Vores mest anbefalede ting at gøre i Singapore

Singapore: E-billet til Gardens by the Bay

1. Singapore: E-billet til Gardens by the Bay

Tag til en ikonisk destination i Singapore med din dagsbillet til Gardens by the Bay, som er en af de mest populære destinationer i byen. Havnefrontens haver og konservatorier såvel som den nyåbnede solpavillon har nogle af de mest fantastiske, menneskeskabte bygningsværker, der nogensinde er blevet bygget til at huse flora og fauna. Nyd fri adgang til konservatorierne og lær mere om de miljømæssige elementers indbyrdes forbundethed. Se de højeste indendørs vandfald, tag en gåtur i Supertree Grove, og kryds OCBC Skyway-gangstien højt oppe i luften for at se den fantastiske udsigt over Marina Bay. Med utallige attraktioner, der passer både til børn og voksne, er dette en perfekt måde at bruge dagen i Singapore.

Singapore: E-billet til Marina Bay Sands-udsigtsplatformen

2. Singapore: E-billet til Marina Bay Sands-udsigtsplatformen

Spar dyrebar tid med en skip køen-entrébillet til observationsdækket i Marina Bay Sands SkyPark på 57. etage i en af Singapores mest ikoniske bygninger. Lad dig betage af panoramaudsigten over Marina Bay, og se den imponerende skyline oppefra. Tag til de lodrette haver i Supertree Grove, hvor 162.900 tropiske planter tildækker de trælignende strukturer i naturparken. Oplev byens seværdigheder i fugleperspektiv fra 200 meter over gadeniveau, når du står på platformen designet af den visionære arkitekt, Moshe Safdie, bygget på toppen af 3 hoteltårne i Bayfront-området. Kig ud over den malaysiske halvøs blå vand om dagen, eller oplev byens spektakulære nattelys efter mørkets frembrud. Drag fordel af en åben billet, der kan indløses op til 6 måneder efter udstedelsesdatoen.

Singapore: Hop-on hop-off-sightseeingbustur

3. Singapore: Hop-on hop-off-sightseeingbustur

Se det bedste i Singapore med en hop-on hop-off-billet til Big Bus. Find en plads med den bedste udsigt på den åbne dobbeltdækkerbus, og nyd sightseeing i dit eget tempo. Hop af og udforsk, når du ser noget, der interesserer dig. Vend tilbage til samme busstoppested, og hop videre til den næste bus for at fortsætte din tur. Din billet giver dig adgang til 2 hop-on hop-off sightseeing-ruter. For kulturelle opdagelser kan du besøge de 3 etniske distrikter i Singapore – Chinatown, Little India og Kampong Glam – hvor du finder bevarede butikshuse fra før 2. verdenskrig, buddhistiske og hinduistiske templer, traditionel handel og kunsthåndværk. Glem ikke at se De Botaniske Haver (UNESCO-verdensarvssted) og glamourøse og glitrende steder, hvor succesfilmen Crazy Rich Asian blev optaget, såsom Marina Bay Sands og Gardens by the Bay. Vælg en 1-dags Discover-billet, og hop af ved et hvilket som helst stop for at udforske Singapore på din egen måde. Overvej en 2-dages Essential-billet for at få endnu en dag med bussen. Gå efter en 2-dages Explore-billet, der inkluderer en 3-timers guidet aftentur. Aftenturen er en 3-timers guidet tur i en åben dobbeltdækkerbus med fremragende udsigt over byens skyline ved Marina Barrage. Nyd en smagsprøve på lokal mad på Lau Pa Sat, og se Garden Rhapsody lys- og lydshowet i Supertree Grove.

Singapore: Changi Airport Premium Lounge Entry

4. Singapore: Changi Airport Premium Lounge Entry

Slap af, mens du venter på dit fly i T1 Plaza Premium Lounge eller T4 BLOSSOM Lounge fra Singapore Changi Lufthavn. Loungerne på 7.000 kvadratmeter tilbyder bekvemmelighed, komfort og værdi for alle rejsende. I T1-loungen kan du nyde mad, herunder Singapore Laksa og klassiske Singapore kyllingeris. Nyd gratis varme og kølede drikkevarer. Prøv retter, der er lavet på bestilling, og interagér med kokkene ved de levende madlavningsskranker. T4-loungen er designet med komfort for øje, så du kan slappe af og slappe af inden dine flyvninger. Oplev udvalget af faciliteter og tjenester, herunder moderne badefaciliteter, så du kan blive frisket op, eller terapeutisk massage af en mestermassør. (Der opkræves ekstra gebyrer for brusere og massage). Genopfriskning med mad og drikkevarer og en tapasbar.

