Vores mest anbefalede ting at gøre i Skipton

Skipton: 1-times kanalrundfart

1. Skipton: 1-times kanalrundfart

Velkommen ombord på de bedste 60 minutters historisk eskapisme, du kan finde i Skipton. Nyd en livlig kanaltur, der beviser, at du ikke behøver at lade planlægning eller grimt vejr stå i vejen for en god tid. Hold dit kamera klar til at fange det maleriske landskab. Din guide til kanalturen er den prisvindende komiker Dave Spikey fra "Phoenix Nights" og "8 ud af 10 katte" berømmelse. Med sit karakteristiske nordlige mønster tager Dave dig med på en fløjtende tur i Skipton og deler kanalhistorie, der er forfriskende anderledes end din gennemsnitlige kommentar. Ud over vittighederne og latteren kan du høre interessepunkter og fascinerende historier om, hvordan Leeds og Liverpool-kanalen leverede livsnerven fra den industrielle revolution gennem Yorkshire. Mad og drikke er også tilgængelig ombord for et sjovt twist på din frokostpause.

Skipton: 2 timers eftermiddagste-krydstogt

2. Skipton: 2 timers eftermiddagste-krydstogt

Klatre ombord på en luksus kanalbåd og nyd et afslappende eftermiddagskrydstogt. Start dit krydstogt ved kajen, og læn dig derefter tilbage og nyd den smukke natur uden for dit vindue. Der er en bar med fuld licens ombord, der serverer alkoholiske og læskedrikke, herunder lokale øl. Under den 2-timers krydstogt på Leeds og Liverpool-kanalen vil der blive serveret eftermiddagste ved dit bord. Nyd lækkert udvalg af sandwich, frugtscones med jordbærsyltetøj og fløde og dekadente desserter. Nyd ubegrænset te og kaffe sammen med din mad.

Skipton: Tur og retur med det naturskønne damptog i Yorkshire

3. Skipton: Tur og retur med det naturskønne damptog i Yorkshire

Tag en tur tilbage i tiden med Embsay and Bolton Abbey Steam Railway. Din billet er til passagerer, der rejser på standardklasse i en af vores historiske vogne, da det trækkes af et smukt restaureret damptog. Nyd en times tur og retur med start enten fra Embsay Station nær Skipton eller Bolton Abbey Station, som ligger halvanden kilometer fra de berømte klosterruiner. Indånd de stemningsfulde dufte fra en ægte dampbane, mens dine øjne og ører glæder sig over damplokomotivets puffende og hvæsende lyd. Hav kameraet klar til nogle fantastiske fotomuligheder undervejs, herunder Embsay Crag og det smukke landskab i Yorkshire Dales. Måske er du endda så heldig at se hjorte, harer og den majestætiske røde milan. Vi har en café og en gavebutik på begge stationer, som du kan nyde. Caféen på Bolton Abbey er større og serverer et større udvalg af mad og drikkevarer. Velsoignerede hunde er tilladt i togene (ikke i spisevognene), men vi anmoder om, at de ikke må sidde på sæderne. Få mere ud af din dag med et besøg i Bolton Abbey med dets historiske kloster og smukke gåture ved floden, herunder den berømte "Strid". Markedsbyen Skipton er kendt som "porten til Yorkshire Dales", hvor du også kan besøge slottet eller tage med vores venner på Skipton Boat Trips på en sejltur på Leeds and Liverpool Canal.

Tilføj datoer

Ting at foretage sig
Skipton

Skipton
3 aktiviteter fundet
Sorter efter:

Udforsk omegnen af Skipton

Udforsk alle

Ofte stillede spørgsmål om Skipton

Hvad er de bedste udendørsaktiviteter i Skipton?

Hvad er de bedste billige ture i Skipton?

Andre seværdigheder i Skipton

Vil du se alle oplevelser i Skipton? Klik her for en fuld oversigt