende for alle. Espai Xocolata Simón Coll er besøgscentret for Chocolates Simón Coll. En virksomhed, der har lavet chokolade fra bønne til plade siden 1840, og som ligger i Sant Sadurní de Anoia, 40 minutter fra Barcelona. For at fortsætte med at nyde oplevelsen kommer du i slutningen af besøget til chokoladeparadiset: den 100 m2 store butik, hvor du kan finde alle de eksklusive produkter og nyheder fra Simón Coll og Chocolates Amatller. Et obligatorisk stop for chokoladeelskere, der ønsker at opdage og smage chokoladerne fra disse symbolske mærker.

1 aktivitet fundet

Topaktiviteter i Sant Sadurní d'Anoia

15 aktiviteter fundet
Sorter efter:

Simon Coll Chokolade: Vores mest anbefalede ture og aktiviteter

Barcelona-Penedès: Chokoladeoplevelse på Espai Xocolata Simón Coll

Barcelona-Penedès: Chokoladeoplevelse på Espai Xocolata Simón Coll

Oplev Simón Coll-oplevelsen Vi har lavet vores chokolade siden 1840 og arbejder fra kakaobønnen til det færdige produkt og tager os af hvert trin i processen. På Espai Xocolata vil vi gerne have, at du fordyber dig i en oplevelse, der introducerer dig til kulturen, historien og processen med at fremstille vores chokolade. Kom og oplev Simón Coll-oplevelsen med alle fem sanser. Under dit besøg vil du nyde: Det 180º audiovisuelle rum Har du nogensinde undret dig over, hvordan kakaotræet ser ud, og hvad det hedder? Gennem en audiovisuel montage af spektakulære panoramaskærme vil du blive transporteret til en kakaoplantage for at lære om transformationsprocessen af råmaterialet og finde ud af, hvordan kakaobønnerne og ananaserne når frem til fabrikken, og hvordan vi forvandler dem til chokolade. Det traditionelle værksted Simón Colls gamle værksted med de rigtige gamle maskiner vil blive sat op for at vise dig, hvordan chokoladefremstillingsprocessen har udviklet sig fra begyndelsen til i dag. Gennem en visuel montage vækkes maskinerne til live, og vi interagerer med mesterchokolademagere, som viser os, hvordan de arbejdede på fabrikken for mere end 100 år siden. Produktionslinjen Chokolade er en af vores specialiteter. Vil du se, hvordan vi fremstiller den? Gennem nogle vinduer kan du se en del af den nuværende fabrik, hvor vi fremstiller vores produkter hver dag. Det er en af Simón Colls produktionslinjer, og samtidig er det også det eksperimentelle område, hvor vi fremstiller nye produkter og udvikler nye teksturer og smage. Af hygiejne- og sikkerhedsmæssige årsager er det ikke tilladt at komme ind i produktionsområdet. Smagning af chokolade Vi sætter dine sanser på prøve. Under vores besøg får du en sensorisk smagsprøve på frisklavet chokolade direkte fra produktionslinjen, og vi lærer dig, hvordan du smager på den på en optimal måde. En fornemmelse, som du kun kan opleve, hvis du kommer til chokoladefabrikken Simón Coll. Guidet rundvisning Ved du, hvor mange kakaobønner der skal til for at lave en plade chokolade? Vores guider vil forklare dette og andre kuriositeter og vil gøre besøget fornøjeligt og meget deltagende for alle. Espai Xocolata Simón Coll er besøgscentret for Chocolates Simón Coll. En virksomhed, der har lavet chokolade fra bønne til plade siden 1840, og som ligger i Sant Sadurní de Anoia, 40 minutter fra Barcelona. For at fortsætte med at nyde oplevelsen kommer du i slutningen af besøget til chokoladeparadiset: den 100 m2 store butik, hvor du kan finde alle de eksklusive produkter og nyheder fra Simón Coll og Chocolates Amatller. Et obligatorisk stop for chokoladeelskere, der ønsker at opdage og smage chokoladerne fra disse symbolske mærker.

Andre seværdigheder i Simon Coll Chokolade

Vil du se alle oplevelser i Simon Coll Chokolade? Klik her for en fuld oversigt