Tilføj datoer

Šipan

Šipan

Šipan: Vores mest anbefalede ture og aktiviteter

Fra Dubrovnik: Elaphiti-ø-hoppetur med frokost

1. Fra Dubrovnik: Elaphiti-ø-hoppetur med frokost

Tag på et krydstogt til Elafiti-øerne Lopud, Šipan og Koločep på en dagstur fra Dubrovnik. Besøg strande, historiske kirker, vinmarker og olivenlunde i dit eget tempo, og smag på middelhavets delikatesser. Hvis du vælger muligheden for afhentning på hotellet, bliver du hentet i et køretøj med aircondition, der kører dig til havnen. Når du er i havnen, stiger du om bord på båden og sætter dig til rette for en sejltur langs Dubrovniks kystlinje. Sæt sejl til dit første stop, øen Lopud, hvor du har fri tid til at udforske øen, som du har lyst til. Lavn af på de solrige kyster eller besøg sandstranden i Šunj-bugten. Hvis du har lyst til at strække benene, kan du vandre langs de bilfrie veje for at udforske den uberørte natur eller opleve øens berømte kulturarv, herunder gamle fæstningsruiner og et franciskanerkloster Saint Mary-kloster. Næst sejler du til den største ø i Elafiti-arkipelaget, Šipan. Gå fra borde for at udforske øens naturskønne vinmarker og olivenlunde. På dit sidste stop, Koločep, kan du slappe af med en svømmetur i det krystalklare vand ud for kysten eller gå en tur gennem fyrreskovene, inden du vender tilbage til Dubrovnik. Under krydstogtet kan du slukke din tørst med ubegrænset lokal vin, vand og forskellige sodavand. Smag på hjemmelavet olivenolie og de bedste hjemmedyrkede grøntsager for at få den ægte middelhavsoplevelse. Til frokost kan du vælge mellem grillet fisk eller kylling eller en vegetarisk menu, alle serveret med kartoffelsalat.

Dubrovnik: Elaphite Islands Cruise med frokost og drikkevarer

2. Dubrovnik: Elaphite Islands Cruise med frokost og drikkevarer

Oplev skønheden ved Kroatiens Adriaterhavsø på dette heldagskrydstogt fra Dubrovnik. Nyd bekvemmeligheden ved at blive hentet og afleveret på hotellet, og sæt dig ned til en lækker frokost om bord på båden. Slap af med adgang til ubegrænsede acholiske og ikke-acholiske drikkevarer, mens du sejler. Bliv hentet fra din indkvartering og overført til en rummelig båd. Begiv dig ud på dit sejlereventyr, og beundr udsigten over byen på vej til øerne Koločep, Lopud og Šipan. Bring fritid på hver af øerne, hvor du kan tage en naturvandring, slappe af på stranden eller tage en svømmetur i det krystalklare vand. På Lopud og Šipan kan du beundre de røde stenhuse med røde tage, som er traditionelle i området. Find ud af noget om Kroatiens historie og kultur undervejs. Nyd en frisk frokost med kød, fisk eller vegetariske retter. Sæt din frokost sammen med en drink fra bådens åbne bar. Vend tilbage til din indkvartering i Dubrovnik ved afslutningen af din bådudflugt.

Fra Dubrovnik: Elaphite Islands Dagstur med frokost

3. Fra Dubrovnik: Elaphite Islands Dagstur med frokost

Hold øje med landskabet på Adriaterhavskysten på en dagstur til Elaphite Island fra Dubrovnik, med hoteltransfer inkluderet. Gå om bord på en båd og tilbring dagen med at sejle til de 3 perler Lopud, Sipan og Kolocep. Soak op i havlandskaberne og nyd frokost om bord. Ved hvert stop kan du nyde fri tid til sightseeing. Begynd dagen med en køretur til havnen i Gruž, hvor du går om bord på en båd til en udflugt til øerne Koločep, Lopud og Šipan i Dubrovniks øhav. Kør til Elaphiti-øerne, og beundr undervejs det smukke havmiljø. Ved ankomsten til Koločep har du fri tid til sightseeing og mulighed for at udforske øen. Næste stop er Sipan, hvor du kan nyde en hyggelig gåtur rundt på øen. Når du er tilbage om bord, sætter du sejl mod øen Lopud, mens besætningen serverer frokost om bord. Vælg mellem fisk, kød eller vegetariske menupunkter. Efter frokost går du fra borde ved dit sidste stop, øen Lopud. Svøm i det klare vand, nyd solen, eller slap af på den afsondrede Šunj-strand, når du har tid.

