Sintra

Vælg datoer

Seværdigheder i Sintra

De 7 bedste aktiviteter og oplevelser i Sintra

Denne smukke by, Sintra, ligger på kysten lidt udenfor Lissabon og er fuld af historie og attraktioner, hvor du end retter blikket hen. Hvad enten du besøger Sintra som en del af en længere tur til Portugal, eller som et rejsemål i sig selv, er der nok at lave med alle de charmerende seværdigheder.

 • Seteais-slottet

  1. Seteais-slottet

  Dette hotel ligger på et historisk slot fra det 18. århundrede. Fra bjergsiden er der fantastisk udsigt til Castelo dos Mouros og Palácio da Pena.

 • Castelo dos Mouros

  2. Castelo dos Mouros

  Dette middelalderslot er en af grundene til, at dette smukke område er optaget på UNESCOS Verdensarvsliste. Hvis du vil væk fra det travle byliv, finder du fuldkommen ro på dette fredfyldte sted året rundt.

 • Quinta da Regaleira

  3. Quinta da Regaleira

  Dette gamle slot ligner noget, der er taget ud af en af Tim Burtons film, med sin fantastiske og fantasifulde udsmykning. Gå ikke glip af de hellige kilder eller akvariet, det er en meget særlig oplevelse.

 • Palácio da Pena

  4. Palácio da Pena

  Dette farverige slot ligger på en bjergtop med udsigt over Sintra. Det gør størst indtryk i solskinsvejr, hvor den gule, pink og teracotta-farvede facade lyser op, så den næsten stråler. En voksenbillet til slottet og parken koster 14 EUR.

 • Monserratepaladset

  5. Monserratepaladset

  Denne eksotiske villa med tropisk have, er værd at gå rundt i, selv i solen og heden. Hvis du vil hvile benene, kan du desuden tage en køretur i buggy.

 • Sintrabjergene

  6. Sintrabjergene

  Serra de Sintra, som de lokale kalder dem, er en 16 km lang bjergkæde, der er meget populær blandt bjergbestigere, da den vestlige side er badet i det smukkeste aftenlys. Det er desuden et godt sted, hvis du bare holder af at gå ture og udforske omgivelserne.

 • Praia da Adraga

  7. Praia da Adraga

  Denne skønne strand vinder ofte titlen som bedste strand i Portugal og mange lokale foretrækker den frem for andre strande. Den ligger omkring 12 km fra byen og er surfernes favorit.

Planlæg dit besøg

 • Hvornår skal jeg tage Sintra?

  Sintra har godt vejr hele året, men den bedste tid at komme på er om foråret og efteråret, når der er færre turister og mindre varmt end om sommeren, hvor temperaturerne kan blive meget høje.

 • Hvor meget tid skal jeg bruge i Sintra?

  Et par dage i Sintra er nok til at se seværdighederne og derudover kan du tage nogle ekstra dage til at slappe af på stranden.

 • Lissabon til Sintra

  Det er meget nemt at komme til Sintra som del af en længere rejse til Lissabon. Togtrafikken er hurtig, regelmæssig og billig. Området udgør et fredfyldt historisk alternativ til Lissabons pulserende centrum, og strandene er kønnere og mere rolige. Du kan desuden leje en bil og køre til Sintra relativt billigt, book over nettet og find de bedste tilbud.

Praktisk information

 • Sprog
  Portugisisk
 • Valuta
  EUR (€)
 • Tidszone
  UTC (+01:00)
 • Landekode
  +351
 • Bedste tid at tage dertil
  Der er køligere i Sintra end i Lissabon, på grund af byens høje beliggenhed og fordi der er skyggefuldt i det frodige landskab. Så selv om sommeren er det til at holde ud. Det er bedre at tage på sightseeing i Sintra på hverdage end i weekender, hvis du vil undgå trængsel i de smalle og stejle gader.

Other Sightseeing Options in Sintra

Want to discover all there is to do in Sintra? Click here for a full list.

Det synes rejsende om Sintra

Samlet bedømmelse

4.6 / 5

baseret på 15.809 anmeldelser

Med Matheus som guide og chauffør blev det en helt fantastisk tur. God fortæller og ikke mindst sjov og hyggelig. De 6 øvrige passagerer i bussen var selvfølgelig også medvirkende årsag til at det blev en fantastisk dag. Og god idé at vi takkede ja til Matheus' forslag til frokoststed, hvor der var masser af mad og vin for 23 EUR. pr. person Turen kan helt klar anbefales, men husk at I omkring slottet er et turisthelvede. Heldigvis havde Matheus vores billetter klar og sikrede at vi har hurtigt inde.

Super god guide og et godt udvalgt program for dagen.

Dagen startede med en køretur rundt i Lissabon for at hente de andre der skulle med på turen. Vores guide -Joanna- benyttede turen til at fortælle om de forskellige kvarterer i byen. Generelt var Joanna rigtig god til at fortælle om områderne, historien og mulighederne hvis man skulle komme tilbage. Og så tog hun virkelig hensyn til hvem der var med på turen.

Fantastic trip and a fantastic guide/driver, not Only was he informative, he was charming, helpful and had a great sense of humor , thanks to Miquel the trip was ahead of crowds and all in all a perfect day Regards Jill and Maja

Det var en fantastisk tur, med en guide/chauffør der kørte os rundt og viste os en masse forskellige ting, som han kunne fortælle historien om. Det var en fantastisk tur og en skøn oplevelse⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Pedro was a great guide with knowledge to answer all of our questions, the trip was very flexible and in taken in an order that suited the specific group - it was made just perfect for us