Ting at foretage sig
Singapore

Little India, Chinatown, shopping, templer og madhøjdepunkter - velkommen til Asiens eklektiske smeltedigel.

Vores mest anbefalede ting at lave i Singapore

Singapore: Marina Bay Sands Observation Deck E-Ticket

Singapore: Marina Bay Sands Observation Deck E-Ticket

Vær opmærksom på, at adgang til SkyPark Observation nu kræver, at gæsterne benytter den udvendige side af Hoteltårn 1, 2 og 3. Den nye rute indebærer, at man går ud af B ved Bayfront MRT, tager den venstre rulletrappe til stueplan 1 og går langs hotellets yderside fra tårn 1 til tårn 3. I tilfælde af regn skal gæsterne gå ud af C til Mall B2M, fortsætte til HUGO BOSS og derefter tage den højre rulletrappe til tårn 3 for at få adgang til observationsdækket. Spar dyrebar tid med en billet, der springer køen over, til Observation Deck i Marina Bay Sands SkyPark. Nyd den storslåede udsigt fra 57. etage i en af Singapores mest ikoniske bygninger. Husk dit besøg med de inkluderede 5 digitale fotos og 2 animerede korte videoer. Se med ærefrygt på panoramaudsigten over Marina Bay, og se skylinen i verdensklasse fra oven. Gå til de lodrette haver i Supertree Grove, hvor 162.900 tropiske planter dækker naturparkens trælignende strukturer. Oplev byens seværdigheder som en fugl fra 200 meter over gadeniveau, når du står på platformen designet af den visionære arkitekt Moshe Safdie, bygget på toppen af 3 hoteltårne i Bayfront-området. Se ud over det blå vand på Malayahalvøen om dagen eller oplev byens spektakulære natlys efter mørkets frembrud. Benyt dig af en tidsubegrænset billet, der kan indløses op til 6 måneder efter udstedelsesdatoen.

Singapore: Adgangsbillet til Gardens by the Bay

Singapore: Adgangsbillet til Gardens by the Bay

Sikr dig en billet til en af Singapores største attraktioner, Gardens by the Bay, og nyd en række haver fulde af flora og fauna i fascinerende indvendige og udvendige strukturer. Vælg mellem mulighederne for at besøge Cloud Forest eller Supertree Observatory. Start dit besøg i Garden by the Bay's Flower Dome, verdens største drivhus, og oplev dens samling af udsøgte blomster og frodige planter. Besøg forskellige haver som middelhavshaven, sukkulenthaven, den australske have og meget mere. Hvis du har valgt Cloud Forest-billetten, kan du tage dertil som det næste. Beundr en skov, der kan prale af et af verdens største indendørs vandfald på 35 meter. Træd ind i et landskab af dramatisk grønt med vegetation, der typisk er hjemmehørende i habitater 2.000 meter over havets overflade. Vælg Supertree Observatory for at få en uovertruffen udsigt over Gardens by the Bay's frodige omgivelser og Marina Bay-området. Køb forfriskninger, og lær mere med en fordybende digital læringsoplevelse. Få endeløse fotomuligheder på Gardens' højeste punkt.