Singapore: Aftensafari og sporvognsbillet

5. Singapore: Aftensafari og sporvognsbillet

Tag på en aftentur, når mørket falder på, og se de mere end 2.500 natdyr. Du får uden tvivl en uforglemmelig aften med Singapore's Night Safari. Kom helt tæt på dyrene, når de leger, græsser og jager. Tag en spændende tur i sporvogn gennem 7 geografiske regioner, eller tag på en vandretur for at komme helt ud i parkens fjerneste afkroge,  for at se endnu flere dyr, som du ikke kan se på sporvognen.  Gå en tur ind i dyrenes verden i de 2 kæmpestore volierer, hvor kalong-flagermus og gigantiske flyvende egern kan flyve lige ved siden af dig. Voliererne ligger langs Leopard Trail, hvor du kan komme helt tæt på de smukke leoparder, der er i deres eget glasobservatorium. Gå langs Fishing Cat Trail, og kig ind på de fiskende katte, når de jager ved flodbredden om natten. Derefter kan du vandre lige ind i Outback'en for at opdage Australiens hjemmehørende dyreliv såsom en familie af wallabies i et levested, som man kan gå igennem. Gå ikke glip af det interaktive "Creatures of the Night Show", hvor du kan lære mere om de fascinerende natdyr og deres naturlige adfærd.  Fang den talentfulde trup af stammekrigere, når de begejstrer dig med deres flammende stunts i Thumbuakar Performancen. Mens du skærper din appetit på nye eventyr, kan du nyde aftensafariens unikke middagsmuligheder. Her finder du alt fra gourmet-fastfood til populære, lokale delikatesser, der serveres i en traditionel landsbystemning i Ulu Ulu Safari-restauranten. Du kan endda bestille en mobil fest for en gruppe af dine gæster ombord på den prisvindende Gourmet Safari Express. Night Safari er mere end bare Singapores vigtigste Nightspot. Night Safari har også haft succes med at støtte bevarelsen af den biologiske mangfoldighed. Gennem årene har de truede arter malaysisk tiger, asiatisk elefant, fiskekat, malaysisk tapir, asiatisk løve og andre med succes avlet her. Det er et dyrelivseventyr efter mørkets frembrud, der er aldeles enestående.

Gardens by the Bay Singapore: E-billet

6. Gardens by the Bay Singapore: E-billet

Få en dagsbillet til Gardens by the Bay, som er en af de mest populære destinationer i byen. Havnefrontens haver og konservatorier og den nyåbnede solpavillon har nogle af de mest fantastiske, menneskeskabte bygningsværker, der nogensinde er blevet bygget til at huse flora og fauna. Nyd fri adgang til konservatorierne, og lær mere om de miljømæssige elementers indbyrdes forbundethed. Se de højeste indendørs vandfald, gå i Supertree Grove, og kryds OCBC Skyway-gangstien højt oppe i luften for at se den fantastiske udsigt over Marina Bay. Med utallige attraktioner, der passer både til børn og voksne, er dette en perfekt måde at bruge dagen i Singapore.

Universal Studios Singapore: Entrébillet

7. Universal Studios Singapore: Entrébillet

Kom med bag kulisserne, og "Ride The Movies™" i Universal Studios Singapore™. Oplev imponerende forlystelser, shows og attraktioner, baseret på dine yndlingsfilm og TV-serier. Universal Studios Singapore™ er 1 af kun 4 Universal Studios i hele verden. Stedet byder på 24 attraktioner og forlystelser, som vil tilfredsstille enhver filmelskers drøm. Oplev rutsjebanen Battlestar Galactica, prøv vandforlystelsen Jurassic Park, og se et Shrek-show i 4D. Denne 50 hektar store park har 7 forskellige temazoner: Hollywood, New York, Sci-Fi City, Ancient Egypt, The Lost World, Far Far Away og Madagascar. Den vil opfylde eventyrsøgende og filmelskeres vildeste fantastier.