Dubrovnik: Elaphite Island Hopping Cruise på Karaka-skibet

4. Dubrovnik: Elaphite Island Hopping Cruise på Karaka-skibet

Lad os tage dig med til de smukke Elaphite-øer, hvor du kan nyde det storslåede landskab, sandstrande og maleriske småbyer. På krydstogtet vil du blive fortrolig med hver af vores unikke øer, som vil blive introduceret af vores erfarne guide. Før du ankommer til vores første ø, har du mulighed for at få en varm toast/sandwich mod ekstra betaling og nyde 2 gratis drinks, mens du sejler. Vores første stop er Kolocep, også kendt som Calamotta, som ligger tættest på Dubrovnik. Denne ø er beriget med naturlig skønhed. Der vil du have mulighed for at tage på en valgfri vandretur. Fra Koločep fortsætter vi videre til øen Šipan og byen Sudurad. Det er det sted, hvor Skocibuha-familiens palæ fra det 16. århundrede ligger. Ud over at slappe af i naturen og se seværdigheder tilbyder vi dig en valgfri vintur. På vej videre til øen Lopud får du mulighed for at svømme på smukke sandstrande og bruge vores helmasker. Efter det spændende krydstogt kan du slappe af ved at se på det krystalblå Adriaterhav.

Dubrovnik: Elafiti Islands Tour med Regina Maris med frokost

5. Dubrovnik: Elafiti Islands Tour med Regina Maris med frokost

Tag med på vores daglige gruppetur til Elaphite-øerne fra Dubrovnik, og få en mindeværdig dag med at udforske disse unikke dalmatiske perler! Vores tur starter i havnen i Gruž, hvor vores rummelige, nye skib Regina Maris ligger til kaj. I gamle dage var Gruž et sommerresidensområde for velhavende indbyggere i Dubrovnik. Hvis du går en tur langs bugten, kan du stadig se et par sommerpalæer fra renæssancen, resterne af Dubrovniks guldalder. Vores første stop er øen Kolocep, en lille fiskerlandsby, hvor du har 1 time til at svømme og tage på sightseeing. Frokosten er frisklavet og serveres på båden - du skal vælge mellem grillet fisk, kylling eller vegetarisk ret. Kvalitetshvidvin serveres kun til frokost, mens ubegrænsede læskedrikke er tilgængelige i baren hele dagen. Du kan købe øl (3 euro) og kaffe (1,5 euro) i baren... Vores andet stop er øen Sipan, et sted kaldet Suđurađ, hvor du kan beundre øens arkitektur, der er typisk for den dalmatiske kyst. Suđurađ er en søvnig landsby, der strækker sig langs havnen, domineret af slottet fra det 16. århundrede. Vi vil bruge 45 minutter der. Tredje stop er øen Lopud, hvor vi vil tilbringe det meste af vores tid, 3 timer. Lopud er berømt for sine sandstrande og velbevarede arkitektur fra det 15. århundrede. Du kan besøge Mariaklosteret, den lille botaniske have, lysmuseet, gå den 2 km lange lungomare eller bare nyde tiden på de dejlige sandstrande... for de mere eventyrlystne anbefaler vi at besøge Sunj-stranden på den anden side af øen. Det er den smukkeste sandstrand i denne del af Kroatien, og for at komme dertil skal man gå 15 minutter til det punkt, hvor man kan tage en golfvogn til stranden mod ekstra betaling, turen tager 5 minutter... Skibet vender tilbage til havnen kl. 18.00. Bemærk venligst, at der er mulighed for at booke turen med transfer inkluderet.

