Slănic
Undergrund, katakomber og kirkegårde

Undergrund, katakomber og kirkegårde
7 aktiviteter fundet

Rejser du nu? Se, hvad der er tilgængeligt for dine datoer

Topaktiviteter i Slănic

16 aktiviteter fundet
Sorter efter:
Slănic

Slănic

Vores mest anbefalede Slănic Undergrund, katakomber og kirkegårde

Bukarest: Entrébillet til saltmine og transfer

Bukarest: Entrébillet til saltmine og transfer

Tag på en uforglemmelig rejse gennem Rumænien med vores rejse fra Bukarest, hvor du vil opdage den fængslende skønhed i Slanic Prahova-saltminen. Dyk ned i hjertet af denne berømte destination, der er berømt for sin imponerende saltmine, som er en af de største og mest anerkendte i Europa. Ledsaget af en engelsktalende aktivitetsvært tilbyder vores omfattende pakke eksklusiv adgang med indgangsbillet til saltminen og transfer inkluderet sammen med et Skip-the-Line-pas for problemfri adgang. Stå i ærefrygt over den tårnhøje 70 meter høje struktur i saltminen, hvor du bliver mødt af fantastiske basso-rilievo-værker, der portrætterer ikoniske figurer fra Rumæniens historie. Dyk ned i minens dyb for at opdage et skatkammer af attraktioner, herunder et fængslende historisk museum, en dynamisk fodboldbane og en dejlig legeplads for børn. Fordyb dig i den livlige atmosfære i saltminen, hvor sportsbegivenheder, foryngende sanatorietjenester og endda filmproduktioner kommer til live på baggrund af dette naturlige vidunder. Tag med os på dette eventyr og oplev Slanic Prahovas skønhed og historie, mens du skaber uforglemmelige minder i Rumænien. Book din tur i dag, og oplev selv magien!

Fra Bukarest: Slănic Prahova Saltmine Billet og transfer

Fra Bukarest: Slănic Prahova Saltmine Billet og transfer

Begynd med at blive hentet fra mødestedet i Bukarest og kør til Slănic Prahova Salt Mine, den største i Europa. Minen er resultatet af udgravningen af 2,9 millioner m3 saltaflejringer. Inde i minen kan du gå på opdagelse i saltsøen og vandfaldet, som du kan beundre fra broen. Med en maksimal minedybde på 217 m og nogle kamre, der er 55 m høje, er minens samlede areal ca. 80.000 m2. Besøg minens museum for at lære mere om dens historie og se forskellige udstillinger med udstyr, der er blevet brugt i minen gennem årene. Bagefter vender vi tilbage til det oprindelige mødested.

Bukarest: Slanic saltmine og Karpaterne dagstur

Bukarest: Slanic saltmine og Karpaterne dagstur

Oplev den største saltmine i Europa, mens du lærer om dens historie og naturlige skønhed. Ud over sin skønhed og historie er Slanic-saltminen også et af de største terapeutiske steder i Rumænien, en mine i to niveauer med et mikroklima med naturlig aircondition og konstant temperatur og atmosfærisk tryk hele året. Når vi går videre op ad bjerget, har vi mulighed for at få et indblik i, hvordan rumænerne lever deres liv i Karpaterne i maleriske landsbyer fyldt med traditionelle dekorationer og husholdningsartikler.

Saltminen Slanic Prahova og Peles Slot - dagstur

Saltminen Slanic Prahova og Peles Slot - dagstur

Der er mere i Rumænien, end legenderne tør afsløre. Book denne fantastiske tur og find ud af det! Prahova-dalen er et af de mest besøgte områder i Rumænien. Det har alt, hvad en turist har brug for; et strejf af historie, et strejf af kunst og en masse underholdning for alle aldre og smagsløg. Nyd at udforske den største saltmine i Europa, og besøg Peles-slottet, som er hjemsted for den rumænske kongefamilie - du kan forkæle dig selv med masser af gode minder efter denne tur. Vi forlader Bukarest om morgenen fra vores udgangspunkt og kører til Slanic Prahova. Efter ca. 1,5 time ankommer vi til saltminen. Du kommer ind i minen med de lokale varevogne, og efter 2 timer er vi klar til at køre til Sinaia. Dette neorenæssanceslot er den tidligere residens for den rumænske kongefamilie og blev bygget mellem 1875 og 1914 af kong Carol I. Midt på dagen tager vi til en lokal restaurant for at spise en traditionel rumænsk frokost.