Singapore: Big Bus Hop-On Hop-Off Sightseeing-tur

Singapore: Big Bus Hop-On Hop-Off Sightseeing-tur

Se det bedste af Singapore med en Big Bus hop-on, hop-off sightseeingtur. Få et sæde med den bedste udsigt i den åbne dobbeltdækkerbus, og nyd sightseeingen i dit eget tempo. Din billet giver dig adgang til to hop-on, hop-off-sightseeingruter. Hop på Heritage Tour (Red Route) for at besøge de tre etniske distrikter i Singapore - Chinatown, Little India og Kampong Glam - hvor du finder bevarede butikshuse fra før Anden Verdenskrig, buddhistiske og hinduistiske templer og traditionelle håndværk. Ombord på byrundturen (gul rute) kan du se Botanisk Have, som er på UNESCO's verdensarvsliste, samt de glamourøse steder, hvor hitfilmen Crazy Rich Asian blev filmet, som Marina Bay Sands og Gardens by the Bay. Topseværdigheder på de røde og gule ruter: Marina Bay Sands Singapore Flyer Haverne ved bugten ArtScience Museum Merlion-statuen St Andrew's Cathedral Nationalgalleriet i Singapore Clarke Quay Robertson Quay Singapores botaniske have Orchard Road Nationalmuseet i Singapore Raffles Hotel Little India Kampong Glam Chinatown Vælg en 1-dags Discover-billet, og hop af ved et hvilket som helst stop for at udforske Singapore på din egen måde. Vælg en 2-dages Essential-billet til endnu en dag i bussen. Vælg en 2-dages Explore-billet, der kommer med en 3-timers guidet Night City Tour. Night Tour er en 3-timers live guidet tur på engelsk i en åben dobbeltdækkerbus. Turen begynder med en fremragende udsigt over byens skyline, mens solen går ned ved Marina Barrage. Nyd derefter en smagsprøve på lokal mad på Lau Pa Sat hawker-markedet. Til sidst kan man opleve lys- og lydshowet Garden Rhapsody i Supertree Grove i Gardens by the Bay.

Singapore: Singapore River Cruise

Singapore: Singapore River Cruise

Udforsk Singapores vigtigste vartegn på dette flodkrydstogt på en bumboat. Lær om byens spektakulære blanding af kulturarv og moderne arkitektur, mens du passerer historiske monumenter, kajer og broer. Begynd flodkrydstogtet i Singapore, hvor Sir Stamford Raffles første gang satte sine ben i Singapore, langs Singapore-flodens nordlige bred. Lær om kontrasten mellem den rige og gammeldags arkitektur på kajerne og de moderne skyskrabere i det centrale forretningsdistrikt. Se butiksbygninger langs flodbredden, som er blevet smukt restaureret, og som nu huser smarte spisesteder og underholdningssteder. Oplev de store broer i Singapore, såsom Cavenagh Bridge, Clemenceau Bridge og Anderson Bridge. Lær om den centrale rolle, som Singapore-floden har spillet i Singapores udvikling, ved at besøge de forskellige historiske vartegn: Merlion, Raffles Landing Site og Esplanade.

Singapore: Adgangsbillet til Universal Studios Singapore

Singapore: Adgangsbillet til Universal Studios Singapore

Universal Studios Singapore er et skatkammer af spændende forlystelser, der vil gøre dig helt åndeløs af spænding. Gør dig klar til at tage på en vild rejse gennem den spændende Revenge of the Mummy, en indendørs rutsjebane, der kombinerer hjerteskærende fald, pludselige drejninger og medrivende special effects. For adrenalinjunkier, der søger et adrenalinkick, byder Battlestar Galactica: Human vs. Cylon på en episk rutsjebaneoplevelse med dueller som ingen anden. Mærk vinden i dit hår, mens du svæver gennem loops, inversioner og højhastighedsdrejninger. Men spændingen slutter ikke her! Gør dig klar til et vådt og vildt eventyr i Jurassic Park Rapids Adventure, hvor du navigerer gennem forræderiske flodstrømme midt i forhistoriske væsner. Hold godt fast, mens du styrter ned ad et tårnhøjt vandfald! Hvis du vil have en dosis familievenlig sjov, må du ikke gå glip af Madagascar: A Crate Adventure, en fortryllende bådtur, der tager dig med gennem den levende verden med dine yndlingsfigurer fra Madagascar. Universal Studios Singapore er et rige med non-stop underholdning og tilbyder en række spændende forlystelser, der vil få dit hjerte til at banke og dit humør til at stige. Uanset om du er en filmfan, en adrenalinjunkie eller blot søger en dag med latter og glæde, har denne park noget for enhver smag. Gør dig klar til at skabe minder, der vil vare hele livet, når du dykker ned i den magiske verden af Universal Studios Singapore!