Singapore: Haverne ved bugten og MBS udsigtsplatform

8. Singapore: Haverne ved bugten og MBS udsigtsplatform

Besøg Haverne ved Bugten, en fremragende attraktion i Singapore, og tag en pause fra det travle byliv. Opdag Bay South, Bay East og Bay Central Gardens og omgiv dig i en verden af ro. Udforsk vinterhaverne i al deres herlighed. Se Flower Dome og Cloud Forest. Gå en tur til den nyåbnede Solpavillon, og beundr floraen og faunaen fra hele verden, der har til huse i haven. På vejen vil du opdage det største indendørs vandfald og vandre midt i Supertree Grove. Tag op til den 57. etage, hvor du kan nyde uhindret panoramaudsigt over Singapores skyline. Nyd udsigter over storbyen, mens du står højt oppe i skyerne, hvor du kan tage billeder og indsamle uforglemmelige minder. Se hvorfor Sands SkyPark Udsigtsplatform er et højdepunkt, som du ikke må gå glip af i Singapore.

Singapore Zoo: 1-dags ebillet

9. Singapore Zoo: 1-dags ebillet

Singapore Zoo, som ligger i et af verdens smukkeste dyrelivshabitater, huser over 2.800 dyr fordelt på over 300 pattedyr-, fugle- og krybdyrarter. I den zoologiske have bevæger de sig frit omkring på deres næsten naturlige levesteder, kun adskilt fra de besøgende af voldgrave og træhegn. Parken byder også på verdens første habitat til fritgående orangutanger i en zoologisk have. Med din dagsentrébillet i hånden kan du gå rundt i den zoologiske have eller benytte dig af sporvognen til at hvile dine fødder og nyde udsigten. Den imponerende udstilling omfatter den hvide tiger, asiatiske elefanter, dværgflodhest, fritgående orangutanger, oddere, malajbjørne og næseaber. Herudover er der forestillinger og dyrefodringer, et vandfaldsvoliere, en fuglepark, et vandlegeområde, dyreforlystelser, en tropisk dyrerutsjebane og et fantastisk vandland med vandsprøjthytte. Hvis de mange aktiviteter gør dig tørstig og sulten, er der masser af bistroer, caféer og restauranter i komplekset.

Singapore: ArtScience Museum Entrébillet

10. Singapore: ArtScience Museum Entrébillet

Se ind i den smukke lotusformede bygning på Marina Bay Sands, hvor du finder verdens første ArtScience Museum. I 21 udstillingsrum kan du udforske den kreative proces, der er hjertet af kunst, videnskab, teknologi og kultur. Museet er en levendegørelse af ArtScience, og den populære attraktion tilbyder en lang række udstillinger, events, performances og uddannelsesrelaterede aktiviteter, der udforsker forholdet mellem kunst og videnskab. Træd ind i en futuristisk verden af high-tech kunst i Future World, et samarbejde med det japanske kunstnerkollektiv, teamLab. Du vil blive overrasket når kunst, videnskab, magi og metaforer bliver sat sammen i en bred vifte af avancerede digitale installationer. Prøv grænser med det fysisk mulige på Digital Light Canvas. Her kan du imponeres af stimer af fisk, der samles under dig, eller du kan male dit eget kalligrafiske kunstværk med dine fodspor, mens du ser blomster springe ud.

Tilføj datoer

Ting at foretage sig
Singapore
Little India, Chinatown, shopping, templer og madhøjdepunkter - velkommen til Asiens eklektiske smeltedigel.

Topaktiviteter

Topseværdigheder i Singapore

Alle aktiviteter

158 aktiviteter fundet
Sorter efter:
Side 1 af 10

Intense oplevelser

Udforsk omegnen af Singapore

Udforsk alle

Ofte stillede spørgsmål om Singapore

Andre seværdigheder i Singapore

Vil du se alle oplevelser i Singapore? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Singapore

Samlet bedømmelse

4.3 / 5

baseret på 7.575 anmeldelser

Helt fantastisk fra start til slut! Personalet var så venligt fra starten, let at hente billetter ved gæstetjenester. Vi ankom kl. 10.00, hvilket jeg vil råde til, da det så ud til at hente omkring kl. 11.00 ved billettælleren, så kom tidligt for at få mest muligt ud af din tid i parken!

Virkelig nem og enkel at indløse kupon. Find skabene ved indgangen, indtast din kode, og de udskriver dine billetter. Selve parken var virkelig god, selvom den efter min mening ikke var så god som LA

bortset fra det forkerte tidspunkt og rapporteret her på ansøgningen faktisk i studier åbner kl 12:00 !!! og ikke klokken 10!

Very informative Good guide and a good trip from water to land

Universal Studio er topattraktioner for enhver smag