Dagsudflugt til Slanic Saltmine

Dagsudflugt til Slanic Saltmine

Start dagen ved Slanic Saltmine. Denne saltmine, der ligger i et vidunderligt miljø, blev åbnet for første gang i 1938. For at nå frem til den skal du 400 meter ned. Mikroklimaet indeni gør den til et yndet sted for både lokale og rejsende - der er en konstant temperatur indeni på aldrig mere end 54 grader Fahrenheit (12 grader Celsius), hvilket er meget at foretrække i en varm sommer. Dit næste stop bliver et unikt og mærkeligt sted: muddervulkanerne. Disse små vulkaner står kun få meter over jorden, og de eksisterer på grund af en unik kombination af vand og naturlige gasser, der skaber et månelignende terræn. Derefter skal du besøge Ciolanu-klosteret, der er kendt for sine ikoner fra slutningen af det 19. århundrede, som er malet af den berømte kunstner Gheorghe Tătărescu.

Saltminen Slanic Prahova og Peles Slot på en dagstur

Saltminen Slanic Prahova og Peles Slot på en dagstur

Tag en pause fra hovedstaden og start morgenen med et besøg i Slanic Prahova, kendt som den største saltmine i Europa og også kendt for sin bemærkelsesværdige kombination af både menneskeskabt og naturlig skønhed. I dag er det et af de vigtigste vandings- og klimatiske feriesteder i Rumænien. Det er unikt i landet, men også i Europa, at luftfugtigheden i saltminen er ca. 50%, og at luften er rigere på natriumioner, som har spektakulære forbedrende og forebyggende virkninger, når det gælder åndedrætsbesvær og sygdomme. Derefter besøger vi Peles Slot i Sinaia City, den kongelige residens og et af de mest berømte slotte i Rumænien, sommerresidensen for den første konge af Rumænien, Carol I af Hohenzollern, af tysk oprindelse. Peles Slot er et mesterværk i tysk nyrenæssancearkitektur, bygget i slutningen af det 19. århundrede og af mange anset for at være et af de mest fantastiske slotte i Europa. Peles Slot var det første europæiske slot, der var helt oplyst af elektrisk strøm. Det blev brugt som sommerresidens af den kongelige familie i mere end 50 år, og den oprindelige indretning er stadig intakt. Derefter går turen tilbage til Bukarest.

Bukarest: Mudrede vulkaner og saltmine Privat dagstur

Bukarest: Mudrede vulkaner og saltmine Privat dagstur

Oplev en usædvanlig samling af naturattraktioner i Rumænien med denne dagstur fra Bukarest. Begynd din tur med en rejse dybt under jorden for at se de enorme grotter i Unirea-saltminen. Slanic Prahova Saline er den største saltmine i Europa. Nu er den gamle mine i øjeblikket åben for offentligheden og bruges som et fritidssted. Under jorden er der også et sanatorium for astmapatienter, som får specialiseret lægehjælp. Ventilationen i minen er naturlig, og temperaturen er konstant hele året på 12 grader Celsius. Derefter går turen videre til Buzau County for at beundre de fascinerende geotermiske spunser af mudder og gas, der er kendt som Berca muddervulkanerne, som sjældent findes i Europa. Det mest spektakulære træk er muddervulkanerne, små vulkanformede strukturer, der typisk er få meter høje, og som skyldes udbrud af mudder og naturlige gasser. Når gasserne bryder ud fra 3000 meters dybde mod overfladen gennem de underjordiske ler- og vandlag, skubber de saltvand og mudder op i undergrunden, så de flyder over gennem vulkanernes mundinger, mens gassen kommer ud som bobler. Slammet tørrer ud ved overfladen og skaber en relativt solid kegleformet struktur, der ligner en rigtig vulkan. Det mudder, som de udstøder, er koldt, da det kommer inde fra jordens kontinentale skorpe lag og ikke fra kappen.

