Sinaia Monastery

Sinaia Monastery: Vores mest anbefalede ture og aktiviteter

Brasov: Peles Slot, Bran Slot & Rasnov Fæstning Dagstur

1. Brasov: Peles Slot, Bran Slot & Rasnov Fæstning Dagstur

Oplev Transsylvaniens ikoniske turistattraktioner på en eksklusiv dagstur i en lille gruppe på kun 8 personer. Eventyret begynder i Brasov, og undervejs vil du opleve den maleriske skønhed i landområderne med Karpaterne som baggrund. Første stop er ved det imponerende Peles-slot, der ligger i den charmerende by Sinaia, og som kan prale af en fortryllende facade, der udstråler luksus og elegance. Du springer køen over for at udforske slottets indre og nyde den storslåede atmosfære. Turen omfatter også et besøg til Sinaia-klosteret, et helligt vartegn, der er kendt for sin slående arkitektur, rige historie og åndelige betydning. Næste stop er Bran Castle, der er kendt for sin tilknytning til legenden om Vlad den impaler, og som er berømt som Draculas slot. Med din guides ekspertise vil du opdage de fængslende historier bag slottets mure og dets spændende forbindelse til den berygtede Dracula. Det sidste stop på denne bemærkelsesværdige tur er den naturskønne Rasnov-fæstning, et historisk sted med en betagende udsigt over det transsylvanske landskab. Udforsk fæstningen med din guides indsigtsfulde kommentarer, og få en dybere forståelse af dens rolle i Rumæniens historie. Inden du kører tilbage til Brasov, har du mulighed for at nyde det lokale køkken på en traditionel restaurant i landsbyen Bran. Nyd smagen af Rumæniens rige kulinariske arv, mens du mindes din uforglemmelige rejse gennem Transsylvanien. Denne tur sikrer, at du har god tid til at tage fantastiske billeder, og med adgang til at springe køen over undgår du at skulle vente i lange køer. Turen slutter kl. 17.00, og du vil efterlade dig med gode minder og uforglemmelige oplevelser af Transsylvaniens kulturarv. Gå ikke glip af denne enestående mulighed for at udforske det bedste af Transsylvanien.

Fra Brasov 3 slotte : Peles , Bran , Cantacuzino

2. Fra Brasov 3 slotte : Peles , Bran , Cantacuzino

Oplev Rumæniens vilde skønhed med et besøg til de mest ikoniske bygninger i landet. Efter afhentning på hotellet i Brasov begynder turen ved Peles Slot, som er kongefamiliens sommerresidens. Det blev bygget i det 19. århundrede af Carol den Første og er det smukkeste slot i Rumænien. Dernæst stopper I ved Cantacuzino-slottet, som blev færdigbygget i 1911 efter tegninger af arkitekten Grigore Cerchez, en fremtrædende skikkelse i den neoromanske bevægelse, på anmodning af prins Gheorghe Grigore Cantacuzino (med kælenavnet "Nababul"). I 2022 blev slottet brugt som kulisse for "Nevermore Academy" i Tim Burton-serien Wednesday, der blev udgivet på Netflix i 2022. Bran Castle, bygget i det 14. århundrede og gjort berømt af Bram Stokers 'Dracula'. Legender, ånder og mysterier vil sætte gang i din fantasi, mens du besøger Draculas slot. Her har du tid til at købe ind til frokost og gå på opdagelse i souvenirboderne. Herfra bliver du kørt tilbage til Brasov med uforglemmelige minder.