Gardens by the Bay Singapore: E-billet

Gardens by the Bay Singapore: E-billet

Nyd en dagsbillet til Gardens by the Bay, et af de mest populære udflugtsmål i byen. Haverne ved vandet og vinterhaverne samt den nyåbnede Sun Pavilion har nogle af de mest utrolige menneskeskabte strukturer, der nogensinde er bygget til at huse flora og fauna. Få fuld adgang til vinterhaverne, og lær om, hvordan de økologiske elementer hænger sammen. Se det højeste indendørs vandfald, gå en tur i Supertree Grove og kryds derefter OCBC Skyway for at få en spektakulær udsigt over Marina Bay. Tilføj adgang til Floral Fantasy og se smuk blomsterkunst, herunder levende planter, afskårne blomster, løv og konserverede blomster i den nyåbnede udstilling. Der er i alt 4 koncepter i Floral Fantasy: 'Dance', 'Float', 'Waltz' og 'Drift'. Dance - en samling, der viser mere end 15.000 kombinationer af friske afskårne, tørrede og konserverede blomster. Float - beundre hundredvis af fuchsiaer, der omgiver de besøgende, og et landskab af tempererede blomster. Waltz - mere end 100 arter og hybrider af orkideer, kandebærere og bromeliaer. Drift - mere end 50 arter af eksotiske central- og sydamerikanske planter, begonier og bregner på klippeoverflader. Nyd Avatars magiske verden med Avatar Experience i Gardens by the Bay, hvor banebrydende teknologi og fantastiske naturomgivelser smelter sammen for at skabe et uforglemmeligt eventyr. Vær vidne til betagende landskaber, interaktive udstillinger og fængslende historiefortælling inspireret af blockbuster-filmen, der tilbyder en virkelig unik og fortryllende oplevelse for besøgende i alle aldre. Med utallige attraktioner, der appellerer til både voksne og børn, er dette en perfekt måde at tilbringe en dag i Singapore på.

Singapore: Changi Airport Premium Lounge Entry

Singapore: Changi Airport Premium Lounge Entry

Slap af, mens du venter på dit fly i T1 Plaza Premium Lounge eller T4 BLOSSOM Lounge fra Singapore Changi Lufthavn. Loungerne på 7.000 kvadratmeter tilbyder bekvemmelighed, komfort og værdi for alle rejsende. I T1-loungen kan du nyde mad, herunder Singapore Laksa og klassiske Singapore kyllingeris. Nyd gratis varme og kølede drikkevarer. Prøv retter, der er lavet på bestilling, og interagér med kokkene ved de levende madlavningsskranker. T4-loungen er designet med komfort for øje, så du kan slappe af og slappe af inden dine flyvninger. Oplev udvalget af faciliteter og tjenester, herunder moderne badefaciliteter, så du kan blive frisket op, eller terapeutisk massage af en mestermassør. (Der opkræves ekstra gebyrer for brusere og massage). Genopfriskning med mad og drikkevarer og en tapasbar.

Singapore: eSIM-dataplan

Singapore: eSIM-dataplan

Gør din rejse til Singapore problemfri med dit praktiske eSIM. Hold forbindelsen på dine rejser med højhastighedsdækning i Singapore sammen med 7 andre lande - Malaysia, Indonesien, Vietnam, Thailand, Cambodja, Hong Kong og Korea. Køb og installer dit eSIM når som helst og hvor som helst, og vælg mellem en række datapakker, gyldighedsindstillinger og dækning i yderligere lande. Du skal blot scanne eSIM QR-koden for at få adgang til alle dine vigtige apps på din rejse. Undgå besværet med at administrere flere SIM-kort med denne nul-affaldsløsning. Få ét eSIM pr. enhed, og fyld op ved blot at købe og aktivere yderligere eSIM-planer, mens du er på farten. Når det er aktiveret, begynder din dækning i henhold til din valgte varighed. Alle iPhone-modeller lanceret efter iPhone XS kan understøtte eSIM. Hvis du er usikker på Android, kan du tjekke, om du er kvalificeret, på det vejledende foto. Hvis du ikke kan oprette forbindelse til internettet efter installation af dette eSIM, bedes du følge selvhjælpsvejledningen til fejlfinding i din GYG-kupon. APN (navn på adgangspunkt): mobil Lokal operatørinfo: Singapore: Singtel Resten af landene er tilgængelige i voucher-info på din GYG-app efter købet.