Private ture til mudrede vulkaner og saltminer

Private ture til mudrede vulkaner og saltminer

Tag på en privat og guidet tur fra Bukarest til Slanic Prahova Salt Mines og Berca Muddy Volcanoes. Forundre de smukke naturlige og menneskeskabte strukturer og lær dens historie. Føl som om du er i en anden verden ved de mudrede vulkaner, og besøg Rumæniens største planetarium. Bliv afhentet ved din bolig i Bukarest og nyd en tur kun for din gruppe. Ankomst til Slanic Prahova, den største saltmine i hele Europa. Udforsk minens forskellige og enorme huler, inklusive det største planetarium i Rumænien. Kig op på kuplen med en diameter på 16 meter. Gå derefter til det geologiske og botaniske reservat af Berca Muddy Volcanoes, der ligger i Buzau County. Forundre de små vulkanformede strukturer forårsaget af udbrud af mudder og naturgas. Føl som om du er på en anden planet, mens du går rundt i det usædvanlige geologiske landskab.

Bukarest: Saltmine, vingård og Draculas grav - Privat

Bukarest: Saltmine, vingård og Draculas grav - Privat

Slanic Prahova er kendt som den største saltmine i Europa og er i dag et af de vigtigste vandings- og klimaområder i Rumænien, beliggende mellem Prahova-dalen og Teleajen-dalen, ca. 44 km fra Ploiesti, i 400 meters højde. Saltminen er unik i landet, men også i Europa, og består af 14 trapezformede rum med en åbning på 32 meter i bunden, 10 meter i loftet og 45 meter i højden. Det samlede areal er på 78.000 m2, og det udgravede rum er på 2,9 millioner m3 salt. Dorobantu Manor og dets vinkælder ligger på toppen af en bakke omgivet af et smukt landskab og blev bygget i 1901 og restaureret af de nuværende ejere i 2005. Besøg kældrene, hvor vinene lagres, og lær om brugen af egetræsfade til at modne vinen. Indånd lugten fra kælderen og aromaen af vin, hør den blide lyd af flasker, der forsigtigt flyttes, og ekkoet af stemmer. Oplev trinene til vinsmagningen, og prøv et udvalg af et stort udvalg af vine.

Bukarest: Den største saltmine i Europa & vinsmagning

Bukarest: Den største saltmine i Europa & vinsmagning

Start dagen med en bekvem afhentningsservice på dit hotel eller i din lejlighed i Bukarest omkring kl. 9.00. Efter et kort møde med din rejseleder kører du nordpå til Slanic Prahova-saltminen, og en del af vejen krydser du nogle landsbyer, hvor du kan opleve livet på landet. Ved saltminen får du mulighed for at fortabe dig i de 14 kamre med en trapezformet profil på ca. 80.000 kvadratmeter. Mikroklimaet og den friske luft, 12 grader konstant året rundt, fra saltminen vil skabe de nødvendige forudsætninger for den næste attraktion, vinsmagningen og frokosten. Med afgang fra saltminen, kun 30 minutter væk, ankommer vi til vingården for at nyde din vinsmagning og spise en gourmetfrokost tilberedt med lokale ingredienser. Dealu Mare er det mest kompakte vindyrkningsområde i Rumænien, og på grund af det store antal solskinstimer modnes druerne, og vinstokkenes træ favoriseres. Da du har booket en privat tur, er programmet fleksibelt, og vi vil tilpasse os dine behov og krav. Turprogrammet og rejseplanen kan ændres på grund af faktorer uden for vores kontrol som trafikpropper, bilulykker eller dårlige vejrforhold.

Ofte stillede spørgsmål om Slănic Undergrund, katakomber og kirkegårde

Hvilke andre spændende ting kan du lave i Slănic end Undergrund, katakomber og kirkegårde?

Disse andre ting at gøre i Slănic må du ikke gå glip af:

Hvilke Undergrund, katakomber og kirkegårde i Slănic er bedst?

De bedste Slănic Undergrund, katakomber og kirkegårde:

De mest populære seværdigheder i Slănic

Oplevelser i Slănic

Byer i Rumænien

Andre seværdigheder i Slănic

Vil du se alle oplevelser i Slănic? Klik her for en fuld oversigt