Slotte i Peles og Cantacuzino: Gourmet Vin & Kulturrejse

3. Slotte i Peles og Cantacuzino: Gourmet Vin & Kulturrejse

Begynd dit uforglemmelige eventyr på det ærefrygtindgydende Peles Slot, en juvel af tysk renæssancearkitektur omkranset af Karpaterne. Rejs tilbage til de rumænske kongeliges guldalder, mens du går gennem indviklet træværk, levende farvede glasvinduer og luksuriøst interiør. Vores kyndige guider vil afsløre slottets store sal, elegante receptionslokaler og udsmykkede spisesal og berige din tur med fængslende historiske fortællinger. De, der ønsker en dybdegående udforskning, kan vælge en rundvisning på første sal, der afslører de private kvarterer, udsmykkede gobeliner og pragtfulde kunstværker, der skildrer den rumænske kongesaga. Dernæst skal du opleve roen i Sinaia-klosteret, en oase af ortodoks spiritualitet, der går tilbage til det 17. århundrede. Se de levende byzantinske vægmalerier og hellige relikvier, mens du nyder klosterlivets fredfyldte rytme midt i det naturskønne bjerglandskab. Turen fortsætter til det pragtfulde Cantacuzino-slot, et fyrtårn af neo-rumænsk arkitektur, der blev udtænkt til prins Gheorghe Grigore Cantacuzino. Nyd charmen ved de frodige haver og den betagende panoramaudsigt, som er perfekt for historieentusiaster og influencere på de sociale medier. Nyd en vinsmagning på slottets maleriske terrasse, hvor du smager vine i begrænset oplag fra en lokal vingård, mens du lærer om deres rige historie og vinfremstillingstraditioner. Få smagsprøver på et kurateret udvalg af rumænske oste og traditionelle lækkerier, der er sammensat på ekspertvis for at fremhæve vinens smagsprofil og give et indblik i Rumæniens mangfoldige og fristende gastronomi. Under dit besøg kan du udforske den overdådige slotspark, vandre gennem de omhyggeligt designede haver og tage Insta-værdige billeder, der vil efterlade dine følgere på de sociale medier i ærefrygt. Tag med os på denne ekstraordinære rejse gennem Rumæniens arkitektoniske vidundere, og nyd en blanding af rig historie, gastronomi og betagende natur. Denne unikke tur henvender sig til historieinteresserede, madelskere og vinentusiaster og giver en uovertruffen mulighed for at fordybe sig i Rumæniens fængslende kulturarv. Sikr dig din plads på denne bemærkelsesværdige rejse i dag!

3-dages middelalderlig transsylvanien pakke tur

4. 3-dages middelalderlig transsylvanien pakke tur

Udforsk nogle af de vigtigste steder i den legendariske Transsylvanien-region i Rumænien på en 3-dages pakkerejse fra Bukarest. Med bed and breakfast på et 3-stjernet hotel vil du udforske byen Sibiu, som Forbes Magazine engang rangerede som "Europas 8. mest idylliske sted at bo". Besøg middelalderslotte og klostre, og udforsk fablen om grev Dracula. Dag 1: Afgang fra Bukarest og besøg det mauriske kloster Curtea de Argeș, der blev bygget af herskeren af Valakiet, prins Neagoe Basarab, i 1514. Fortsæt til det lille Cozia-kloster og oplev et af de vigtigste monumenter for national middelalderkunst i Rumænien. Efter en frokostpause på en traditionel rumænsk restaurant kører vi gennem det fantastiske translyvanske landskab til Sibiu, den historiske hovedstad i Fyrstendømmet Transsylvanien. Det tidligere tyske middelaldercitadel, med dokumentation tilbage til 1191, er en af de smukkeste byer i Rumænien med mange historiske bygninger, som du vil udforske på en vandretur i den gamle bydel. Om aftenen kan du nyde en traditionel rumænsk middag og overnatte i Sibiu centrum. Dag 2: Efter morgenmaden forlader du Sibiu og kører til Biertan kommune, hvor du skal se en af de vigtigste saksiske landsbyer med befæstede kirker i Transsylvanien, herunder den største befæstede kirke i Transsylvanien, bygget mellem 1490 og 1524. Fortsæt til middelaldercitadellet i Sighișoara, som kan dateres tilbage til 1280 og er hjemsted for det eneste middelaldercitadel i Europa, der stadig er befolket. Under en vandretur kan du besøge byens vartegn, klokketårnet, og få en panoramaudsigt over de gamle huse. Efter frokost kører vi til Brasov, som er omgivet af de sydlige Karpater. Det første dokumenterede bevis på det middelalderlige citadel dateres tilbage til 1235. Brasov er fødestedet for den rumænske nationalsang - og blev kortvarigt omdøbt til "Stalin City" under kommunisttiden - og kan prale af smukke gotiske kirker, middelalderlige bygninger og den smalleste gade i Rumænien, som du vil udforske på en guidet gåtur. Dag 3: Efter en overnatning i Brasov kan du starte dagen ved byens sorte kirke, der blev bygget i 1383, og som er det vigtigste turistmål i Brasov. Kør derefter til det legendariske Bran-slot (Draculas slot), der ligger på grænsen mellem Transsylvanien og Valakiet. Slottet er kendt som hjemsted for Bram Stokers grev Dracula, og du kan udforske slottets område og museum, inden du spiser en traditionel frokost. Fortsæt turen til Sinaia, et dejligt bjergresort i Prahova-floddalen, og besøg Peleș-slottet, som blev bygget af Rumæniens første konge, Carol I. Se den udsøgte nyrenæssancebygning, som blev bygget mellem 1875 og 1914, og afslut turen til Transsylvaniens arkitektoniske herligheder ved Sinaia-klosteret, som blev grundlagt af prins Mihail Cantacuzino i det 17. århundrede, da han vendte tilbage fra en pilgrimsrejse til Sinai-bjerget. Når du har udforsket den gamle kirke og den store kirke fra det 19. århundrede, kører du tilbage til Bukarest.