Singapore: ArtScience Museum Entrébillet

Singapore: ArtScience Museum Entrébillet

Kig ind i den smukke lotusformede bygning på Marina Bay Sands, og oplev verdens første ArtScience Museum. Udforsk den kreative proces i hjertet af kunst, videnskab, teknologi og kultur i 21 gallerirum. Den populære attraktion er en levende legemliggørelse af ArtScience-temaet og er vært for en række udstillinger, arrangementer, forestillinger og uddannelsesaktiviteter, der udforsker forholdet mellem kunst og videnskab. Træd ind i en futuristisk verden af højteknologisk kunst på Future World, der er et samarbejde med det japanske kunstkollektiv teamLab. Bliv forbløffet, når kunst, videnskab, magi og metaforer bringes sammen gennem en række avancerede digitale installationer.

Singapore: Sentosa Cable Car Sky Pass-billet

Singapore: Sentosa Cable Car Sky Pass-billet

Stig ombord den unikke Singapore Cable Car, og nyd en unik udsigt over Singapore fra et helt nyt perspektiv. Svæv fredfyldt over byen i den komfortable svævebane, som er kørestols- og klapvognsvenlig, fra Mount Faber på fastlandet til den populære resort-ø Sentosa. Nyd 360-graders udsigten over byens sydlige område, mens du stiger til vejrs over den billedskønne hovedvej. Svæv højt over Mount Fabers bakke og gennem en skyskraber for at komme over havnen. Kig efter delfiner nede i Adventure Cove Waterpark i Singapores Resorts World Sentosa. Besøg Sentosa Cable Car Museum, og se verdens største kabelvognskabine lavet ud af lego. Få adgang til to svævebanelinjer i Singapore Cable Car-netværket. Stig højt over junglen, sandet og havet på Sentosa-linjen, og tag Mount Faber-linjen fra fastlandet til Sentosa, hvor du kan nye alle attraktionerne i dit eget tempo, når du ankommer. Få nem adgang til attraktioner som Skyline Luge, Adventureland, MegaZip og Madame Tussauds på Imbiah Lookout Station. Besøg Universal Studios Singapore fra Merlion Station, eller tag til det restaurerede kanonbatteri Fort Siloso fra Siloso Point Station.

Topaktiviteter

Topseværdigheder i Singapore

Alle aktiviteter

Ofte stillede spørgsmål om Singapore

De mest populære seværdigheder i Singapore

Oplevelser i Singapore

Byer i Singapore

Andre seværdigheder i Singapore

Vil du se alle oplevelser i Singapore? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Singapore

Samlet bedømmelse

4.3
(7.575 anmeldelser)

Nemt at bestille billetter, sparer besværet med at vente i køen! Fantastisk dag ude - et must i Singapore. Så unik. Brugt størstedelen af tiden i Cloud Forest end Flower Dome, hvis du beslutter dig for, hvilken du skal vælge. Vi endte med at købe billetter på stedet, da der ikke var lange køer, så det lykkedes at passe det hele ind, så hvis du vil tilføje en anden attraktion på dagen, kan du det! Der er billettællere spredt ud for hver attraktion, så den første, du ser, er ikke den eneste.

For at nyde udsigten og tage smukke billeder på begge sider (bugtsiden / haver ved bugten med havnen i det fjerne) er det perfekt. Det er ikke muligt at få adgang til baren, hvis du ikke er hotelgæst, men der er en stand med forfriskninger, som sælges med eller uden alkohol og snacks. Kom lidt forud for besøgstiden, for lukketiden er ikke særlig sen, og ventetiden ved elevatorerne kan være lidt lang.

Vi bestilte billetter på stedet via Getyourguide, hvilket var helt ukompliceret. Da vi ankom til lokationen, fik vi at vide, at denne billet kun var gyldig fra kl. 11.00 til 16.00. Det savnede vi i beskrivelsen eller eller... Under alle omstændigheder fik vi tilbudt at indløse billetten dagen efter. Det gjorde vi og blev belønnet med en fantastisk udsigt.

Det er beskrevet fuldstændig forkert. Frem for alt er anvisningerne fuldstændig vrøvl. Resten er ok

Flower Garden er et spektakulært lysshow var fantastisk. Stærkt anbefale.