Elaphiti-øerne: Heldags 3 øer tur med frokost

6. Elaphiti-øerne: Heldags 3 øer tur med frokost

Tag på ø-crawl mellem Kroatiens Elafitiøer i det solrige Adriaterhav. På denne heldagsudflugt fra Dubrovnik kan du opleve de uberørte øers naturlige skønhed og leve det ægte datamatiske øliv. Dette solbeskinnede øhav, som ligger nordvest for Dubrovnik, er stort set ubeboet og består af 8 holme, 3 af hvilke du får lov til at besøge på denne heldagstur. Oplev Koločep, Šipan og Lopud. Bad i deres krystalklare vand, promener i skyggen fra deres middelhavsflora, udforsk deres maleriske landsbyer og forkæl dig selv med det lækre, lokale køkken. Begynd på den charmerende ø Koločep. Følg den slyngede sti, der forbinder øens eneste to beboede områder gennem stedsegrønne fyrretræer, johannesbrødstræer, citrushaver og olivenlunde. Gå i fred gennem spredte rester af gamle bygninger uden en bil i sigte - der er faktisk slet ingen biler på Koločep. Herefter går turen til Šipan, den største af Elafitiøerne. Øen er rig på historie. Dens bosættelser går tilbage til Romerriget, og stedet er overstrøet med smukke stenvillaer og kirker fra gamle dage. Øens smukke naturområder og centrale landbrugsarealer bugner af oliven, figner, druer og citrusfrugter. Til slut besøger du øen Lopud, der siges at være den smukkeste af Elafitisøerne. Velsignet med solrige strande er den det perfekte sted at slappe af efter en dag med ø-crawl.

Fra Dubrovnik: 4-timers privat bådtur til Elafiti-øerne

7. Fra Dubrovnik: 4-timers privat bådtur til Elafiti-øerne

Fra hovedhavnen i Gruž tager det kun ca. 20 minutter at komme til Elaphiti-øgruppen, så denne halvdagstur er perfekt for dem, der leder efter lidt eventyr tæt på byen. Af de tre hovedøer kan du nemt besøge en eller to på en halv dag. I de varme sommermåneder er den blå grotte på Koločep og den berømte Šunj-strand i Lopud ideelle steder, hvis du kan lide at svømme og snorkle. Din skipper vil også kende alle de bedste steder for klippehop på øerne, hvis du er adrenalinsøgende. Hvis du i stedet ønsker at besøge nogle af øernes historiske landsbyer, kan du overveje det gamle kloster og rektorspaladset på Šipan. Da dette er en privat tur, bestemmer du selv din rejseplan, og du kan frit ændre den i løbet af dagen. Din skipper kan rådgive dig om området og hjælpe dig med at få mest muligt ud af din tid. Nogle af vores gæster starter deres planlægning med at besøge alle tre øer, men ender med at blive forelsket i den første ø og bliver der hele eftermiddagen. Andre grupper kommer hurtigere videre og har tid til at besøge noget ekstra, inden de kører tilbage til Dubrovnik. Det er 100 % fleksibelt, og det er 100 % op til dig.

Fra Dubrovnik: Bådtur til øerne Kolocep, Lopud og Sipan

8. Fra Dubrovnik: Bådtur til øerne Kolocep, Lopud og Sipan

Tre øer eller som deres officielle navn er Elaphiti-øerne er en gruppe af øer nær Dubrovnik. Med denne tur vil vi besøge tre af dem, som er beboede. Kolocep er en malerisk ø med forskelligartet natur og vegetation. Den er rig på grønne områder, så det er et perfekt sted til at gå, slappe af eller cykle. Lopud, der ofte kaldes en skjult perle på Elaphiti, er den mest udviklede ø og er også rig på grøn vegetation. dette er øen uden biler, så der er garanti for ro. Sørg for at besøge den populære sandstrand Sunj. Sipan er den største ø på Elaphiti og er kendt som oliventræernes ø. Tidligere var denne ø en oase af fred for aristokratiske familier, så de byggede palæer her. Besøg Elaphiti-øerne og nyd de specielle solnedgange og den storslåede natur.- Heldagstur til Elaphiti-øerne- Se fantastiske og grønne øer, skjulte perler og grotter- Svøm i det krystalklare Adriaterhav- Nyd frokosten på båden- Nyd frokosten på båden- Se de fantastiske og grønne øer, skjulte perler og grotter- Nyd frokosten på båden- Nyd frokosten på båden.