2-dages Transsylvanien pause fra Bukarest

5. 2-dages Transsylvanien pause fra Bukarest

Hvis du rejser til Bukarest og kun har lidt tid til at opdage Rumænien, er denne tur den perfekte måde at besøge nogle af de mest interessante steder på, herunder den sydlige del af Transsylvanien. Dag 1 BUKAREST-SINAIA-BRASOV-SIGHISOARA (309 km) Afhentning om morgenen fra dit hotel. Forbered dig på at forlade regionen Valakiet og træde ind i det legendariske land Transsylvanien, landet bag skoven, hvor mange myter blev født, og tiden stadig flyder langsomt for dem, der bor her. På vejen stopper du ved Sinaia, et meget berømt bjergresort, der også er kendt som "Karpaternes perler". Her besøger vi Peles-slottet, den tidligere sommerresidens for Rumæniens første kongepar, kong Carol 1. og dronning Elisabeth. Det betragtes som et af de smukkeste slotte i Europa og er imponerende takket være den arkitektoniske stil og dekorationerne, men mest af alt takket være det smukke interiørdesign og de moderne faciliteter i sidste halvdel af 1800-tallet (elektricitet, støvsuger, elektrisk elevator og centralvarme). Her finder du også historien om de kongelige par i Rumænien og deres vigtige indflydelse på landets historie. Næste stop er Brasov, Kronstadt ("kronens by") under sit tyske navn. Du er nu officielt i Transsylvanien! I Brasov spiser du frokost på en typisk restaurant og nyder en dejlig gåtur på de smalle brostensbelagte gader i den gamle bymidte. Du vil se Rådspladsen, Rådstårnet og den berømte Sorte Kirke, den største gotiske konstruktion i den østlige del af Europa. Om aftenen kører vi til Sighisoara, hvor vi spiser middag og overnatter i det middelalderlige citadel. Gå ikke glip af en kort gåtur i citadellet og beundr de middelalderlige bygninger i lanternernes skær. Forbered dig på at træde tilbage i tiden! Dag 2 SIGHISOARA-BRAN-BUCHAREST (329 km) Efter morgenmaden starter I dagen med at besøge citadellet i Sighisoara (UNESCO-monument), det eneste middelalderlige citadel på Balkan, som stadig er beboet. Du får historien om citadellet, ser de velbevarede mure og forsvarstårne og beundrer de middelalderlige huse, der ligger langs smalle gamle gader. Højdepunkterne i citadellet er: huset, hvor det siges, at Vlad Spidderen (kendt som Dracula) blev født, klokketårnet (på toppen af hvilket du kan tage nogle smukke panoramabilleder med citadellet), den overdækkede trappe og den evangeliske kirke. Om eftermiddagen tager du til Bran og besøger Bran-slottet, som blev så berømt takket være legenden om Dracula. Her vil du finde ud af, hvordan denne legende blev født, og hvorfor Transsylvanien indtil i dag er relateret til den. Et venligt tip - lidt hvidløg kan være nyttigt under besøget! Om aftenen vender du tilbage til Bukarest og afleveres på dit hotel.

