Slotsparken i Versailles

Vælg datoer

Andre seværdigheder i Slotsparken i Versailles

Vil du se alle oplevelser i Slotsparken i Versailles? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Slotsparken i Versailles

Samlet bedømmelse

4.2 / 5

baseret på 12.964 anmeldelser

Kan varmt anbefales. Vi ankom 9.15 og stod i kø i 1t 40m lidt lang tid, men da først kom ind var der ikke problemer. Slottet er fantastisk og ufattelig stort. Det tager ca 2 timer at gå rundt med audioguides, som fungerer fint. Efter turen rundt på slottet kan man gå ud i haven som er ekstrem stor. Man kan reelt ikke gå haverne rundt på en dag. Heldigvis kan man lege en golfbil og køre rundt. 34 euro/time hvilket betød at vi kunne køre rundt i roligt tempo og opleve området. Golfbilen var klart pengene værd. De har iøvrigt et smart system hvor de opbevarer den medbragte mad på køl mens man er inde på slottet. Helt gratis og næsten ingen ventetid. Det er derved nemt at have egen madkurv på turen. Hvis man bor i nærheden kan man sagtens bruge to dage på at opleve hele området, men det koster ekstra at komme ind i de andre små slotte og museer.

Havde en skøn dag på Versailles :-). Så slottet om morgenen og parken efter frokost. Anbefaler tidlig start, og hvis I vil se både slot og park inkl Grand og Petit Vernon er en heldagstur det helt rette :-). Vores guide var venlig, vidende og hjælpsom. Vi kom hurtigt ind på slottet om morgenen, og undgik køen. Gik selv rundt på slottet med vores audioguide. Super tur!

Jeg har sjældent mødt så fin service. Vi, jeg, min mand, 3 teenagere og en baby, blev trukket ud af køen og ind foran alle andre, fordi vi havde klapvogn med vores 1 årige datter. Billetterne fungerede perfekt, vi printede hjemmefra og gik direkte til slottet. Kom tidligt, der er virkeligt mange mennesker

Utrolig smukt og seværdigt. Alle står i samme kø. Ingen mulighed for fast track. Hold øje med om fx Louvre har lukket den dag du vil til Versailles for så er der endnu flere besøgende.

Alt fungerede godt. Ændring af billet ved sygdom.

God service fra firmaet i forbindelse med ændring af dato for besøg. Billetten var gyldig til både Versailles og Grand Trianon og Petit Trianon