Dubrovnik: Det bedste af Elafitterne med katamaran

9. Dubrovnik: Det bedste af Elafitterne med katamaran

Dette heldags katamarankrydstogt fra Dubrovnik har alle ingredienserne til en idyllisk sejltur. Du vil opleve to af de barske Elaphite-øer med mulighed for at svømme på Šipan og fri tid til at udforske Lopud. Og så snart I er om bord, sætter I sejl mod Šipan, den største ø i øgruppen. Den er gennemsyret af historie og er spækket med mange gamle kirker og adelsvillaer. Nyd fri tid til at udforske og svømme med øen som baggrund. Herefter vil din kaptajn bølge mod Lopud mod syd. Her er der også bilfrit, så du kan forvente fuldstændig ro, mens du slentrer rundt. Desuden vil du under hele din tid om bord have drikkevarer på køl og en uudnyttet rulle af postkortlandskaber.

Dubrovnik: Heldags havkajaktur til Elaphite Islands

10. Dubrovnik: Heldags havkajaktur til Elaphite Islands

Bort på en heldagstur fra Dubrovnik til Elaphite Islands. Kør i kajak, snorkel og svøm i et frodigt landskab, mens du udforsker Lopud Island, den grønne grotte og Šipan. Stop ved landsbyen Suđurađ for at smage lokal mad, og tag til den ubeboede ø Ruda. Når du ankommer til Lopud med færge, skal du tage til basen for at blive klædt på. Under en sikkerhedssamtale vil din rejseleder give dig kajakinstruktioner og forklare udstyret, så du kan få den bedste oplevelse. Når du er klar, skal du sejle over kanalen til øen Šipan. Inden du ankommer til den grønne grotte, lokker en orkestreret lyd af cikader fra Šipan dig til kysten. Når du er der, skal du binde kajakkerne fast og gøre dig klar til at svømme og snorkle i det æteriske grønne lys i denne afsondrede grotte. En høj klippe venter på de modige. Følger du langs kysten, ankommer du til en dejlig fiskerby, Suđurađ, på øen Šipan. Hold en frokostpause på en af restauranterne, der byder på friske lokale delikatesser. Nyd frisk fisk, der er fanget samme dag, med hjemmelavet olivenolie (omkostninger ikke inkluderet). Dagens sidste stop er den lille ubeboede ø Ruda. Følg dens kyst og ankom til den skjulte rustne grotte på den anden side af øen. Padl ind i hulen, tag nogle billeder af indviklede detaljer, og føl dig som en pirat, mens du gemmer dig i skyggen af denne klippegrotte. På vej tilbage til basen kan du padle foran et malerisk kloster fra det 15. århundrede og ankomme tilbage til Lopud. Når du har afleveret dit udstyr, får du dine billetter til færgen tilbage. Inden din færgetur tilbage kan du gå en tur, svømme eller nyde en drink på promenaden.

61 aktiviteter fundet
Sorter efter:

Andre seværdigheder i Šipan

Vil du se alle oplevelser i Šipan? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Šipan

Samlet bedømmelse

4.4
(1.924 anmeldelser)

Fremragende tur. Tilrettelæggelsen var let på forhånd. Vi havde 1 time i Kolocep derefter 3 timer i Lopud og derefter frokost på båden og derefter 1 time i Sipan. Lopud var den bedste med masser af gode steder at gå og en lang promenade. Frokosten var overraskende høj standard, og fisken var en hel havbars med agurk, kål og tomat med en side af brød. Der var gratis vin, vand og iste. Meget søde mennesker, der drev det. Meget god værdi for pengene.

Vi havde en fantastisk tur! Timotej og Sandra vi er fantastiske guider, fantastisk bådtur og smukke øer! Bedste kylling jeg nogensinde har haft om bord og vil helt klart anbefale at udforske området mere!

Sådan en dejlig bådtur. Øerne hvor smukke og maden de serverede var god!! Vil anbefale!

Skudt ved indstigning. Gratis vin. 3 euro øl. Dejlige strande. Værdi for pengene.

Store. Meget få mennesker. God frokost. Nok tid til at besøge øer og svømme