Transsylvanien: Kulturel heldagsudflugt med minivan

6. Transsylvanien: Kulturel heldagsudflugt med minivan

Undgå kaos i Bukarest på denne heldagstur til Transsylvanien. Efter afhentning på hotellet rejser du gennem Karpaterne til bjergbyen Sinaia, hvor du vil udforske middelalderborgen Peles Castle. Fortsæt til det smukke Sinaia-kloster, der er et fremragende eksempel på arkitektur fra slutningen af det 17. århundrede og berømt for den storslåede kunst, som det rummer. Rejs til Bran Castle, der er berømt for at være hjemsted for og inspiration til Bram Stokers Grev Dracula. Efter en sen frokost kører vi til Brasov, hvor du vil nyde de bedste seværdigheder i det gamle Brasov, herunder Rådspladsen, Rådstårnet, Weavers' Bastion, den sorte kirke og meget mere. Den sorte kirke er en perfekt indbegrebet af det gotiske ry, der omgiver Transsylvanien. For dem, der er til mere historie, vil der også være et besøg forbi Schei Romanian District med den første rumænske skole i Transsylvanien og den ortodokse kirke St. Nicholas. Tilbage til Bukarest gennem Karpaterne, hvor du ankommer tilbage til byen ca. kl. 20.00.

Fra Bukarest: Heldags privat Dracula-tur

7. Fra Bukarest: Heldags privat Dracula-tur

Start din tur med Sinaia-klosteret fra det 17. århundrede, der er inspireret af en kirke på Sinai-bjerget. Derefter kan du besøge det pragtfulde Peles-palads, som var sommerresidens for Carol I, en af de største rumænske konger. Det næste stop er Bran Slot, der er omgivet af Dracula-legenden. Til sidst har du mulighed for at se centrum af Brasov by eller Dambovicioara-grotten. Valget er dit. På denne heldags privat tur kan du se et af de mest interessante menneskeskabte steder i Prahova-dalen og det omkringliggende område i Brasov ud over det smukke naturlige landskab.

7 timers privat tur til Draculas slot fra Bukarest - hurtig tur

8. 7 timers privat tur til Draculas slot fra Bukarest - hurtig tur

Rejs gennem bjerglandskabet til Bran og besøg Bran Castle, almindeligvis kendt som Dracula's Castle på denne private dagstur fra Bukarest. Lær legenden om den skræmmende fiktive greve og vandrer gennem de gotiske kamre og tårne. Begynd med en afhentning fra dit hotel i Bukarest og tag nordpå til de transsylvanske alper til Sinaia og Brasov. Se Sinaia-klosteret fra det 17. århundrede, inspireret af en kirke på Sinai-bjerget. Derefter ankommer du til Bran Castle og udforsker uhyggelige gange, tårne, kamre og opdag dens historie med din guide. I slutningen af turen vender du tilbage til dit hotel i Bukarest.

Fra Bukarest: Rumænske slotte og fæstninger

9. Fra Bukarest: Rumænske slotte og fæstninger

Den rige middelalderlige arv i landet illustreres bedst af Rumæniens fæstninger og slotte. Mens slotte bygget fra det 14. til det 18. århundrede er stærke og stramme og hovedsageligt beregnet til militære formål, viser de, der blev opført i slutningen af 1800-tallet, en imponerende og luksuriøs arkitektur. De mest populære eksempler er Peleş-slottet fra det 19. århundrede, den kongelige families sommerresidens, med sine 160 værelser fyldt med uvurderlige europæiske kunstsamlinger og selvfølgelig Bran-slottet, bygget i midten af det 13. århundrede og legendarisk hjemsted for Bram Stokers grev Dracula. Den Sorte Kirke, en imponerende katedral i Braşov, en middelalderby i det sydøstlige Transsylvanien, blev bygget af det tyske samfund i byen og står som det vigtigste monument i gotisk stil i landet, samtidig med at det er det største og et af de vigtigste lutherske (den evangeliske kirke af augustansk konfession i Rumænien) tilbedelsessteder i regionen. - Sinaia-klosteret - Peleş kongeslot (eller Râșnov-fæstningen, hvis den er lukket) - Braşov - Bran Slot

Bukarest: Transsylvanien og Draculas slot 2-dages tur

10. Bukarest: Transsylvanien og Draculas slot 2-dages tur

Følg i fodsporene på Grev Dracula-legenden på en 2-dages tur til Peleș Slot og Branslottet i de transsylvanske bjerge. Gå gennem de udsmykkede værelser og haver i de tidligere kongelige boliger, og se de saksiske huse, der kan dateres tilbage til det 16. århundrede. Den naturskønne køretur tager dig højt op i Karpaterne, hvor tiden har stået stille i fortryllende landsbyer, og hvor rumænere tager til om vinteren, for at stå på ski ved feriestedet, Sinaia, i bjergene. Dag 1: Bukarest - Sighisoara Du bliver samlet op fra dit hotel i Bukarest (eller fra Revolutionspladsen kl. 09.00), hvorefter turen går over Karpaterne på vej til Sibiu med stop ved Curtea de Arges-klosteret, for at udforske komplekset, der blev grundlagt af Prins Neagoe Basarab i 1514-1517. I løbet af sommeren (1 juni - 15 september) foregår ruten til Sibiu via. den unikke Transfăgărășan på tværs af Karpaterne, hvor i når op i 2.000-meters højde på det højeste punkt. Ved ankomsten i Sibiu kan du nyde en hurtig tur rundt i den middelalderlige bymidte. Derefter går turen videre til Sighisoara ved den maleriske Tarnava Mare flod. Beundr den smukt bevarede citadel, og slentre langs de lukkede bymurer og brostensgader i den gamle bydel. Se de saksiske huse, der kan dateres tilbage til det 16. århundrede, og de 9 overlevende tårne inklusive det ikoniske klokketårn. Fra balkonen på den tidligere hovedport til byen, kan du nyde den smukke udsigt over byen og landskabet. Fordyb dig i den middelalderlige atmosfære ved seværdigheder som det dominikanske kloster, hvor der er værdifulde relikvier som en fresko af Saint Trinity, en udskåret altertavle og orientalske tæpper. Dag 2: Sighisoara - Brasov - Bran - Bukarest Kør til Brasov, for at opdage, hvor Vlad Dracula førte sine angreb mod de tyske saksere. Udforsk den middelalderlige bymidte på en tur til den sorte kirke, rådhuset, Black Tower og Ecaterina-porten. Derefter fortsætter turen til Draculas slot, der ligger mellem Bucegi- og Piatra Craiului-bjergene. Det er mere almindeligt kendt som Branslottet. Det er et vigtigt monument, hvis ry afhænger af legenden om Grev Dracula, men det er også utroligt smukt. Lær historien om slottet, fra det 14. århundrede til den dag i december i 1920, hvor slottet blev doneret til dronning Marie af Rumænien. Beundr springvandene, søerne og trappeterrasserne i det tidligere kongelige sommerresidens, og se Dronning Maries tehus. Fortsæt til det smukke bjergresort, Sinaia, der er kendt som "Karpaternes perle". Her vil du besøge Peleș Slot, som er en af Rumæniens mest udsøgte paladser. Lær om de rumænske konger, der brugte slottet som deres sommerresidens, mens du beundrer dets indviklede facader og trætårnene, der forsøger at nå himlen. Oplev springvandene og statuerne bygget af arkitekter fra Wien, og forestil dig festerne, koncerterne, de litterære arrangementer og teaterforestillinger i de fine rumænske kredse i gamle dage. Gå gennem det overdådige interiør, hvor du vil finde ibenholt, valnød og perlemor. Gå videre til terrasserne og de store udhuse i slottets kompleks som Peleș Slottet og Sinaia-klosteret. Vov dig ind i klosteret, der er bygget af Konstantinoplen, Mihai Cantacuzino, efter hans pilgrimsfærd til Sinaibjerget. Klosteret indeholder religiøse ikoner, sjældne bøger og en udstilling med keramik og porcelæn, som stammer fra det 16. til det 19. århundrede. Der vil være tid til at besøge vinkældre fra Azuga fra det 19. århundrede, bygget af Rhein-familien, der var officielle hofleverandøerer. Køb nogle autentiske, almindelige og mousserende vine fra Rumænien, før turen går tilbage til Bukarest om aftenen.

27 aktiviteter fundet
Sorter efter:

Topseværdigheder tæt på Sinaia Monastery

Andre seværdigheder i Sinaia Monastery

Vil du se alle oplevelser i Sinaia Monastery? Klik her for en fuld oversigt